Tamameşim varken yapıyom tabi canım şöyle demek istedim anca kızları uyutup yaparım diyeki şimdi yuruyorum yemem artık tobe dedim ağzım yandı bi defa menuyu belirleyip ona göre sahurda ekmek yerim veya iftarda çorba içerim.
tamamdırIki yumurta var yulaf tek kasik yeter kuzu, ramazan bittikten sonra tekrar 2 kasığa çıkabilirsin
Ziyaretçi sayısı artacakHa ha yiyor yiyor iftarda sonra niye yedirdim bana diyorben 63 oldum bir kilo gitmiş naaaber dedim çatlamış olabilir ohhh banane o da zayıflasın narin vicidim onun ağırlığını taşıyamıyor artık
Tövbe tovbeeHa ha yiyor yiyor iftarda sonra niye yedirdim bana diyorben 63 oldum bir kilo gitmiş naaaber dedim çatlamış olabilir ohhh banane o da zayıflasın narin vicidim onun ağırlığını taşıyamıyor artık
tamam canım ama kusme yeterkiTamamözelden tarti istiyorum hergun
UyumaCanım ne ara içeyim . İftardan yatana kadar 1 litre, sahurda 1 litre. Birazdan uyuycam ben. Sonra wc ye gitmekten uykum bölünüyor3 litre olsa hiç uyuyamam
Ziyaretçi sayısı artacak
Tövbe tovbee
Esıme karnı yarık yaptm fırında ama yemdm cunku et sevenlerden degılım helekı kıymayı hıc yemem kendıme ozelde yemek yapmadm erındm canmŞimdi sabah ekmek akşam çorba hayır
Akşam çorba yerine nerde sebze, nerde et?
Aksam çorba yoğurt emziren bi anne için dengeli menü değil.
Suyu en en az 3 olmalı senin için
Ha ha yiyor yiyor iftarda sonra niye yedirdim bana diyorben 63 oldum bir kilo gitmiş naaaber dedim çatlamış olabilir ohhh banane o da zayıflasın narin vicidim onun ağırlığını taşıyamıyor artık
Ha ha yiyor yiyor iftarda sonra niye yedirdim bana diyorben 63 oldum bir kilo gitmiş naaaber dedim çatlamış olabilir ohhh banane o da zayıflasın narin vicidim onun ağırlığını taşıyamıyor artık
Tamam benim oğlana sabah 5 de kalkıp sen bak, ben suyu 4 litre içerimUyuma1.5 iç bari
Hemen de kötüye çekiniz çok şakalaşırız iyi günlerimizde yani çocuklarla bir olup beni güreşde yeniyorlar onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?