Degersin Banu bütün emeklere ben inanıyorum sende inan kendineWhiteblacklife tamma tatlım menü yazarım hfta sonu bu hafta bi plan yok evdeyim inşallah , ödem çayı filan yapıcam hatta kendime hazır evdeyken de
@MiuLego ahahahaha kız o pantolonu giydirecek bana wayt
ben ona layık olamıyorum ama emeklerine üzülüyorum
degermiyim ben bunca zaman bilmiyorum
begum75 canım etiket ypmışsın dönemedim sne beni çıkarmışsın evet ama bugün yeniden eklermisin cnm zahmet olmazsa , baktın tembelim sormadan çıkar gitsin
nehirnil111 cnaım kardeşine mutluluklar dileirm çk güzeldi ve senide çok begendim ben tarz olmuştu elbisen cidden , allah mutluluk huzur versin minnagım benimm
eksi gayet iyi ama hedef eksimizden uzak.. nedeni nedir? sen biliyorsun. bu hafta onlar olmazsa 1.3 yüzdeyi görürsün ve görmelisin %1 olmadı çünkü buKilo bildirimi
Geçen hafta 95.4
Bu hafta 94.5
Fark -0,9
Haftaya daha iyi olur inş umutluyum iyi olacağına dair.
Heycanlıyımda 89 a her hafta yaklaşıyorum.
Allahım utandırmasın
karpuz aldık eve bugün yiyeyimbi de karpuz cırcır yapıyordu sankibiraz çokça karpuz ye sen
he bir de kabak çekirdeği çok iyi geliyor ördeğim
Tmm canim sıkıntı mı şöyle yapmayayım gitsin şu kilolar2 haftadır herkesin kişisel hedefi 1.3 diye bağırmaktan sesim kısıldı benim
karpuz aldık eve bugün yiyeyim
geç yemeTmm canim sıkıntı mı şöyle yapmayayım gitsin şu kilolar
Ben yanlış anlamışım liste dışı 5 sandım hemen geliyorum
Bu hafta benim.miuKIZLAR LİSTE YETİŞİRSE PAYLAŞACAĞIM@Whiteblacklife haftanın en iyisi kim 1. sayfada kimin adı olacak ?
TÜM LİSTEYİ / HEDEFLERİ
EVE GİDİNCE GECE PAYLAŞACAĞIM
ANLAŞTIK MI?
Bu hafta benim.miu
TamamdırEki Görüntüle 2147776
Bendesiniz Kayısılarım Çağlalarım sporsuz geçen günleri vururumBen gelene kadar sporlarınızda etiketlemeyi unutmayınız
igdedali matematik61 Nevreste malipina @MiuLego
@eflalim @masummMelegiimm22
Alındimmi grubaEki Görüntüle 2147776
Bendesiniz Kayısılarım Çağlalarım sporsuz geçen günleri vururumBen gelene kadar sporlarınızda etiketlemeyi unutmayınız
igdedali matematik61 Nevreste malipina @MiuLego
@eflalim @masummMelegiimm22
TamamBu hafta benim.miu
Çok yardımcı hem deKiz @MiuLego kabak cekirdegi wc ye yardimci mi.ben her gun yiyodum ondan mi duzene girmisti acaba
eksi gayet iyi ama hedef eksimizden uzak.. nedeni nedir? sen biliyorsun. bu hafta onlar olmazsa 1.3 yüzdeyi görürsün ve görmelisin %1 olmadı çünkü bu
94 leri de epeydir görmüyorduk tam ortasındayız
haftaya 93 lerin en sonunu artık göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?