Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego gel kız tamam dalga geçmiycem:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:110::KK67:
İyiyim kuzum temizlik yapıyorum telefonu elime alsam takılıp kalıyorum işlerimi hafifletip tartılıp geleyim dedim
:KK60:
Eki Görüntüle 2147687

Geçen hafta ki kilo : 64.2
Bu hafta ki kilo : 63.3
Fark: -900
%: 1.4

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife hepfit hepfit @masumm

ayyyyyyyyyyyyyy çok iyi haftaya 62 ler elimizde

tertemiz yola devam et eflal :rolleyes:

@MiuLego aklıma ne geldi. Ramazan başlangıç kilosu yazalım birde bitiş, kimden ne kadar gitmiş ramazanda görelim olur mu
iyi fikir.. bu haftanın kilolarnı ben ayrı bir doküman olarak tutarım ramazanın son haftasını da alırız bakalım durum ne :)
Oyyy mium yenildi mi :KK12:
bu haftalık sadece:oops:durum eşitlendi haftaya son round var ve yeneceğim :halay:
Bende bayram hedefi koyalım diycektim -900 eflal :KK59:
nasıl yani? bayrama kadar sadece -900 hedef mi:sinirli:elimde kalır o hedef bak:sinirli:
Regl oldum 73.5 geçen hafta bu hafta:73.7:olamaz::olamaz::olamaz: inanın çok kötüyüm elma tarcina basladim ve kabak detoxu yoksa böyle takılı kalacak kilo:cry::KK35:
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

bahaneleri geçelim
regl ken nasıl eksiler ile geldiğini de biliyorum hanfendi. spor yok belli ki yediklerine de dikkat etmemişsin

çok üzüldüm şuanda. hiç yakışmadı :KK12:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:neler diyorsun sen vallahi vurucam ya

çakıl ne dertler var ya.. evet üzülür kafaya takarsın anlarım ama bunu kendine neden yapıyorsun?

iş ya iş bu iş..

dermansız dert olsa
şifası olmayan hastalık olsa
sevdiğin birini kaybetsen
ölüm olsa

ya anlatabiliyor muyum?
neden bu kadar bunalım ?

bak her şekilde mutsuzluğa yöneliksin.. eksi var işte her hafta çakıl.. bunda bile kendini gömüyorsun ya
listeye mi alıcan ne kızıyon:KK70:

1 saatte hafif yürüyüşte olsa dolandim geldim, yürüyüşten olmasada sıcak havadan terledim :deli::deli:
:rolleyes:tartıyı beklerken kalp atışlarım hızlanıyor lunyaaa
Kızlar iftar davet menüsü fikirleri alayım çok cosmadan abartmadan :KK45: tatlı ve çorba fikrine gerek uok onlar cepte :KK52:

çok iyi anlarım uzmanlık alanım

ay bi gülme geliyor :D:D:D:D:D

Oyyy yerim seni yaaaa
yeme. moralim çok bozuk. kilo bildirmeyen listeliler kötü gelecek belli.

liste dışı tonla artı var. cidden moralim yerlerde ya.

offfffffffffffffffffffffffffffffff:kızgın:
listeye mi alıcan ne kızıyon:KK70:
yahu koruyacaksın öyle şeyleri hunharca yemek de ne demek :sinirli:
900 gitti ya şaka gibi :deli:
maşallah de totoyu kaşı ay çok şükür devamı da gelsin inşallah :dua:
@MiuLego anlatmaya gerek yok görüyorsunuz hepsi yemek icin zayiflamis :KK70: yemek hayaliyle yaniyolar bak bana ben oyle miyim beni sev onlari sevme :KK70: :KK70:
evet gördüm. sildim onları defterden. zayıflama takımında neler diyorlar:KK12:
tamam tamam seninle bazlama tost yerim:KK70::KK70::KK70:

fit valla döverim bak:KK62:

1ok_cute-funny-wallpaper-animal.webp

elimde kalırsın

ben de istiyorum bundan ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ne güzel olurdu :KK200:

Back
X