Çok zor oluyor be canım, 3,5senedir hiç sorun yoktu. Yani ikimizle ilgili bişey yoktu,ailesinden olanlarıda görmezden geliyordum.Tek tartışmamız onlarla ilgili olurdu.
Ama ne zamanki işin içine ciddiyet girdi,bişeyler yapmaları gerekince ortalık karıştı iyice.
Ben 'bana karşı bir tavır var''derken inanmayan adam kendi gördü sıkıntıyı.
Yanlarındayken beni arayamıyor bile,bu nasıl ambargodur anlamadım.
Beni ezdirmesine çok sinirleniyorum,bu bana çok dokunuyor. Hem iyi bir insan hemde mükemmel bir aile bulurum diye bişe yok zaten. ama aradaki adam 'adam'gibi olsa,mesafesini bilse,herkese haddini bildirse durum çekilebilir hale gelir.
Bana söylenen bir laf nasıl olurda ona dokunmaz,bugün biz bu haldeyken bile ben onun için haddini aşan bir kelime söyletmem kimseye.
Bu bir erkeğe nasıl dokunmaz anlamıyorum.
Konu aile olunca bütün kriterler yerle bir oluyor.
Kimsesiz birini bulmalı :)
Amin canım çok sağol
Bizdede durum aynı canım,anne-abla başrol olmakla beraber 3 dayı 1 teyze,ama genel itibariyle sülalenin en küçüğüyle bile kıyaslansam hertürlü yenilirim.
Bu onu böyle anlatmıyor tabi,insanların ihtiyacı varmış yardım ediyormuş,benimde anlayış göstermem gerekiyormuş,ne yapabilirmiş.
Bİr üre şehir dışındaydı,akşam geç döndüğünden ertesi gün iş çıkışında anca buluşabildik ve 20dk geçmeden 'teyzenin dişi ağrıyor,gel götür''diye aradılar,o teyzeninde 2 oğlu var.Yapamam işim var diyemiyor,eşek olana semer vuran çok olur hesabı işte.
Ben hayatında olsamda olmasamda farketmez,onların tek derdi hizmetçilerini kaybetmemek.Keşke azıcık değer görse,keşke çok sevdikleri için kıskansalar.
Bu erkeklerde neden beyin yok anlamıyorum. Onu kandırmak,kandırıldığına ikna etmekten çok daha kolay.
Kendine nasıl davranıldığını göremiyor,hayatını başkalarının ellerine koymuş.
Onlara göre onunla evlenmem demek,ellerindeki köle saysını ikiye çıkarmam demek. Szinde bir hayatınız var diyen yok,onun bir ailesi var diyorlar.
Sadece cumartesi pazar tatil ve o zamanlarda bizim yanımızda olmak zorunda diyorlar.Bn haftaiçi görecekmişim,ne zaman acaba öğle arası mı?
Buna itiraz edemeyen erkeğe ne demeliki...
Canım hiç üzülme,herşeyin bir vakti var.
İstediğin şeyin peşini bırakmazsan eninde sonunda elde edersin.
Böyle şeyler tamamen kısmet,sen istediğin kadar çalış çabala,inan herşeyin vakti var. Elinden geleni yap ve takdirini bırak.İnşallah emeklerinin karşılığını fazla fazla alırsın.
27 yaşındayım,hala öğrenciyim. Bu üçüncü üniversite çünkü istediğime çok geciktim :) İstediğin yeri kazanana kadar gitme sakın,asıl yapmak istediğin şeyi bekle.
Benim gibi gidip başka şeyler okuyupta sonra kürkçü dükkanına dönme :) Sonradan kaybedeğin zamanı başında kaybet,sabret,istediğin şeyi yap.
İnançlı ol,inatçı ol,güçlü ol.
Allahımda yardımcın olsun,tüm istediklerin hayırlısıyla gelsin inşallah.