- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben ciddi kadınımdırBiri gülsun litfen nil espri yapmış
Hayır diyecektimki bildirmissin
giyersin ve giyeceksinnnnnnnnn
Türkçe karekter kullanmayınca bende öyle okudum dedim heralde kafası güzel.
Beyaz giyemezmiyim?
resmen kıskandım
Bence bizi rakip yapmasınlar ya ben çok pis olurum ha 2 çocukla sana yetişmeye çalışırım çatlarım lütfen yaa
konuşmasını ayrı yapıcam senletamam kaptanım beni dovmeyecekmisin dovki aklım başımaa gelssin vallahi fena canım sıkkın hem kilo konusu hem başka sorunlarda oyyy oyy
Yani çok kötü gerçekten kötü bende çok iyi değilim ama uzun süredir kilo veriyorum sen daha başlardasın böyle kacamaksiz artı olmak çok saçma ve kilon fazla simdi hızlı kilo kaybolması lazimhiç sorma canım ya yesem kaçamak olsa tamam derim hem haftasonu karbonları yaptı tobe artık bugünden itibaren tobe ettim
Evet begus teyim ama listeleri baştan mi yapacaklar bilemedim
Nasıl bilmezsin en kuvvetli rakiplerinizden biriyim
tamamdr@MiuLego spor gruplarina bnde girmek istiyorum artk evimdeyim yaparm inşaAllah
Baktim biraz once hemen hemen oyle olur gibi olacak yani olmali ama daha fazlasi zor biraz
tevafuk55 canim mortim bebiş hayırlı olsun ins. Rabbim sağlıcakla kucaginizada almayı nasip.eder eşine ve çocuklara söyledin mi tepkileri ne oldu
düşünüyor muydun?
Ayyy çok sevindim diyze oluyorum
nasıl da yakışacak incecik bedenine hamişlik
oley beeeeeeeeeeeee
beklenen haber geldi sayın seyirciler
@Ytmz den sonra 2. hamilemiz de tefo oldu
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sagolun canlarım bitenelerimTevo hayırlı olsun canım burdan da tebrik edeyim :)
Koruma menüsü ise karpuz miktarı ok
ne desen haklısın canım da bende anlamış değilim haftasonu karbondan sonra boyle oldu birde rahatsızdım o zaman spor yapamadım yyedğiğm gibiYani çok kötü gerçekten kötü bende çok iyi değilim ama uzun süredir kilo veriyorum sen daha başlardasın böyle kacamaksiz artı olmak çok saçma ve kilon fazla simdi hızlı kilo kaybolması lazim
hiç sorma canım ya yesem kaçamak olsa tamam derim hem haftasonu karbonları yaptı tobe artık bugünden itibaren tobe ettim
tamam kaptanım beni dovmeyecekmisin dovki aklım başımaa gelssin vallahi fena canım sıkkın hem kilo konusu hem başka sorunlarda oyyy oyy
Varmi loooaaaaannn güçlü mortiiiiii
Öldü demişler kral geri döndü anladiniz siz o sözü biliyonuz
Geri döndüm
Gelsin her hafta -1 ler
Artislik yapma sebebimi bende bilmiyorum
Tamam kuzm korumadan ciktm vermeye gectim listedeymisim gibi yapalmKoruma menüsü ise karpuz miktarı ok
Ama zayıflamaya çalışıyorsan 2 parca olsun. Spor yapıyorsun azcik daha su iç ödem tutma.
Puanin:9
Keisnlikle artık cumaları kilo bildirimi benim için çok değerli mium zaten hamilelik haftam da cumadan cumaya değişiyorher gün menü ver tefom.. ver kilo bildirimlerine eksiksiz devam.. böylece sen de kendini tutacaksın ve sağlıklı bir hamilelik geçireceksin
Hedef belirle bana da e mi miusumhaftaya göreceğiz o zaman
pembiş ah pembiş ah
yeni de değilsin ki
karbonun ne kadar tehlikeli olduğunu burada bas bas bağırmadık mı biz ya
söylemedik mi
bile bile llades neden?
tövbe ettin üzgünsün ama şimdi sence bu hafta nolacak? çöpe gitti.. sen sabitsin.. bu listeye ne kadar zarar veriyor.. ben kabul etmiyorum bunu ya.. çok ama çok kızgınım
ki hedefbeştebeş demedik mi biz pembiş?
sen ne yaptın?
evet bile bile llades dedin.
gerçekten yakışmadı.. burada sana güvenen bir kaptan ve takım arkadaşların var ya!
HAFTAYA LİSTENİN EN YÜKSEK YÜZDELİSİ OLACAKSIN.. BU DA PAZARTESİYE EN AZ -600 İLE GELMEN GEREKTİĞİNİ GÖSTERİYOR BİZE.. CİDDEN BOZUŞACAĞIZ YOKSA
AlsanaEsra_4378 yı morti
Karpuza dikkat o zaman 2 parca yeterTamam kuzm korumadan ciktm vermeye gectim listedeymisim gibi yapalm
Keisnlikle artık cumaları kilo bildirimi benim için çok değerli mium zaten hamilelik haftam da cumadan cumaya değişiyor
Hedef belirle bana da e mi miusum
Tamam kuzm inşaAllah dikkat ederm artkKarpuza dikkat o zaman 2 parca yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?