Yulafa ilk başladığımda Miu ya demiştim sıkıntı görmemişti. İki kaşık yulafı suda haşlayınca üzerine iki yumurta haşlayıp koyuyorum. Öyle yiyorum ama yapayım bu sahurda onu bir kaşık. Bugün yulaflı omlet şeedeceğim inşallah bir kaşık yaparım. Yarın egzersiz yapacağım. Suyu da halledeceğim inşallah. Öperim.Porti la yulafi neye atıp yedin
Yulafın 1 dolu yemek kaşığı 1 dilim ekmek, onu 1 kasik yap
Menü güzel
SU bi yarim litre daha iç
Yürüyüşü de 1 saatin altında yapma 40 dakika ne la
Benim de kocam zayıf sevmiyor
Kocam şişman da sevmiyor
Kocam beni sevmiyor
Çünki kocam yok
Kuzu oeuclu halde okuldan pert geliyorum bi de iftar hazirligi..su an bile telefon elimde 3 kere uyuyakaldim.ramazan boyunca jilliani aksatmasam basari benim icin.Korumadasin meyvelerin miktarına ses etmiyorum. Dikkat koruma menüsüdür.
Kuzu su az çoğalt
SPOR bi 2 mil eklesen mutlu olurum ki
Benim kocam zayıf seviyor sıfır beden olsam dibimden ayrılmazBenim de kocam zayıf sevmiyor
Kocam şişman da sevmiyor
Kocam beni sevmiyor
Çünki kocam yok
Baklaya dikkat, suyu arttır ödem tutma, zaten şişkin dönemdesin su 3,5 içmeye çalış.Menum
Sahur
Dom. Sal. Peynir zeytin haşlama yumurta
Iftar
1 hurma
3yk taze bakla
2 yk et
Salata
Yumurtalı yeşil soğan salatalı
Çay
Şu 2.5
Spor 2.5 saat tempolu yürüyüş
30 dk zumba
1000 bölgesel
@MiuLegohepfit @smykmy @Melegiimm22
Kız İlk cümleyi okuyunca ödüm koptu deliEflal kepçeli mevkiinden bi patlama sesi duyarsan beynimdir o korkmasın çocuklar
Aha iğde patladı de geç
Eksi olsa da kaçamak affedilmiyor hacı icimdeki canavarı çıkarma ortaya
görüyorumki eğri oturup yine eğri konuşuyosun hacıMenülerimi düzgün tutamadım ona lafım yok nasıl olsun ama en azından sabit değildim
Bi uyarı vardır, bi tepki vardır, bi tavır vardır ama...... amasını yazdımda sildim boşvereyim
eşim varken yapıyom tabi canım şöyle demek istedim anca kızları uyutup yaparım diyeki şimdi yuruyorum yemem artık tobe dedim ağzım yandı bi defa menuyu belirleyip ona göre sahurda ekmek yerim veya iftarda çorba içerim.Pempik esin olsa da bunu sağlık için yapıyorsun, bu hafta o yürüyüş yapılacak. Bulgur kurubaklagil yasak sana bu hafta
Benim kocam zayıf seviyor sıfır beden olsam dibinden ayrılmaz
Bugün arası ne alıyım diye . Pide al dedim, yumurtalı mı dedi (ben oni severim de) farketmez ben yemiyorum nasılsa dedimsen bana kilo aldırmaya mı çalışıyorsun dedi ne alakası var çocuklarda yiyor dedim
İftardan sonra tatlı sordu yapmadım dedim, niye dedi hani kilo verecektin ven veriyorum hani sende fit olacaktın dedim
Yazarken aklıma geldi haKız İlk cümleyi okuyunca ödüm koptu deli
Kuzu zorla su çok önemli değerli, susuzluk baş ağrısını tetikliyor aklında bulunsunSuyu da diyeyim canım normalde 3 litre içerim ama ramazanda anca 2 litre içiyorum
yazzıktır şu gençliğeanama selam damara devam
Hemen de şeedmeye meraklısın
görüyorumki eğri oturup yine eğri konuşuyosun hacıMenülerimi düzgün tutamadım ona lafım yok nasıl olsun ama en azından sabit değildim
Bi uyarı vardır, bi tepki vardır, bi tavır vardır ama...... amasını yazdımda sildim boşvereyim
Iki yumurta var yulaf tek kasik yeter kuzu, ramazan bittikten sonra tekrar 2 kasığa çıkabilirsinYulafa ilk başladığımda Miu ya demiştim sıkıntı görmemişti. İki kaşık yulafı suda haşlayınca üzerine iki yumurta haşlayıp koyuyorum. Öyle yiyorum ama yapayım bu sahurda onu bir kaşık. Bugün yulaflı omlet şeedeceğim inşallah bir kaşık yaparım. Yarın egzersiz yapacağım. Suyu da halledeceğim inşallah. Öperim.
PikiKuzu oeuclu halde okuldan pert geliyorum bi de iftar hazirligi..su an bile telefon elimde 3 kere uyuyakaldim.ramazan boyunca jilliani aksatmasam basari benim icin.
Ha ha yiyor yiyor iftarda sonra niye yedirdim bana diyor
Sonra uzuuuuun susuşmalar
Yazarken aklıma geldi ha
Benim kocam zayıf seviyor sıfır beden olsam dibimden ayrılmaz
Bugün aradı ne alıyım diye . Pide al dedim, yumurtalı mı dedi (ben onu severim de) farketmez ben yemiyorum nasılsa dedimsen bana kilo aldırmaya mı çalışıyorsun dedi ne alakası var çocuklarda yiyor dedim
İftardan sonra tatlı sordu yapmadım dedim, niye dedi hani kilo verecektin ven veriyorum hani sende fit olacaktın dedim
Canım ne ara içeyim . İftardan yatana kadar 1 litre, sahurda 1 litre. Birazdan uyuycam ben. Sonra wc ye gitmekten uykum bölünüyorKuzu zorla su çok önemli değerli, susuzluk baş ağrısını tetikliyor aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?