Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yatıyorum artık görüşmek üzere iyi geceler![]()
Anane 32
pasam 23
yesilerik 12
anşa 13
maviyesil 11
senarist 11
saphira 7
nev 6
Yine şampiyonlugu kimselere kaptırmamışsın tebrik ederim![]()
cok ınandırıcıydıKizlar bende fena bi sislik oldu brokolimi yapti acababen yarin ve cuma spor yapcam soz size maviyesil Tugrabi vermesin yapmazsam o dereceee:)
ben olmasam da anane benı yasatıyordur burda emınımD:Anane gene bir sen bir ben kalmışız ediyle büdü gibi![]()
uyudun da noldu,he söle noldu yanı.koca bı hıc anca kılo aldınızKizimla uyuyamazmiyim ben:d!
hemde mısırla bozmusssssssssss:)) ben olsam tatlı ıle fln bozardım..barı deyseydı:)))))))kacamak yaptım itiraf ediyorumm canım cips istedi bende accık yağ ile mısır patlatıp yedimmmmmmmmmm
dövün bakem beni ceza verin banaa...naptım yaaa ne güzel gidiyodumm:26:
yaptınmı kızz:)50 mekik cektim cezamı kesiyorum kendi kendime 1 saatte bisiklet sürüyüm geliyorummm....
ay kıyamam canını çokmu acıttım aglıyosun kızçok pişmanımmmm parçala beni paşammmama talafi ettim ter içinde kaldım duşa paklar ancak beni kızıma kitap okuycam sonra yarın görüşürüz şekerler allaha emanet olun...
![]()
iç güveyden halliceyiz seni sormalı hoş geldinselam kızlar keyifler nasıl ben artık arabistandayım
canım dün yıkadım babasıyla kızı ben oglanı babası aldı almasınada paş ayerinde duruyomu anacım bunlar yıkanınca ne ka çirkin oluyolarDmi beraberce spor yapsak kapansak bi daga bayira incecik olunca ciksak:d nolcak bu pasanin kopugun hali konustunmu veterinerle ?
Cipsten iyi yine:)
Tebrik ederim canim hemen spor listesine yaziyorum :)helede paşa hapşıra hapşıra bir oluyo
doktor ne dediyse yaptık canım ya aşllahtan kaşıntıları gitti ama göbüşündeki ve totosunda tüy yok paşanın totosu kanamış
totosunun kenarları çok fena ya sen senin kızı ne aralıklarla yıkıyosun bugün dışarı çıkabilrisen bakıcem ama yarın çıkıcem dışarı annemlere gidip evini dolanmam lazım ne var ne yok diye
uyuz anane gene geçmiş beniAnane 32
pasam 23
yesilerik 12
anşa 13
maviyesil 11
senarist 11
saphira 7
nev 6ne yapsamda mesajlar için ayagını kaydırsam ben ya
benbu konuyu bir düşünüyüm en iyisi
canım sabah berbat geçti tam uyuyodum kapı zil çaldı sen benim panik atak az sese:18::18::18:allahım kafayı yedin komşu eşin evdemi dedi yok dedim boru patlamış bakarmı dedi bende kadını kapıda bıraktım dedm gel içeri oturdum koltufa allahım çarpıntım fena kadın kapıyı vurdugunada pişman oldu insan sabahın 10 gelirmi eve yagünaydın fıstıklar...güzel mutlu bir gün diliyorum herkesee....kahvemi içtim kahvaltı yapamadım bugun az sonra yapıcam siz nasılsınız keyifler nasıll...başka zaman uyumam uyuyuncada böle olur dünden beri midem çok fena agrıyo sanki karnım açlıktan kazınıyo gibi bugünde niyetlenmicektim dayanamadım son gün diye
rabbim oruçlarımı kabul etsin bugün borçum bitiyor yarın artık sizlere katılırım
gunaydın kızlarr
sabah kahvaltım
bı yumurta
domates salatalık
zeytın
bı kucuk kasık recel
canım afiyet olsun bebemişşallah yarın bende uzun bir aradan sonra kahvaltı yapıcem
kızlar ben şişmeye başladım korkumdan tartıya çıkamıyom:18::18::18:
rabbim oruçlarımı kabul etsin bugün borçum bitiyor yarın artık sizlere katılırım![]()
Canım çok lezzetli ve tok tutucu gerçekten![]()
Belki kaldırılması değil ama,şu fikirdeyim:İzin olmalı ama şu şartlarda:
*Yılda en fazla 2 izin kullanılmalı,
*Bu izinlerin süresi maximum 4 hafta olmalı,
*4 hafta sonra gelmeyen ya da 2'den fazla izin kullanmak isteyen diskalifiye edilmeli.
Çünkü gerçekten 6 ay izin kullanan arkadaşlar oluyordu,1.5 yıldır takımlardayım,hatta 5 ay izin kullanmıştım elimde olmayan sebeplerden dolayı,bu takımlarda sürekliliği bozuyor.Ben böyle düşünüyorum kaptanım![]()
çok pişmanımmmm parçala beni paşammmama talafi ettim ter içinde kaldım duşa paklar ancak beni kızıma kitap okuycam sonra yarın görüşürüz şekerler allaha emanet olun...
![]()
günaydın fıstıklar...güzel mutlu bir gün diliyorum herkesee....kahvemi içtim kahvaltı yapamadım bugun az sonra yapıcam siz nasılsınız keyifler nasıll...
paşam allah kabul etsin oruçlarını, senden heveslendim ben de tutuyorum bugün![]()
aferim gözüme girdin senin kaç gün borcun var bebem benim çok şükür bugün bitiyor yarın kahvaltı yapıcem işşallah![]()
aferim gözüme girdin senin kaç gün borcun var bebem benim çok şükür bugün bitiyor yarın kahvaltı yapıcem işşallah![]()
İpekyol sen misin canım :44:kızlar eylülde dönerim demiştim ama eğer durumlar değiştiyse bana bildirin
Sporunu bırakma kuzum,sen azimlisinKizlar bende fena bi sislik oldu brokolimi yapti acababen yarin ve cuma spor yapcam soz size maviyesil Tugrabi vermesin yapmazsam o dereceee:)
Ellerine sağlık canımAnane 32
pasam 23
yesilerik 12
anşa 13
maviyesil 11
senarist 11
saphira 7
nev 6
Günaydın bitanem.Sabah 6'dan beri ayaktaydım,okula gittim seminerler başladı,daha yeni eve geldim sayılır ben de.Maraton başladıgünaydın fıstıklar...güzel mutlu bir gün diliyorum herkesee....kahvemi içtim kahvaltı yapamadım bugun az sonra yapıcam siz nasılsınız keyifler nasıll...
Kilo almadim be:dcok ınandırıcıydı
ben olmasam da anane benı yasatıyordur burda emınımD:
uyudun da noldu,he söle noldu yanı.koca bı hıc anca kılo aldınız
hemde mısırla bozmusssssssssss:)) ben olsam tatlı ıle fln bozardım..barı deyseydı:)))))))
yaptınmı kızz:)
ay kıyamam canını çokmu acıttım aglıyosun kızbir daha yapma ne yapıyosa bize nefsimi zyapıyo canım aman diyim
bak ban abiri deseydiki paşa kilo vericen anam bir yerlerimle gülerdin inan ama çok şükü rvermeye başlıyorum yasasın azim
iç güveyden halliceyiz seni sormalı hoş geldin
Canim kedi yikanmaz:d evden cikmiyo zaten hic gerek yok o yuzden:)canım dün yıkadım babasıyla kızı ben oglanı babası aldı almasınada paş ayerinde duruyomu anacım bunlar yıkanınca ne ka çirkin oluyolarhelede paşa hapşıra hapşıra bir oluyo
doktor ne dediyse yaptık canım ya aşllahtan kaşıntıları gitti ama göbüşündeki ve totosunda tüy yok paşanın totosu kanamış
totosunun kenarları çok fena ya sen senin kızı ne aralıklarla yıkıyosun bugün dışarı çıkabilrisen bakıcem ama yarın çıkıcem dışarı annemlere gidip evini dolanmam lazım ne var ne yok diye
uyuz anane gene geçmiş benine yapsamda mesajlar için ayagını kaydırsam ben ya
benbu konuyu bir düşünüyüm en iyisi
canım sabah berbat geçti tam uyuyodum kapı zil çaldı sen benim panik atak az sese:18::18::18:allahım kafayı yedin komşu eşin evdemi dedi yok dedim boru patlamış bakarmı dedi bende kadını kapıda bıraktım dedm gel içeri oturdum koltufa allahım çarpıntım fena kadın kapıyı vurdugunada pişman oldu insan sabahın 10 gelirmi eve yabaşka zaman uyumam uyuyuncada böle olur dünden beri midem çok fena agrıyo sanki karnım açlıktan kazınıyo gibi bugünde niyetlenmicektim dayanamadım son gün diye
rabbim oruçlarımı kabul etsin bugün borçum bitiyor yarın artık sizlere katılırım
canım afiyet olsun bebemişşallah yarın bende uzun bir aradan sonra kahvaltı yapıcem
kızlar ben şişmeye başladım korkumdan tartıya çıkamıyom:18::18::18:
Canim insallah o maratonda dengeyi tutturursun en kucuk ve en buyuk cocuklarin arasindaki fark ucurum resmenİpekyol sen misin canım :44:
Sporunu bırakma kuzum,sen azimlisin
Ellerine sağlık canım
Günaydın bitanem.Sabah 6'dan beri ayaktaydım,okula gittim seminerler başladı,daha yeni eve geldim sayılır ben de.Maraton başladı![]()
Hayirli olsun canim en zoru atlattin:)Canlarım sabah kalktım erkenden.500 ml su içtim ama ılık içmedim,hava sıcak ya soğuk içesim geldi.Zaten bir iddiaya göre soğuk su içmek,sıcak su içmekten daha çok kalori yaktırıyormuş,vücut o soğuk sıyı iç ısıya eşitlemek için enerji harcıyormuş çünkü.Sonra 1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,1 kibrit kutusu peynirden oluşan kahvaltımı yaptım.Okula gittim sonra,arkadaşlarla nescafe içtim bir kupa.Sonra az önce eve geldim.Haşlanmış tavuk göğsü ile 2 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta ve 2 kaşık sütü karıştırarak yaptığım tavuk köftesini yedim 1 barda zero kola ile birlikte.Akşama da menümde tavuk çorbası var ve bu şekilde atağı tamamlamış bulunuyorum.Yarın seyire geçiyorum ama saf protein günü ile başlıycam,böylece atağı da 5 gün yapmış gibi olucam.Bu arada akşam da sporla birlikte bugünkü diyet günümü tamamlıycam inşallah.Durumlar böyle![]()
kizlar acayip moralim bozuktu bugun tvden nefret ediyorum artik o derece oldum .neyse sabah bir kreple peynir ve gojibery receli yedim baska bisey yemedim henuz az kola ictim bugun cavdari yikasam tuylerini doksemmi diyorum bide ama kiyamiyorum oyle bos bi gun. sporumuda yaptim bu hafta 4gun oldu boylece aksamda besamel soslu biftek var menumde :)
kaptanim nerdesin acabaaa