- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
Kuzenim yazmış dersinçıkınca göstericek bana kim olduğunu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenim yazmış dersinçıkınca göstericek bana kim olduğunu![]()
kız beraber gizli kuytu köşelerde yaptığımız hurma detokslarını ne çabuk unuttunhepinizede sevdim ama en çok seni![]()
ahahahahahahKuzenim yazmış dersin![]()
A ha ha delü sanki çok yaş farkımız varatmammmmmm seni seviyorum benentrikalık halim mi kalmış benim beee bi ayağım çukurda.bundan sonra anca töbe estağfirullah çeksem anca
![]()
duğğruA ha ha delü sanki çok yaş farkımız varasıl ayağı çukurda olanlar entrika peşinde, misal kaynanalar
![]()
olabilüüüü Şu göz kırpmayı yapmayaydın eyiydi![]()
Bilen herkes nefret ediyor bence bonusBi ben değilim dimi o ifadeden nefret eden

seni gördüm ben biliyomusuuuuunnn maşallah ne güzelsin eflalimm yazamadım yoğunluktan@Kapigicirtisi cevap vermedin seni kibliyorum eğer nisa olduğunu kanıtlamazsan hemen yönetimle irtibata geç yoksa ben geçicem.
@Kapigicirtisi cevap vermedin seni kibliyorum eğer nisa olduğunu kanıtlamazsan hemen yönetimle irtibata geç yoksa ben geçicem.
Bilen herkes nefret ediyor bence bonus![]()
ay çok hatta hiç kullanmam ama neden sevmiyoruz biz o şeyiBi ben değilim dimi o ifadeden nefret eden

Kaç yıldır bilmem kullandığımı gördüğüm en yapay ifade
ay çok hatta hiç kullanmam ama neden sevmiyoruz bi o şeyi![]()
Sende çok güzelsin canım bende seni gördüm maşallahseni gördüm ben biliyomusuuuuunnn maşallah ne güzelsin eflalimm yazamadım yoğunluktan![]()
heee anladım ben de sevmem o zaman bundan sonra
Yapay bir gülüş çünkü. Laf sokulur bilmişlik yapılır sonra bukoyulur makyajlanır o mesaj.
Yersen.