- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir anda değil Melek. Bizim bi Türkan vardı 10 bin filan atlardı kız...Benmde diger 1000 bitti cok.şükür
3000 bnde atlamak istiyorum ya ama cok fazla geliyo![]()
aynen canımO yüzden çok yüklenme kuzum ip çok güzel sıkılaştırır. Bakarsın bi performansına yavaş yavaş zorlamadan arttırırsın
Bayadir atliyorum kuzm 1000 ipi cok az oturarktan bitirebiliyorum agrim vsde olmuyo cok sukur öbur 1000ide 15 20 dk sonra atliyorum minik dinlenmelerleBir anda değil Melek. Bizim bi Türkan vardı 10 bin filan atlardı kız...
Bi süre binde takıl ama çok durma binbeşyüz e geç. Zaten anlıyoruz vücudumuzdan. Yorgunluk yoksa alışmışız demektir. Arttırmak lazım. Geçen 2000 atladım normalde ertesi gün kas ağrısı hissetmem lazım hiç bişey yoktu mesela
10 binmi dedinBir anda değil Melek. Bizim bi Türkan vardı 10 bin filan atlardı kız...
Bi süre binde takıl ama çok durma binbeşyüz e geç. Zaten anlıyoruz vücudumuzdan. Yorgunluk yoksa alışmışız demektir. Arttırmak lazım. Geçen 2000 atladım normalde ertesi gün kas ağrısı hissetmem lazım hiç bişey yoktu mesela
bende kaçtım hadi hayırlı geceler olsun cumlemizinKızlar size doyum olmaz ben kaçıyom sabah iş var öpüldünüz![]()
Gizli aşk buu söyleyemem derdimii hiiç kimseyeeBu maliyle pembik ne ara bu kadar kaynaştı
İnsan hayret ediyor doğrusu![]()
eski mortim olsun o kadar maliiii bizi kıskanan var galibaBu maliyle pembik ne ara bu kadar kaynaştı
İnsan hayret ediyor doğrusu![]()
Pembik kıskandıPembikimm![]()
kim demişPembik kıskandı![]()
Bacim haftanin 3 gunu kaynanam bende.su anda da kardesim. Yarin o.gidecek kaynanam gelecek sonra benim annemler gelecek.onlarin gittigi gun kaynanam geri geliyo.sonra o.haftasonu.koye gidecez ki regl olacam sonra onun bitmesine yakin kardeşimin finalleri bitiyo yine gelecek bayramdan sonra gidecek.Benim herif kafayi yiyecekGozler dondugune gore acaba hangi spor![]()