Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Türkçe karekter kullanmayınca bende öyle okudum dedim heralde kafası güzel.

Beyaz giyemezmiyim?
giyersin ve giyeceksinnnnnnnnn

resmen kıskandım

Bence bizi rakip yapmasınlar ya ben çok pis olurum ha 2 çocukla sana yetişmeye çalışırım çatlarım lütfen yaa

olduk galiba nilişkoda olcam sanırım ben

hiç sorma canım ya yesem kaçamak olsa tamam derim hem haftasonu karbonları yaptı tobe artık bugünden itibaren tobe ettim
Yani çok kötü gerçekten kötü bende çok iyi değilim ama uzun süredir kilo veriyorum sen daha başlardasın böyle kacamaksiz artı olmak çok saçma ve kilon fazla simdi hızlı kilo kaybolması lazim

Evet begus teyim ama listeleri baştan mi yapacaklar bilemedim
Nasıl bilmezsin en kuvvetli rakiplerinizden biriyim
artık senle rakibiz sanırım
@MiuLego spor gruplarina bnde girmek istiyorum artk evimdeyim yaparm inşaAllah
tamamdr
Baktim biraz once hemen hemen oyle olur gibi olacak yani olmali ama daha fazlasi zor biraz

Kilomu bildireyim geçen hafta 65.2
Bubhafta 65.5
Fark. +300
Oruç beni ilk günler şişiriyor canlarım
hepfit @MiuLego
haftaya göreceğiz o zaman

tevafuk55 canim mortim bebiş hayırlı olsun ins. Rabbim sağlıcakla kucaginizada almayı nasip.eder eşine ve çocuklara söyledin mi tepkileri ne oldu
düşünüyor muydun?
Ayyy çok sevindim diyze oluyorum

@eflalim canım başın nasıl oldu?
tevafuk55 sanırım bebiş geliyomuş hayırlı olsun çok sevindim, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

nasıl da yakışacak incecik bedenine hamişlik

oley beeeeeeeeeeeee

beklenen haber geldi sayın seyirciler

@Ytmz den sonra 2. hamilemiz de tefo oldu

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tevafuk55 Canım çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Tevo hayırlı olsun canım burdan da tebrik edeyim :)
Sagolun canlarım bitenelerim
hepfit Canım düşünüyor sayılırdim:)
Esra_4378 Canım kalp atışını duyarken kızıma oğluma söyleyecem içind e kardeşinizin kalbi atıyor gibisinden eşim biliyor çok s3vindi hergele

Koruma menüsü ise karpuz miktarı ok
Ama zayıflamaya çalışıyorsan 2 parca olsun. Spor yapıyorsun azcik daha su iç ödem tutma.
Puanin:9

Yani çok kötü gerçekten kötü bende çok iyi değilim ama uzun süredir kilo veriyorum sen daha başlardasın böyle kacamaksiz artı olmak çok saçma ve kilon fazla simdi hızlı kilo kaybolması lazim
ne desen haklısın canım da bende anlamış değilim haftasonu karbondan sonra boyle oldu birde rahatsızdım o zaman spor yapamadım yyedğiğm gibi

geçen hafta :84.2
buhafta :84.2
@MiuLego

hiç sorma canım ya yesem kaçamak olsa tamam derim hem haftasonu karbonları yaptı tobe artık bugünden itibaren tobe ettim

tamam kaptanım beni dovmeyecekmisin dovki aklım başımaa gelssin vallahi fena canım sıkkın hem kilo konusu hem başka sorunlarda oyyy oyy

pembiş ah pembiş ah
yeni de değilsin ki
karbonun ne kadar tehlikeli olduğunu burada bas bas bağırmadık mı biz ya

söylemedik mi
bile bile llades neden?

tövbe ettin üzgünsün ama şimdi sence bu hafta nolacak? çöpe gitti.. sen sabitsin.. bu listeye ne kadar zarar veriyor.. ben kabul etmiyorum bunu ya.. çok ama çok kızgınım

ki hedefbeştebeş demedik mi biz pembiş?
sen ne yaptın?

evet bile bile llades dedin.

gerçekten yakışmadı.. burada sana güvenen bir kaptan ve takım arkadaşların var ya!

HAFTAYA LİSTENİN EN YÜKSEK YÜZDELİSİ OLACAKSIN.. BU DA PAZARTESİYE EN AZ -600 İLE GELMEN GEREKTİĞİNİ GÖSTERİYOR BİZE.. CİDDEN BOZUŞACAĞIZ YOKSA
Varmi loooaaaaannn güçlü mortiiiiii
Öldü demişler kral geri döndü anladiniz siz o sözü biliyonuz

Geri döndüm
Gelsin her hafta -1 ler

Artislik yapma sebebimi bende bilmiyorum

Alsana Esra_4378 yı morti

her gün menü ver tefom.. ver kilo bildirimlerine eksiksiz devam.. böylece sen de kendini tutacaksın ve sağlıklı bir hamilelik geçireceksin
Keisnlikle artık cumaları kilo bildirimi benim için çok değerli mium zaten hamilelik haftam da cumadan cumaya değişiyor
haftaya göreceğiz o zaman
Hedef belirle bana da e mi miusum

Esra_4378

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…