Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çağlada tek başıma kalmışım bi de alkışlıyo beni tööbee

Kuzu oryantal zumbanın puanından hesaplanmıyo muydu. Ben hep oryantal yapıyodum. Zumbadan hesaplanıyo diye biliyorum.
Doğru ya dün akşam ki baş ağrısı bende fena etki yaptı Mataring oryantal zumba gibi hesaplanıyor ama düğünde keyfi halaylar kıvırmalar sayılmıyor
Çağlada tek başıma kalmışım bi de alkışlıyo beni tööbee
Olsun o esas büyük zafer
Benimki de inmiş
Ben de söylemeyeyim

Cumaya görüşürüz

Bilemedim şimdi çok saçma Bi yerde midem değil desem diyemiyorum sen öyle diyince midem de diyemiyorum neyse az bekleyeyim şiddetlendi ağrırsa falan Dr a giderim belki stresten dir diye düşündüm ama
tamam canım,inşallah hemen geçer neresi olursa olsun sağlık sonuçta

Ttttüüühhhh düğün sezonu da açılmıştır puan topladık ne gğzel

Ay ne bilim paylasimlarindan ciddi karatay aciklamalarindan falan
Şey kuzum cidden ben kartay ile zayıfladım onu anlatmaya çalışıyorum geçen yıl bu yıl hiç bir şey etkilemedi bu sefer tekrar Karatay a başladım ondan öyle oldu sanırım

55 olunca 36 giyersin eflal, boyumuz yakın ben 36 giyiyorum
Yok canım giyemiyorum benim kemikler iri, yani girerim ama dar olur, lcw nın 36 yı saymıyorum o zateb 38 bedene denk.
Evlenirken 54 düm ve daha fitdi vücudum çünkü doğum yapmadım vs ama ona rağmen 38 dim ben. Zaten önemli değil 38 de güzel duruyor memnunum yani :)) bir 53 olayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…