Gitmiyom kontrole bak olmuşuz demi1. olmuşsunuz tebrikler
Gözlerindeki küfleri sil de gel diye sataşacam amaYaşlılık işte yanlış görmüşüm
o şişko bi kere baştan kaybettiOyyy aşk bocugum benim ya
Nevo ezogelin yaptım cektireyim blendardan yoksa öyle mi kalsın çok kararsız kaldım fikir ver baciYaşlılık işte yanlış görmüşüm
işte hayaller kıvanç tatlıtuğ gerçekler Şahin KHe bende istiyorum yeter iki çocuklu kadınım ben :)
mecburum kuzu kışa kadar olmam gerekiyomuş yoksa görüşüm kapanacakmış.
Hem ne yapacaksın sen onu daha tencereden sulahiye detoks suyu bosaltamiyor gelmiş burada citirim diye hava atıyoro şişko bi kere baştan kaybetti
sen fit annesin
o şişko bi kere baştan kaybetti
sen fit annesin
Bazıları mutfakta bazıları yatakta iyidirHem ne yapacaksın sen onu daha tencereden sulahiye detoks suyu bosaltamiyor gelmiş burada citirim diye hava atıyor
Sorarım yarınAusencia dedi ki taş gibisin
Söyle o takıma sana şişko diyen karşısında beni bulur dedi
Daha bu sabah dedi
yok şimdi iki tür mercek var bi normal mercek onu taktırırsam miyop düzeliyo ama bu sefer yakını göremiycem.bi de kaliteli mercek var onda göz normale dönücek hem yakını hem uzağu görebilicekmişim.ama arada baya bi fiyat farkı var ona karar verme aşamasındayız naapsak diyeAllah korusun bebeğim. Randevu aldın mı? Tarih belli mi?
Ha ha ha balım beceriksizligini böylesi komifle ediyorsunBazıları mutfakta bazıları yatakta iyidir
Evet olmuşsunuzGitmiyom kontrole bak olmuşuz demi
Ay olduk demi
hee yaa ağliycaktı nerdeyse boşaltamıyo diyeHem ne yapacaksın sen onu daha tencereden sulahiye detoks suyu bosaltamiyor gelmiş burada citirim diye hava atıyor
Canım çocuklar yiyebiliyorsa çekme yok sevmezlerse çek sen bilirsin.İki şekildede güzel oluyor:)Nevo ezogelin yaptım cektireyim blendardan yoksa öyle mi kalsın çok kararsız kaldım fikir ver baci
hıı hıı tabi ben de adriana limayım zatenAusencia dedi ki taş gibisin
Söyle o takıma sana şişko diyen karşısında beni bulur dedi
Daha bu sabah dedi
Miu'm size öyle imreniyorum bilemezsin.Şu 5 kilo vermek için deli oluyorum.Daha fişek olmak içinGözlerindeki küfleri sil de gel diye sataşacam ama
Allah taş eder beni
Fişşek gibi hatunsun ulen gördük yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?