Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

rapor veriyorum :kkk:
4 adet tavuk köftesi 1 koca bag roka ve küçük bag kıvırsın bri avuç broki dogradım iricene yag tuz sirkesiz yedim 2 bardakta ayran :56:1.5 dilim kepek ekmegi yedim
arada 1 elma yedim 3 hurma suyu içmedim toplasam 3 bardak olmaz :17:birazdan şeftalimi yicem sonra sodamı içicem
kızlar sizlere bir haberim var ablamın eşi tekstil işi yappıyo oraya yardımcı arıyomuş ablamda gel millet alıcagına sen al parayı dedi hem panik atagımada iyi gelri diye düşünüyourm ne dersiniz:34:eşimede yardım ederim inanın hem maddi hem manevi ihtiyacım var bu işe yürüyüş yolıu epey var 18 durakla gidiyosun ablama metrola gidiş geliş 36 duraka arasıda eve metroyu hesap et ablamın evinin arkasında 1 saatte o hem ban spor olur yürüyüş vs hemde kafam dagılır insanın çaılştıgı parayı alması güzel olur bence ne dersiniz:34::34:işin kötüsü yok çok yorucek beni yolu uzak 40 tl tutuyo gidip gelmesi haftalık kaç tl veiri bilemem artık ama ben yalık isticem haftalık vermesin haftalık olunca para gidiyo allık olunca iyi oluyo bir yaramızı kapatırız degilmi bir hafta deneyim diyorm bakalım ne olucek hem öyleni ablamde yicekmişiz namazıda kılmaya yer var onda rahatım oh işşallah böyle gdier hem hergün oglumu görücem yaşasın :52::52:bir nabzede onu görünce öpüyüm kokluyum annelik özlemmim gidiyor biraz o mutlu ediyo beni dua edinde muaffak oluyum bu işte :18::18:
afiyet olsun..canım çalışmak her zaman için iyidir.Şahsen her bayanın çalışması gerektiğini düşünüyorum,evde köreliyor insan :16:
İyi akşamlar kızlar bu akşam yediklerim
:43:

iki dilim tavuk fırında
Havuç salata
1Bardak ayran

Kaçamak dondurma:43::43::43:
niye üzülüyorsun canım,menün çok güzel,dondurma çok kalorili değil ki,masum kaçamak bişicik olmaz afiyet olsun :16:
kızlar sorun hala devam ediyor ama yinede burada olmaya devam edeceğim inş
kızlar sabah 2 dilim ekmek kıymalı yumurta peynir arada greyfurt suyu akşamda 1 lavaş içinde ayranla beraber adana yedim(dışardaydık )
ohh afiyet olsun :1:
iş hayatım başlamadan biti yaw enişte 150 verdi haftalık bana ayda 600 eder zaten ayda 125 tl yola gidiyor yolda uzak of ne yapıcem ben ya:50::50::50:
hımm yok,yol parası vermeden olmaz canım..hayırlı olsun hakkınızda :54:

selamlar canlar :16:
yarın cuma durumlar nasıl :18: ben regl+kaçamaklar derken,fazlalıkları attım çok şükür,300 gr. fazlalığım kaldı,o da inşallah yarına kadar gider.Bugün pirinçte 3. gün,artık böyleoldum :37: ama devam :1:

mesaj sayımı göremiyorum,en son 3 günlük olarak paşam yapmıştı :44:

yarın cuma durumlar nasıl :18: ben regl+kaçamaklar derken,fazlalıkları attım çok şükür,300 gr. fazlalığım kaldı,o da inşallah yarına kadar gider.Bugün pirinçte 3. gün,artık böyleoldum :37: ama devam :1:

enson cumaya kadar (12-13-14) ben yaptım sayımı kaptanım.. pazartesi-salı-çarşamba(17-18-19) kimindi ki :26: elinde kayıtlı liste olan var mı? ben sadece kendi günümü kaydetmişim :17:

enson cumaya kadar (12-13-14) ben yaptım sayımı kaptanım.. pazartesi-salı-çarşamba(17-18-19) kimindi ki :26: elinde kayıtlı liste olan var mı? ben sadece kendi günümü kaydetmişim :17:

karıştırdım demeki.ben de en son paşam yaptı,sonraki 3 günü ben yapıcam yazmıştın gibi kalmış aklımda :26: neyse buluruz lsteyi bir yerlerden şimdi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]3-4-5 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

anşaacım 17-18-19 Eylülün sayımını yapar mısın,çünkü sıra neve geçmiş,sayımlar karışıyor sonra canım :16:

***7. TAKIM 275. ETAP***

SAPHIRA (82.3 /
nev81 (82.5 /
pasam3405 (82 /
maviyesil1999 (67.2 /
senarist (109.4 /
yesilerik (64,6 /
anşaa (74.7 /
ecemavi (72.8 / 264. etapta ayrılan üyenin verdiği kilo 12'ye bölünecek

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
***7. TAKIM 275. ETAP***

SAPHIRA (82.3 /
nev81 (82.5 /82.1/0.4/%0.48)
pasam3405 (82 /
maviyesil1999 (67.2 /
senarist (109.4 /
yesilerik (64,6 /
anşaa (74.7 /

iş hayatım başlamadan biti yaw enişte 150 verdi haftalık bana ayda 600 eder zaten ayda 125 tl yola gidiyor yolda uzak of ne yapıcem ben ya:50::50::50:
Şahsi fikrim çalışmanın insana getireceği artıların yanında,eksilerinin her zaman görmezden gelinebileceğidir.Eline 500 kalacak ortalama canım,az bir miktar değil,gönlünce kişisel ihtiyaçlarını karşılasan bile yeter.Ayrıca ben evde kendinle sürekli başbaşa kalmanın ve kendini dinlemenin seni daha fazla depresifleştirdiğine inanıyorum.Gerçekten sana iyi geleceğini düşünüyorum ama elbette karar senin :70:

Ben de 400 gr verdim ama gerçekten beni tatmin etmiyor.Spor yapamadım bu hafta evet ama,diyetim kaçamaksızdı.Dizimi incittiğim için spor yapamadım ama bu hafta dizlikle filan kesin başlamayı düşünüyorum canım,yavaş gidiyor gibi geliyor...

[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]3-4-5 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

anşaacım 17-18-19 Eylülün sayımını yapar mısın,çünkü sıra neve geçmiş,sayımlar karışıyor sonra canım :16:
Sıra bana geçti :16:

***7. TAKIM 275. ETAP***

SAPHIRA (82.3 /
nev81 (82.5 /82.1/0.4/%0.48)
pasam3405 (82 /
maviyesil1999 (67.2 /
senarist (109.4 /
yesilerik (64,6 /
anşaa (74.7 /

İlk bildirim benden :6:

merhaba kizlar okulda firsat bulmusken yazayim dedim.Aklim karisik hala bir yeme duzeni oturtamadim.burda sebze cok pahali.Ne yiyecegimi kestiremiyorum artik.et agirlikli beslenecegim galiba artik.su an evde ne pipspyorsa onu yiyorum eksra biseyim yok henuz.bazen arada leslie yapiyorum ama gecen sene misirda yasadigimi yasamamak icin cok zorlamiyorum kendimi.Bir hastalanirsam iyice yataklik olurum.Simdilik sadece regl doneminin gelip gecmesini bekliyorum

Ben de 400 gr verdim ama gerçekten beni tatmin etmiyor.Spor yapamadım bu hafta evet ama,diyetim kaçamaksızdı.Dizimi incittiğim için spor yapamadım ama bu hafta dizlikle filan kesin başlamayı düşünüyorum canım,yavaş gidiyor gibi geliyor...

canım 400 gr. az değil ki,gayet güzel yavaş gitsin ama yeterki gitsin canım :46::nazar:
spor için de kendini ve dizini zorlama bence
merhaba kizlar okulda firsat bulmusken yazayim dedim.Aklim karisik hala bir yeme duzeni oturtamadim.burda sebze cok pahali.Ne yiyecegimi kestiremiyorum artik.et agirlikli beslenecegim galiba artik.su an evde ne pipspyorsa onu yiyorum eksra biseyim yok henuz.bazen arada leslie yapiyorum ama gecen sene misirda yasadigimi yasamamak icin cok zorlamiyorum kendimi.Bir hastalanirsam iyice yataklik olurum.Simdilik sadece regl doneminin gelip gecmesini bekliyorum

canım zaten et ağırlıklı beslenmek daha güzel kilo verdiriyo.hatta sen de belki dukan yaparsın.gerçi oralarda yulaf kepeği bulunur mu bilmem :26:

kahvaltı: 1 çay bardağı pirinç+yoğurt
çay

öğlen: 1 çay bardağına yakın pirinç+yoğurt

akşam: ½ şeftali

afiyet olsun..canım çalışmak her zaman için iyidir.Şahsen her bayanın çalışması gerektiğini düşünüyorum,evde köreliyor insan :16:

niye üzülüyorsun canım,menün çok güzel,dondurma çok kalorili değil ki,masum kaçamak bişicik olmaz afiyet olsun :16:

ohh afiyet olsun :1:

hımm yok,yol parası vermeden olmaz canım..hayırlı olsun hakkınızda :54:
:9::9:canım ayda 135 tl yol gidiyor şimdi evden metronun arası 15 dakika metroyla ablamın rası 35 dakika metrodan inince ablamın evi 20 dakika :53:anlıcagın hergün ayakta kalıcam hem ablamın eşiyle görümceside var çalışan bride ben ablamda geliyo bak ne anlatıcem gülün biraz:9::9:

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için bugün iş başı yaptım çok yoruldum iş yerim çok şrin hesap ettik ayda 135 tl yol tutyor ablamın eşiyle konuştuk patrom maaş ne kadar dedim ban çalış görelim hünerini öyle verelim maaşını dedieve 8 geliyodu geldim şimdi burdan yürüme mesafesi metroyo 15 dakika metroyla oraya gitmesi 30 daikika merroyla iş yerinin arası 20 dakikabugünlük yemegim var yarın ne yaparım allah bilirbakalım gittigi yere kadar bacılar ya ecden çıktım gene azdı benim panik atak duayla selevatlarla geçti çok şükür yarın oglumla kızımı veterinere götürücem kontpolleri var işşallah bir sorunları yoktur işe geç gidicem oglanla kzı gösteriyim eve getiriyim temem sonra ver elini iş yerim :10::10:bende artık iş kadını oldum yaşasın enişte benden memnün kaldı hemen gittim oraları dip köşe temizledim evde nasılsam öle milleti makinalardan kaldırdım ay dedim çok pis çalışıyosunuz ablamın eşindeki tepki aynen bu:53:dedi paşa sonra süpür ay eniştecim dedim bu pislikte çalışamam ben ya deidm tepki aynen bu:53:ablam dedi paşa enişten coşucek burası ev degil dedi biraz evde takıldım oglumun karnını annesi doyurdu uyuttu bende bulaşıkları yıkadım yatak odasını düzelttim yavrumun kıyafetlerini hem öptüm hem ütüledim allahım minnacıklardı:14: kıyafetleri sonra yavrum uyandı üstünüd egiştirdim hayallere daldım ablamı aradım geldi gittik iş yerine çay demledim çay içtik bardakları yıkadım tezgahı sildim wc bol deterjan almam lazım hijyen için ablam diyoki eşine paşa burdayken yandınız kırkbirle dedi onlar oldu işçi ben oldum patrıon:9::9: bugün işşallah kapının önüne konmam ne yapayım bisligin içinde çalışamıyorum kardeşim benden havadizler böyle geçmişe gittim şöyle alıntı almadım anca namazı kıldım marketi yaptım yeni oturdum popomun üstüne:9::9:
Şahsi fikrim çalışmanın insana getireceği artıların yanında,eksilerinin her zaman görmezden gelinebileceğidir.Eline 500 kalacak ortalama canım,az bir miktar değil,gönlünce kişisel ihtiyaçlarını karşılasan bile yeter.Ayrıca ben evde kendinle sürekli başbaşa kalmanın ve kendini dinlemenin seni daha fazla depresifleştirdiğine inanıyorum.Gerçekten sana iyi geleceğini düşünüyorum ama elbette karar senin :70:

canım parası bellid egil yane belkim daha fazlada verebilir işime bakıcek neyi hakediyosam onu vericek eniştecim:9:yagmzsa gürler ssoyalleşirim en azından bebem :16:insanın emegini alması gibi varmi güzel bir şey :16::16:eşimden alıcem yol paralarını ban kalıcek 600 tl:27::27:kredi borcumuz var onları ödesek yeter hem diyetede tam asıldım iyide oldu girmem hem yrüyüş yapıyorum hem çalışıyorum bebegdie erteledik az yavaşlatıyım borcumuzu degilmi stresli bri gebelik geçirmek istemiyorum artık çünkü:14::14:rabbim utandırmasın işşallah bacım ya şu panikk atagımda azmasa çok iyi olucek bugün evden çıktım anacım gene geldi benim panik atak selevatlarla dualarla gittim ablama inan:14::14::14:
kahvaltı: 1 çay bardağı pirinç+yoğurt
çay

öğlen: 1 çay bardağına yakın pirinç+yoğurt

akşam: ½ şeftali
mukaddesçim sen götür pirin çlapalarını devam et böle:9:
:kkk:rapor veriyorum
öylen yemeginde bir dilim çavdar ekmegi
bir kese yogurt
bol yeşil salata

arada bir adet elma
bir adet armud yedim

bir bardak açık çay 4 adet susamlı galette yedim

akşamda 3 tavuk köftesi
badem ve domates 1 adet
3 adet acı sivri biber nev acı metebolizmayı çalıştırı dedim yaktın kız beni :9::9:
2 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmegi
acı çok fena etti beni namazı zor kıldım 3 hurma yedim
suyuda 4 bardak anca içtim :1::1:raporum budur kankilerim işşallah yarın wc görüşürsem daha mutlu olucem yarın oglanla kızı veterinere kontrole götürcem sonra eve getiricem sonra hayde işe akşam 7 çıkıyorum işten yemek fazlına başlarım namazı kılarım geç girerim haberini zolsun sabah yazarım kilomu buraya merak etmeyin siz:34::34:
bakıyorumde topk dökülüyo he kimseler yok bu nasıl adalet nerde bu devlet nerde bu millet :47::47:

[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]3-4-5 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

anlaşılmıştır

***7. TAKIM 275. ETAP***

SAPHIRA (82.3 /
nev81 (82.5 /
pasam3405 (82 /
maviyesil1999 (67.2 /
senarist (109.4 /
yesilerik (64,6 /
anşaa (74.7 /

kız ne kilo verdim ki 12 ye bölecen:52::1::14:

aa ipek gelmiş şimdi nerdesin
bende pahalılıktan şikayetciyim yaa burda domatesin kilosu 4 elma 5 fasulye 5 lira

:9::9:canım ayda 135 tl yol gidiyor şimdi evden metronun arası 15 dakika metroyla ablamın rası 35 dakika metrodan inince ablamın evi 20 dakika :53:anlıcagın hergün ayakta kalıcam hem ablamın eşiyle görümceside var çalışan bride ben ablamda geliyo bak ne anlatıcem gülün biraz:9::9:

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için bugün iş başı yaptım çok yoruldum iş yerim çok şrin hesap ettik ayda 135 tl yol tutyor ablamın eşiyle konuştuk patrom maaş ne kadar dedim ban çalış görelim hünerini öyle verelim maaşını dedieve 8 geliyodu geldim şimdi burdan yürüme mesafesi metroyo 15 dakika metroyla oraya gitmesi 30 daikika merroyla iş yerinin arası 20 dakikabugünlük yemegim var yarın ne yaparım allah bilirbakalım gittigi yere kadar bacılar ya ecden çıktım gene azdı benim panik atak duayla selevatlarla geçti çok şükür yarın oglumla kızımı veterinere götürücem kontpolleri var işşallah bir sorunları yoktur işe geç gidicem oglanla kzı gösteriyim eve getiriyim temem sonra ver elini iş yerim :10::10:bende artık iş kadını oldum yaşasın enişte benden memnün kaldı hemen gittim oraları dip köşe temizledim evde nasılsam öle milleti makinalardan kaldırdım ay dedim çok pis çalışıyosunuz ablamın eşindeki tepki aynen bu:53:dedi paşa sonra süpür ay eniştecim dedim bu pislikte çalışamam ben ya deidm tepki aynen bu:53:ablam dedi paşa enişten coşucek burası ev degil dedi biraz evde takıldım oglumun karnını annesi doyurdu uyuttu bende bulaşıkları yıkadım yatak odasını düzelttim yavrumun kıyafetlerini hem öptüm hem ütüledim allahım minnacıklardı:14: kıyafetleri sonra yavrum uyandı üstünüd egiştirdim hayallere daldım ablamı aradım geldi gittik iş yerine çay demledim çay içtik bardakları yıkadım tezgahı sildim wc bol deterjan almam lazım hijyen için ablam diyoki eşine paşa burdayken yandınız kırkbirle dedi onlar oldu işçi ben oldum patrıon:9::9: bugün işşallah kapının önüne konmam ne yapayım bisligin içinde çalışamıyorum kardeşim benden havadizler böyle geçmişe gittim şöyle alıntı almadım anca namazı kıldım marketi yaptım yeni oturdum popomun üstüne:9::9:

canım parası bellid egil yane belkim daha fazlada verebilir işime bakıcek neyi hakediyosam onu vericek eniştecim:9:yagmzsa gürler ssoyalleşirim en azından bebem :16:insanın emegini alması gibi varmi güzel bir şey :16::16:eşimden alıcem yol paralarını ban kalıcek 600 tl:27::27:kredi borcumuz var onları ödesek yeter hem diyetede tam asıldım iyide oldu girmem hem yrüyüş yapıyorum hem çalışıyorum bebegdie erteledik az yavaşlatıyım borcumuzu degilmi stresli bri gebelik geçirmek istemiyorum artık çünkü:14::14:rabbim utandırmasın işşallah bacım ya şu panikk atagımda azmasa çok iyi olucek bugün evden çıktım anacım gene geldi benim panik atak selevatlarla dualarla gittim ablama inan:14::14::14:

bir kese yogurt
bol yeşil salata

arada bir adet elma
bir adet armud yedim

akşamda 3 tavuk köftesi
badem ve domates 1 adet
3 adet acı sivri biber nev acı metebolizmayı çalıştırı dedim yaktın kız beni :9::9:
2 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmegi
suyuda 4 bardak anca içtim :1::1:raporum budur kankilerim işşallah yarın wc görüşürsem daha mutlu olucem yarın oglanla kızı veterinere kontrole götürcem sonra eve getiricem sonra hayde işe akşam 7 çıkıyorum işten yemek fazlına başlarım namazı kılarım geç girerim haberini zolsun sabah yazarım kilomu buraya merak etmeyin siz:34::34:
bakıyorumde topk dökülüyo he kimseler yok bu nasıl adalet nerde bu devlet nerde bu millet :47::47:
canım işe başlamana çok sevindim.ben sandım ki aldığın maaş yol parasına gidecek.hallolmasına çok sevindim.darısı başıma bacım :16:
afiyet olsun :16:
anlaşılmıştır

kız ne kilo verdim ki 12 ye bölecen:52::1::14:

canım ben de bölmek istemem ama napalım,kader :1: sonraki hafta normale dönecek zaten :16:

bir kese yogurt
bol yeşil salata

arada bir adet elma
bir adet armud yedim

akşamda 3 tavuk köftesi
badem ve domates 1 adet
2 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmegi

Paşam iş hayatın hayırlı olsun, Allah utandırmasın

Back
X