- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aşk yaşıyorlarPembik hatun maliyi mi bekliyon![]()

Pek de sevimliler

Eski Mortiler sizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk yaşıyorlarPembik hatun maliyi mi bekliyon![]()
11 e kadar uyumak mı 35 senelik ömrümde görülmüş şey degilAynen oyle oluyo
Aslinda annem kızın uyuyoken kalk yap isini yemegini sonra kafan rahat olsun diyo ama uykuyu cok seviyorum kizmla bnde uyuyorum 11 e kadar
Ondan 1 saat once uyansam islerimi yapsam mis gibi olur
Hep yapim diyorum ama uyku agir basiyo![]()
İsteyince verirler mi bilemedim ama tahlil sonuçları sistemde başka doktorlar tarafından da görülüyor ya bu da öyle görülür belki öğrenmek lazım ama nerden
Cd yok devlet hastanesi diyemi bilmiyorum.
Kağıt veriyolar rapor işte. Acaba istesek verirlermi onuda bilmiyorum sormak lazım.
Ne kadar maliyet olucak ki en başta vermiyolar
Çizelgenide gördüm ne güzel 62 oldun öyle![]()
Eflalallll11 e kadar uyumak mı 35 senelik ömrümde görülmüş şey degil8 e kadar uyusam bayram ederim ben
oğlan 5 de uyanıyor, babayla vakit geçiriyor sabah bende bölük pörçük 7 ye kadar uyuyorum işte
sonra hooop kalkış camı aç yataklar havalansın topla, toplayarak arka odalardan mutfağa doğru yol al
çayı koy o arada akşamdan eşin tekrar dağıttığı mutfağa el at, kahvaltı hazırla, eş işe gitmeden ütülenecek varsa ütüle, karga b. yemedem kalkan çocukların didismesiyle uğraş babayla beraber kahvaltı sofrasına oturt onları, eşi uğurla bu arada baabaaa gitme ağlamaları
tabi arka odaları toplarken makineye çamaşır at.
Eş gittikten sonra wc vs çamaşır suyu dök, çayı ısıt çocukları odasına gönder kahvaltı keyfi yapkalk topla, süpür sil, akşamın yemeğini koy, oğlanın beslenmesini çantasını hazırla o arada evlaaadım kavga etmeyin de on kere
sonra okul için hazırlan üç kişi, yola düş üç kişi, büyüğü bırak, küçüğü bir saat parkta oynat, yorgun eve dön, eline telefonu al ayakları uzat bir saat
Nasıl güzel mi
Bu arada oldum olası 11 de yatıp 7 de kalkmayı severim ben
Oldu ozaman11 e kadar uyumak mı 35 senelik ömrümde görülmüş şey degil8 e kadar uyusam bayram ederim ben
oğlan 5 de uyanıyor, babayla vakit geçiriyor sabah bende bölük pörçük 7 ye kadar uyuyorum işte
sonra hooop kalkış camı aç yataklar havalansın topla, toplayarak arka odalardan mutfağa doğru yol al
çayı koy o arada akşamdan eşin tekrar dağıttığı mutfağa el at, kahvaltı hazırla, eş işe gitmeden ütülenecek varsa ütüle, karga b. yemedem kalkan çocukların didismesiyle uğraş babayla beraber kahvaltı sofrasına oturt onları, eşi uğurla bu arada baabaaa gitme ağlamaları
Eş gittikten sonra wc vs çamaşır suyu dök, çayı ısıt çocukları odasına gönder kahvaltı keyfi yapkalk topla, süpür sil, akşamın yemeğini koy, oğlanın beslenmesini çantasını hazırla o arada evlaaadım kavga etmeyin de on kere
sonra okul için hazırlan üç kişi, yola düş üç kişi, büyüğü bırak, küçüğü bir saat parkta oynat, yorgun eve dön, eline telefonu al ayakları uzat bir saat
Nasıl güzel mi
Aha benm kafadanYapma yaw
Bizden kıymetli mi?uzat ayaklarını dinlen
![]()
Bu Ruj rengi sana çok yakışıyor
Pztesi kilo 83.7***PAZARTESİ TARTI KONTROL***
malipina (78.7/78.5/0.2)
Esra_4378 (65.9/67.3/+1.4)
pempisler (84.2/84.0/0.2)
Bonus (94.5/94.4/0.1)
Whiteblacklife (56.1/55.5/0.6)
eflalim (63.3/62.8/0.5)
neslihan165 (90.7/90.5/0.2)
Fatimasevket (65.4/64.9/0.5)
MiuLego (56.5/56.4/0.1)
Gulbe seker (106.3/106.2/0.1)
60kiloyum (80.2/80/0.2)
Kajupi (65.3/65.0/0.3)
D3S1R3 (61.4/61.1/0.3)
Melegiimm22 (71.5/70.7/0.8)
begum75 (57.5/57.3/0.2)
nehirnil111 (51.9/51.8/0.1)
igdedali (58.9/58.1/0.8)
hepfit (52.9/55/+2.1)
matematik61(56.5/56.6/+0.1)
Portakal Sulu Ördek (54.3/53.5/0.8)
Floweroflife (52.9/53.1/+0.2)
EVEEEET
Listeye baktım.. beğenmediklerim pembe ile işaretlendi.. LİSTE için pazartesi tartısı eksileri az hele ki ARTI! @Esra_4378 regl artısı dediğin için bişey demyorum cumaya inecek o ödemler değil mi ve harika eksi gelecek değil mi????? aynı şekilde @hepfit de regl ödemi dedi cumaya o eksi gelecek
malipina
Bonus
arden32 kızlar bu durum neden? çok az eksi.. 3 gün için çok çok az gerçekten.. Hadi gaza basma zamanı!
ve @Whiteblacklife vaytım harikasın yine be
Liste dışı için en ufak eksi bile harikadır .. Çoğu eksi görmüş bravooooooooooooo
@matematik61 artıdan kurtul hemenve
Floweroflife
kızlar pazartesi tartı kontrolleriniz nerede takım kuralımız bu?????????
@Sherrysherrylady (76.2/)
@masumm (68.5/)
cakil80 (83.5/)
@smykmy (68.8/)
@HAbibte (73.7/)
@s i d e l y a (57.7/)
@Lunya (59.2/)
tevafuk55 (65.5/)
@deynepnaz (65.7/)
@Nevreste (63.5)
@Ytmz (61.5)
11 e kadar uyumak mı 35 senelik ömrümde görülmüş şey degil8 e kadar uyusam bayram ederim ben
Nasıl güzel mi
Bence doktorunu değiştir ama belin için kas kitleni arttirman önemli ama destek al bence kendi kafana göre yapma birileri seni calistirirsa daha etkili olur gibime geliyor ilk zamanlar@hepfitigdedali dr aynı şeyleri dedi.
Görüntü olarak kendim göremiyorum o görüyor ekranda elimde rapor var bi öncekinden farklı şeyler yazıyo ama rapor abartılı dedi sinir etti beni.
Sanki keyfimden gitmişim bu dar zamanda.
Ciddi bişey yok spor yap dedi. Diyetisyenlerin ağır sporu istemediğini söyledim kızdı olurmu öyle şey nasıl kuvvetlenicek belin diyo.
Peki neden bu kadar kalçam ağrıyo dizlerime vuruyo ağrısı dedim benlik bi durum yok artık fizik doktoruna görün dedi
Yüzmeye git dedi. Platesi iyi bilmiyorum ama olur dedi. Egzersiz olarak her türlü yapabildiğin her hareketi yapabilirsin dedi.
Allah bir daha mecbur etmesin parayı vermeden düdüğü çalamıyosun anlatamıyor bile sorunu.
1 agustos a kadar hedefin kaç ben 70 olmaya çalışacağımçakıl biz aynı kilodayız
valla bi hedef koymadım ama bayrama kadar 7leri görmek istiyorum ama benim şu 2 haftadır canımı çok sıkıyor tartı1 agustos a kadar hedefin kaç ben 70 olmaya çalışacağım