Kizlar dukan ekmegi harika yaa kendmi tutamayp hepsini yiyeblirim:d tadi damagmda kaldi ya
Dukan diyetin için sana şu sayfayı tavsiye ederim, Dukan Diyeti | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dukan ekmegi harika yaa kendmi tutamayp hepsini yiyeblirim:d tadi damagmda kaldi ya
ayy ipek'in kararini gorunce nasil guldum...
ipegim sen hala 74-75 te misin???
:111::111::111::111::111:öyle bir anlatmışsınki yeminle ben yaptım sanki yoruldum oldu iyimi![]()
:)))))
ınanıorum kı bu anlatımımla herkes bı gun bunu deneyecekpuhaha
Sakal-ı şerif gelmişti hemen yanımızdaki camiye.Duyunca apar topar gittik annem ve kızımla..Çokşükür ziyaretimizide yapmış olduk.Tabi kızım sonra enerji depaladı sanki..Hiç öğlen uykusu uyuyacak göz yok bunda
11 AĞUSTOS MESAJ SAYIMI
saphira 32
anane 33![]()
![]()
![]()
gerbera 9
maviyesil 8
ipek 11
yesilerik 5
yagmur 29![]()
pasam 0
senarist 17
maibeyaz 12
shopa 11
nev 9
muconex 0
13 ağustos yazacağıma 11 yazmışım düzelteyim
14 AĞUSTOS MESAJ SAYIMI
saphira 33
anane 33![]()
gerbera 41![]()
![]()
![]()
maviyesil 1
ipek 5
yesilerik 35
yagmur 15
pasam 19
senarist 13
maibeyaz 9
shopa 14
nev 9
muconex 0
Görev tamamlanmıştır benden sonraki arkadaşa başarılar dilerim
Yesekkur edrim canim bakcam sayfaya atak bitsinde cok guzel seyler yerim ben:)Dukan diyetin için sana şu sayfayı tavsiye ederim, Dukan Diyeti | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri![]()
Kızlar kız kardeşim 40 beden elbise aldı.Tabi ona geniş çok hafif kendisi artıkın 38 beden giyiniyor.Bende bi deneyeyim dedim.O kadar mutlu oldum ki...![]()
Çok hafif arkadan sıktı ama daha güzel oldu.Az kaldı 69 u görsem çok rahat 40 beden giyinebileceğim demek ki![]()
![]()
![]()
ipekcim çok motive gördüm seni..inanıyorum en yakın zamanda hedefine ulaşıcaksın..Bu arada ben soda ve elma ve tavuk yemeye başladım.Gerçi bugün sahurda elma yoktu karpuz ve yoğurt yedim.İftarada tavuk yiyecem yine
44 bedenden kurtulmak istiyorum ben de artık..Kızlar kız kardeşim 40 beden elbise aldı.Tabi ona geniş çok hafif kendisi artıkın 38 beden giyiniyor.Bende bi deneyeyim dedim.O kadar mutlu oldum ki...![]()
Çok hafif arkadan sıktı ama daha güzel oldu.Az kaldı 69 u görsem çok rahat 40 beden giyinebileceğim demek ki![]()
![]()
![]()
ayyy çok tatlı maaşallah..Saat 11 den bu yana yastığı ayağımdan düşürtmeyen sürekli sallanmak isteyen ve mızıldanan kızım an itibariyle bebğini ayağında uyutmaya çalışıyor iyi mi
ben şimdi uyuttum kızımı..duş aldırdım ve uyudu şükür umarım 1 saaten fazla uyur..Sakal-ı şerif gelmişti hemen yanımızdaki camiye.Duyunca apar topar gittik annem ve kızımla..Çokşükür ziyaretimizide yapmış olduk.Tabi kızım sonra enerji depaladı sanki..Hiç öğlen uykusu uyuyacak göz yok bunda
Bu arada ben soda ve elma ve tavuk yemeye başladım.Gerçi bugün sahurda elma yoktu karpuz ve yoğurt yedim.İftarada tavuk yiyecem yine
uf yoruldum kızlar.musakka yaptım ama yoruldum.
gercı bu bıldıgımız musakka gıbı olmuor
patlıcanı yuvarlak dogra ,kızart,kagıt pecetede yagını emsın
sonra patatesı aynı sekılde patlıcan gıbı yuvarlak ve aynı kalınlıkta kızart ,ve yagını ceksın
sonra kırmızı bıberı aynı sekılde kızart yagını ceksın
sonra yesıl bıber kızart yagını ceksın
sonra teraygı ,kıyma,soganı kavur bırazda karabıber
en ustunede bu kavurduklarını yay
ve son olarak domatesı oyle yuvarlak yuvarlak yap her yerını kapla
ben borcama yaptım.en son pısecegı zamanda ustune tuzlu,salcalı su dokcem
patlıcanlarım fazla geldı dıye,bıraz daha patlıcan ve bıberlerden kızarttım.buzdolabı posetıne koydum sırasıyla,en ustunede cıgden bı kaç domates dogradım yuvarlak.kısın cıkarır yaparım,bı patates kızarrıtırım,iyi olur bı gunluk yemek ıste:))
aksama da pılav ıle corbamı yaptımmı hazırım ıftara.
ha bundan yıcekmıyım..evet yıcem ama 1-2 kasık fln olur buyuk bı ıhtımalle
Allah kabul etsin ziyaretinizi dualarınızda bizleri de unutmayın, kızına güzel bir banyo yaptır, şöyle azcık sıcacık ve aromolı terapili filan içiyorsa arkasından ballı bir süt mışıl mışıl uyur inşallah, ben öyle yaptım benim oğlana da, yoksa benimki düz duvara tırmanıyor, enerjisi çok fazla
ahh ah ağzındanbal damlıyor sankim....Canım valla o kadarında gözüm yok 36 bedenin bana çok yakışacağınıda düşünmüyorum.Ama 38 e yok dememYesekkur edrim canim bakcam sayfaya atak bitsinde cok guzel seyler yerim ben:)
:) sevindm canim 40 kadar olur o tam olunca 38 dar olur derken bi bakmssn 36 38 olcan insallah:)
ipekcim çok motive gördüm seni..inanıyorum en yakın zamanda hedefine ulaşıcaksın..
44 bedenden kurtulmak istiyorum ben de artık..
ayyy çok tatlı maaşallah..
ben şimdi uyuttum kızımı..duş aldırdım ve uyudu şükür umarım 1 saaten fazla uyur..
kızlar hıc diş beyazlatan varmı aranızda?