yeni arkadaşlarlada zamanla tanışırız inş senaristi tanıyorum diğerleri ilede tanışalım kızlar neler yapıyorsunuz kim evli kim bekar
Ben 20yasindayim canim bekarim, hosgeldin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni arkadaşlarlada zamanla tanışırız inş senaristi tanıyorum diğerleri ilede tanışalım kızlar neler yapıyorsunuz kim evli kim bekar
Bilmiyorumki dukan yaparmi anlamadim bende hic ve ben hani ac degilim canim bile cekmiyo resmen yiyorum ama durduramadim kendimi krep yapiyorum simdi 2tanede goturdum off gobegim cikti yinetamam canım eklerim
napalım canım bu hafta biraz verimsiz olacak,boşver,önümüzdeki maçlara bakarız biz de
ayy canımm :)) biz de yakında bunların hepsini tacrübe edicez :18:
bu regl fena yaptı bizi.ben çok yemiyorum ama hep bişiler istiyor canım,özellikle de tatlıııbir de meyveee
benimki de erken işte anlamadım ki,dukanın etkisi olabilir mi :26:
arastırıyım onu ben
ya bana bı el atın yaa.cok moralım bozuk bıldınıgınız gıbı deıll ya
canım cuma günü niye h.sonu :26: iyi eğlenceler şimdidenkızlar bu arada burada perşembe cuma hafta sonu olduğu için yarın okuldaki öğretmenler ve aileleriyle pikniğe gideceğizinş
ben dukan yapıyorum bir süredir canım.acıktırmayan bir diyet.bir de kahvaltımı 12 gibi yaptım,akşam yemeğimi de 17.30 gibikahvaltım:
yumurta
peynir
krep
çay
1 zeytin
2 küçük parça domates
akşam:
1 göğüs
1 krep
sarmısaklı yoğurt
2 küçük üçgen kavun
şimdide dizi izliyorum ve 2. bardak zeromu içiyorum,az önce de ağzıma küçük bir parça yağsız peynir attım,birde 2-3 ad. üzüm..poff fenalardayım[/QUOTE
çok yememişsin ama sende öğün atlamışsın
benim oğlumda cumartesi anaokuluna başlayacak inş şimdiden gitmem diye tutturdu
kızlar ben o ayran detoksunu yaptmıştım geçen sene
sonrasında insanın iştahı açılıyor
arkadaşlarla iddaya girdik zaman az kaldı bende yaparım belki
ama biliyorum ki geçici çözüm
gerbera da var aslında ama taşınıyorlar ondan izinli,gelir yakında sanırım.ipekyol da önümüzdeki hafta gelecek,o da izinli.saliss istanbula gitti canım,oradan güzel bir iş teklifi geldisaphira baya kişi gitmiş bizim dönemden salisss sopha,hemşiremiz benim kardeşshopa aramızdaydı ama son zamanlarda pek paylaşım yapamaz oldu,kuzusundan dolayı yoğunmuş,o yüzden ayrıldı.kelebek nasıl?
Dinlediğim radyo programından Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi kazandımmmmmmmmmYaşasın Alem Fm
![]()
güle güle kullan canım
![]()
Dinlediğim radyo programından Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi kazandımmmmmmmmmYaşasın Alem Fm
![]()
allahım aşık oldum170 liraya ihtiyacım var
ananecim sen benim yürüyüşü bi saat yap canım ayın 15inden sonra günde 3 liradan 60 lira oradan gelse :44: günde 4 lira da kahvaltı+yemek veriyorum o da 80 lira etti 140 e hayvan deeğil ya kocişte bi 30 lira atar artık
ben bunu almadan iflah olmam artık
Eki Görüntüle 508560 Eki Görüntüle 508561
canım eşim sabah veterinere götürdü malesef kuşun kanadı kırılmış demiş gögüs kafesinide demiştimya yolmuşlar diye dikiş atmamaın zşart demiş işşallah kaandı kurtaarırız demiş olmazsa uçamaz demişsenin yuzunede yakısır canım kısa saç:)
canım 2 çizi 3 ekmek onlar bişey degil ya bence uzulme o kadar d bende simdi su arasında peyniri olan cizi istedimbence kötü degil kahvaltın moralini bozma
bacım eline saglık 7sini ben yapmıstım yaaaaa
kuş noldu götürdünmü veterinere canım?
pahalıymıs ya bide bunları ayrı satıyolar dimi beraber manıklı gelmedi bana:) alırsın canım:) yürüyüşünü bugunden itibaren 1 saat yazıyorum dmi?
canım bol su içir rabbim şifa versin kuzucugumaslm kızlar yenı geldım eve
tugrabı doktora goturdum kadıkoye
bogaz ve kulaklarda bısı yok.dıs yapabılır dıo doktor
ıdrardada bı kaç bacterı gorulmus antıbıyotık verdı bakalım noluruz
kıyamam ben yüzmeye gidemiyom sende gitme ne var yane bir yerinmi eksilirDun iki tane cikolatanin nedein ortaya cikti hasta oldumnapcam ya karnim feci agriyo evde agri kesicide yok isler bitmedi ben yuzemicemm
![]()
babamın diş ağrısı için ilacı vardı onu aldım iyi geldi sanki:) bal alamamki dukanda bide o kdar cıkolata yedim zaten ..simdide yedim ya
canım içinde kalacağını git kestir bence,kökü bende dersin
afiyet olsun,kahvaltı için çok sakıncalı bir şey yememişsin,akşama kadar yanmıştır onlar
eline sağlık canımtubişi saymana gerek yok tatlı o bizim takımda değil
geçmiş olsun canım.antibiyotik iyi gelecektir,sıkma canını
ah canımm 40 ımız karıştı![]()
Amin canım amin,güzel kalbinizle dua edin Nev'inize
Canım benim,samimi düşüncelerimdi;amin canım aminnnn
Ohhhh,bol bol dinlen canım;tadını çıkar olur mu
Merhaba,hoşgeldin
Faceye baktım ama göremedimGruba eklesene canım
Eline sağlık canım![]()
Herkeslere iyi akşamlar
Bu gün oğluşla kreşte ilk günümüz oldu, pazartesiden önce bir tanışma günüydü. Ağlayan zırlayan, başım o kadar ağrıdı ki anlatamam, allah yardımcısı olsun anaokulu öğretmenlerinin gerçekten işleri zor,
Yarım gündü allahtan, sonra idrar tahlili yaptırdık, hepatit için kan tahlili gerekiyormuş aç karnına, o da yarına kaldı, nasıl kan alacaklar kuzudan ya, çok zor oluyor çocuklarda bu işler, hoş ben bile kan verirken derin bir nefes alıyorum kasılıyorum, bakalım işler bitmeyecek anlaşılan,
Sansli ki:) gule gule kullan canim:)Dinlediğim radyo programından Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi kazandımmmmmmmmmYaşasın Alem Fm
![]()
Ben eski yuzucuyum ya cook severim yuzmeyi yilda bi kez bile tatile gidemiyorum simdi adet oluncak zamanmiydicanım sen üzülme topikçe topluyalım bu parayı senin kocişte ayu degilya atar üç beş lira
canım eşim sabah veterinere götürdü malesef kuşun kanadı kırılmış demiş gögüs kafesinide demiştimya yolmuşlar diye dikiş atmamaın zşart demiş işşallah kaandı kurtaarırız demiş olmazsa uçamaz demişeşim bırakmış gelmiş dedim allah korusun kafasını koparırı atarlarmı dedim yok canım ya iyi ederler dedi ederler degilmi topiligi ben ne ugraş verdim kedilerin elinden almak için ya
canım bol su içir rabbim şifa versin kuzucuguma
kıyamam ben yüzmeye gidemiyom sende gitme ne var yane bir yerinmi eksilirdemiyosunki abla gel ögreteyim
kız ben sudan korkarım batarım batar suyun içine
kız bende o haldeyim banada ded alıyım
geçmiş olsun
şimdimi söyler insan saphiram ya aman olsun onuda saydım kendini degerli saaysın yavruarada kaynadı işte sabahın köründe okadar olur uykusu emesi
bebeler ne alemde ögretmenim geçen yadım görmedin bunu görürüsün işşallah
nasıl bir duyguydu biraz anlatırmısın okurken kendim geldim öyle düşündüm nede guru duyardım yavrumla kim bilir agladımı senden ayrılınca annesi rabbim saglık saat versin hayırlı evlat olsun işşallah
![]()
şimdi gelelim neler yaptıgıma rapor veriyim sizlere kankilerim
kaynanam aradı tarhana karılıcak gel diye eşim önden çıktı kuşçuya gitti sonra beni aradı :102:hanım topiligi al gel burda devletin veterineri var dedi para almıyolarmış dedi neyse yola düştüm eşime gdierken gene tuttu panik atak geç kalıcam diye eşim çabuk gel demişti :18:sonra dedim vesvese şeytandan umud allahtan diye diye kendimi telkin ettim elhamdurillah geçtieşimle minübüse kadar yürüdük el ele:127:beni bindirdi annesine dogur yola çıktım oda veterinere
sonra aradı beni paşa veterinere götürdüm kanadı kırlımış gögüs kafesininde dikmek ladım dedmiş batikonla temilemiş yaralarını sen bırak buruya biz bakarız demiş eşim sonra paşayı köpügü demiş sabah 9 ila 10 arası kuşçumuz gelicek o baksın biz anlamayız demiş eşimde götürelim bizim sıpaları dedi bakıcez artık
neyse ben kaynanam gittim baktımki komşusuyla tarhanaya saat 8 başlamış anam belim suırtım boynum agrıdı
sonracıma eltim geldi 3 geçiyodu o geçirmeye yardım etti etmesinede az etti malesef oglu durmadıgı için eve gitti kaldı 10 kilo tarhana garip paşaya neyse işimiz bitti eve gittik lahana dolması ısıtmış tavada çay kahvaltılık koymuş oturduk onları yedim lahanaya dayanamam 5 adet yedim annem bulguru çok koydum piirnç yok az denilicek kadar dedi çay içtim peynri badem domates az kaşar yedim sonra işimiz bitti eltimle 1.5 saat yürüdük parkta inanın okadar yürüdümki biryerlerimden ter aktı vucudum çok ısındı hemen eve gdier gitemz üstümü degiştirdim
sonra eşimi aradık kaynım vs geldiler eve yediler içtilen ben de kaynanam aanne nevaleyi görelim dedim domates salçası biber salçası koydum kaplara incir reçeli aldım kırmızı beyaz tarhana koydum 5 kilo karışık turşu koydum ıhlamur getirdim
anlıcagınız bitirdim kaynanamı neme lazım bu devirde öle olucen eltim şşatı yenge hayırdır dedi aman dedim önceden almadıgıma yanayım bundan sonra böle dedim
şimdi eltim diyetisyene gitti 1800 kalorıilik yapıyomuş diyeti 91 kilo 600 geliyorum dedi sabah tartılmış 86 geliyourm dedi aslı varmı kafamı buldu anlamadım ben ya:44::44::44:1 haftada verilirmi bu kadar birde adetmiş benim gibiokadar yoruldumki gözlerim kapanıyo yarında yemek ev işi var ne yapıcem bu yorgunlukla iyi kalkarım ben yarın
![]()
Kizlar biyiklarimi aldim tum islerim bitti canta kaldi onuda yarin hazirlarim ya biyik almak ne zor is hala hapsiriyorum nefret ediyorum ya 1saate yapilcak ismi hic dayanamiyorum orayi almaya![]()
Kizlar bide yarin spor listemizi koyalim:) eklemek isteyen varsa yarina kadar yazabilirsiniz:) iyi geceler..:)
canım içinde kalacağını git kestir bence,kökü bende dersin
afiyet olsun,kahvaltı için çok sakıncalı bir şey yememişsin,akşama kadar yanmıştır onlar![]()
canım ben saçımı kestirsem kocam alışasıya kadar suratıma bakmaz boyatınca da öyle yapıyo :44: cins biraz e ben de onun yüzüme bakmamasına dayanamama pek
dün yediklerim:
sabah ve öğleni biliyonuz
akşam tavuk parçaları haşlanmış baharatlanmış bide bi tabak bulgur pilavı (5-6 yk etti) oruç tutucam ya bugün sahurda yemiyorum o yüzden akşam pilav yedimm
bugün de niyetliyim![]()
benimkide cins üüzlme sen ben kuaföre gitsem aldırsam kaşları vs adam dikkat etmiyo bile aldırmasam hanıms aatler olsun diyo
benimkide öle bir cins
bende saçlarımı boyatıcaktımda korkuyorum ölüm korkusu sardı geçen haberlerde diyolardı kaç kişi öldü diye:18::18:bende bari saçlarıma kına yakıyım diyorum
kızlar sabah oldu kalkın rabbim bozmasın çok motive kalktım eşimle birazdan romantik bir kahvaltı yapıcezsonra onunla çıkıp yürüyüşüme gidicem eve gelincede ev iş vs giremem geç girersem bilinki paşanın işi bitmemiş
bu arada eltim kilo vermede beni geçer kesin daha azim hırs yapmam lazım beni geçmesin
düm benle dalga geçti sen 8 ayda verdin 26 kiloyu dedi ben 1 haftada verdim 1 kiloyu dedi
inanın sinirler üstüne atlayasım geldi birde kaynanamın yanında en samimi arkadaşının yanında ay ne canım yandı lafı soktu gene bana ben bu hatunu ne etcem şşatım kaldım he
kızlar kalkın mis gibi kahvaltınızı yapın hayde spora 7 takım hani birinci olucektikhatunlar yataktan kalkıcekte totolarını kaldrıcekler zor oluruz birinci
bu arada senarisçim gözümden kaçmadı degiş pirinç bilavı yemişin bir daha görmüyüm içinde şeker var onun
ben 5 adet lahana dolması yedimde bulguru bol dedi annem oturdum sinirim içim içimi yedi inan 1.5 satt yürüdüm erisin diye
hayde ben eşimle kahvaltı yapıcem sizde kalkın uleny deli kadire baglamayın beni yoksa çok kötü olur siizn için
kalkın uleynnnnnnnnnnn
buu arada demeyi unuttum günaydın canlarım benim canlarım kardeşlerim sizleri seviyorum![]()