Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çavdar kacar ama ben veterinerde elimden kacirdim baya itfaiye cagirdik 1bucuk saat kurtarma operasyonu yasadi simdi hayvan oteli var oraya gotursem gene aklim kalcak kacarsa ya diye
:53::53::53:aman diyim dikkat et :18::18:seninki en azından bulur benim pşa uçar gider:14::14:
bugün serbest gün oldu canım,h.sonu yemem artık :34:

hıı ok :)

ne yemedim ki :1: birkaç gündür iştahımı zor kontrol ediyordum zaten,hep tatlılarda filandı aklım :( yemedim ama baya tatlı yapmaya girişmemek için zor tuttum kendimi.Hep perşembe yiyeceğim diye teskin ettim.Bu h.sonunda yapacağım serbet günü öne çekmiş oldum.
Yarın haftaya cumaya kadar yine dukan yapabilirim,sevdim ben bu kez dukanı ya :9:
kı zsöyle bak aramızda neler yedin kimseye demem sen merak etme hem şurda biz bize konuşuyoz:9::9::9:
Canım varsa sarı yada beyaz leblebi iyi geliyor bana ya da hiç olmadı grisini gibi şeyler

canım evde malesef onlardan yok uyuyum belkim geçer galiba salatayı aç karnın ayeidm üstüne yarım kavınoz ayranı götürüdm tavuguda yiyince olan oldu :53::53:neyse ben çıkayım :5::5::5:gidiyimde uzanayım iyi gelir belkim :18::18:

:53::53::53:aman diyim dikkat et :18::18:seninki en azından bulur benim pşa uçar gider:14::14:

kı zsöyle bak aramızda neler yedin kimseye demem sen merak etme hem şurda biz bize konuşuyoz:9::9::9:

canım evde malesef onlardan yok uyuyum belkim geçer galiba salatayı aç karnın ayeidm üstüne yarım kavınoz ayranı götürüdm tavuguda yiyince olan oldu :53::53:neyse ben çıkayım :5::5::5:gidiyimde uzanayım iyi gelir belkim :18::18:

geçmiş olsun paşam, dikkat et kendine :3::3::3:

Sallisin kacmisti sanirim dmi ayy dayanamam ben :( canim bi lokma ekmek at agzina belki o iyi gelir oyle yat bari iyi geceler sana:)

Yok canım malesef, çalışmaya çalışıyorum işte bir yandan size bakınıyorum, bir yandan kitaplara, en azından boş da olsa bir word dosyası açabildim :18::18::18:

Kolay gelsin canim al bi kahve yada kola yada baska bisey koyul bence calismaya rahat etceksin bitirincee:)

Bu listeyi nasi cikartiyosunuz her hafta?
paylaşım alanından,sonuç listesinden veya belgelerime kopyaladıysam ordan :34:
Anamm liste çıkmış yine ortaya, kaptanım bugünden mi yazıyoruz cuma sabah değil miydi bildirimlerimiz?
canım cuma sabahı normali ama bazen perşembeden beli olanlarımız oluyor o yüzden perşembeden ekleriz listeyi hep :34:
Ua serbest gun persembemi oluuuur:d dukan guzel gercekten ama kacamaklar engelliyo hemen kilo vermeyi kaptanim ben dukanda napsamda 3haftada 69.9u gorsem acaba

napiim canım ya güzel verdiriyo dukan.ben biraz öyle biraz böyle,şaşırtmaca yapıp duruyorum,inşallah işe yarar

paylaşım alanından,sonuç listesinden veya belgelerime kopyaladıysam ordan :34:

canım cuma sabahı normali ama bazen perşembeden beli olanlarımız oluyor o yüzden perşembeden ekleriz listeyi hep :34:

napiim canım ya güzel verdiriyo dukan.ben biraz öyle biraz böyle,şaşırtmaca yapıp duruyorum,inşallah işe yarar
ama iste sekeri yagi vucut tutuyo sasirtma olmuyoki:( doktoru naptin canim
kahve iyi fikir gidip yapayım hemen :7:

Bende kola aliyim:d bide form cay yapiyim

Anane 24:65:

yesilerik 14

ansa 11

maviyesil 10

pasam 24:65:

senarist 4

nev 9

saphira 9
eline sağlık canım :16:
senarist 5 mesajın altında kalmış.1 ceza puanı düşüyor
ama iste sekeri yagi vucut tutuyo sasirtma olmuyoki:( doktoru naptin canim

Bende kola aliyim:d bide form cay yapiyim
ama şeker ve yağ hiç yemeyip,1 öğün yiyince şaşırmıyor mu,hemen depoluyor mu onları yani?bir de hiç yakmıyor vücut :32:
dr a gitmeye yarın bir bakıcam ama olmazsa pazartesi-salı düşünüyorum :16:

eline sağlık canım :16:
senarist 5 mesajın altında kalmış.1 ceza puanı düşüyor

ama şeker ve yağ hiç yemeyip,1 öğün yiyince şaşırmıyor mu,hemen depoluyor mu onları yani?bir de hiç yakmıyor vücut :32:
dr a gitmeye yarın bir bakıcam ama olmazsa pazartesi-salı düşünüyorum :16:

Anlamadim saphiram k.bkma :) bende yatiyorum insallah hepimiz eksilerde oluruz aksatmadan git canim doktoruna zaten bi gunluk isin olcagni sanmiyorum bekletmenin anlami yok o yuzden:(

gidiyorsunuz heralde, benim koçiste gitti tv açtı, ne yapayım gidip biraz body of proff izleyim bari belki uykum açılır kan filan görünce :27::27::27:

size iyi gecelerrrr

Anane 24:65:

yesilerik 14

ansa 11

maviyesil 10

pasam 24:65:

senarist 4

nev 9

saphira 9

:27::27::27:demkki daha çok çalışıcem:101::101:kızlar ben bugün evde yokum demedi demeyin:40::40:annemlere gidicem evi bir dolanıyım evi havalandırıcem akşama anca gelirim dün seizden sonra fena oldum kusa kusa bri haloldum rahatladımmı rahatlamadım 2 gündür öle oldum dün midemin bulantısınden şaştım kaldım eşim dedi parmak at kurtul yok kardeşim atsamda nafile aklıma acayip şeyler getiriyom kusuyum diye sonra hemen aklıma brişey geldi :30::30:sonra zaten gerisi geldi gece uyandım durdum hep:14:şimdi gelelim ne yedigime eşime sahanda yumyrta kırmıştım biraz ondan yedim sonracıma 3 siyah 2 yeşil zeytin yedim 5 biryerde çayımı içtim 1 dilim çavdar ekmegi yedim badem domates yedim sabah kalkar kalkamaz oda sıcaklıgında suyumu içtim:101::101:wc malesef kaç gündür görüşemiyoruz haberiniz olsun ondan neden çıkamıyorum ya millet girip çıkıyo olay bitiyo :53::53:
kiloma gelince 80 geliyorum wc çıkamadıgımdan galiba 7 göremedim :14::14:şimdi size zahmet birinci olundugu ve hanı 3 kişiye derecelik verilirse içinde eger bende olursan nolu buda paylaşın olumu:101::101:
saygı deger çok sevdigim 7 takın kardeşlerim mubarek cuma gününüz hayırlara vesile olsun dualarınız hayallerini zkabul olması dilegiyle paşa gider işşallah sonra geri gelirim eşimle çıkıcem ordan gelmem galiba 6 bulmaz:44::44:inanın hepinizle bri gün canlı görüşmek isterdim keşke öle bri fırsatımız olsa istanbulda olanlarla görüşebiliriz mesela diger illerdekilerde uçaga atlasın gelsin olmadı otobüse gelsin olmadı ayaklarını omuzlarına alsınlar gelsinler ne olursa olsun gelsinler işte:60::60:
ananecim kedicigi yıkadınmı merak ettim sen yıkarsan minigi kameraya çek koy faceye tıklanma rekoru kırsın:60::60:hem sen onu yıkarken seni tırmalamıyormu :44::44::44:dua edinde hayırlııla gidiimde geliyim annemlere sabah hafif panik aak nöbeti geçiridm gene:18::18:bemn kaçtım byyy:10::10::10:

***7. TAKIM 273. ETAP***

SAPHIRA (82.8 / 82.6 / 0.2 / 0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (74 /
pasam3405 (83 / geçen hafta izin almıştı ama döndü
shopaholic (82.3 / geri dönmek üzere ayrıldı
maviyesil1999 (64.8 / 66 / -1.2 / %-1.85)
senarist (107.6 /
yesilerik (64,4 /
anşaa ( / / /mezun üye geri döndü

7. Takım Ortalaması: %

anşaacım başlangıç kilonu da ekler misin tekrar :16:

ananee (74 /
pasam3405 (83 / geçen hafta izin almıştı ama döndü
senarist (107.6 /
yesilerik (64,4 /
anşaa ( 75.4 /75/ /mezun üye geri döndü...

ama ben oranı hesaplamayı unuttum hatırlatın bana kızlar...

canlar gunaydın
oranı hesaplamayı unuttum ben özür dilerim o yuzden kılomu yazabildim sadece....
çıkmam lazım şimdi öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz ölmezsemm psikolojim çok bozuldu hergün şehit her gün şehit...
nereye gidiyoruz böle bilmiyorumm:19:

canlar gunaydın
oranı hesaplamayı unuttum ben özür dilerim o yuzden kılomu yazabildim sadece....
çıkmam lazım şimdi öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz ölmezsemm psikolojim çok bozuldu hergün şehit her gün şehit...
nereye gidiyoruz böle bilmiyorumm:19:

allah yardımcın olsun canım, korusun esirgesin inşallah

***7. TAKIM 273. ETAP***

ananee (74 /
pasam3405 (83 / 80 / 3 / % 3,614) geçen hafta izin almıştı ama döndü
senarist (107.6 /
yesilerik (64,4 / 64,4 / 0 / %0)
anşaa ( 75,4 /75 / 0,4 / % 0,530 ) mezun üye geri döndü

7. Takım Ortalaması: %

Paşamla Anşaanınkini de yapmaya çalıştım ama bir kontrol edin, benden bu hafta fayda yoook geçen hafta ile aynıyım çünkü :43:

Son düzenleme:
Back
X