Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yulafa ilk başladığımda Miu ya demiştim sıkıntı görmemişti. İki kaşık yulafı suda haşlayınca üzerine iki yumurta haşlayıp koyuyorum. Öyle yiyorum ama yapayım bu sahurda onu bir kaşık. Bugün yulaflı omlet şeedeceğim inşallah bir kaşık yaparım. Yarın egzersiz yapacağım. Suyu da halledeceğim inşallah. Öperim.

Korumadasin meyvelerin miktarına ses etmiyorum. Dikkat koruma menüsüdür.
Kuzu su az çoğalt
SPOR bi 2 mil eklesen mutlu olurum ki
Kuzu oeuclu halde okuldan pert geliyorum bi de iftar hazirligi..su an bile telefon elimde 3 kere uyuyakaldim.ramazan boyunca jilliani aksatmasam basari benim icin.

Benim de kocam zayıf sevmiyor
Kocam şişman da sevmiyor
Kocam beni sevmiyor
Çünki kocam yok
Benim kocam zayıf seviyor sıfır beden olsam dibimden ayrılmaz

Bugün aradı ne alıyım diye . Pide al dedim, yumurtalı mı dedi (ben onu severim de) farketmez ben yemiyorum nasılsa dedim sen bana kilo aldırmaya mı çalışıyorsun dedi ne alakası var çocuklarda yiyor dedim

İftardan sonra tatlı sordu yapmadım dedim, niye dedi hani kilo verecektin ven veriyorum hani sende fit olacaktın dedim

Baklaya dikkat, suyu arttır ödem tutma, zaten şişkin dönemdesin su 3,5 içmeye çalış.
Yarın tarti kontrolü yap kuzu

Menü güzel
SU idare eder
SPOR şahane

Eksi olsa da kaçamak affedilmiyor hacı icimdeki canavarı çıkarma ortaya

Pempik esin olsa da bunu sağlık için yapıyorsun, bu hafta o yürüyüş yapılacak. Bulgur kurubaklagil yasak sana bu hafta
eşim varken yapıyom tabi canım şöyle demek istedim anca kızları uyutup yaparım diyeki şimdi yuruyorum yemem artık tobe dedim ağzım yandı bi defa menuyu belirleyip ona göre sahurda ekmek yerim veya iftarda çorba içerim.

Sonra uzuuuuun susuşmalar

Kız İlk cümleyi okuyunca ödüm koptu deli

Yazarken aklıma geldi ha

anama selam damara devam
yazzıktır şu gençliğe

Hemen de şeedmeye meraklısın
Gadasını aldığım
Yok göbüşünde uyuduğum
89 luk bonusum

Döverim seni ne biçim

Iki yumurta var yulaf tek kasik yeter kuzu, ramazan bittikten sonra tekrar 2 kasığa çıkabilirsin

Sonra uzuuuuun susuşmalar

Yazarken aklıma geldi ha
Ha ha yiyor yiyor iftarda sonra niye yedirdim bana diyor ben 63 oldum bir kilo gitmiş naaaber dedim çatlamış olabilir ohhh banane o da zayıflasın narin vicidim onun ağırlığını taşıyamıyor artık

Kuzu zorla su çok önemli değerli, susuzluk baş ağrısını tetikliyor aklında bulunsun
Canım ne ara içeyim . İftardan yatana kadar 1 litre, sahurda 1 litre. Birazdan uyuycam ben. Sonra wc ye gitmekten uykum bölünüyor 3 litre olsa hiç uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…