Açtım geh yamacımadiyosunnn
Ac kollarını
Hosbuldum beybi
Bence yüzün gayet tombak şuanda, hiç çöküyor falan deme
Hadi ben insafliyim 52 ol![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açtım geh yamacımadiyosunnn
Ac kollarını
Hosbuldum beybi
Bence yüzün gayet tombak şuanda, hiç çöküyor falan deme
Hadi ben insafliyim 52 ol![]()
Kız sende taktın illa 10 aşağısı mı olacakİşte berna da düz 50 olabilirdi... boyu 160 çünkü 10 aşası 50.. @matematik61 bence sen geri listeye gir 50 ol..
Sen bence de 60 olma , zaten şu halin bile 60 gibi duruyor senin. 65 iyi benceBerna 50 olsun ona lafım yok ama ben 60 olmicam![]()
Kız sen bana şükret.. manken olmak için 20-25 aşağısı olmak lazım.. dizi oyuncuları da 15 aşağısı.. diyetisyenler hep 7-10 arası aşağısı diyor.. şimdi ben 175im.. en son 69-70tim.. ama kilo alma payı da var.. tekrar 65e düşüp 65-67 arası olmak istiyorum..Kız sende taktın illa 10 aşağısı mı olacakbenimde 1.60 55 olucam yeter abartmaya gerek yok. İki çocuklu kadınım ya manke mi olcem
![]()
Anlatamıyorumki karılaraSen bence de 60 olma , zaten şu halin bile 60 gibi duruyor senin. 65 iyi bence![]()
Hoşgeldin fitim sensiz boşluk var takımda
Manken değiliz, dizi oyuncusu daKız sen bana şükret.. manken olmak için 20-25 aşağısı olmak lazım.. dizi oyuncuları da 15 aşağısı.. diyetisyenler hep 7-10 arası aşağısı diyor.. şimdi ben 175im.. en son 69-70tim.. ama kilo alma payı da var.. tekrar 65e düşüp 65-67 arası olmak istiyorum..
Ben seni anlıyor ve tam destek veriyorumAnlatamıyorumki karılara
Eflal alttan alttan iş mi veriyon kız bana![]()
Konuş kız eflalManken değiliz, dizi oyuncusu da
Ben almıyım bu halimi böle seviyorum artık, 50 diyordum ama yok , evlendiğimde 54 düm gayet iyiydim![]()
Cnm kendini iyi hissettiğin kilo önemli zaten.. ben takılıyorum.. ama istediğimiz kilonun az altına düşsek koruma aralığımız daha rahat olırManken değiliz, dizi oyuncusu da
Ben almıyım bu halimi böle seviyorum artık, 50 diyordum ama yok , evlendiğimde 54 düm gayet iyiydim![]()
Miu beni yolacakKonuş kız eflal![]()
Bende takılıyorum delüCnm kendini iyi hissettiğin kilo önemli zaten.. ben takılıyorum.. ama istediğimiz kilonun az altına düşsek koruma aralığımız daha rahat olır![]()
Ohh olsun.. fıstık gibi oldun şimdiden.. o da çatlasın..Bende takılıyorum delü
55 olursam o dediğin olacak işte bakalım 55-57 arası yeter.
Kocam bunalıma girecek az daha kurursamo kilo alıyor ben eriyorum
Çatlıyor zaten, avm de şu yağ ölçen tartı da tartılırken yakalanmışOhh olsun.. fıstık gibi oldun şimdiden.. o da çatlasın..
CaanımmsınBen seni anlıyor ve tam destek veriyorum
Yok yav iş mi vermişimhiç keyfim yok, iş verdiysem de haberim yok
![]()
berna kaptan olmadı mıydı yaMiu beni yolacak![]()