canım ayda 135 tl yol gidiyor şimdi evden metronun arası 15 dakika metroyla ablamın rası 35 dakika metrodan inince ablamın evi 20 dakika

anlıcagın hergün ayakta kalıcam hem ablamın eşiyle görümceside var çalışan bride ben ablamda geliyo bak ne anlatıcem gülün biraz

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için bugün iş başı yaptım çok yoruldum iş yerim çok şrin hesap ettik ayda 135 tl yol tutyor ablamın eşiyle konuştuk patrom maaş ne kadar dedim ban çalış görelim hünerini öyle verelim maaşını dedieve 8 geliyodu geldim şimdi burdan yürüme mesafesi metroyo 15 dakika metroyla oraya gitmesi 30 daikika merroyla iş yerinin arası 20 dakikabugünlük yemegim var yarın ne yaparım allah bilirbakalım gittigi yere kadar bacılar ya ecden çıktım gene azdı benim panik atak duayla selevatlarla geçti çok şükür yarın oglumla kızımı veterinere götürücem kontpolleri var işşallah bir sorunları yoktur işe geç gidicem oglanla kzı gösteriyim eve getiriyim temem sonra ver elini iş yerim

bende artık iş kadını oldum yaşasın enişte benden memnün kaldı hemen gittim oraları dip köşe temizledim evde nasılsam öle milleti makinalardan kaldırdım ay dedim çok pis çalışıyosunuz ablamın eşindeki tepki aynen bu

dedi paşa sonra süpür ay eniştecim dedim bu pislikte çalışamam ben ya deidm tepki aynen bu

ablam dedi paşa enişten coşucek burası ev degil dedi biraz evde takıldım oglumun karnını annesi doyurdu uyuttu bende bulaşıkları yıkadım yatak odasını düzelttim yavrumun kıyafetlerini hem öptüm hem ütüledim allahım minnacıklardı

kıyafetleri sonra yavrum uyandı üstünüd egiştirdim hayallere daldım ablamı aradım geldi gittik iş yerine çay demledim çay içtik bardakları yıkadım tezgahı sildim wc bol deterjan almam lazım hijyen için ablam diyoki eşine paşa burdayken yandınız kırkbirle dedi onlar oldu işçi ben oldum patrıon

bugün işşallah kapının önüne konmam ne yapayım bisligin içinde çalışamıyorum kardeşim benden havadizler böyle geçmişe gittim şöyle alıntı almadım anca namazı kıldım marketi yaptım yeni oturdum popomun üstüne

canım parası bellid egil yane belkim daha fazlada verebilir işime bakıcek neyi hakediyosam onu vericek eniştecim

yagmzsa gürler ssoyalleşirim en azından bebem

insanın emegini alması gibi varmi güzel bir şey

eşimden alıcem yol paralarını ban kalıcek 600 tl

kredi borcumuz var onları ödesek yeter hem diyetede tam asıldım iyide oldu girmem hem yrüyüş yapıyorum hem çalışıyorum bebegdie erteledik az yavaşlatıyım borcumuzu degilmi stresli bri gebelik geçirmek istemiyorum artık çünkü

rabbim utandırmasın işşallah bacım ya şu panikk atagımda azmasa çok iyi olucek bugün evden çıktım anacım gene geldi benim panik atak selevatlarla dualarla gittim ablama inan

mukaddesçim sen götür pirin çlapalarını devam et böle

rapor veriyorum
öylen yemeginde bir dilim çavdar ekmegi
bir kese yogurt
bol yeşil salata
arada bir adet elma
bir adet armud yedim
bir bardak açık çay 4 adet susamlı galette yedim
akşamda 3 tavuk köftesi
badem ve domates 1 adet
3 adet acı sivri biber nev acı metebolizmayı çalıştırı dedim yaktın kız beni

2 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmegi
acı çok fena etti beni namazı zor kıldım 3 hurma yedim
suyuda 4 bardak anca içtim

raporum budur kankilerim işşallah yarın wc görüşürsem daha mutlu olucem yarın oglanla kızı veterinere kontrole götürcem sonra eve getiricem sonra hayde işe akşam 7 çıkıyorum işten yemek fazlına başlarım namazı kılarım geç girerim haberini zolsun sabah yazarım kilomu buraya merak etmeyin siz

bakıyorumde topk dökülüyo he kimseler yok bu nasıl adalet nerde bu devlet nerde bu millet