Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte berna da düz 50 olabilirdi... boyu 160 çünkü 10 aşası 50.. @matematik61 bence sen geri listeye gir 50 ol..
Kız sende taktın illa 10 aşağısı mı olacak :confused::confused: benimde 1.60 55 olucam yeter abartmaya gerek yok. İki çocuklu kadınım ya manke mi olcem :KK70:

Kız sende taktın illa 10 aşağısı mı olacak :confused::confused: benimde 1.60 55 olucam yeter abartmaya gerek yok. İki çocuklu kadınım ya manke mi olcem :KK70:
Kız sen bana şükret.. manken olmak için 20-25 aşağısı olmak lazım.. dizi oyuncuları da 15 aşağısı.. diyetisyenler hep 7-10 arası aşağısı diyor.. şimdi ben 175im.. en son 69-70tim.. ama kilo alma payı da var.. tekrar 65e düşüp 65-67 arası olmak istiyorum..

Kız sen bana şükret.. manken olmak için 20-25 aşağısı olmak lazım.. dizi oyuncuları da 15 aşağısı.. diyetisyenler hep 7-10 arası aşağısı diyor.. şimdi ben 175im.. en son 69-70tim.. ama kilo alma payı da var.. tekrar 65e düşüp 65-67 arası olmak istiyorum..
Manken değiliz, dizi oyuncusu da:deli:

Ben almıyım bu halimi böle seviyorum artık, 50 diyordum ama yok , evlendiğimde 54 düm gayet iyiydim :KK45:

Manken değiliz, dizi oyuncusu da:deli:

Ben almıyım bu halimi böle seviyorum artık, 50 diyordum ama yok , evlendiğimde 54 düm gayet iyiydim :KK45:
Cnm kendini iyi hissettiğin kilo önemli zaten.. ben takılıyorum.. ama istediğimiz kilonun az altına düşsek koruma aralığımız daha rahat olır :KK66:

Bide mankenleri örnek verdim cnm.. öyle olalım demedim zati..

Cnm kendini iyi hissettiğin kilo önemli zaten.. ben takılıyorum.. ama istediğimiz kilonun az altına düşsek koruma aralığımız daha rahat olır :KK66:
Bende takılıyorum delü :KK45:

55 olursam o dediğin olacak işte bakalım 55-57 arası yeter.
Kocam bunalıma girecek az daha kurursam :KK70: o kilo alıyor ben eriyorum

Ohh olsun.. fıstık gibi oldun şimdiden.. o da çatlasın..
Çatlıyor zaten, avm de şu yağ ölçen tartı da tartılırken yakalanmış :KK70: kağıda bakarken kara kara düşünüyormuş :KK70:
Bana hiç söylemedi tartıldığını :confused:

Back
X