Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen oyle oluyo :KK43:
Aslinda annem kızın uyuyoken kalk yap isini yemegini sonra kafan rahat olsun diyo ama uykuyu cok seviyorum kizmla bnde uyuyorum 11 e kadar
Ondan 1 saat once uyansam islerimi yapsam mis gibi olur
Hep yapim diyorum ama uyku agir basiyo :olamaz:
11 e kadar uyumak mı 35 senelik ömrümde görülmüş şey degil :KK57::rolleyes::confused: 8 e kadar uyusam bayram ederim ben:KK70: oğlan 5 de uyanıyor, babayla vakit geçiriyor sabah bende bölük pörçük 7 ye kadar uyuyorum işte :confused: sonra hooop kalkış camı aç yataklar havalansın topla, toplayarak arka odalardan mutfağa doğru yol al:KK55: çayı koy o arada akşamdan eşin tekrar dağıttığı mutfağa el at, kahvaltı hazırla, eş işe gitmeden ütülenecek varsa ütüle, karga b. yemedem kalkan çocukların didismesiyle uğraş babayla beraber kahvaltı sofrasına oturt onları, eşi uğurla bu arada baabaaa gitme ağlamaları:confused: tabi arka odaları toplarken makineye çamaşır at.
Eş gittikten sonra wc vs çamaşır suyu dök, çayı ısıt çocukları odasına gönder kahvaltı keyfi yap:KK45: kalk topla, süpür sil, akşamın yemeğini koy, oğlanın beslenmesini çantasını hazırla o arada evlaaadım kavga etmeyin de on kere:rolleyes: sonra okul için hazırlan üç kişi, yola düş üç kişi, büyüğü bırak, küçüğü bir saat parkta oynat, yorgun eve dön, eline telefonu al ayakları uzat bir saat :KK8:

Nasıl güzel mi :confused:
Bu arada oldum olası 11 de yatıp 7 de kalkmayı severim ben

Cd yok devlet hastanesi diyemi bilmiyorum.
Kağıt veriyolar rapor işte. Acaba istesek verirlermi onuda bilmiyorum sormak lazım.
Ne kadar maliyet olucak ki en başta vermiyolar :işsiz:

Çizelgenide gördüm ne güzel 62 oldun öyle :KK200:
İsteyince verirler mi bilemedim ama tahlil sonuçları sistemde başka doktorlar tarafından da görülüyor ya bu da öyle görülür belki öğrenmek lazım ama nerden o_O
Sağol :KK200:

11 e kadar uyumak mı 35 senelik ömrümde görülmüş şey degil :KK57::rolleyes::confused: 8 e kadar uyusam bayram ederim ben:KK70: oğlan 5 de uyanıyor, babayla vakit geçiriyor sabah bende bölük pörçük 7 ye kadar uyuyorum işte :confused: sonra hooop kalkış camı aç yataklar havalansın topla, toplayarak arka odalardan mutfağa doğru yol al:KK55: çayı koy o arada akşamdan eşin tekrar dağıttığı mutfağa el at, kahvaltı hazırla, eş işe gitmeden ütülenecek varsa ütüle, karga b. yemedem kalkan çocukların didismesiyle uğraş babayla beraber kahvaltı sofrasına oturt onları, eşi uğurla bu arada baabaaa gitme ağlamaları:confused: tabi arka odaları toplarken makineye çamaşır at.
Eş gittikten sonra wc vs çamaşır suyu dök, çayı ısıt çocukları odasına gönder kahvaltı keyfi yap:KK45: kalk topla, süpür sil, akşamın yemeğini koy, oğlanın beslenmesini çantasını hazırla o arada evlaaadım kavga etmeyin de on kere:rolleyes: sonra okul için hazırlan üç kişi, yola düş üç kişi, büyüğü bırak, küçüğü bir saat parkta oynat, yorgun eve dön, eline telefonu al ayakları uzat bir saat :KK8:

Eflalallll :confused::confused::confused::ruh::ruh::ruh:

Oldu ozaman :ruh::silah:

O nasl bir tempodur bee :oha:
Motor takmış gibi :oha:

***PAZARTESİ TARTI KONTROL***

malipina (78.7/78.5/0.2)
Esra_4378 (65.9/67.3/+1.4)
pempisler (84.2/84.0/0.2)
Bonus (94.5/94.4/0.1)

Whiteblacklife (56.1/55.5/0.6)

eflalim (63.3/62.8/0.5)
neslihan165 (90.7/90.5/0.2)
Fatimasevket (65.4/64.9/0.5)
MiuLego (56.5/56.4/0.1)
Gulbe seker (106.3/106.2/0.1)
60kiloyum (80.2/80/0.2)
Kajupi (65.3/65.0/0.3)
D3S1R3 (61.4/61.1/0.3)
Melegiimm22 (71.5/70.7/0.8)

begum75 (57.5/57.3/0.2)
nehirnil111 (51.9/51.8/0.1)
igdedali (58.9/58.1/0.8)
hepfit (52.9/55/+2.1)
matematik61(56.5/56.6/+0.1)

Portakal Sulu Ördek (54.3/53.5/0.8)
Floweroflife (52.9/53.1/+0.2)

EVEEEET
Listeye baktım.. beğenmediklerim pembe ile işaretlendi.. LİSTE için pazartesi tartısı eksileri az hele ki ARTI! @Esra_4378 regl artısı dediğin için bişey demyorum cumaya inecek o ödemler değil mi ve harika eksi gelecek değil mi????? aynı şekilde @hepfit de regl ödemi dedi cumaya o eksi gelecek:KK62:

malipina malipina Bonus Bonus arden32 arden32 kızlar bu durum neden? çok az eksi.. 3 gün için çok çok az gerçekten.. Hadi gaza basma zamanı!
ve @Whiteblacklife vaytım harikasın yine be:KK74:
Liste dışı için en ufak eksi bile harikadır .. Çoğu eksi görmüş bravooooooooooooo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

@matematik61 artıdan kurtul hemen:KK62: ve Floweroflife Floweroflife :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

kızlar pazartesi tartı kontrolleriniz nerede takım kuralımız bu?????????

@Sherrysherrylady (76.2/)
@masumm (68.5/)
cakil80 cakil80 (83.5/)
@smykmy (68.8/)
@HAbibte (73.7/)
@s i d e l y a (57.7/)
@Lunya (59.2/)
tevafuk55 tevafuk55 (65.5/)
@deynepnaz (65.7/)
@Nevreste (63.5)
@Ytmz (61.5)
Pztesi kilo 83.7 :KK23:

Ooo okurken yoruldum canım
Rabbim gücünü artirsin:KK55:

@hepfit igdedali igdedali dr aynı şeyleri dedi.
Görüntü olarak kendim göremiyorum o görüyor ekranda elimde rapor var bi öncekinden farklı şeyler yazıyo ama rapor abartılı dedi sinir etti beni.

Sanki keyfimden gitmişim bu dar zamanda.
Ciddi bişey yok spor yap dedi. Diyetisyenlerin ağır sporu istemediğini söyledim kızdı olurmu öyle şey nasıl kuvvetlenicek belin diyo.

Peki neden bu kadar kalçam ağrıyo dizlerime vuruyo ağrısı dedim benlik bi durum yok artık fizik doktoruna görün dedi

Yüzmeye git dedi. Platesi iyi bilmiyorum ama olur dedi. Egzersiz olarak her türlü yapabildiğin her hareketi yapabilirsin dedi.

Allah bir daha mecbur etmesin parayı vermeden düdüğü çalamıyosun anlatamıyor bile sorunu.
Bence doktorunu değiştir ama belin için kas kitleni arttirman önemli ama destek al bence kendi kafana göre yapma birileri seni calistirirsa daha etkili olur gibime geliyor ilk zamanlar

Ben de yazayım günümü
Sabah 9.30’da kalk, kedileri besle, köpeği dışarı çıkar, kedilerin kumunu temizle, biz uyurken evde halay çekmiş iki kedi ve bir köpeğin ardından evi topla,süpürgeyle süpür, viledala, kendine kahvaltı hazırla, köpeğin yemeğini pişir,köpeği besle, kedileri bahçeye çıkar, o sırada k.k’ya bak, öğlen yemeği hazırla, bir gibi restorana git, saat 8’e kadar amelelik yap,(şu sıralar boya işlerini yapıyorum ve bir iki gündür daha çok siparişlerle uğraşıyorum) eve gel, kedileri besle, duş al, akşam yemeği hazırla, köpeği besle,yemek ye ,bulaşık yıka,ev yine dağılmış halaylar sağolsun bu defa elektrikli süpürge aç(şu sıralar tüy dökme zamanları sürekli tüyle uğraşıyorum )vileda, koltukları eldivenle sil ki tüyleri topla, çay hazırla, rezervasyonları incele, mesaj yaz,k.k zamanı, eşle dizi izle, yat oh..
Bu standart her günü, araya çamaşır, toz alma vs de giriyor..

Screenshot_20180523-040153.webp
:emir_bebek::bicak:

Back
X