Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 4 bardak falan icmeye calis bence sen bitkimi aldin cayi hazirmi aldin?ANANE ciim cnm bu 9lu çayı günde kaç defa içicez bebiş..3 yeterli mii???
Kızlar çok canım sıkkınbu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil
şu kurtulamadım şu 8 lerden ya,diyetime de uyuyorum.dün hiç kaçamak filan yapmadım ki hatta hep 2 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum,ihtiyaç duymuyorum.en fazla içecek tüketiyorum.83 ün altına inmişimdir diye düşünüyordum.82.7,82.8 hatta 82.9 a bile razıydım galiba
![]()
ayyy şu çayı dene valla, 82.8idim cumartesi diyetisyende, tartılmadım ama şişliğim indi hissediyorum tahmini 82.5 falan olmuşumdurKızlar çok canım sıkkınbu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil
şu kurtulamadım şu 8 lerden ya,diyetime de uyuyorum.dün hiç kaçamak filan yapmadım ki hatta hep 2 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum,ihtiyaç duymuyorum.en fazla içecek tüketiyorum.83 ün altına inmişimdir diye düşünüyordum.82.7,82.8 hatta 82.9 a bile razıydım galiba
![]()
Bitanem light sütle yapıyorum ve günde 2 kere içiyorum,kahve bağımlılığım var.Bir tanesi 75 kalori,çok sakıncalı bulmuyorum,benim kilo vermemi engellemedi hiç daha önce,iç bencesana da günaydın canııımmm...sütlü fındıklı neskafe mi hımmm çok severim ama çok kalorili diye içmiyordum sen 3 ü bir arada tarzı bişiymi içiyorsun...çok sakıncalı diilse ben de içmek isterim...
Canım benimmmm,çok bu konulardan bahsetmek istemiyorum aslında diyet topiği olduğu için,özel sıkıntılarımla konsantrasyonunuzu bozmayım diye ama içimi okumuşsun.Canlarım O da görev yerimde çalışıyor biliyorsunuz.Dönüş günümü bildiğinden son zamanlarda mesaj atıp duruyordu,gelmene 2 hafta kaldı,hemen yüzükleri takalım inadını kır filan diye.Cevap vermiyordum ama darmadağın oluyordum,neticede sevdiğim adam ama Onunla evlenmem imkansız.Sevgimle birlikte hayatımı da yakacak biri çünkü.Baktım olmuyor,sevgime yenilirim diye korktum,o güzel yüzünü görünce karşı koyamam gibi geldi.Düşündüm gecelerce.Onu benden vazgeçirecek tek şey,hayatımda başka biri olduğunu düşünmesiydi.Ben de yazdım,artık kendi yollarımıza gitmenin vakti geldi,ben yeni bir birlikteliğe başladım diye.Hatta farketmişsinizdir face'ye de birlikteliğim varmış havası vermek için bana alınmış havası verdiğim bir pasta resmi bile koydum.Halbuki mümkün mü bu kadar severken başkasına gitmem ama olmaz,O benimle birlikte hayatımı da yakacaktı.Hakaretler etti ama inandı,10 gündür sesi soluğu kesildi ki O 1 gün bile dayanamazdı yazmadan,yani başardım.Sevgime yenilmemek için,sevdiğimin nefretini kazandımgunaydın canımm :) guzel guzel gezin canım ne guzel işte:)
canım inşallah hersey gonlunce olur sen onunla orda tanıştın sanırım yine gorcekesen cok zor.. allah sana güç versin sabır versin umarım hersey guzel olur canım :)
Bitanem biliyorsun çok ağır şeyler yaşadım geçen yıl,fazlaca kilo da aldım.Yıkılmadım imajı vermem lazım çünkü ordaki birçok insan beni yıkılmış göreceğini umuyor.O sebeple değişik bişeyler alıyım dedim hem moralim de düzelir diyeNEV cim yazmayı unuttum kendine ciciler mi alcaksınnn![]()
Dukanda kilo dalgalanmaları normaldir ve yüksek olasılıkla ödemdir canım,ödem attırıcı bir çay iç ve canını sıkma olur muKızlar çok canım sıkkınbu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil
![]()
Teşekkür ederim canım benimafiyet olsuniyi gezmeler,iyi alışverişler tatlım..inşallaahh
ayyy şu çayı dene valla, 82.8idim cumartesi diyetisyende, tartılmadım ama şişliğim indi hissediyorum tahmini 82.5 falan olmuşumdurki benim 2 hafta önceki bildirimim 84'tü bu hafta bireysel derece bana gelecek sanırım
![]()
zaten benim sorunum ödemdi şişiyordum çok şiş hissediyordum deliriyordum tartıda +ları görüyodum diyetisyene gideceğim sabah psikolojik midir nedir hep - çıktım ama yine de sinir oluyodum tüm hafta kendime. şimdi iyi hissediyorum çayın tadı da çok kötü değil ilk günkü gibi terletmiyor da.Cok sevindim canim diyetle goturunce cay cidden yardimci oluyo kilo vermeye ama sindirim ve odem konusundada cok etkili yani kilo vermeden kastim odur cay icin
Bitanem light sütle yapıyorum ve günde 2 kere içiyorum,kahve bağımlılığım var.Bir tanesi 75 kalori,çok sakıncalı bulmuyorum,benim kilo vermemi engellemedi hiç daha önce,iç bence
Canım benimmmm,çok bu konulardan bahsetmek istemiyorum aslında diyet topiği olduğu için,özel sıkıntılarımla konsantrasyonunuzu bozmayım diye ama içimi okumuşsun.Canlarım O da görev yerimde çalışıyor biliyorsunuz.Dönüş günümü bildiğinden son zamanlarda mesaj atıp duruyordu,gelmene 2 hafta kaldı,hemen yüzükleri takalım inadını kır filan diye.Cevap vermiyordum ama darmadağın oluyordum,neticede sevdiğim adam ama Onunla evlenmem imkansız.Sevgimle birlikte hayatımı da yakacak biri çünkü.Baktım olmuyor,sevgime yenilirim diye korktum,o güzel yüzünü görünce karşı koyamam gibi geldi.Düşündüm gecelerce.Onu benden vazgeçirecek tek şey,hayatımda başka biri olduğunu düşünmesiydi.Ben de yazdım,artık kendi yollarımıza gitmenin vakti geldi,ben yeni bir birlikteliğe başladım diye.Hatta farketmişsinizdir face'ye de birlikteliğim varmış havası vermek için bana alınmış havası verdiğim bir pasta resmi bile koydum.Halbuki mümkün mü bu kadar severken başkasına gitmem ama olmaz,O benimle birlikte hayatımı da yakacaktı.Hakaretler etti ama inandı,10 gündür sesi soluğu kesildi ki O 1 gün bile dayanamazdı yazmadan,yani başardım.Sevgime yenilmemek için,sevdiğimin nefretini kazandım
Bitanem biliyorsun çok ağır şeyler yaşadım geçen yıl,fazlaca kilo da aldım.Yıkılmadım imajı vermem lazım çünkü ordaki birçok insan beni yıkılmış göreceğini umuyor.O sebeple değişik bişeyler alıyım dedim hem moralim de düzelir diye
Dukanda kilo dalgalanmaları normaldir ve yüksek olasılıkla ödemdir canım,ödem attırıcı bir çay iç ve canını sıkma olur mu
Teşekkür ederim canım benim![]()
zaten benim sorunum ödemdi şişiyordum çok şiş hissediyordum deliriyordum tartıda +ları görüyodum diyetisyene gideceğim sabah psikolojik midir nedir hep - çıktım ama yine de sinir oluyodum tüm hafta kendime. şimdi iyi hissediyorum çayın tadı da çok kötü değil ilk günkü gibi terletmiyor da.
Çok sağol bitanem.Ne yazık ki eş durumu hariç tayin olmamız imkansız gibi 4+4+4'den sonra.Ben zaten 11 yıldır aynı görev yerimdeyim ve ne yazık ki ancak doğu illeri bizim branşta açık,batı illerine atanmamız çok zor.O'nu başkasıyla görücem ya da duyucam,bunu hazır olmak,hazır hissetmek mümkün değil ama başka çarem yok.Nereye harcadığı belli olmayan binlerce lira borç,şaibeli bir hayat,şaibeli krediler,facia bir aile,karanlık bir geçmiş;bizim için bir gelecek yok,olmamalı.Hiçbir sevginin arkasından bunları göre göre gitmemeli insan.Benim yüzüme bile bakmaya kıyamayan bir ailem var,bunu O'nlara yapamam.Sanırım en doğrusu bu oldu...canim kendini hep motive etmen lazim mantigin cok iyi ama kendini buna hazir hssediyomusun karsina biriyle bile cikabilir
sen yeterince guclu bi insansin kendinle savascaksin belkide ama kendini hep baska seylere vermeye calis canim cicilerinle yeni hayatinla tertemiz bi sayfaya gdiceksin istersen annen gelsin seninle bi sure belki yaninda bi destege ihtiyacin olur ama bilki derdin sıkntin oldugunda gelip burdada konusablirsin ki insallah olmaz canimmm:) ve bence tayin istesen hayyatinda yeni biseyler olmasi daha guzel olcaktir bu sekilde ve kimseyi takma ne derler ne yaparlar diye inan sana. Layik degil bunu sende biliyosun canim insallah mutlu olursun:)
Canlarım günaydıııııııınBir yandan sütlü fındıklı nescafemi yudumluyor,bir yandan da size yazıyorum :126:
Bugün akşamüstü annemle alışverişe çıkıcaz.Hava da hazır serinlemişken,ben sıcağa dayanamıyorum canlarım ya.Hem de o vesile ile yürüyüşümü yapmış olurum,sonra deniz kenarında bir çay keyfi yapar geliriz analı kızlı
Cuma gecesi de yolcuyum bu arada,Allah ben gitmeden huzuru mutluluğu götürsün inşallah oraya
canım cici kuşum benim diyor aşkın diyo karısına alem len bu paşa he canım malum üstüme koyuyo uçuyoya üstüme sag olsun yaptıgı oluyo kakasını sonra peçeteyle alıyorum ama onunlada namaz kılamamya ondan dedim kız aşkım deyim öpüyo paşa köpügü öpüşmekten ileri gidemediler yawSayimlar 3gun canim:) gectgne sevindim :)
Canim kahvaltida yapmiyosan aksam cacik yiyosan evden ayri yemis oluyosun zaten 1.5 ay uzun bi sure bekleme bence dukan yapablirsin ya ama yapamasanda oglen isyerine kendin gotur bence yemeklerini hani yagli tuzlu karbonhidrat nisasta falan almazsin en azindan..
Allah askinizi daim tutsun canimmm:) insallah guzel cocuklarin olur bende sinuzit varmis hep kisa sacla gezdim cocukkenn cok ozenirim uzun saca insallah olurda kiziniz guzel guzel orersin ipek saclarini :) kiz cocuk daha iyi ya oglani bosver
ya kiyafete isemesi nedir amanin benim babam eve gelmezdi oyle bisey olsa:d mutlu bi hayvan ama demekki oyle cenesi dusukse :) cok guzel ama ya tuyleri insallah saglikli olurlar hep:)
:d çavdar kizimin adi valla benden ciksa bu kadar severim ama yani oyle deme bebegm o benimmmm:)
Kızlar çok canım sıkkınbu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil
![]()
ben zaten günde bir defa içiyorum oda 20.30 gibi yani yatmadan 2 saat önceSevindim canim:) o zaman bu cay sanada iyi gelcektir mucize beklemiyosun cunku:) sindirimnde iyiyse tamamdir bu is:)
Çok sağol bitanem.Ne yazık ki eş durumu hariç tayin olmamız imkansız gibi 4+4+4'den sonra.Ben zaten 11 yıldır aynı görev yerimdeyim ve ne yazık ki ancak doğu illeri bizim branşta açık,batı illerine atanmamız çok zor.O'nu başkasıyla görücem ya da duyucam,bunu hazır olmak,hazır hissetmek mümkün değil ama başka çarem yok.Nereye harcadığı belli olmayan binlerce lira borç,şaibeli bir hayat,şaibeli krediler,facia bir aile,karanlık bir geçmiş;bizim için bir gelecek yok,olmamalı.Hiçbir sevginin arkasından bunları göre göre gitmemeli insan.Benim yüzüme bile bakmaya kıyamayan bir ailem var,bunu O'nlara yapamam.Sanırım en doğrusu bu oldu...
Canim ben aktardan aldim sabahlari dört yada üc olcu koyup demliyorum tum gun 6bardaklik falan yemekten once iciyorumANANECİM cnm bana komşum hazır kutulu olanlardan alıcak(sallama diil)karışık yani..bu şekli çok etkiliymiş aktarı öle demiş arkadaşa...senin ki nasıl kendin mi karıştırdın..benimkinin markası C ile başlıyor..marka ismi vermek yasak mı acaba?
Ben yerim onlari:) torunmu istyosun diyodunya cok doguruyolarmis diye bence iyi boyle olmalaricanım rabbimbundan sonra san abol bol huzur versin canını acıtmayan bir eş versin
canım cici kuşum benim diyor aşkın diyo karısına alem len bu paşa he canım malum üstüme koyuyo uçuyoya üstüme sag olsun yaptıgı oluyo kakasını sonra peçeteyle alıyorum ama onunlada namaz kılamamya ondan dedim kız aşkım deyim öpüyo paşa köpügü öpüşmekten ileri gidemediler yawgel kızım benim diyo gel kızım benim diyo yakışkılı kuşum benim diyor daha konuşuyo sıpamın çenesi düştü
vucud duruyo demedinizmi siz içicek içtiginden olabilrimi acaba:44::44::44:bende diyet girdim iftarı yapmadan sabah taratılıyor sonra ifara kala tartılıyourm inan kilo gram oynuyodu:44::44:canını skıma 7 görücez işşallah biz seninle
![]()
Nassi yani bi defa yetiyomuu?ben zaten günde bir defa içiyorum oda 20.30 gibi yani yatmadan 2 saat önce
valla yetiyo terletiyor zaten beni iyiyim gayet, sonuçları daha net görebilmek için cumartesi diyetisyen sonrasını görmek lazım yağ oranıma falan bakılsın bi.Canim ben aktardan aldim sabahlari dört yada üc olcu koyup demliyorum tum gun 6bardaklik falan yemekten once iciyorum
Ben yerim onlari:) torunmu istyosun diyodunya cok doguruyolarmis diye bence iyi boyle olmalari
yani kilomu verdin pasam son dedgnden bunumu anliym:)
Nassi yani bi defa yetiyomuu?
Evet canımNEV cşm cnm tekrar soruyorum cnm kusura bakma..sen ligt sütle 3 ü ir arada mı karıştırıyorsun?
Amin ciğerim,hangi sebeple olursa olsun hiçbirimizin canı yanmasın inşallahcanım rabbimbundan sonra san abol bol huzur versin canını acıtmayan bir eş versin
![]()
20 yaşımdan 21'e döndüğüm yıl başladım canım.Bu yıl da zaten 31 yaşımdan 32'ye döneceğim yıl.Ayyy ben hiç 32 yaşımdaymışım gibi hissetmiyorum ama ya,sanki öyle de görünmüyorum gibi geliyor :26:Sanmana bile gerek yok canim en dogrusu buymus..11yil cokmus ya sen kac yasindasinki ne zaman basladin ogretmenlige anlamadim onu 81degilmi dogum tarihin canim :44: sen yinede tayin iste bence ne olcagi belli olmaz canim oda umarim saygili biridir seni rahatsiz etmez
valla bilmiyorum canım yaCanim 4 bardak falan icmeye calis bence sen bitkimi aldin cayi hazirmi aldin?
Niye oyle ciktinki? Bende bu sabah 74tum aslinda:s 73kusurlerdeydim iki gun once..
hadi inşallah canım ne güzelayyy şu çayı dene valla, 82.8idim cumartesi diyetisyende, tartılmadım ama şişliğim indi hissediyorum tahmini 82.5 falan olmuşumdurki benim 2 hafta önceki bildirimim 84'tü bu hafta bireysel derece bana gelecek sanırım
![]()
inşallah öyledir canım.1 demlik 5 i 1 yerden demliyim ben en iyisi kendimeDukanda kilo dalgalanmaları normaldir ve yüksek olasılıkla ödemdir canım,ödem attırıcı bir çay iç ve canını sıkma olur mu![]()
evet durma oluyormuş da ne bileyim bu kadar erken beklemiyordum benvucud duruyo demedinizmi siz içicek içtiginden olabilrimi acaba:44::44::44:bende diyet girdim iftarı yapmadan sabah taratılıyor sonra ifara kala tartılıyourm inan kilo gram oynuyodu:44::44:canını skıma 7 görücez işşallah biz seninle
![]()
Evet canım
Amin ciğerim,hangi sebeple olursa olsun hiçbirimizin canı yanmasın inşallah
20 yaşımdan 21'e döndüğüm yıl başladım canım.Bu yıl da zaten 31 yaşımdan 32'ye döneceğim yıl.Ayyy ben hiç 32 yaşımdaymışım gibi hissetmiyorum ama ya,sanki öyle de görünmüyorum gibi geliyor :26:
valla bilmiyorum canım yasenin şu çay ne kadardı canım
hadi inşallah canım ne güzel
inşallah öyledir canım.1 demlik 5 i 1 yerden demliyim ben en iyisi kendime
evet durma oluyormuş da ne bileyim bu kadar erken beklemiyordum beniçecek dediğim light içecekler,kalorisi 0 olan içecekelr.diyeti bozmuyor yani.onları da sürekli içmiyorum.hatta her gün içmiyorum desem daha doğru olur
inşallah canım