Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
Pearljam () YENİ ÜYE HEDEF KİLO
dsds(83/82.6/0.4/%0,48)
7. Takım Ortalaması:%
iyi akşamlar herkese,mutfaktan yeni çıktım söylemesi ayıp balık kızarttım işi uzun oluyor yemek sonrası yazdığım diyette haftada iki beyaz et vardı ben 100 gr balık ve kıvırcık,kırmızı lahana,turp ve dere otlu salata mı yedim şimdi koca bardak suyumu içiyorum ayşecim ve ganfedcim hoşbuldum dediğin gibi yer olmasada yandan girerim ben ....
gecmisolsun canim bide haslanmis yumurta dene belki o zaman cikarmazsinhemde tok tutar ayricada ilacini icebilirsin canimKizlar iyi aksamlar. Bugun regl oldum sabah 7de sanciyla uyandim. Cok kotuydu... Sancidan olecek gibi oldum, agladim. Ilac almak icin kahvalti etmem gerekiyordu. Biraz peynir kepek ekmegi yedim onu da mide bulantisindan kustum.. 4 kez kustum ilaci bir turlu icemedim agridan da oldum bittim. Kisacasi cok kotu bir gundu![]()
menun guzel olmus .sen pc ye ne yaptin kizdin camdan asagimi attinTelefondan giriyorum bilgisayarim bozuldu bugun hastaydim kahvalti olayim yalan olduama yine takdir size kalmis kizlar
Sabah
Yarim dilim ekmek
Kucuk 1 parca peynir
Oglen
1 kase mercimek corbasi
Brokoli-karnibahar salatasi
Ara
2 form biskuvi
Aksam
1 kase corba
1 dolma
Yogurt
hala haber yokmu tatilmi oldu okulunuz olduysa ne guzel sinavdan yirttinHava ne sogukButun universiteler tatil olmus kar nedeniyle bizimki hala aciklamiyor yarin da sinavim var ben ne yapacagim sans dileyin bana kizlar
![]()
Butun terslikler ust uste geldi vallahitelefondan girdigim icin gecmisi cok okuyamadim
![]()
ay demeyin o agrilari ya bende herzaman olmasada arasira hala oluyor sancidan kivrim kivrim kivraniyomGenc kizken bende hep böyle olurdum.evlenince gecti.o zamanlari her reglimde kilo verirdim ama artik her reglimde kilo aliyorum.
anlasilan bugün sebze dolmasi günüymüs.bende dolma yaptim ve yedim bugün![]()
hg aramiza bebeginle sana mutlu huzurlu yasamlar diliyorum en onemliside kilosuz gunler insalahmerhaba.aranızda yeniyim.nasıl yapıyorsunuz.69 kiloyum tok karnına.7.5 aylık bebeğim var sorun doğum sonrası emzirme döneminde aldığım kilolar.ne yaptıysam terketmediler şizofren bi aşık gibi.spor diyet bi erde yanlış yapıyorum ama nerde?
evet bayagi azmis listen insallah boyle devam edersin bak bugun asure yok :)SALI GÜNÜ SONUCU 93,3TÜ ŞU AN 92,3 KAR KARDIR 1 KİLO AZDEĞİLBİDE ANNEMLE GÜNE GİTCEZ BUGÜN YANİ 21 ARALIKTA
SABAHTAN BERİ SAĞ BÖBREĞİM AĞRIYOR TAŞ DÜŞÜRÜYORUM SANIRSAM DAHA ÖNCEDEN TECRÜBELİYİM SAĞ BÖBREĞİM TAŞ ÜRETİYOR
YARINDA MAMALARDAN PEK YİYEMEM ZATEN HAFİF BULANTI YAPIYOR BUGÜN BİŞEY YİYEMEDİM DESEM YERİ
SABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AZ PEYNİR
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK
ÖĞLEN
4 KAŞIK MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI (ESMER BULGURDAN)
AKŞAM
2 KAŞIK KABAK KAVURMASI
SARIMSAKLI YOĞURT
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK
DÜNE GÖRE BAYA Bİ EKSİK KALDI![]()
herkes gitti spora bi ben gidemedim ya.basortusu ne zor ya herseyden geri kaliyorsun.olsun bende evde devam ederimsporuma.demokraside careler tukenmez demiherkese hayırlı cumalar,ben iki çocukla erken kalkıyorum eşime kahvaltı kıza meme oğlanı hazırla bu saat oluyor nedendir bu sabah canım hiçbirşey istemiyor,sabah tartım beni çook mutlu etti pazartesi 74.4 ü gösteriyordu bu sabah 71.7 çok sevindim 1 dilim ekmeğimi ve yumurtamı yicem birazdan kreşler tatilmiş oğlan evde bugün bitmez bana,bugün bi fite başlıyorum,allahtan şu soğuklarda kayınvalidem evde kızı ona oğlanı yanımda götürcem......
herkese iyi kilo vermeler,bakalım bugün hangi takım 1.olacak....
hayret bisey yaaaa,gram vermemisim ,gramda almamisim.vermem lazimdi ya,o kadar dikkat ediyorum.acaba regl oldum ondanmi yaaaa.ya zaten bende hasimoto hastaligi var diye kilo vermek zor ama almak asiri derecede kolay benim icin.offf![]()
daha kahvalti etmedim canimda istemiyorama iki mandalina yedim vucut direncim artsin diye malum kis ayi tedbir alayim demi.ben hasta olsam kim bakacak oglum var kucuk esim calisiyor kizlar desen odalarindan cikmaz![]()
***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7/58.3/0.4/%0.68)
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8/73/-0.2/%-0.2)
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/-2,3/%-2,56)
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
Pearljam () YENİ ÜYE HEDEF KİLO
dsds(83/82,6/0,4/%0,48) YENI ÜYE HEDEF KİLO
7. Takım Ortalaması:%
Listedesin canim ben 21yasindayim abla deme :)salııı günüü 25.12 de hiçbişi kacmıcakk gözümdennn
wallaha öyle oldu cok yaramazlık yaptım ilk hafta ama durulcak bu kız söz !!!
ablacım bu hafta listeye girmiormuyum ben =(
cok güzel walla umarım devamı gelir :)
Yok ya faceteki gruptada var mesela fotograflarim inan 69dada 76da ayni olurmu hic guzel degil koca kafaliyim bildigintamam o zaman persembe unutmayayim
ühhüüüüüüühü benim 3 ay öncelki kilom 55 ti.ama artik degiiil61,5 yazicagiz maalesef
ahhh ahhh keske benimde yanaklarim olsaydi.benimde zayiflayinca ilk cöken yüzümdür,bu yüzden herkes bana zayiflama sakin der.cok sanslisin benim gözümde.Ganfed de öyle yaa.onunda yanaklarina bayiliyorum.
hahahah bum süpermis yaaa,bayildim.hepsinden 0 dakika
nev mi?hani nerdee göremedim ben
offf yaaa.bende bugün regl oldum.yarin bakalim kac cikicam.oooff aglamak istiyorum
Bende cok ozledim onlariii gelseler simdi cok guzel olur takimda super cunku motive olurlardiamanın ben senı nası görmedim bebişim sana da iyi akşamlar naberr....
menun bence cok ağır deil ama en çok enerji yaktığın anda yapmadığın kahvaltı kesınlıkle metabolizmanı zayıflatıyo...bi dilim ekmek al elıne apartmandan çıkana kadar at ağzına döviciiiiiiiiiiimmmm senııı kahvaltısız olmaz calışıyosunnn bide
nev de burda da izinde suan gözlerim yollarda beklıyorum valla ne yalan söylıyım çok ozledim onuda kaptanıda...![]()
Hosgeldin:) seni haftaya listemize alabiliriz yandan girmene gerek yok:) yalniz ayrildigin etap ve o etaptaki kilonu bilmem gerekiyoiyi akşamlar herkese,mutfaktan yeni çıktım söylemesi ayıp balık kızarttım işi uzun oluyor yemek sonrası yazdığım diyette haftada iki beyaz et vardı ben 100 gr balık ve kıvırcık,kırmızı lahana,turp ve dere otlu salata mı yedim şimdi koca bardak suyumu içiyorum ayşecim ve ganfedcim hoşbuldum dediğin gibi yer olmasada yandan girerim ben ....
O nasil is canim ya guvenememek ne cok uzuldumkızımın ateşi çıktı inş ciddi birşeyi yoktur burada hastaneye gitmekte kabus sağlık çalışanlarına güvenemiyorsun ayrıca dil sorunuda var bide çok pahalı
En fazla 5dklik is zaten canim:)aklıma geleni yazdım aklıma ilk sen geldinkolay gelsin
paşanın pcsi bozuk yapılınca gelecek ama daha var sanırım gelmesine
geçmiş olsun![]()
Gecmis olsun ya usuttunmu acaba mideni biseymi bozdu hicbisey yemek icin zorlama kendini canim hastaneye git istersenKizlar iyi aksamlar. Bugun regl oldum sabah 7de sanciyla uyandim. Cok kotuydu... Sancidan olecek gibi oldum, agladim. Ilac almak icin kahvalti etmem gerekiyordu. Biraz peynir kepek ekmegi yedim onu da mide bulantisindan kustum.. 4 kez kustum ilaci bir turlu icemedim agridan da oldum bittim. Kisacasi cok kotu bir gundu![]()
Kolay gelsin ya insallah bende bunlardan sikayet ederim bi gun:) universte guzel ya deme oylee kolay gelsin ve bol bol sanslar sana:)Hava ne sogukButun universiteler tatil olmus kar nedeniyle bizimki hala aciklamiyor yarin da sinavim var ben ne yapacagim sans dileyin bana kizlar
![]()
Butun terslikler ust uste geldi vallahitelefondan girdigim icin gecmisi cok okuyamadim
![]()
Canim menulerine bakip beraber buluruz yanlisini her besin herkese ayni etkiyi yapmaz cunku hosgeldin:)merhaba.aranızda yeniyim.nasıl yapıyorsunuz.69 kiloyum tok karnına.7.5 aylık bebeğim var sorun doğum sonrası emzirme döneminde aldığım kilolar.ne yaptıysam terketmediler şizofren bi aşık gibi.spor diyet bi erde yanlış yapıyorum ama nerde?
Canim gecmis olsun o tas agrisi ne korkunctur yaSALI GÜNÜ SONUCU 93,3TÜ ŞU AN 92,3 KAR KARDIR 1 KİLO AZDEĞİLBİDE ANNEMLE GÜNE GİTCEZ BUGÜN YANİ 21 ARALIKTA
SABAHTAN BERİ SAĞ BÖBREĞİM AĞRIYOR TAŞ DÜŞÜRÜYORUM SANIRSAM DAHA ÖNCEDEN TECRÜBELİYİM SAĞ BÖBREĞİM TAŞ ÜRETİYOR
YARINDA MAMALARDAN PEK YİYEMEM ZATEN HAFİF BULANTI YAPIYOR BUGÜN BİŞEY YİYEMEDİM DESEM YERİ
SABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AZ PEYNİR
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK
ÖĞLEN
4 KAŞIK MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI (ESMER BULGURDAN)
AKŞAM
2 KAŞIK KABAK KAVURMASI
SARIMSAKLI YOĞURT
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK
DÜNE GÖRE BAYA Bİ EKSİK KALDI![]()
Canim regldendir..hayret bisey yaaaa,gram vermemisim ,gramda almamisim.vermem lazimdi ya,o kadar dikkat ediyorum.acaba regl oldum ondanmi yaaaa.ya zaten bende hasimoto hastaligi var diye kilo vermek zor ama almak asiri derecede kolay benim icin.offf![]()
Seni ekmekci :) genede vermissin canim insallah haftaya hepimiz super olcaz:)kizlar ya dun ogleden sonra resmen aclik krizine girmistim cok yedim ekmeyi o yuzden sadece 400 gr girmis yoksa daha cok gidebilirdi .ya boyle ac hissettigimde gercekten kendimi durduramiyorum.gozum donuyor .yedikten sonra pismanlik duyuyorum ama is isten gecmis oluyor.insallah bu hafta boyle bi krizle karsilasmam ve iyi bir yag yakmayla bitiririmhaftayi bakalim hepberaber gorecegiz:26: