- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
Bilemedim kuzum benim ya allah sifasini versin insa gotur tabiyaptım canım olmadı uyuduğu yerde oksuruyor bi doktora gotursemmi ki neden kaynaklı olur acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim kuzum benim ya allah sifasini versin insa gotur tabiyaptım canım olmadı uyuduğu yerde oksuruyor bi doktora gotursemmi ki neden kaynaklı olur acaba
Tamam tamam yeterBen de seni
Ters tepki derken hırs yaptırıyor demek istedim bu arada
Tamam şimdi atış serbest, bir de haftaya cuma öpüşür koklaşırız centilmen iki yarışmacı olarakTamam tamam yetermortiyiz biz sonucta dimi
bu kadar öpücük ilk gunde kalsın
![]()
Geçmiş olsun bonuscanKafam odun gibiydi bi kahve içtim bişeyler dinledim sakinleştim sayılır
Gecmis olsun canımmKafam odun gibiydi bi kahve içtim bişeyler dinledim sakinleştim sayılır
Aminnn cumlemizeeeMaşallah allah daha çok incelmeyi nasip etsin sana inşallah
Kuru öksürük mü hırıltısı var mı?
Balgam çıkarıyor mu?
Kuru ölsürükse hava kuru gelmiş olabilir
Balgam beyaz renkte ve küçük baloncuklar varsa alerji olabilir
Balgam sarı ya sa yeşilimsi renkteyse enfeksiyon olabilir
Sırtını dinle kuzum önce
amin canım sağolasınBilemedim kuzum benim ya allah sifasini versin insa gotur tabi![]()
sağolun arkadaşlararden32 burnu temizmi? Tıkalıysa bi bak bakalım.
Balgamlı öksürükse zaten geniz akıntısı oluyo zor uyur.
Az yükselt yastığını yan yatırmaya çalış burnunuda otribebeyle falan temizle mutlaka
Canım ben çocuklara cevizin kabuğunu kırdıktan sonra ki o kabukları kaynatıp içiyorum kesiyor vallahi insgtrmda bir anneden görmüştüm onu dene yarın istersen..geçmiş olsun kuzuya..kızlar yaa küçük kızım oksurukten uyuyamıyor ne yapsamki bu vakit oldu daha uyumadım
aaaa tabi denerim canım çok sağ olasın küçük ama bişey olurmu.Canım ben çocuklara cevizin kabuğunu kırdıktan sonra ki o kabukları kaynatıp içiyorum kesiyor vallahi insgtrmda bir anneden görmüştüm onu dene yarın istersen..geçmiş olsun kuzuya..
Beni de dövdüler miu kafama kafama vurdu geçmiş olsun seni etrafında yarın opecem..bende hakkettim mi bilmiyorum..bendeki bu ödem düşman basinaÖp beni, çok dayak yedim bugün
Ameliyatlı yerime bile vurdular
Hakettim o ayrı konu
![]()