Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

E yani niye böyle yaptın flo

Kadindogumcu mu sana diyet öneriyor
Çakıl lütfen yufkadan uzak dur
1 tam yufka 8 dilim ekmek
Kız kadindogumcudan diyet tavsiyesi mi alınır dr diyince ben onu endokrinci düşündüm
Bu köyde yapılan ıslatılarak yenen yufka ekmegi öneriyor mayasız olanı en iyi ekmek oymuş. En sağlıklı olanı. Bu hafta alırsam foto çekerim yuvarlak sert oluyor islatiyorsun lavaş gibi ama sağlıklısı biraz da tandıra benziyor. Kadindogumcu beslenme profili çiziyor hamilelik öncesi 6 aylıklık proteini mecburi tuttur ama.herseyden yemem gerektiğini söylüyor haftaya tahlil var bakalım ne çıkacak

Çok geçmiş olsun fılavırım. Kıyamam kuzum neden böyle olduuu? Yedin mi bişeyler?

Bebek mi geliyor ay yoksa

Sağol canım
Sıcak çarptı bence beni, sıcağın altında baya bir koşturdum..
bebik değildir sanırım...
Oyyy kıyamam
Şimdi iyi misin?
Ya hiç inanmam ama kurşun faşan mı döktürsen
Bi nazar mı var sende bişey var ya cidden
Hep böyle zırt pırt göze gelmiş gibi hasta oluyorsun kuzucum
Kıyamam

Oyyy kıyamam
Şimdi iyi misin?
Ya hiç inanmam ama kurşun faşan mı döktürsen
Bi nazar mı var sende bişey var ya cidden
Hep böyle zırt pırt göze gelmiş gibi hasta oluyorsun kuzucum
Kıyamam
Annem de aynısını söyledi

Online kurşun döktürdük hatta geçen sene

Yine arayayım yine döksün komşu teyze

Ay evet arada geliyor böyle iki güne geçiyor, bu defa yediklerimden de değil..
Daha iyiyim.. midemi boşalttım, şimdi de nane çayı içiyorum accık kendime geldim

Çok sıcak

Yarın Pattis detoksu öley
Hayır yapna daha bugün kötü olmuşsun
Ne detoksu aaaaa

Tam bir anayım ben

Kız onlinekurşun döktürme nedir teknoloji çok ilerlemiş o sulu tencere kafanın üstünde değilse anlamı oluyor mu

Hayır yapna daha bugün kötü olmuşsun
Ne detoksu aaaaa

Tam bir anayım ben

Kız onlinekurşun döktürme nedir teknoloji çok ilerlemiş o sulu tencere kafanın üstünde değilse anlamı oluyor mu
Şimdi bilgisayarı koyuyorsun, görüntülü konuşma açıyorsun , komşu teyze de bilgisayarın üstünden kurşun döküyor
Gerçi işe yaramadı galiba, bilgisayarın nazarı çıktı , benimki hala çıkmadı herhalde

Detoks için değil miu yaw midemi rahatlatsın diye çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…