- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 108
bende artık böyle yapayım,daha hafif oluyordur,tşk tarif için
bende deneyim bari yarın pazar nasılsa pazardan alırım karnıyarık için patlıcan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende artık böyle yapayım,daha hafif oluyordur,tşk tarif için
eline sağlık canım
canım inşallah sonuçları iyi çıkar ve ağlamalarına çare bulursunuz bu şekilde hem yavrucuk hem siz helak oldunuz
canım bak bir yerde düşüp bayılırsın,dikkat et kendine,çok az yiyorsun.bir de iş yapıcam diyorsun.kolay gelsin
ooh harikaaa benim de canım gitmek istiyor ya ama bu hafta olmaz artık,zaten bu akşam için komşum iftara davet etti oraya gidicez.sana iyi eğlenceler tatlışkom
kuzucum nev81 aylık bir bülten hazırlayacakmış bize,daha yeni yazıştık bununla ilgili,o zaman 1. lerde belli olur her ay
Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin canım,hayırlı uğurlu olsun.nerden aldınız?bana yakın olsaydınız bacım gelir giderdik
![]()
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
sabah kızı uyuttum yanına uzandım baya uyumuşuz dinlendim çok şükür...
İpekyol kızım 3 yaşında canım...
akşama karnıyarık yapıcam ama kızartmıcam fırında közlicem bakalım nasıl olucak...
garbera eviniz hayırlı olsun canım.. rabbim huzurunuzu eksik etmesin inşallah...
ipek yol ne güzel hep beraber olacaksınız... benim ailem bodrumda ben konyadayım...
bayramdan sonra ben de gideceğim inşallah... o zamana şu sağdan soldan çıkan çıkıntılarımı atmam lazım inşallah...![]()
aaa çok güzel bana yakın,g.emirdeyim :13: çok yakın bir arkadaşımda orada oturuyorakıncılar nato![]()
bıraz once cnm sıkıldı bı tartılıyım dedım normalde hıc bole bısı yapmam.haftada bı tartılırım..
ve 63.6 gordum.bu ne yaaaaaaaaaaaaa
acaba cok su ıctım omu?
tobe bı daha oglen tartılmam
selam kızlar nasılsınız..
dün öğle saatlerinde gelmiştim ama sitede bakım varmış o yüzden giremedim takıma...
sonra da kızımı hastaneye götürdük bakalım sonuçları pazartesi alacağız...durmadan duraklamadan ağlamalarımız devam ediyor...
daha yeni yorgunluktan uyudu ama çok sürmez biraz sonra yine kalkar... inşallah bişeyi çıkmaz kuzumun...
takıma da giremiyorum ama bana kızmıyosunuzdur inşallah..
aslında ben çok yazarım da işte nedense herşey üstüste geldi...
şimdi sahur hazırlayayım... sabah gelirim inşallah...
2. üye benim sanırım... evet ben hayalet olarak geziyorum forumda... görünmezim...![]()
ev..... a-l-d-ı-k
![]()
Bu akşam büyük ablama davetliyiz tüm kardeşler topalanıyor kalabalık olacağız bayağı.Menüde zengin.Şimdiden beni ne yiyecem sıkıntısı tuttu.Elim olmaz görünce yemekleri![]()
![]()
bakalım bugünü kaç kaloriyle geçirecez
hayırlı olsun,ALLAH huzurla içinde oturmayı nasip etsin.darısı benim ve tüm kiracıların başına (amin)ev..... a-l-d-ı-k
![]()
Kizlar bi saat yuzdum 600 700 kalori uctu gitti:) bana diyet programi lazim kizlar baska turlu resmen ne yedgmi bilmeden goturuyorum ya imdaat
Gunaydin kizlar:) havuza gtcem bugun bi suru yuzcem icim pir pir oluyo ben balik falan olmaliymsm:d
pasam gaztede bi haber okudum dut kanin pihtilasmasina yardimci oluyomus mevsimde uygun dut al kendnee:)
bide bu pihtilasma icin k vitaminli besinler tavsye ediliyo bilgine:)
günaydınnn kızlar...bu hafta az kaloirli bol hareketli geçsin bayram geldiii bayrammm![]()
arkadaşlar bundan sonra ayın birincisini seçelli mi teşvik edici olur diye düşündüm...fikirlerinizi alalım:))
Başta sertleşiyor canım denemişliğim vardır ancak son durulama suyuna biraz sirke koyunca saçlar yumuşuyor ama röfleli saçta zor tabi
olabilir tabi güzel fikir
ev..... a-l-d-ı-k
![]()
Selam fıstıklar
Çok geç kalktık ve çok geç kahvaltı yaptık bugün.Aslında erken kalkmayı severim son zamanlarda pek uygulayamıyorum.Kahvaltıyla öğlen yemeği birleşmiş oluyorAkşama da rus bir komşumuz var,eşi Türk tabi,bizden
Rus gelin hristiyan olmasına rağmen iftara davet etti bizi,valla bravo dedim,adetlerimizi geleneklerimizi vs. öğrenmiş.Biz onun hiç bir özel gününü kutlamıyoruz hatta farkında bile olmuyoruz açıkçası.Dinine de çok düşkün,ben biraz bize kaydırabilir miyim diye yokladım da
ı ıh,pek olası yok gibi.içten gelerek böyle şeyler zaten :) Ben de dikkat edeyim onların özel günlerine de,ben de bişiler yapayım on sevinir diyorum,insan kendisine değer verilmesinden çok mutlu olur
![]()
kahvaltım:
1 yumurta
1 dilim peynir
3 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
domates
1 dolu tatlı kaşığı vişne reçeli
çay
kahvaltı+kuşluk+öğlen oldu bu.Akşama kadar 1 ara öğün yaparım meyveyle muhtemelen,sonra akşam yemeği.acaba neler yapacak,inşallah çok diyet dışı şeyler olmaz.ben ne yapayım dedim,sen tatlı yap dedi,yani menü de br tatlı olacak orası kesin![]()
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
sabah kızı uyuttum yanına uzandım baya uyumuşuz dinlendim çok şükür...
İpekyol kızım 3 yaşında canım...
akşama karnıyarık yapıcam ama kızartmıcam fırında közlicem bakalım nasıl olucak...
garbera eviniz hayırlı olsun canım.. rabbim huzurunuzu eksik etmesin inşallah...
ipek yol ne güzel hep beraber olacaksınız... benim ailem bodrumda ben konyadayım...
bayramdan sonra ben de gideceğim inşallah... o zamana şu sağdan soldan çıkan çıkıntılarımı atmam lazım inşallah...![]()
kızlar bana göre kızartmanın yerini hiç bir şey tutmaz.pirzolaya değişmem patlıcan kızartmasını3 öğün yerim
amaaaa 5.9.11 tarihinden beri bitti benim için bol yağda kızartma.Zaten bu çok kızartma sevgim yüzünden acti fry almıştım,çok işimi görüyor benim ama karnı yarık yaparken bütün kullandığımız içn patlıcanları olmuyor tabi,musakka yaparken acti fryda kızartırım mesela.Yalnız bu fırında kızartma işi de hem çok pratik hem çok sağlıklı hem de diyete uygun oluyor.deneyiniz efenim,yorumlarınızı beklicim afiyetler olsun
![]()
Kizlar bi saat yuzdum 600 700 kalori uctu gitti:) bana diyet programi lazim kizlar baska turlu resmen ne yedgmi bilmeden goturuyorum ya imdaat
hayırlı olsun,ALLAH huzurla içinde oturmayı nasip etsin.darısı benim ve tüm kiracıların başına (amin)
sende benim gibi pretein diyeti yap,bayrama kadar sadece proteinle beslenelim bakalım sonuç ne olacak,nedersin
Kiz bayrama bi hafta var hergun proteinmi yicen bi hafta olmaz oyle bence sende benm gbi arefe dahil son 3gun yap canim bide ben uzun sureli bisey ariyorum ya diyetisyenemi gittsem napsam ki
diyetisyene gitme şansın varsa git,keşke benim de öyle bir şansım olsaydı bulunduğum yerde diyetisyen yok.