• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın canlar yeni hafta sağlık huzur vede mutluluk getirsin inş:16:
cnm benım herkese ıyı haftalar dılıorum
geçmiş olsun neyi var şekerimi var kızının ve seninde:94::94:
kızım erken adet olayları var.8 yasında ama sorunlar buyuk.o yuzden ıgne oluyoruzz

geçmiş olsun inş kızının ciddi bir sorunu yoktur
aslında cıddı de.ıgne olunca ılerı atıyoruz adet olma olayını boylelıkle boyuda kısa kalmıcak buyuk bı ıhtımal

gunaydin kizlar,herkese hayirli bir hafta diliyorum
sana da cnm
Gerbera 74gordum bu sabah tartida noluyoki bana yaaaa bende iddami surdurmek istiyorumda 1aralikta 70.5diye bi idda listemde var hayirlisi artik ben spor yapiyim bari
yavrumm guzel gelınım 70 ol oglumu kap,:D
8 aralığa kadar vaktin var bence başarırsın ananeciğim:48:
hahhaha ne bu ya kımle gırıldıkı bu ıddaaya

anane,gerbara gordum sizi altta hanimlar nasilsiniz bakalim
Iyiyim canim sen:)
8 aralığa kadar vaktin var bence başarırsın ananeciğim:48:
Yaa bide cafe lightta idda listesine girdim canim 70.5olcam dedim belki su toplamistir ama vucudum bi anda bu kadar olmamali cunku
kizlar sizleri tanimadigim icin soruyom 8 aralikta ne var ki:26:

:) aylik kilo kontrolu var canim amacimiz bi ayda %1ve ustunde vermek

merhabalar kızlar

kaçakk nerelerdesin sen nasılsın:48:
Merhaba:)

kızım erken adet olayları var.8 yasında ama sorunlar buyuk.o yuzden ıgne oluyoruzz

aslında cıddı de.ıgne olunca ılerı atıyoruz adet olma olayını boylelıkle boyuda kısa kalmıcak buyuk bı ıhtımal

sana da cnm

Cok ilgincmis ya kizinin durumu boy onemli valla spor falan iyi gelmezmi acaba ben cocukken yuzuyodum tee orta sonda hastaligim basladi.. Sen 70ol oglani al diyosunda ondanmi olamiyorum acaba:d aylik listeyi gormedinmi canim gerbera yayinladi gorseydin yemeden icmeden kesilirdin 2 3sayfa gerilerde olmali idda denilen o :)

Kizlar bu arada evde sporumu yaptim simdi yemek yapiyorum evde yumurta yok bugun bende sabah kizilcik mersinli yogurt yedim arada sade yogurt yedim

sana da cnm

çok geçmişolsuncnm çok üzüldüm:ssz:

Yaa bide cafe lightta idda listesine girdim canim 70.5olcam dedim belki su toplamistir ama vucudum bi anda bu kadar olmamali cunku

bende onu d,cektim maviyeşilcim 8 aralıkta en az kilonun %1ni vermiş olman gerek hedefimiz bu bende birinciliği hedefledim bakalım bu % listesinde kim birinci olicek:27::27::33::33:

hatta örnek olarak hesaplayım hemen
bundan önceki 1 aylık % hesaplamasında takımcak sınıfta kaldık kilo vereceğimize üzürine almışız bide:9::18:güleriz ağlanacak halimize:9::9::9::9::9:
paşam .......79,5-80,7:%-1,5 kilo almış:20:
maviyeşil....66,7-68,8:%-3,14 kilo almış:20::19:
anşaa.........72,8-73,0:%-0,27 kilo almış:20:
ecemavi......72,3-72,8:%-0,69 kilo almış
:20:
anane.........71,5-71,1:%0,55 kilo vermiş:46::nazar:
gerbera.......88,5-91,1:%-2,93 kilo almış:20:
beren..........85,5-85,5:%0 kilo verememiş izne ayrılmış:18:
vıdıvıdı........80,2-80,0:%0,24 kilo vermiş:46::nazar:

saphıra........82,3-83,1:%-0,97 kilo almış
:20:

işte cnm liste bu en fazla %kilo sen almışsın en çok %kilo anane vermiş:9::9:

kızlar günaydınlar olsun :3::3::3:bugün sizden izin istiyorum trafigim çok :30::30:yeni evlenen yengemin gelinini önceki gelini ve yengemleri ve biz 8 kişiyi yemek hazırlıcem geç girerim trafigim çok evi temizlicem çamaşır asıcem ütü yemek yapıcem daha ordata birşey yok :30:eşim evde alt kattaki kahvaltıya gelicek hazırlaıdm neyse menümü yazayım dinleyim
şimdi öhü öhü:1::1:
kabaklı havyklu tavuk etli çorba çok güzel oluyor dukan çorbasıymış araştırdım :9:
pirinç pilavı
zeytin yaglı barbunya
kürdan kebabı
ıspanaklı patatesli beşebel sosolı grater
su böregi
açma
tatlı ev baklavası
ıslak kek çayın yanına
kırmızı közlenmiş biberden yogurtlu salata
mevsim salatası
daha eklermiyim bilmiyourm aslında kuru biber patlıcem ve yaprak dolmasıda yapıcektim eledim belkim onlarıda yaparım eşim markete gitti bebeler ben kaçtım k.ib sanmayınki paşa bugün burayı ihmal etti rapor vereyim dedim :48::48::48:akşama çayı içsinler muhtemelen 1 gibi anca evlerine gdierler bu arada namazlarımıda kılarım işşallah bu trafikte myve tabagı yapıcem daha çukulata sosuyla :52::52::52:ben kaçtım :27::27::27:
oooohhhhh yap ama yemeeeeeeeeeee:47::47:
1 poaça 1 domates biraz peynir dünden kalma şuruplu bir tatlı ben battım gibi gözüksede iddaamı sürdürmekteyim:35:bak gör gerisini nasıl toparlıcam:27::26:
hadi hayırlısı:36::36:
Gerbera 74gordum bu sabah tartida noluyoki bana yaaaa bende iddami surdurmek istiyorumda 1aralikta 70.5diye bi idda listemde var hayirlisi artik ben spor yapiyim bari

inanmak başarmanın yarısıdır..:49:.

anşaaaa ya o kadar kısa sürede nasıl hazırladın yemekleri bir tüyo ver
canım corbayı ocağa koyuyurum o arada köfteyi yoğuruyorum...pirinçi ıslıyorum tencerelerin hepsini indiriyorum ocağın ustune....çorbayı bitirip kürdan kebabına gecitim sonra....onu fırına attım yeşil fasulye buzluktan çıkarttım attım düdüklüye sofrayı hazırlarkende mısafirlere salata yaptırdım...tursu falan hazırdı zaten...toplam1,5 saatt bazen bende çok sasırıyorum kendime...mutfakta çooook hızlıyım gercekten ama canım benım ole olmak zorundayım yetişemıyorum hayata yoksa...
günaydın canlar yeni hafta sağlık huzur vede mutluluk getirsin inş:16:
inşalllaaaaaaaaahhh....
aşure mevsimide geldi çattı:18:
evet bugun ıslıyorum yarın akşama da kaynatıyorum....

kızlar günaydınlar olsun :3::3::3:bugün sizden izin istiyorum trafigim çok :30::30:yeni evlenen yengemin gelinini önceki gelini ve yengemleri ve biz 8 kişiyi yemek hazırlıcem geç girerim trafigim çok evi temizlicem çamaşır asıcem ütü yemek yapıcem daha ordata birşey yok :30:eşim evde alt kattaki kahvaltıya gelicek hazırlaıdm neyse menümü yazayım dinleyim
şimdi öhü öhü:1::1:
kabaklı havyklu tavuk etli çorba çok güzel oluyor dukan çorbasıymış araştırdım :9:
pirinç pilavı
zeytin yaglı barbunya
kürdan kebabı
ıspanaklı patatesli beşebel sosolı grater
su böregi
açma
tatlı ev baklavası
ıslak kek çayın yanına
kırmızı közlenmiş biberden yogurtlu salata
mevsim salatası
daha eklermiyim bilmiyourm aslında kuru biber patlıcem ve yaprak dolmasıda yapıcektim eledim belkim onlarıda yaparım eşim markete gitti bebeler ben kaçtım k.ib sanmayınki paşa bugün burayı ihmal etti rapor vereyim dedim :48::48::48:akşama çayı içsinler muhtemelen 1 gibi anca evlerine gdierler bu arada namazlarımıda kılarım işşallah bu trafikte myve tabagı yapıcem daha çukulata sosuyla :52::52::52:ben kaçtım :27::27::27:
oyyyyy menuye bak parçalama bacım kendini bu kadar yaa....
gunaydin kizlar,herkese hayirli bir hafta diliyorum
inşallaaaaaaaaaaaaaahh....
1 poaça 1 domates biraz peynir dünden kalma şuruplu bir tatlı ben battım gibi gözüksede iddaamı sürdürmekteyim:35:bak gör gerisini nasıl toparlıcam:27::26:
hadiiii bakalımmmmm nefsine sağlıkk....

allaaah allaah bacım sen su falan mı topluyon acabaa:26:

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum ilerleyen saaatlerde görüşürüz inşallaaah
ananecim unutmadan 45 dakıka tempolu yuruyuş...ben baktım yuruycek vaktım yok...8 durak erken indim otobüsten tam 47 dakıka surdü alternatif çözümler bulmak lazım dimi ama:66:

bende onu d,cektim maviyeşilcim 8 aralıkta en az kilonun %1ni vermiş olman gerek hedefimiz bu bende birinciliği hedefledim bakalım bu % listesinde kim birinci olicek:27::27::33::33:
:) hepimiz geceriz insallah
niye kimse bişey yazmamış:26:
Ders calisiyodum ya:)
oooohhhhh yap ama yemeeeeeeeeeee:47::47:

hadi hayırlısı:36::36:

inanmak başarmanın yarısıdır..:49:.
Aynen ben yolun yarisindayim oyle kaldim:d
canım corbayı ocağa koyuyurum o arada köfteyi yoğuruyorum...pirinçi ıslıyorum tencerelerin hepsini indiriyorum ocağın ustune....çorbayı bitirip kürdan kebabına gecitim sonra....onu fırına attım yeşil fasulye buzluktan çıkarttım attım düdüklüye sofrayı hazırlarkende mısafirlere salata yaptırdım...tursu falan hazırdı zaten...toplam1,5 saatt bazen bende çok sasırıyorum kendime...mutfakta çooook hızlıyım gercekten ama canım benım ole olmak zorundayım yetişemıyorum hayata yoksa...

inşalllaaaaaaaaahhh....

evet bugun ıslıyorum yarın akşama da kaynatıyorum....

oyyyyy menuye bak parçalama bacım kendini bu kadar yaa....

inşallaaaaaaaaaaaaaahh....

hadiiii bakalımmmmm nefsine sağlıkk....

allaaah allaah bacım sen su falan mı topluyon acabaa:26:
Firtina gbisin okurken kafamda supermenin bi hizla yanindan gecisi ve ruzgar geldi aklimaa:d su toplamis olabilirim sanirim bende anlamadim ki hastaligimda yeni bitti
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum ilerleyen saaatlerde görüşürüz inşallaaah
ananecim unutmadan 45 dakıka tempolu yuruyuş...ben baktım yuruycek vaktım yok...8 durak erken indim otobüsten tam 47 dakıka surdü alternatif çözümler bulmak lazım dimi ama:66:
Supersin ansa bende evde sporumu yaptim yuzmeye cikicam birazdan:)

gün içerisinde 3 mandalina 1 bardak çay içtim biraz önce domates marul taze soğan taze nane peynir rendesinden bir salata yedim iş yapcaz biraz biraz okucaz sora yemek yicez çemen gibi bişey yaptık çok güzelolduondan yicem:32:

hiim bayagi iddaliymis kolay gelsin sana.basarirsin insallah

uff gene sakin buraları ben zayıfmalayım ama ha bire homini gırtlak :47::47: ya çok güzel bir elbise gördüm :14::14:acaba diyorum soframı ayırsam nasıl olur doktorun verdiği listeyi hazırlayıp annemlerden ayrı yemek yesem olurmu acaba sofraya oturunca kendimi tutamıyorum sonra kilo alıyorum ve üzülüyorum:5::5:ve en önemlisi spor yapmıyorum hemen yürüyüşe başlamalıyım:55:

gün içerisinde 3 mandalina 1 bardak çay içtim biraz önce domates marul taze soğan taze nane peynir rendesinden bir salata yedim iş yapcaz biraz biraz okucaz sora yemek yicez çemen gibi bişey yaptık çok güzelolduondan yicem:32:
Afiyet olsun canim salata super gibime geldi ben cemen yemem ama pek :) ne okucaksiniz anlamadim
hiim bayagi iddaliymis kolay gelsin sana.basarirsin insallah
:) insallah
aksam pilav yedim 2 domatesle birlikte
baskada bisey yemiyecem :( tutamiyorum kendimi ya:18:

Bilmezmiyim o duyguyu ya ona bi cozum bulunsa keske .. Tartiya ciksak tutariz belki kendimizi suanda aklima gelen bi cozum bide mate cayini deneyebilirsin ise yaradgi soyleniyo..:)

kizlar bugun yarim saat evde sporumu yaptim 15dkeliptik 15dk fitnes olarak bi saatte yuzdum gelince brokoli salatasi ve tavuk yemegimden yedim bide dayanamadim elma isirdim nasil ozlemisimmmm:d simdi yatarim birazdan sanirsam bide sayim listesini atym bakin :)

uff gene sakin buraları ben zayıfmalayım ama ha bire homini gırtlak :47::47: ya çok güzel bir elbise gördüm :14::14:acaba diyorum soframı ayırsam nasıl olur doktorun verdiği listeyi hazırlayıp annemlerden ayrı yemek yesem olurmu acaba sofraya oturunca kendimi tutamıyorum sonra kilo alıyorum ve üzülüyorum:5::5:ve en önemlisi spor yapmıyorum hemen yürüyüşe başlamalıyım:55:

Ayir canim kesinlikle insan tutamiyo kendini ya varya hergun yarim saat yurusen tempolu bi ayda degisimi farkedersin elbise icin yap bunlariiii:)

Buda listemiz kizlar iyi aksamlar size:)

Eklentiler

• $screenshot_2012-11-19_1348.webp
    $screenshot_2012-11-19_1348.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Back
X