Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet eflalim ya kilo alınc aoluyor bu zaten bana
benim birde inslünim var ki kaçınımaz son benim için
resmen bayılmış gbi uyuyorum ve tatlı canavarı gibi uyanıyorum

simayım ellerine saglık canımmm :)
inş ileri olacakkk
insallah kuzummm bu hafta senin haftaan hadiiiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71:6 lar geliyoooooooo:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yok yaw olmaz
Sadece vücudum yeni düzenli düzene ayak uydurmaya çalışıyor Yani, kız stres yaptırma bana, bu stresle regl de gecikir iyice deliririm
:KK70::KK70:
Bi 3. Hamis dahami geliyoo yoksaa :confused:

:rolleyes:

insallah kuzummm bu hafta senin haftaan hadiiiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK71::KK71::KK71:6 lar geliyoooooooo:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayyyy inşaAllah inşaAllah :rolleyes:

Tebrikler canım:KK54:
Sagolasn ablaaam :KK36:

canım yaa kaptana soracam ama okulda galiba benim iftar öncesi tam net belli oluyor hergun aynı saatte tartıldığım için bugünde iftar öncesi versem nasıl olur
Gunduz en gec 17.00 dendi tarti icin.o yuzden dun aksam iftar oncekini ver canim.sonuçta cumu gubu iftar saatine kadar bekleyemiyoruz.ben de dun iftar oncesini yazdim,

Ne yapıyorsunuz ben geldim :KK30:
a4dcdf8e86.webp

Back
X