hala burdayım yalnızgozun arkada kalmasın iğdecim ben başimin çaresine bakarım sen hit mişil mişil uyu
bende kaçayım hemen maliye yem olmadan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala burdayım yalnızgozun arkada kalmasın iğdecim ben başimin çaresine bakarım sen hit mişil mişil uyu
bende kaçayım hemen maliye yem olmadan
ben gidiyom hadi hayırlı geceler olsunhala burdayım yalnız![]()
Gulbe kuzumTamam kaptan![]()
Peki haklısınGulbe kuzumhepfit işine karışmam ama emziren annesin iki çift laf etmesem olmaz sana nedir bu kadar karbon almak bebesin proteine ihtiyacı var sabah ekmek var menü de yulaf var akşam full artı full karbon bu karbon sana hem ödem yapar hem vücut önce karbonu yaktığı için yağdan gelecek sütun önüne geçmiş olursun bu kadar karbon almaki vücut yağları kullansın bebeğinin kilo alımı artar böylelikle seninde kilo verme hizin cogalir
Mali aşka gelmişsiz ne anlarsınız irkekten
yeni ergene sakal takmışlar sanki siz de beğenmişiniz
benim kasabım gibi var mı bee tamm birr aşk erkeee![]()
Emiyor mu canım ne kadarlıkOff bebem geri uyandi yaaa uyumuyo![]()
Yok kuzm emmiyoEmiyor mu canım ne kadarlık
Doğru söylemiştin emmiyor diye derdini anlatmıştınYok kuzm emmiyo
9 aylik olacaz inşaAllah haftaya
EvetDoğru söylemiştin emmiyor diye derdini anlatmıştın
İkincide inş daha güzel olur herşey sokma canını alacak rızkı senden o kadarmış sağlıklı olsun dA kuzucukEvetcok icimde kaldi
Oyle tabi buna şükürİkincide inş daha güzel olur herşey sokma canını alacak rızkı senden o kadarmış sağlıklı olsun dA kuzucuk
Amin canım inşOyle tabi buna şükür
Ama cok isterken iste boyle olunca ic cekiyorum bazen
Rabb'im 2. Nasip ederse onda emzirmeyi nasip etsin inşaAllah![]()
Senin ilkmiydi 2.mi?
Amin canım inş![]()