- 11 Nisan 2007
- 87.589
- 514.606
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorumtamam
begüş söylicem söylicem unutuyrum ya
kız oğlun nasıl güzel mezun olmuş
fotolara bayıldım
seni yakınlaştırıp inceledim
şişkoluk yok
oğlun kocaman şaka gibi ya
maşallah size![]()
İyiyim kuzum temizlik yapıyorum telefonu elime alsam takılıp kalıyorum işlerimi hafifletip tartılıp geleyim dedim
Eki Görüntüle 2147687
Geçen hafta ki kilo : 64.2
Bu hafta ki kilo : 63.3
Fark: -900
%: 1.4
@MiuLegoWhiteblacklife
hepfit @masumm
Eşime söylüyüm o zaman zaten mangalı kendi ailesine yaptırırım. Bizimkilere baama menü olurYa niye olmasın mis gibi olur
Oyyy yerim seni yaaaaçıldırıyorum şuan
o sporda akıttığın terlere helal olsun be vayt
şu liste için çabalarına helal olsun
başka söze gerek yok.
Keşke herkes senin kadar liste sorumluluğu alsa..
onca özlem mesajım arasında git bunu bul aferin
![]()
iyi fikir.. bu haftanın kilolarnı ben ayrı bir doküman olarak tutarım ramazanın son haftasını da alırız bakalım durum ne :)@MiuLego aklıma ne geldi. Ramazan başlangıç kilosu yazalım birde bitiş, kimden ne kadar gitmiş ramazanda görelim olur mu
bu haftalık sadeceOyyy mium yenildi mi![]()
nasıl yani? bayrama kadar sadece -900 hedef miBende bayram hedefi koyalım diycektim -900 eflal![]()
Regl oldum 73.5 geçen hafta bu hafta:73.7inanın çok kötüyüm elma tarcina basladim ve kabak detoxu yoksa böyle takılı kalacak kilo
![]()
listeye mi alıcan ne kızıyonneler diyorsun sen vallahi vurucam ya
çakıl ne dertler var ya.. evet üzülür kafaya takarsın anlarım ama bunu kendine neden yapıyorsun?
iş ya iş bu iş..
dermansız dert olsa
şifası olmayan hastalık olsa
sevdiğin birini kaybetsen
ölüm olsa
ya anlatabiliyor muyum?
neden bu kadar bunalım ?
bak her şekilde mutsuzluğa yöneliksin.. eksi var işte her hafta çakıl.. bunda bile kendini gömüyorsun ya
900 gitti ya şaka gibi
ayyyyyyyyyyyyyy çok iyi haftaya 62 ler elimizde
tertemiz yola devam et eflal![]()
çok pis yendimTebrikler canım gidecek tabi devam devam devam :)
Tebrikler canım
Bu ne kız nasıl da yendin miuyuTebrikler
1 saatte hafif yürüyüşte olsa dolandim geldim, yürüyüşten olmasada sıcak havadan terledim![]()
Kızlar iftar davet menüsü fikirleri alayım çok cosmadan abartmadantatlı ve çorba fikrine gerek uok onlar cepte
![]()
süper olur la, ana yemek ondan çıkar, sen salata pilav çorba takılırsın, hem çok yorulmamış olursunOlur mu kız cidden
tamam tamam seninle bazlama tost yerimelimde kalırsın
ben de istiyorum bundan ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Beni görmedi![]()
seni sabırsızAy görmüş![]()
Git delü beğenmiyorsan bana ver o vicidi komple talibim![]()
anan geliyor hatırlatırım@MiuLego anlatmaya gerek yok görüyorsunuz hepsi yemek icin zayiflamisyemek hayaliyle yaniyolar bak bana ben oyle miyim beni sev onlari sevme
![]()
![]()
yeme. moralim çok bozuk. kilo bildirmeyen listeliler kötü gelecek belli.Oyyy yerim seni yaaaa
yahu koruyacaksın öyle şeyleri hunharca yemek de ne demeklisteye mi alıcan ne kızıyon![]()
maşallah de totoyu kaşı ay çok şükür devamı da gelsin inşallah900 gitti ya şaka gibi![]()
evet gördüm. sildim onları defterden. zayıflama takımında neler diyorlar@MiuLego anlatmaya gerek yok görüyorsunuz hepsi yemek icin zayiflamisyemek hayaliyle yaniyolar bak bana ben oyle miyim beni sev onlari sevme
![]()
![]()
tamam tamam seninle bazlama tost yerim![]()
elimde kalırsın
ben de istiyorum bundan ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee