Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.:10::10:

Ya hareketsiz kaldim nevcim bide yuklendim yemege yapcak bisey yok artik onumuze bakcaz:) simdi cacik karniyarik ve dukan kreebini kucuk kucuk yapsan eriste gbi o dedgin ucluye ulaasablirsin aslinda:)

Pasam kitabi iyice hatmet bak altta menunu okudm oraya yazcam simdi:d sen sabah plates yapsana bacim bide diyodun yuruyus diye esinede iyi gelir sanki yurumek yarim saat yurursun sabahta platesini yaparsan senden krali yok diyim ben sana:)

Ceviz yok yasakkkkkkk:d niye yedin cevizi peynir yogurt yeseydin bide tavuklarini soslu falan yapta oyle kuru kuru gitmesin bak ben bugun butlari hasladim sonra parcaladim soslayip pisirdim yedim sosumda su yogurt salca hardal karistirdim sirke kekik pul biber ve corek otuda ekledim tam benlik oldu:) sos yap kendine sende:)

:) kaptanim sen calisiyosun zaten cuma listelerinede ben el atym magdem gecen hafta sıkinti oldu sanirim ben yogunda degilim bakarim bide sen Duru baslayinca okuluna spor ayarlicaktin ama isin engelledi heralde ona bi cozum bulsan super olurzaten kilonda durmuyosun iyice sıkilasirsin:nazar:

bu kacamak sırf tembellikten olmus varya ekmeginide nuutellanida dukanla yapabilirdin
sevgili ananecim cevizin yasak oldgun bende biliyorm dün ev baklavası yaptık eşimle baklavamı yeseydim acaba:9::9::9:bende ceviz yedim kız canım çekti cevizin yasak oldugn okdum bebem haberin olsun :9:platesmi varda reglim çok kötü canım kan slandırıcı kllandıgımdan malesef ne spor ne yürüyüş hakgetire:18::18:pazartesi işşallah platese yürüyüşe gidicem komsmla fitnısa yazılalım diyourm bakalım araştırıcez:27::27::27:sos çig karıştırıpo ölemi pişiriyosn bebem :44::44:kaç zamandır canım keççap istiyor ya:14::14:hardalla aram yok çok kokuyor diyete bir faydası varsa alır yerim :53::53:eşimede gelince bir kere yürüyüşe çıktım bir daha gitmem adam hasta old kıyamam bu arada tartıda eksi gördüm ben adet oldgm halde
olabılır canım gobekten yada oldan vuuluyor ama olsun sonu guzel olsunda

ne oldu cıcım yaaa ıyıydın

yavrum bu ne hız yaaa masallah dıyorum bır tebrık koyuyorum sana

her zaman kuzum ne demek benım sızden ogrendıklerımın yanında nedır kı

ben okurken yoruldum sahsen bılmem anlatabıldımmı ufff yanı kolay gelsın ınsallah yaparsın

CANLAR BANA 20 DK YURUYUS YAZINIZ
nasip bakıcez artık :55::55::55:
hayırlı olsun canım dukanın menülerin pek bir güzel duruyor :56:
ah canım pek gzüel menümde açım şan gidiyimde kahvaltımı hazırlıyım ben :52::52::52:
oğlumda kızımda öksürüyor oğlumun burnu tıkalı inş perşembe denize gitmeyi düşünüyoruz belki şifa olur

canım geçmiş olsn yavrlarıma rabbim şifa versin işşallah :29::29::29:
kızlar günaydın ne var ne yok:27::27::27:

Son düzenleme:
sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım ananecim :3:
:) supersin canim maviyesil ve sen cidden iyi gidiyosunuz bozmayin:nazar:
bende günde en az 40 dk yürüyorum
Biraz detay aliyim canim gecen cumaddan beridir hergunmu ve 40dkmi yaziyim:)
oğlumda kızımda öksürüyor oğlumun burnu tıkalı inş perşembe denize gitmeyi düşünüyoruz belki şifa olur
Gecmis olsun canim tuzlu su burun acar iyi yaparsiniz:)
Bak çok uykucu oldunuz haaa, saat kaç oldu yahu :3::3::3:
Ben kalkamiyorum kalkincada cavdar kucagimda uyuyo bende uyumaya devam ediyorum:d
Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?
Canim bir kisinin puskuut gbi tum takimlarla ilgilenebilmesi coook uzak bi ihtimal gbi sonumuz hayrolsun..
sevgili ananecim cevizin yasak oldgun bende biliyorm dün ev baklavası yaptık eşimle baklavamı yeseydim acaba:9::9::9:bende ceviz yedim kız canım çekti cevizin yasak oldugn okdum bebem haberin olsun :9:platesmi varda reglim çok kötü canım kan slandırıcı kllandıgımdan malesef ne spor ne yürüyüş hakgetire:18::18:pazartesi işşallah platese yürüyüşe gidicem komsmla fitnısa yazılalım diyourm bakalım araştırıcez:27::27::27:sos çig karıştırıpo ölemi pişiriyosn bebem :44::44:kaç zamandır canım keççap istiyor ya:14::14:hardalla aram yok çok kokuyor diyete bir faydası varsa alır yerim :53::53:eşimede gelince bir kere yürüyüşe çıktım bir daha gitmem adam hasta old kıyamam bu arada tartıda eksi gördüm ben adet oldgm halde

nasip bakıcez artık :55::55::55:

ah canım pek gzüel menümde açım şan gidiyimde kahvaltımı hazırlıyım ben :52::52::52:

canım geçmiş olsn yavrlarıma rabbim şifa versin işşallah :29::29::29:
kızlar günaydın ne var ne yok:27::27::27:

Baslarsin insallah pasam cidden senin adetlerin daha fazla sıkintili geciyodur benimde nasil karnim agriyo.. Ketcap icin domatesli salcali sos yapablirsin kendine gunde yarim domates hakkin varya hani:) ben artidayim bacim ya nolcam boyle sporu halletmis babamda hastayim ve bayram sonrasinda baslicam sanirim bu cuma utanc dolu bi haftam olcak benim:(

Cavdar kucagimda uyuyoooo:):nazar: havalar soguyunca hic inmiyo sipa kucagimdan:)

Berenim sen listeyimi biliyosun canim senden once kim vardi bide sayimi sen bugun icin gece 12yi gecince tarihte dun yazanlari saycaksin canim her alinti bir mesaj olarak sayilcak:)
evet ama sadece kendımınkını bılıyom kuzum 9 10 11 ekım benım bılıyom dedıgın gıbı yapcam zaten lısteyı gecmısten buldum bol bı vaktımde bulup yayınlıyım olmazmı
valla beni de bekliyor ütü ama hiç yapasım yok, odanın bir parçası oldu artık ütü masası kaldırmıyorum ki yapayım bir önce diye ama nafile
ah ah benımkı zaten utu odası degıl utu ambarı gıbı oldu offfff
sabah arkadaşta kahvaltıdaydık pizza yapmış 1 dilim yedim artık bu günden sonra canım bir şey yemek isterse yeşil çay içeceğim
bilen bilir şartlı refleks haline getirmeyi düşünüyorum inş
kosullancam dıyosun yanı :1:

Kizllr yrn mevlutum var bugun temizlk yapiorum.beni bugun ve yrn izinli sayin.ama ugrayabilirsem gelcem sos.optum
allah kabul etsın hayatım :34:

sabah :yok
ogle bır tabak mercımek corbası bu arada kızlar dukanda mercımek corbası varmıydı
aksam: yogurt ve yulaf
cay da ıcerım herhalde ama tatlandırıcılı

9 EKİM
Gerbera: 4
Paşam: 11
Ananee: 6
Senarist: 4
Berenim: 8
Maviyesil: 3
Yeşilerik: 7
Anşaa: 3
Nev: 2
Saphira: 4
Ecemavi: 6

evet sayabıldım dununkunu tebrıkler paşam :46::46::46:

:) supersin canim maviyesil ve sen cidden iyi gidiyosunuz bozmayin:nazar:

Biraz detay aliyim canim gecen cumaddan beridir hergunmu ve 40dkmi yaziyim:)

Gecmis olsun canim tuzlu su burun acar iyi yaparsiniz:)

Ben kalkamiyorum kalkincada cavdar kucagimda uyuyo bende uyumaya devam ediyorum:d

Canim bir kisinin puskuut gbi tum takimlarla ilgilenebilmesi coook uzak bi ihtimal gbi sonumuz hayrolsun..

Baslarsin insallah pasam cidden senin adetlerin daha fazla sıkintili geciyodur benimde nasil karnim agriyo.. Ketcap icin domatesli salcali sos yapablirsin kendine gunde yarim domates hakkin varya hani:) ben artidayim bacim ya nolcam boyle sporu halletmis babamda hastayim ve bayram sonrasinda baslicam sanirim bu cuma utanc dolu bi haftam olcak benim:(
sevgili ananecim bu satırları yazarken iç çekiyorum ben :5:dolapta ev baklavası var bol cevizli yedimmi yemedim nefsin diyorki ye peşe 1 taneden birşey olmaz alıyorm elime yapamam diyip geri bırakıyorm o baklava ban ben baklavaya bakıyorm nede zor degilmi nefsimle kavga etmek dolapta öle bekliyor dünya kadar alt kata karşıya verdim genede kaldı eşimde yesin dedim allahım ne ka gzüel olmş borcamdan alırken kıyır kıyır:14::14:yiyemiyorm eşim sabah sabaha patates biber kızartması istedi kızarttım eşim yerken az kalsın aglıcektim yeminle abartmıyorm ya :14::14:dedim ben kendi diyetimi yiyeyim kalktım karşısından eşim dedi paşa bir biber bir patates ye birşey olmaz dedi ama zorlama dedim dünde çklata soktu agzıma az ısır diye yemedim ne olcek benim bu halim ananecim tatlı krizim okadar tuttki yeminle bir yerleri parçalayasım var helede kaç zamandır canım çubuk makarna çekiryor sosol olsa yicem inan markete gittim elim gitti ama almadım neden eşime yaparımda yerim diye :43::43:herşeye yavrlarım için katlanıyorm yeminle okadar agır basıyorki evlatlarıma olan özlemim okadar olur kaçamak yapsam sinirimden oturp aglıyorm benim bu halim ne olcek bilmiyim :14::14::14:
ogle bır tabak mercımek corbası bu arada kızlar dukanda mercımek corbası varmıydı
:20::20::20:mercimek çorbası yasak şeker var ben orayı okdn ordan biliyim cevizde yasktı ama ne yapayım akşama tavk yememk için attım agzıma maksat dok tutsun :5:
9 EKİM

:32::32::32::32::32:mersi canem allahım şükürler olsn hepicigini geçmişim :9::9::9:

sabah kahvaltısında yediklerim:kkk:
1- 1 adet haşlanmış yumurta
2-6 dal maydonoz
3-3 tatlı kaşıgı lor peyniri
4-kibrit kts kadar peynir
5-bir küçük kpa çay bir çay kaşıgı şekerle şekersiz içemiyorum :17::17:

öylen yiyeceklerim :kkk::kkk:
1-1 adet tavk kalça:17:
2-2 adet krep yapıcem
3- badem trşsu 2 adet dogrcem işşallah dönmüştür yeni vurdum
4- bir kase yogurdun içine bademleri dogrucem içine baharat katıcem tavukların içine koyucem karıştırıcem yanına koca bir bardak su 2.5 bardak kadar bardagım büyük özel aldım :27::27:hepsini yemeyi düşünüyorm akşamada allak kerim ya yerim ya yemem :32::32:
5 bulr muttemelen yiyecegim bu arada en son cumartesi wc görüştüm bugün tartıldım 300 gram gene gitmiş syda fazla içsem belkim daha çok gidicek :14::14:allahtan folbiol apikopal ilaç içiyorm bebek için vitamın onlar iyi geliyor ama ben bu diyete başladım başlıyalı halsızım :5::5::5:benmden b kadar kızlar pazartesi yürüyüş ve plates var işşallah :8::8:wc çıkamıyorm dedim eşime ne yiyorsunki neye çıkıcen dedi:53::53::53:adamda haklı birde wc çıksan allah bilir kaç kilo verdim :30::30:

kahvaltı:

1 peynirli dukan krep
1 haşlanmış yumurta
çay

öğlen

1 tavuk göğüs yağsız tavada
1 kase yoğurt
1 bardak zero

akşam:

1 dolu kaşık yoğurt
az haşlama et

Selam canlar :16:
bugün pek sıkıcı bir gündü :5: hava griydi pusluydu,onun da etkisi oldu sanırım.sonuç olarak başım ağrıyor :ssz: neyse biraz dinlenebilirsem geçer :34: Ofisin orda doğalgaz çalışması var ve bugün şeneke suyunun borusunu patlattılar :57: sonuç olarak sularımız kesildi,wc ye bile giremez olduk.bir de işte 3 fincan 5 i 1 yerde içtimmi,nasıl fena oldum anlatamam

bugün pek sıkıcı bir gündü :5: hava griydi pusluydu,onun da etkisi oldu sanırım.sonuç olarak başım ağrıyor :ssz: neyse biraz dinlenebilirsem geçer :34: Ofisin orda doğalgaz çalışması var ve bugün şeneke suyunun borusunu patlattılar :57: sonuç olarak sularımız kesildi,wc ye bile giremez olduk.bir de işte 3 fincan 5 i 1 yerde içtimmi,nasıl fena oldum anlatamam
Abowww geçmiş olsunnnnnn ama güldüm dicem ayıp olcak :52:

kız çaymı kötü yaptı bebem bende deminden beri panik atak nöbeti geçiriyom evin teli her çaldıgında korkuyorum:53::53::53:

Kizlar mesaj sayim listesi noldu sira kimde bilenimiz yokmu acaba
beren saymış canımcım...
olabılır canım gobekten yada oldan vuuluyor ama olsun sonu guzel olsunda

ne oldu cıcım yaaa ıyıydın

yavrum bu ne hız yaaa masallah dıyorum bır tebrık koyuyorum sana

her zaman kuzum ne demek benım sızden ogrendıklerımın yanında nedır kı

ben okurken yoruldum sahsen bılmem anlatabıldımmı ufff yanı kolay gelsın ınsallah yaparsın

CANLAR BANA 20 DK YURUYUS YAZINIZ
yorulmak yok öğretmenım yen geldim valla yürüyüşten....
Mesaj sayım sırası bende bugun yarın ve obur gun yazmıstım gercı canım yaaaa sımcık ben cıkar kızı uyutcam once doyurcam tabı sonra utu benı bekler:32::32::32:
yaa kırışık gşysek noluyo ya bu ütü ddert vaalahı de billahı de dert....
iyi akşamlar kızlar

bugün çok yoğun ve sıkıcı bir gündü o yüzden gelemedim,

menülerimi yazayım önce

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kase tavuk çorba

öğle
ızgara
salata
ayran

akşam
1 kase yoğurt
1 avuç fındık
akşam ac kalmışın kuzum
canım bu kadar koşturduktan sonra akşamda mı yürüyorsun helal olsun sana valla :46::46::46::46:
yürüdüm eriğim hava serinledi ya artık cok terlemıyorum...1 saat yürüyüş sporumu ekleyıver annannecimm..
kestane balı ve toz zencefil çok ıyı gelıo canım tavsiye ederim
haaaaayyyyııırrrrr.....mercimek çorbası yok ahanda gitti dukan...
9 EKİM

benım gibi saymışsın sende her alıntıdakı mesajlar birer msj sayılıyo canım benım...
kahvaltı:

1 peynirli dukan krep
1 haşlanmış yumurta
çay

öğlen

1 kase yoğurt
1 bardak zero

akşam:

1 dolu kaşık yoğurt
az haşlama et
kaptanım dukan krep tarifi istiyorum senden
ana kimse gelmemiş :57::57::57:nerdesinzi kızzzzzzzzzz:20::20::20:

geldim emır ve görüşlerinize hazırım paşammmm:34:

anşanın bugunku atak 1. gün menusu
sabah:2 haşlanmış yumurta 1 bardak sut
öğle:kepek yoğurt bi parca ciğer
akşam:tavuk göğsü lıght kola:56:
kazasız belasız atlattım bugünü sabah egzersizlerimi yaptım akşamda yuruyüşümü tamamladım...
motor taktım totoşa benı tutabilene aşkolsuuuunnn:27:

ananecim su senın 9 u biyerde cayı aktardan mı aldın ankamallda mıgrosun giriş kısmında satıyolardı o mudur diilmıdır diye cesaret edip alamadım bide resmi unıformalıydım utandım da acıkcası bırazık...:17:

Kizllr yrn mevlutum var bugun temizlk yapiorum.beni bugun ve yrn izinli sayin.ama ugrayabilirsem gelcem sos.optum
Kolay gelsin canim kacamak yapmada:)
Evet mercimek ve baklagiller yasak canim:(
sabah kahvaltısında yediklerim:kkk:
1- 1 adet haşlanmış yumurta
2-6 dal maydonoz
3-3 tatlı kaşıgı lor peyniri
4-kibrit kts kadar peynir
5-bir küçük kpa çay bir çay kaşıgı şekerle şekersiz içemiyorum :17::17:

öylen yiyeceklerim :kkk::kkk:
1-1 adet tavk kalça:17:
2-2 adet krep yapıcem
3- badem trşsu 2 adet dogrcem işşallah dönmüştür yeni vurdum
4- bir kase yogurdun içine bademleri dogrucem içine baharat katıcem tavukların içine koyucem karıştırıcem yanına koca bir bardak su 2.5 bardak kadar bardagım büyük özel aldım :27::27:hepsini yemeyi düşünüyorm akşamada allak kerim ya yerim ya yemem :32::32:
5 bulr muttemelen yiyecegim bu arada en son cumartesi wc görüştüm bugün tartıldım 300 gram gene gitmiş syda fazla içsem belkim daha çok gidicek :14::14:allahtan folbiol apikopal ilaç içiyorm bebek için vitamın onlar iyi geliyor ama ben bu diyete başladım başlıyalı halsızım :5::5::5:benmden b kadar kızlar pazartesi yürüyüş ve plates var işşallah :8::8:wc çıkamıyorm dedim eşime ne yiyorsunki neye çıkıcen dedi:53::53::53:adamda haklı birde wc çıksan allah bilir kaç kilo verdim :30::30:
Seker yok pasam tatlandirici alman lazim menun yine cok guzel bende 6lari gorsem ya geneeee
kahvaltı:

1 peynirli dukan krep
1 haşlanmış yumurta
çay

öğlen

1 kase yoğurt
1 bardak zero

akşam:

1 dolu kaşık yoğurt
az haşlama et
Doydunmu kaptanim boyle ya:)
Ayy ne sıkintili oluyo su kapali havalar ben lisedeyken her yagmurlu gunde basima kotu bisey gelirdi benmi sartlanmisiim bilmiyorum ama oyleydi .5i biryerde iyi geliyomus sana en azindan buna sevinelim bari kaptanim:)
kız çaymı kötü yaptı bebem bende deminden beri panik atak nöbeti geçiriyom evin teli her çaldıgında korkuyorum:53::53::53:
Pasam ama sakin ol bence esinle konus sana saat basi iyiyim diye mesaj atsin:)
anşanın bugunku atak 1. gün menusu
sabah:2 haşlanmış yumurta 1 bardak sut
öğle:kepek yoğurt bi parca ciğer
akşam:tavuk göğsü lıght kola:56:
kazasız belasız atlattım bugünü sabah egzersizlerimi yaptım akşamda yuruyüşümü tamamladım...
motor taktım totoşa benı tutabilene aşkolsuuuunnn:27:
Ansacim banada bi motor lutfffeeeeeennn:d dukanin hayirli olsun tempon hep boyle olur insallah ve dogru yoldayiz dukana inancim tam benim:)
ananecim su senın 9 u biyerde cayı aktardan mı aldın ankamallda mıgrosun giriş kısmında satıyolardı o mudur diilmıdır diye cesaret edip alamadım bide resmi unıformalıydım utandım da acıkcası bırazık...:17:
Canim ben aktardan bitkileri aldim evde kendim yapiyorum ama hazirlar konusunda iyi veya kotu bisey diyemicem acikcasi ve niye utandin allahaskina:d

Back
X