bir arkadaşım özel bir diyetisyen gidiyor.Onun listesini aldım.ufak tefek değişimler yapıyorum bazen.değişimleri de uludağ üniversitesinin,obezite hastaları için hazırladığı beslenme klavuzundan bakarak yapıyorumsaol tatlım ya inş bu haftada mutlu bir sonuç alırım.
Gerçekten görmedim listeni demek karatayı bıraktın.Listeni neye göre hazırladın peki tatlım kalorisine göre mi
eline sağlık tatlışım ve tebriklerMesaj sayimi
pasam 13
saphira 16
Gerbera 9
Nev 7
Maibeyaz 12
Shopa 6
Maviyesil 2 (izin istemis)
Ananee 14
Yagmur 17
Ipek 6
ha ha kendime kupa verdim bi de :)
ananecim ders calisacakti, ona yardim olsun diye sayayim dedim,
bizim buranin saatine gore dun 16:00 dan bugun 16:00ya kadar saydim. Turkiye de 24 ten 24 e oluyor.
ins dogru saymisimdir..
Ananeecim ins bu mesaji gorursuncok optum..
vaoovv çift rakamlar yakında desene109,7 yi gördüm![]()
canım valla bence çok zor dukan diyeti ama kendini mutlu hissediyorsan uygula tabiufaktan dukan alıştırma turlarına başladım diyelim.. kahvaltım hep aynı: haşlanmış yumurta veya dukan krebi+peynir+yarım domates+süt
akşam: haşlanmış tavuk+yoğurt+salata
hatalarım nerde:
ilk beş gün sebze yememem lazım+arkadaşlara gittin haftasonu çok az çikidek çitledim az da cips+ bi de meyve yiyorum hergün yarım pors.
bugün kahvaltı yine aynı ama 12buçukta yedim gece erken akşam yine haşlanmış tavuk ile yoğurt var![]()
SLM KIZLARCIMMMM
bı ıkı gundur dogru duzgun aranıza gelemedım bılıyorsunuz.hastanelerdı mısafırerdı ancak sımdı bıttı..
mısafırrlerım gıttı ,doktor ıslerımde bıttı cok sukur
tugrabın hıc bı yerınde bısı cıkmadı cok sukur ama neden bılemıorum bu aglamaları
.reglımın aslında bıtmesı lazımdı ama uzatmaları oynuyorum..o yuzden yemeklerımde karıstı..
sabahtan berı bısı yemedım sadece az bı dondurma yedım
ıftarda bakalım ne yerım
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor hayat?
kuzucukta bir şey çıkmamasına çok sevindim ve böyle olacağını biliyordum zaten diyerek nazar boncuğumu koyuyorum