- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Toplantidan geldim gelir gelmez tartiya ciktim mium
Gecen hafta .68.8
Bu hafta 68.5
Fark -300gr
Yuzde 0.43
@MiuLego @Esra_4378Nare83 @Floweroflife
özelden bi yaz şuan tartı ne diyor?@kızmakta haklısın kaptan bişey diyemiyorum
canım ben biraz geç bildirim yapacam kaptan dediYa nerde bu liste tayfasinin bildirimleri
Yok kuzum bayramdan sonra inşaallah niyetim. Yürek yedim çünkü
simay bu neeeeeeeeeeeToplantidan geldim gelir gelmez tartiya ciktim mium
Gecen hafta .68.8
Bu hafta 68.5
Fark -300gr
Yuzde 0.43
@MiuLego @Esra_4378Nare83 @Floweroflife
hahahaha doğruay asıldım kız daha nasıl aılacammm
pekmez yerine nar ekşili fıstık ezmesi bile yaptım ahahaha
Bugün çok yoğun olacaktı denetleme pazartesi geliyor diye biliyorum kaptanımKilosunu dün bana söylemişti ama sen özelden yaz istersen bende küsüratını unuttum gibi ama güzel gitmiş
Amin balim darısı basina inşallah sağlıkla tabitevafuk55 hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Sağlıklı menüler oluştur kendine ama vitaminsiz kalmaz doktorun oruç tutmana izin verdi değil mi oruç etkiliyor mu bilmiyorum ttabi deAmin balim darısı basina inşallah sağlıkla tabi
Doktora kalp atışında gidecem canım yok yok bugün beğenecekler inşallah bugün daha güzel beslendimSağlıklı menüler oluştur kendine ama vitaminsiz kalmaz doktorun oruç tutmana izin verdi değil mi oruç etkiliyor mu bilmiyorum ttabi de
Güzel canım sevindimDoktora kalp atışında gidecem canım yok yok bugün beğenecekler inşallah bugün daha güzel beslendim
Lan 52 kilo insana löp et denir mihepfiti nasıl yendimmmmmmmmmmmm
ay pardon
LÖPETİ NASIL YENDİMMMMMMMMMMMMMMM
AHAHAHAHAHHAHAHAA MİU YENİLMEZÜ
GELSİN YENİ RAKİP İĞDECİK
LÖPET SENİ AKŞAM ÖĞÜNÜNDE YİYCEMMMMMMMMMMMM
Dikkat kötü bi hamile menüsüdür
Sahur ne demek yok
Nerde süt yoğurt yumurta peynir
Tevo sağlıklı beslen tevoo
@MiuLego
@Whiteblacklife
Nasıl besleniyor kizin şuna
Yedim ya tamamLannnnn ye yumurtanı peynirini zeytinini çıldırtma adamı
Ne güzel canım maslalah hoş verecek yerlerin de pek kalmamışSağol canımArtık istemsiz kilo veriyorum
Ay hadi sağlıklı bir bebek olsun da gerisi çok da önemli değilbana erkek gbi doguyor ama esim.kiz diyo
Ivet duzeltcektim o beni yanlış anlamış
Burada yapacaksın inan kendine bizde sana inandığımız için uğraşıyoruz bak yoksa gelip geçenle işimiz hiç olmadı fikir verip geçtikBonuscanın güzel bir hesabı var en kötü senaryoda bile yılda ne kadar güzel kilo veriyorsun çok iyi hele ki kilo oranına göre o az vermelerin imkansız değil az sıkmanla bile verirsin Boyun güzel bana göre 65 bile görsen kaldırırsın ama ortalama dediğin gibi 70-75 arası en azından sağlığın için yeterli gelebilir Çocuk sebebin var bak bir de hadi bakalım bismillah dedik başladık aç kalmadan sağlıklı bir şekilde istikrarlı yol alma zamanı
çıldırıyorum şuan açılın maliyi severken öldürecemistikrarına kurban olduğum bu neeeeeeeeeeee
oy yakında 75 kiloyum diyeceksin farkında mısın
harika beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
en azından artılar gitmiş minnak da olsa eksi gelmiş.. tebrikler Neslihan.. haftaya da 1.3 olsun o eksi o zaman
kuzum çok spor
akşam öğünü çoook hafif
karbon yok
işte böyleçok zorladı beni ama dayandım ve direndim o tartıya
ayrılma burdan vururum
Neslihan kendini buraya biraz versen ben seni çok güzel zayıflatırım
ilk hedef 80 olsun mu :)
minik hedefler koy kendine
Bayadir ayakkabi ve canta bakiyodum sonunda karar verip alabildim.habire kargo takibi yapiyom.gelince sarilip yatarim heralde
54.9 a 54 mu diyon, ben de 51 im o zamanhahahha artık bana şişko miu diyemeceksiniz ki
hahhaha
yaşasınnnnnnn
54 oldum
haftaya ne olurum bakalım
zayıf miu diyebilirsiniz
çünkü SENİ YENDİĞİM İÇİN löpet sin artıkLan 52 kilo insana löp et denir mi
Bayadir ayakkabi ve canta bakiyodum sonunda karar verip alabildim.habire kargo takibi yapiyom.gelince sarilip yatarim heralde
İNŞALLAH cnmmm.. Valla ne kadar özeniyorum zayıfgillere harikasınız.. Çevremde de çok kilolu yok ona rağmen ben niye nasıl böyle oldum diyorum..
yapacağım inşallah..
Olsun cnmm olsun haftaYA 89 olsun inşallah.. Menü de verecem.
Tmm Cnm Vurma vurmayın gitmiyorum.. İnandığınız için teşekkür ederim.
Bana Ramazandan sonra ciddi bir menü hazırlayalım olur mu.. şimdilik Az çok ne yiyerceğimi biliyorum da. Ramazandan sonrasına korkuyorum..
Tmm cnm ilk hedefim 80
ahahaha evet 54 diyom54.9 a 54 mu diyon, ben de 51 im o zaman
Neden beğenmiyorsun ki ama
cıks
leslie 3 mil
45 dk sürenden yani
ahahaha evet 54 diyom
haftaya da 53 olcam
51 i ucundan gördün mü sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?