Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba.aranızda yeniyim.nasıl yapıyorsunuz.69 kiloyum tok karnına.7.5 aylık bebeğim var sorun doğum sonrası emzirme döneminde aldığım kilolar.ne yaptıysam terketmediler şizofren bi aşık gibi.spor diyet bi erde yanlış yapıyorum ama nerde?

***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
Pearljam () YENİ ÜYE HEDEF KİLO
dsds() YENI ÜYE HEDEF KİLO

7. Takım Ortalaması:%

***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
ecemavi (72.8
gerbera1987 (90/92,3/-2,3/%-2,56)
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55

Son düzenleme:
SALI GÜNÜ SONUCU 93,3TÜ ŞU AN 92,3 KAR KARDIR 1 KİLO AZDEĞİL:ssz: BİDE ANNEMLE GÜNE GİTCEZ BUGÜN YANİ 21 ARALIKTA :1:SABAHTAN BERİ SAĞ BÖBREĞİM AĞRIYOR TAŞ DÜŞÜRÜYORUM SANIRSAM DAHA ÖNCEDEN TECRÜBELİYİM SAĞ BÖBREĞİM TAŞ ÜRETİYOR:1:YARINDA MAMALARDAN PEK YİYEMEM ZATEN HAFİF BULANTI YAPIYOR BUGÜN BİŞEY YİYEMEDİM DESEM YERİ

SABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AZ PEYNİR
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK

ÖĞLEN
4 KAŞIK MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI (ESMER BULGURDAN)

AKŞAM
2 KAŞIK KABAK KAVURMASI
SARIMSAKLI YOĞURT
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK

DÜNE GÖRE BAYA Bİ EKSİK KALDI:ssz:

herkese hayırlı cumalar,ben iki çocukla erken kalkıyorum eşime kahvaltı kıza meme oğlanı hazırla bu saat oluyor nedendir bu sabah canım hiçbirşey istemiyor,sabah tartım beni çook mutlu etti pazartesi 74.4 ü gösteriyordu bu sabah 71.7 çok sevindim 1 dilim ekmeğimi ve yumurtamı yicem birazdan kreşler tatilmiş oğlan evde bugün bitmez bana,bugün bi fite başlıyorum,allahtan şu soğuklarda kayınvalidem evde kızı ona oğlanı yanımda götürcem......

herkese iyi kilo vermeler,bakalım bugün hangi takım 1.olacak....

***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
ecemavi (72.8
gerbera1987 (90/92,3/
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
dsds(83/82.6/0.4/%0,48)

:(( bugun reglimn 1. günü sayılır dün aksam oldum..
neden hiç veremiorum gittikçe şişyorum gibime gelio nedenn!!!!

***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
ecemavi (72.8
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)

Burdan devam edin arkadaslar.cünkü kilom bu benim.digeri yanlis.o eski kilom

Son düzenleme:
hayret bisey yaaaa,gram vermemisim ,gramda almamisim.vermem lazimdi ya,o kadar dikkat ediyorum.acaba regl oldum ondanmi yaaaa.ya zaten bende hasimoto hastaligi var diye kilo vermek zor ama almak asiri derecede kolay benim icin.offf:5:

iyi akşamlar herkese,mutfaktan yeni çıktım söylemesi ayıp balık kızarttım işi uzun oluyor yemek sonrası yazdığım diyette haftada iki beyaz et vardı ben 100 gr balık ve kıvırcık,kırmızı lahana,turp ve dere otlu salata mı yedim şimdi koca bardak suyumu içiyorum ayşecim ve ganfedcim hoşbuldum dediğin gibi yer olmasada yandan girerim ben ....

demi demi ama umarim yerimiz vardir eskisi gibi gene beraberce zayiflariz.az ter atmadik beraberce:1:

mrb ben 6. takımdan bur50
sanırım siz kardeş takımsınız
ben yeni kaptan seçildim de
listemizi hazırladık rica etsek bi kontrol edebilir misiniz
eczimişimiz izne ayrıldı
***6. TAKIM 288. ETAP***

fatos0808 (102 /101.5 / 0.5/%0.49 )
llcigdemll ( 69,7 / 68.1/1.6/%2,29 )
Ecz.imis ( 67,3 /67,3 /0/%0)Kilosu aynı. İzinli
ayyildizim ( 64 /64.3 / -0.3/-%0.47 )
bur50 ( 68.6 /67.7/0,9/%1.31 )
beril77 ( 83,3 /81,8 / 1,5/%1,80 )
kelebek.hill ( 65,3 / 64,9 /0,4 /%0.61)
berenvildan( 67,9 /66,5 / 1,4 /%2,06)
takım ortalama yüzde=%1.01
hesaplama doğrumu acaba

Kizlar iyi aksamlar. Bugun regl oldum sabah 7de sanciyla uyandim. Cok kotuydu... Sancidan olecek gibi oldum, agladim. Ilac almak icin kahvalti etmem gerekiyordu. Biraz peynir kepek ekmegi yedim onu da mide bulantisindan kustum.. 4 kez kustum ilaci bir turlu icemedim agridan da oldum bittim. Kisacasi cok kotu bir gundu :(
gecmisolsun canim bide haslanmis yumurta dene belki o zaman cikarmazsinhemde tok tutar ayricada ilacini icebilirsin canim
Telefondan giriyorum bilgisayarim bozuldu bugun hastaydim kahvalti olayim yalan oldu :( ama yine takdir size kalmis kizlar

Sabah
Yarim dilim ekmek
Kucuk 1 parca peynir

Oglen
1 kase mercimek corbasi
Brokoli-karnibahar salatasi

Ara
2 form biskuvi

Aksam
1 kase corba
1 dolma
Yogurt
menun guzel olmus .sen pc ye ne yaptin kizdin camdan asagimi attin :1:
Hava ne soguk :( Butun universiteler tatil olmus kar nedeniyle bizimki hala aciklamiyor yarin da sinavim var ben ne yapacagim sans dileyin bana kizlar :(
Butun terslikler ust uste geldi vallahi :( telefondan girdigim icin gecmisi cok okuyamadim :(
hala haber yokmu tatilmi oldu okulunuz olduysa ne guzel sinavdan yirttin
Genc kizken bende hep böyle olurdum.evlenince gecti.o zamanlari her reglimde kilo verirdim ama artik her reglimde kilo aliyorum.

anlasilan bugün sebze dolmasi günüymüs.bende dolma yaptim ve yedim bugün:9:
ay demeyin o agrilari ya bende herzaman olmasada arasira hala oluyor sancidan kivrim kivrim kivraniyom
ayricada afiyet bal olsun dolmalar insalah cok kacirmadindolmalari yoksa kilo veremezsin yarinda bendesin kacamagin alasini yapacagiz :1:
merhaba.aranızda yeniyim.nasıl yapıyorsunuz.69 kiloyum tok karnına.7.5 aylık bebeğim var sorun doğum sonrası emzirme döneminde aldığım kilolar.ne yaptıysam terketmediler şizofren bi aşık gibi.spor diyet bi erde yanlış yapıyorum ama nerde?
hg aramiza bebeginle sana mutlu huzurlu yasamlar diliyorum en onemliside kilosuz gunler insalah
SALI GÜNÜ SONUCU 93,3TÜ ŞU AN 92,3 KAR KARDIR 1 KİLO AZDEĞİL:ssz: BİDE ANNEMLE GÜNE GİTCEZ BUGÜN YANİ 21 ARALIKTA :1:SABAHTAN BERİ SAĞ BÖBREĞİM AĞRIYOR TAŞ DÜŞÜRÜYORUM SANIRSAM DAHA ÖNCEDEN TECRÜBELİYİM SAĞ BÖBREĞİM TAŞ ÜRETİYOR:1:YARINDA MAMALARDAN PEK YİYEMEM ZATEN HAFİF BULANTI YAPIYOR BUGÜN BİŞEY YİYEMEDİM DESEM YERİ

SABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AZ PEYNİR
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK

ÖĞLEN

AKŞAM
2 KAŞIK KABAK KAVURMASI
SARIMSAKLI YOĞURT
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK

evet bayagi azmis listen insallah boyle devam edersin bak bugun asure yok :)
herkese hayırlı cumalar,ben iki çocukla erken kalkıyorum eşime kahvaltı kıza meme oğlanı hazırla bu saat oluyor nedendir bu sabah canım hiçbirşey istemiyor,sabah tartım beni çook mutlu etti pazartesi 74.4 ü gösteriyordu bu sabah 71.7 çok sevindim 1 dilim ekmeğimi ve yumurtamı yicem birazdan kreşler tatilmiş oğlan evde bugün bitmez bana,bugün bi fite başlıyorum,allahtan şu soğuklarda kayınvalidem evde kızı ona oğlanı yanımda götürcem......

herkese iyi kilo vermeler,bakalım bugün hangi takım 1.olacak....
herkes gitti spora bi ben gidemedim ya.basortusu ne zor ya herseyden geri kaliyorsun.olsun bende evde devam ederimsporuma.demokraside careler tukenmez demi
hayret bisey yaaaa,gram vermemisim ,gramda almamisim.vermem lazimdi ya,o kadar dikkat ediyorum.acaba regl oldum ondanmi yaaaa.ya zaten bende hasimoto hastaligi var diye kilo vermek zor ama almak asiri derecede kolay benim icin.offf:5:

sevin iste almamissin .almadiysan vermek yakindir vucudun soktadir ondan haftaya kesin verirsin .bide lesli yaptin mi tamamdir kirar gecirirsin kilolari:47:

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7/58.3/0.4/%0.68)
maviyesil1999 (69,5
ecemavi (72.8
Berenim(85.5
Bahayk(54.4

kizlar ya dun ogleden sonra resmen aclik krizine girmistim cok yedim ekmeyi o yuzden sadece 400 gr girmis yoksa daha cok gidebilirdi .ya boyle ac hissettigimde gercekten kendimi durduramiyorum.gozum donuyor .yedikten sonra pismanlik duyuyorum ama is isten gecmis oluyor:5:.insallah bu hafta boyle bi krizle karsilasmam ve iyi bir yag yakmayla bitiririmhaftayi bakalim hepberaber gorecegiz:26:

daha kahvalti etmedim canimda istemiyorama iki mandalina yedim vucut direncim artsin diye malum kis ayi tedbir alayim demi.ben hasta olsam kim bakacak oglum var kucuk esim calisiyor kizlar desen odalarindan cikmaz:1:

daha kahvalti etmedim canimda istemiyorama iki mandalina yedim vucut direncim artsin diye malum kis ayi tedbir alayim demi.ben hasta olsam kim bakacak oglum var kucuk esim calisiyor kizlar desen odalarindan cikmaz:1:

kalk hemen kahvaltı et metabolizmanı yavaşlatma:29:

günaydin gerbaracim nasilsin canim .tamam sozunu dinleyip kahvalti ediyom .he bide 4 takimin listesini ben kontrol ettim dogru ama eklemedim takimlarina istersen sen ekle canim

***7. TAKIM 288. ETAP***
maviyesil1999 (69,5
ecemavi (72.8
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
dsds(83/82,6/0,4/%0,48) YENI ÜYE HEDEF KİLO

***7. TAKIM 288. ETAP***
maviyesil1999 (69,5
ecemavi (72.8/73/-0.2/%-0.2)
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
dsds(83/82,6/0,4/%0,48) YENI ÜYE HEDEF KİLO

kızlar gercekten balon gibi şiştim tr olsam hemen bir dr giderdim

salııı günüü 25.12 de hiçbişi kacmıcakk gözümdennn :p

wallaha öyle oldu cok yaramazlık yaptım ilk hafta ama durulcak bu kız söz !!!

ablacım bu hafta listeye girmiormuyum ben =(

cok güzel walla umarım devamı gelir :)
Listedesin canim ben 21yasindayim abla deme :)
tamam o zaman persembe unutmayayim

ühhüüüüüüühü benim 3 ay öncelki kilom 55 ti.ama artik degiiil:5:61,5 yazicagiz maalesef

ahhh ahhh keske benimde yanaklarim olsaydi.benimde zayiflayinca ilk cöken yüzümdür,bu yüzden herkes bana zayiflama sakin der.cok sanslisin benim gözümde.Ganfed de öyle yaa.onunda yanaklarina bayiliyorum.

hahahah bum süpermis yaaa,bayildim.hepsinden 0 dakika:9:

nev mi?hani nerdee göremedim ben

offf yaaa.bende bugün regl oldum.yarin bakalim kac cikicam.oooff aglamak istiyorum
Yok ya faceteki gruptada var mesela fotograflarim inan 69dada 76da ayni olurmu hic guzel degil koca kafaliyim bildigin
amanın ben senı nası görmedim bebişim sana da iyi akşamlar naberr....:16:

menun bence cok ağır deil ama en çok enerji yaktığın anda yapmadığın kahvaltı kesınlıkle metabolizmanı zayıflatıyo...bi dilim ekmek al elıne apartmandan çıkana kadar at ağzına döviciiiiiiiiiiimmmm senııı kahvaltısız olmaz calışıyosunnn bide:41:

nev de burda da izinde suan gözlerim yollarda beklıyorum valla ne yalan söylıyım çok ozledim onuda kaptanıda...:5:
Bende cok ozledim onlariii gelseler simdi cok guzel olur takimda super cunku motive olurlardi
iyi akşamlar herkese,mutfaktan yeni çıktım söylemesi ayıp balık kızarttım işi uzun oluyor yemek sonrası yazdığım diyette haftada iki beyaz et vardı ben 100 gr balık ve kıvırcık,kırmızı lahana,turp ve dere otlu salata mı yedim şimdi koca bardak suyumu içiyorum ayşecim ve ganfedcim hoşbuldum dediğin gibi yer olmasada yandan girerim ben ....
Hosgeldin:) seni haftaya listemize alabiliriz yandan girmene gerek yok:) yalniz ayrildigin etap ve o etaptaki kilonu bilmem gerekiyo
kızımın ateşi çıktı inş ciddi birşeyi yoktur burada hastaneye gitmekte kabus sağlık çalışanlarına güvenemiyorsun ayrıca dil sorunuda var bide çok pahalı
O nasil is canim ya guvenememek ne cok uzuldum:( ya siz zaten niye gittiniz oralara gelin geri donun ya
aklıma geleni yazdım aklıma ilk sen geldin :1:kolay gelsin:16:

paşanın pcsi bozuk yapılınca gelecek ama daha var sanırım gelmesine

geçmiş olsun:31:
En fazla 5dklik is zaten canim:)
Kizlar iyi aksamlar. Bugun regl oldum sabah 7de sanciyla uyandim. Cok kotuydu... Sancidan olecek gibi oldum, agladim. Ilac almak icin kahvalti etmem gerekiyordu. Biraz peynir kepek ekmegi yedim onu da mide bulantisindan kustum.. 4 kez kustum ilaci bir turlu icemedim agridan da oldum bittim. Kisacasi cok kotu bir gundu :(
Gecmis olsun ya usuttunmu acaba mideni biseymi bozdu hicbisey yemek icin zorlama kendini canim hastaneye git istersen
Hava ne soguk :( Butun universiteler tatil olmus kar nedeniyle bizimki hala aciklamiyor yarin da sinavim var ben ne yapacagim sans dileyin bana kizlar :(
Butun terslikler ust uste geldi vallahi :( telefondan girdigim icin gecmisi cok okuyamadim :(
Kolay gelsin ya insallah bende bunlardan sikayet ederim bi gun:) universte guzel ya deme oylee kolay gelsin ve bol bol sanslar sana:)
Canim menulerine bakip beraber buluruz yanlisini her besin herkese ayni etkiyi yapmaz cunku hosgeldin:)

SABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AZ PEYNİR
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK

ÖĞLEN

AKŞAM
2 KAŞIK KABAK KAVURMASI
SARIMSAKLI YOĞURT
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK

Canim gecmis olsun o tas agrisi ne korkunctur ya:( insallah atlatirsin hemen
Canim regldendir..
kizlar ya dun ogleden sonra resmen aclik krizine girmistim cok yedim ekmeyi o yuzden sadece 400 gr girmis yoksa daha cok gidebilirdi .ya boyle ac hissettigimde gercekten kendimi durduramiyorum.gozum donuyor .yedikten sonra pismanlik duyuyorum ama is isten gecmis oluyor:5:.insallah bu hafta boyle bi krizle karsilasmam ve iyi bir yag yakmayla bitiririmhaftayi bakalim hepberaber gorecegiz:26:
Seni ekmekci :) genede vermissin canim insallah haftaya hepimiz super olcaz:)

Back
X