- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
inş canım sahur sonrası uyudum bende onda kaç kere ıuyaanndım hayırlısı bakalımHelal olsun tatlım istediğin zaman sor bildiklerimi paylaşırım inşallah öksürüğü geçer sende kızın da rahat uyursunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım sahur sonrası uyudum bende onda kaç kere ıuyaanndım hayırlısı bakalımHelal olsun tatlım istediğin zaman sor bildiklerimi paylaşırım inşallah öksürüğü geçer sende kızın da rahat uyursunuz![]()
:)) bizde geçtik o yollardan zaten bebek küçük düzgün uyku yok vücut yorgun fazlasıyla.
Çokluğundan ziyade sürekliliği iyi gelir ona.
%2 verirsenHesaplamamı yaptimkac olmam lazim %2 icin deftere not ettim hepfit icin dedim
Insanın hem sevesi hem dovesi geliyo![]()
Bak filavir sana diyor mortinBugun cumaydı dimi
Tartiya çıkıp rahatladik mii
Oh hafta bittii mii dedik
Azcıkk kacamaktan bise olmaz haftayaaaa cumaaaayyaaaaaaaaaa çooooookkk mu var dedikkk
Dediysek o zamn cuma geldiginde artilara az eksilere oturup bugunden dusünme vaktiyazık kafamiza aynı senaryoyu başa sarmayalimmm verdigimiz kiloyu bi lokma kacamakla 1 haftamizi emegimizi terimizi ziyan etmeyelimmm
Haydiiiiiiiiii
Walk walk walkkk
Yuruyus yaparken yaziyorum mazur görün![]()
Yemezsen çok pis küserimhepfit in onuru adına yicem sizi tmm mı genel tablayuda yayınladin mi
Hahaha sen bunu diyince miu yenilince çok centilmen, yenince baya çirkef oluyorTamam şimdi atış serbest, bir de haftaya cuma öpüşür koklaşırız centilmen iki yarışmacı olarak
![]()
Kafam odun gibiydi bi kahve içtim bişeyler dinledim sakinleştim sayılır
4 kilo çok az 5 haftada
Oyyy menü güzelCuma menumu sporumu yaptiktan sonra anca simdi yazabildim
Sahur 1kase yogurt icine 1 yk chia 4 cilek .1 kuru kayisi 1 ceviz 3 dlm peynir 1 domates 1 salatalik 1 tutam maydonoz 3 zeytin
Iftar 4 yk kadar kusbası dogranmis tavuk izgara .bolca domates slatsi 5 yk kadar koz patlicanli yogurt 1 hurma
Su 2.750
Spor
120 dk leslie 360 puan
50 squat
50 pointed butt lifts
50 firehydrants
50 bridges
20 half cobrapush up
20 ankle resach
10 reverse crunch
Pilates300 .. 50 puan
300 ip 60 puan
Spor toplam 470 puan
@MiuLego![]()
hepfit
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@begum75
![]()
Süpersin bence iyi yapmışsınSütlü aşırı kahveli bi türl kahvesi içtim 1 buçukmu 2 mi hatırlamıyorum.
Yanında hurma yememek için çok direndim. Hurma zararlı olduğundan değil öğün arasında bişey yememek için.
Yok kuzum sütlü kahve içebilirsin, yanına meyve yeme, hurmayı sahurda ya da iftarda yiyebilirsinhepfit 8:20 de iftar 9 da tam yediklerim bitmiş olsa desem sahurda gece saat 3 te 7.saatim oluyo rahatlıkla bir öğün arası oluyo yani.
Yaz orucu çok çok daha zordu olduğumuz yerde kalıyoduk eski evede çok güneş vuruyodu eriyoduk resmen.
Yok kuzum sütlü kahve içebilirsin, yanına meyve yeme, hurmayı sahurda ya da iftarda yiyebilirsin![]()
Heee şimdi anladım ayılamamışımÖyle yaptığım için yemedim zaten kahve çok tuttu sahurda zorladım biraz yemek için.