Ya haksizlik ama igde de ordasenin için ekstra yapmaya çalışacağım kuzum
O iğdenin ağzına ilk vuran ben olayımsana bu aralar ifin iyi gelmediğini burda kaç kere biz yazdık en son sende yazdın. O hanım görmedimi bunu?
Tam toparladın derken yeniden açlık ağrıların olucak kazınmalar olucak.
eksiyle gelllllllllllllllllllll@MiuLego kaptanım kızlarla uyumuş kalmışım anca geçmiş yaptım geldim spor listesinde olmak istiyorum wc gidip geleyim de tartılayım
Ayyy canım kaptanım her şeyden önce senin için tabisisenin için ekstra yapmaya çalışacağım kuzum
nehirnil111 cnaım kardeşine mutluluklar dileirm çk güzeldi ve senide çok begendim ben tarz olmuştu elbisen cidden , allah mutluluk huzur versin minnagım benimm
Bence bizi rakip yapmasınlar ya ben çok pis olurum ha 2 çocukla sana yetişmeye çalışırım çatlarım lütfen yaa
Evet begus teyim ama listeleri baştan mi yapacaklar bilemedim
Nasıl bilmezsin en kuvvetli rakiplerinizden biriyim
kaptanım beni hangi cezaya layık görüyorsan razıyım vur vur da aklım başıma gelsineksiyle gelllllllllllllllllllll
O iğdenin ağzına ilk vuran ben olayımsana bu aralar ifin iyi gelmediğini burda kaç kere biz yazdık en son sende yazdın. O hanım görmedimi bunu?
Tam toparladın derken yeniden açlık ağrıların olucak kazınmalar olucak.
Baktim biraz once hemen hemen oyle olur gibi olacak yani olmali ama daha fazlasi zor biraz%1 ile gelecen mi
Her gün 30 40 dk eliptik yaparım :)iyi mi kötü mü tüyo ver
valla ben kalpten gidicem hık diye
hergün düzenli yap ama sıfır puan istemiyoruz.. çıkma derim ben
Dün iftar öncesi mi bu kilo? 84.2
Bu neyin nesi perşembe o kadar azalmışken çıkmak
Çoktan oldun geçmiş olsun rakipsiniz
Oruç kafama vurdu ne dediğimi biliyor muyum ben 001 Esraispikçi Esra seni unutmak mümkün mü
Hayır diyecektimki bildirmissinkaptanım beni hangi cezaya layık görüyorsan razıyım vur vur da aklım başıma gelsin
evet kaptanımDün iftar öncesi mi bu kilo? 84.2
Tamam dünkü iftar öncesi kilonu alıyorumevet kaptanım
Biri gülsun litfen nil espri yapmış
Hayır diyecektimki bildirmissin
hiç sorma canım ya yesem kaçamak olsa tamam derim hem haftasonu karbonları yaptı tobe artık bugünden itibaren tobe ettimBiri gülsun litfen nil espri yapmış
Hayır diyecektimki bildirmissin
tamam kaptanım beni dovmeyecekmisin dovki aklım başımaa gelssin vallahi fena canım sıkkın hem kilo konusu hem başka sorunlarda oyyy oyyTamam dünkü iftar öncesi kilonu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?