Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şistin mi baby :KK8::KK8::KK8:

:KK70::KK70::KK70: esra yine aynı tarihler kız :KK70:

Ama bu oructa diyetteyken hasta olmak çok kötü dün iftarda misafirlikteydim çok zor oldu

Hic sevmedim bu durumu allak bullak oldum
Bende cuma tartılma olayı olmasa bi şekilde dengelenir cuma dengelenir sali bilmem ne ama hastalik tam bitecek belki cuma oruca başlıcam al sana sis
Esra o kadan komik ki gülmekten karnımda six packler çıktı:eğlence:
Iyi kız @MiuLego kıskanıyordun baklavalı diye simdingerek kalmadı

Zu ha ha ha houyt

Oyle tabi buna şükür
Ama cok isterken iste boyle olunca ic cekiyorum bazen :KK51:
Rabb'im 2. Nasip ederse onda emzirmeyi nasip etsin inşaAllah :emir_bebek:
İçinde kalır anlıyorum. Büyük oğlum bir yaşına kadar zor emdi benim zorumla hiç düşkün değildi. 7 ay da sadece geceleri sırf emsin diye o uyurken uyanıp emzirdim, gündüz almıyordu artık. 19 ay emdi böylece.

Küçük oğlum 20 gün tutmadı göğsümü asla ağzını bile değdirmedi. Çok üzüldüm ama uğraştım her gün ısrarla verdim sonunda tuttu dünyalar benim oldu. Ondan sonra öyle düşkün oldu ki memeye, nasıl bıraktırıcam diye kara kara düşündüm :)kademeli azaltarak bıraktırdım iki yaşında. Sende üzülme ikinci düşkün olur hatta benim gibi oğlum yeter iligim kemiğim kurudu dersin :)

Bu arada wc düzene girdi sanırım
:halay:
İki gündür normal çıkıyorum, inatla yaptığım kombolar işe yaradı
Kızlar birşey soracağım, benim adetime (son olduğum tarih) 9 gün var ama göğüslerim baya şişmeye başladı, bu kadar erken normal mi?
(Adetim düzensizdi ilk defa düzenli oluyor da bilmiyorum düzenli adette nasıl oluyor belirtiler)

İçinde kalır anlıyorum. Büyük oğlum bir yaşına kadar zor emdi benim zorumla hiç düşkün değildi. 7 ay da sadece geceleri sırf emsin diye o uyurken uyanıp emzirdim, gündüz almıyordu artık. 19 ay emdi böylece.

Küçük oğlum 20 gün tutmadı göğsümü asla ağzını bile değdirmedi. Çok üzüldüm ama uğraştım her gün ısrarla verdim sonunda tuttu dünyalar benim oldu. Ondan sonra öyle düşkün oldu ki memeye, nasıl bıraktırıcam diye kara kara düşündüm :)kademeli azaltarak bıraktırdım iki yaşında. Sende üzülme ikinci düşkün olur hatta benim gibi oğlum yeter iligim kemiğim kurudu dersin :)
Ayy insaAllah efalalim insaAllah :dua:

Bu arada wc düzene girdi sanırım
:halay:
İki gündür normal çıkıyorum, inatla yaptığım kombolar işe yaradı
Kızlar birşey soracağım, benim adetime (son olduğum tarih) 9 gün var ama göğüslerim baya şişmeye başladı, bu kadar erken normal mi?
(Adetim düzensizdi ilk defa düzenli oluyor da bilmiyorum düzenli adette nasıl oluyor belirtiler)
Benim hep olurdu canim dogum yapmadan önce
Dogumdan sonra olmadi göğüs ağrım :deli:

Back
X