Çağlada tek başıma kalmışım bi de alkışlıyo beni tööbeeEki Görüntüle 2184401
Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum
Kayısılar da derecelerimiz
1. @koza16
2.Mataring
3. BEN
Çağlaları tek başına sırtlananmalipina malime sonsuz alkış
@Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum seni
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin
Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel
Flo yuda heycanlandirmayalim kizNeeee hamişmiymiiişşşş 7.takımın bebişleri mi oluyormuuuşşşş
Benimki de inmiş
Bugün tartım inmiş rakamı söylemeyeyim ama sevindim bayağı iyi oldu inşallah cumaya değişmezMunzevi Zencefil
Günaydın hamişimBir daha söyle
Benden de sanaaaaaaaa guuuuunnnaaaayayyydınnnn
Doğru ya dün akşam ki baş ağrısı bende fena etki yaptıKuzu oryantal zumbanın puanından hesaplanmıyo muydu. Ben hep oryantal yapıyodum. Zumbadan hesaplanıyo diye biliyorum.
Olsun o esas büyük zaferÇağlada tek başıma kalmışım bi de alkışlıyo beni tööbee
Benimki de inmiş
Ben de söylemeyeyim
tamam canım,inşallah hemen geçerBilemedim şimdi çok saçma Bi yerde midem değil desem diyemiyorum sen öyle diyince midem de diyemiyorum neyse az bekleyeyim şiddetlendi ağrırsa falan Dr a giderim belki stresten dir diye düşündüm ama
Ttttüüühhhh düğün sezonu da açılmıştır puan topladık ne gğzelDoğru ya dün akşam ki baş ağrısı bende fena etki yaptıMataring oryantal zumba gibi hesaplanıyor ama düğünde keyfi halaylar kıvırmalar sayılmıyor
Olsun o esas büyük zafer
Cumaya görüşürüz
Olur kuzu WhatsApp dan da yazar emzşrşyorum unutma kuzuAyyyyy benim özel msjlar kapali
1 ay kendini bana teslim eder mısın?
Ben miuya yazayım o sana özelden yazsin? Ne dersin? Bi deneyelim mi?
Canııımmm m çok teşekkür ederim inşallah böyle yatınca azalıyor ya belki geçertamam canım,inşallah hemen geçerneresi olursa olsun sağlık sonuçta
Kahvaltı yaptinmi canımtamam canım,inşallah hemen geçerneresi olursa olsun sağlık sonuçta
Ttttüüühhhh düğün sezonu da açılmıştır puan topladık ne gğzel
resmen dalga geçiyo benle bıcırıkDoğru ya dün akşam ki baş ağrısı bende fena etki yaptıMataring oryantal zumba gibi hesaplanıyor ama düğünde keyfi halaylar kıvırmalar sayılmıyor
Olsun o esas büyük zafer
Cumaya görüşürüz
Şey kuzum cidden ben kartay ile zayıfladım onu anlatmaya çalışıyorum geçen yıl bu yıl hiç bir şey etkilemedi bu sefer tekrar Karatay a başladım ondan öyle oldu sanırımAy ne bilim paylasimlarindan ciddi karatay aciklamalarindan falan
Kaptanla dalgamı geçilir çarpılacak şimdi dimi kaptanimresmen dalga geçiyo benle bıcırık
Yok canım giyemiyorum benim kemikler iri, yani girerim ama dar olur, lcw nın 36 yı saymıyorum o zateb 38 bedene denk.55 olunca 36 giyersin eflal, boyumuz yakın ben 36 giyiyorum
aşgum sen beni mi savundun yoksa dalga mı geçtinKaptanla dalgamı geçilir çarpılacak şimdi dimi kaptanim
Çok geçmiş olsun canımAy kuzum çok sağol ben bu yaşıma kadar çekmedim mide ağrısı ne berbat bişey neden oldu anlamadım
Zumba sayılıyor oryantal
afiyet olsuuun eminim lezzetlidirCanım Karnabaharı çiğdem blendırdan geçirip az ufaltıyorsun aynı dolma içi gibi hazırlıyorsun sadece pirinç yerine karnabahar koyuyorsun çok da lezzetli oluyor dene tavsiye ederim mis gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?