Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

textgram_1526685633.webp

@MiuLego hepfit hepfit begum75 begum75 Esra_4378 Esra_4378 Floweroflife Floweroflife Whiteblacklife Whiteblacklife

Kuru öksürük mü hırıltısı var mı?
Balgam çıkarıyor mu?
Kuru ölsürükse hava kuru gelmiş olabilir
Balgam beyaz renkte ve küçük baloncuklar varsa alerji olabilir
Balgam sarı ya sa yeşilimsi renkteyse enfeksiyon olabilir
Sırtını dinle kuzum önce

Bilemedim kuzum benim ya allah sifasini versin insa gotur tabi :110:
amin canım sağolasın
arden32 arden32 burnu temizmi? Tıkalıysa bi bak bakalım.
Balgamlı öksürükse zaten geniz akıntısı oluyo zor uyur.
Az yükselt yastığını yan yatırmaya çalış burnunuda otribebeyle falan temizle mutlaka
sağolun arkadaşlar
kuru oksuruk geçen gun grip olmuştu oksuruğe geçti ablasıda byle oldu ama onu bal ile geçirdim bu daha küçük olunca bal veremiyorum burnu felan temiz hiriltıda yok bişey yok gibi bi oksurmeye başlıyor uzun sürüyor yastık koyuyorum zati canım kendi donup duruyor yatağın içinde kuzum

Cuma menumu sporumu yaptiktan sonra anca simdi yazabildim:KK76:
Sahur 1kase yogurt icine 1 yk chia 4 cilek .1 kuru kayisi 1 ceviz 3 dlm peynir 1 domates 1 salatalik 1 tutam maydonoz 3 zeytin

Iftar 4 yk kadar kusbası dogranmis tavuk izgara .bolca domates slatsi 5 yk kadar koz patlicanli yogurt 1 hurma

Su 2.750

Spor
120 dk leslie 360 puan
50 squat
50 pointed butt lifts
50 firehydrants
50 bridges
20 half cobrapush up
20 ankle resach
10 reverse crunch
Pilates300 .. 50 puan
300 ip 60 puan

Spor toplam 470 puan

@MiuLego:KK74: hepfit hepfit :KK60:@Whiteblacklife :KK36: Floweroflife Floweroflife :tokat: begum75 begum75 :KK36:

kızlar yaa küçük kızım oksurukten uyuyamıyor ne yapsamki bu vakit oldu daha uyumadım
Canım ben çocuklara cevizin kabuğunu kırdıktan sonra ki o kabukları kaynatıp içiyorum kesiyor vallahi insgtrmda bir anneden görmüştüm onu dene yarın istersen..geçmiş olsun kuzuya..

Back
X