Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzucum emeksiz yemek olmaz :)))) aç kalacağız ama sonrasını düşün çıtır çıtır gezicez yazın. filiz gibi hatunlar olacağız.

bende yaa 55 yada 57 ile hamile kaldım. 5 haftalık hamileydim 55 kiloydum ve doğuma 74.5 ile gittim boyumda 1.55cm :D düşünün beni pilates topu gibiydim :))) amaşimdi çok az kaldıııııı

inşallah canım,yazı beklemden vermek istiyorum bu kiloları 74.5 kiloda kilo mu ben ilk doğumda tam 95 kiloydum onları verdiysem şu 10 kiloyuda veririm inşallah...

bugün ki menüm

30 gr.peynir
1 yumurta
5 tane altınbaşak

ara
pazardaydım yok

öğle
1 kase çabuk çorba
salata

ara
yok unuttum

akşam
kıvırcık,havuç,kırmızı lahana ve turptan yaptığım salatanın içine 1 bardak haşlanmış yeşil mercimek

birazdan 1 yeşil elma

kızlar bugunku menümü gördüğünüzde bana çok kızacaksınız diye korkuyorum
ama ne yapabilirim hiç iştahım yok bu sıralar...

Sabah (11:oo)
3 bisküvi
1 bardak form çayı

Öğlen(14.30)
2 yk kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
1 yk yoğurt

Akşam(19.00)
1 bardak nescafe

Gerçekten hiçbir şey yiyesim yoktu bugün..
yarın düzene gireceğim ama.

bugün ki menüm

30 gr.peynir
1 yumurta
5 tane altınbaşak

ara
pazardaydım yok

öğle
1 kase çabuk çorba
salata

ara
yok unuttum

akşam
kıvırcık,havuç,kırmızı lahana ve turptan yaptığım salatanın içine 1 bardak haşlanmış yeşil mercimek

birazdan 1 yeşil elma

Güzel olmuş, afiyet olsun:) araları unutmana çok güldüm çok şeker:)) :1:

selam kızlar iyicene cıvkını çıkardım ben bugün diyetiny azmasammı ne yapsam öğlen 1 de kahvaltıyla başladı ve akşama arkadaşlar gelecek mercimek köftesifalan yaptım poğaça kek inşallah kendime engel olabilirim. :))

yarın yine tam gaz devam ederim ne yapayım oluyo kızlar arada işte

sporun s sini bile yapmadım ama vucudu dinlendirmek gerekiyo arada nasıl da kendimi telkin ediyom ama :)))

maşallah 52ye kadar gelmişsin, umarım yememişsindir :))

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…

Bu tür diyetler sağlıklı mı ki ya?

kızlar ben geldim paşanız geldi:3::3:sizleri ne kadarda özlemişim yav bir bilseniz:110::110:sizde beni özlemişinizdir işşallah :32::32::32:ben burdan ayrılmadan 80 kiloydum 3 hafta izin oldu sana 85 kilo:30::30::30:inanın bugün ablamın oglunun dogum günü vardı abartmıyorum bol bol yedim sefam olsun :53::53:işşallah yarın kaçamaksız bir gün diliyourm yarından sonra besmelemi çekicem rabbim dicem şeytana uydurma :47::47:hayırlısıyla vereyim bu kiloyu dicem sabah 10 ebru şallıyla spor yapıcem gözüm alsa yrürümde hava çok soguk olur bir delilik yaparım yürürüm :27::27:biliyosunuz benim sagım solum belli olmaz ben diyorumki yarın 3 günn pirinç lapası yapayım sonrada dukan yapayım artık bir dur demek geldi galiba:45::45:okadar pişmanımki yedigime psikolojim bozuldu sizden ayrılmadan önce bende hoş deli gibi yemeye verdim kendimi canım çok sıkkın kızlar bebek işi şubattan sonraya kaldı ablamın kızı 16 şubatta evleniyor :5::5:ona gidicem sonra bebeg vesile olucem hoş eylülde olucektim ama nerde korkumdan bebeg bile vesile olamıyorum ne olucak benim bu halim :14::14::14:bugün yeni aldıgım pardesömü giydim girdim içine girmesinede canım sıkıldı az dar geldi meyerse nede alışmışım kilo vermeye geçen albünler geçti elime allahım ne fark var gözlerim yerinden pörtledi:53::53::53:dedim paşa istedikten sonra nasıl verdim eşimede dedim eşim dünyanın kilosunu verdi sen 5 kiloyu gene veirrisin dedi :53::53:işallah vericem yarım günümüz var gitmesem olmaz ama gidicem yemek yemeyi düşünmüyorum yanıma brokoli haşlamamı alıyım deyom tavugumla yanına diyet çayımı alırım olmadı salata yaparım :27::27::27:ev sahibinede derim artık burası meyerse nede önemliymiş benim için sizleden ayrıldım 5 kilo aldım bir daha beni bırakmayın bir yere :14::14::14:ananecim kitabınıda eşimle konuştum işşallah bu hafta iöçinde yollucem özelime telini at bebem lazım olursa ararlar arada senlede görüşürz ne dersin :9::9:sen beni ne güzel motive ediyordum kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur :9::9::9:bana kafa tutan varsa hodri meydan :2::2::2:bu arada grip olmuşum :1::1:tekliflere açıgım yane bugün son saltanatımı yaptım yarım bomba bir gün geçiricem işşallah :52::52::52::52:

yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum işşallah gzüel ilolar veirirz ve paylaşımlar yaparız:48::48::48:neyse benden bu kadar sabah erken kalkıcem evi toplucem yemegim var erkenden gidicem arkadaşa yardım edicem akşamı bulur gelmem bebeler ozaman toplu alıntı alırım :27::27::27:kendinize iyi bakın:54::54:

kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur bana kafa tutan varsa hodri meydan

pasam hg aramiza ,ay ne guldum yazdiklarinaanlatamam .yemis yemis bide sefam olsun diyor .gulmemin sebebi aslinda kendimim.cumartesi azerikizi bana gelmisti .bizde cozuttuk ertesi gunde gene benim misafirlerim geldi pazarda cildirdim ayni dedigin gibi oldu ama bugun hem diyetime hemde sporuma basladim .rakip isi guzel fikir sen adlarimizi yaz at bi kaseyecekilis yap kim kime cikarsa bu cumaya kadar yarisalim bakalim etkisi ne olacak.bak bu arada ben karsi gelmedim hic:1:

gunaydin butun hanimlara.hafta sonu kacamagimdan sonra hiic buraya gelemedim ama cumaya kadar aktif olacam bakalim neler degisecek.bu arada bahayk canim birinci olmussun tebrikler valla gecmisten alinti yapmaya kalksam 3 gun kalkamam pcden:1:masallah o ne yadokturmussunuz oku oku bitmedi.tu tutu genede nazar degmesinpaylasiminiz bol olsun :nazar::46:

kahvaltimida yaziimaz once iki dilim tam bugday ekmeyiyle iki haslanmis yumurtayedim ekmeklere cok azbitkisel yag surdum.hani derlerya yemekten hemen sonra spor yaparsaniz sadece yediklerinizi yakarsiniz en az yarim saat gemeli o yuzden bende erken yedim.oglum 1 saate kadar uyur o uyurken bende lesli yapacamsirf bu yuzden erken yedim. bide dun oglen misafirlerle yediklerimin ustundeydim aksam bisey yememistim acikmisim yav.neyse benim rakibem belli olunca daha hizli kilo verecegim eminim .zaten kalkiyom oglumu uyutup leslimide yapacam.cumaya kadar durmak yok hergun kesinlikle leslimi 5 yada 6 mil kesin yapacam kararliyim:47:

tşk ederim hayatım al bende de o kadar kızım canavar oldu pc yi alamıyom tabi yazarım canım bi listeden bulayım

yok o bir dilim pastadan bir zarar umarım dilimi abartmadın :))) tşk ederim tatlım
vaalla cnm yaaa bıde yenı yenı ayaklanıyor sıpa ıyıce sarılır oldu o olunca hıc acamıyrum pc yı acayıp dıkatını ckıyor
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…
son madde benı kasar ama dıgerlerını yapacam ınsallah bekle benı yedıncı takımmm
kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur bana kafa tutan varsa hodri meydan

pasam hg aramiza ,ay ne guldum yazdiklarinaanlatamam .yemis yemis bide sefam olsun diyor .gulmemin sebebi aslinda kendimim.cumartesi azerikizi bana gelmisti .bizde cozuttuk ertesi gunde gene benim misafirlerim geldi pazarda cildirdim ayni dedigin gibi oldu ama bugun hem diyetime hemde sporuma basladim .rakip isi guzel fikir sen adlarimizi yaz at bi kaseyecekilis yap kim kime cikarsa bu cumaya kadar yarisalim bakalim etkisi ne olacak.bak bu arada ben karsi gelmedim hic:1:

cnm var zaten bır cogumuzu rakıbesı herkes kendıne yakın kılo ve boydakını rakıbe yapmıstı bı zamanlarr
gercı rakıbem gerberam bana hıc laf atmaz olsu bu aralarkontrol etmez oldu emmeeeeeeeeeeee:7:

kızlar bugunku menümü gördüğünüzde bana çok kızacaksınız diye korkuyorum
ama ne yapabilirim hiç iştahım yok bu sıralar...

Sabah (11:oo)
3 bisküvi
1 bardak form çayı

Öğlen(14.30)
2 yk kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
1 yk yoğurt

Akşam(19.00)
1 bardak nescafe

Gerçekten hiçbir şey yiyesim yoktu bugün..
yarın düzene gireceğim ama.
hıç yemeseydın:))))
baharcım tekrar tebrikler elimize sürsekte haftayada biz birinci olurmuyuz:1:

içim kalktı cnm ya çok geçmiş olsun kıyamam ben ona biz bile dayanamıyoruz o yavrucak haklı o kadar acıya nasıl dayansın ishale muz çok iyi geliyor cnm gerçi bende iyi gelen tek şey sırf dem çay şekersiz:1:tavsiye ederim aklınızda bulunsun bi daha tuvalet sorununuz olmuyor:1:
tsk ederım cnm..bugunler daha ıyıyız cok sukur..parmagımızz agrıyor hala ama

çook geçmiş olsun allah beterinden korusun oğlun kaç yaşında? benimde bir canavarım var 3,5 yaşında saniye duramaz yerinde allahım esirgesin hepsini ....

sanada geçmiş olsun ben 10 senedir astım hastasıyım hatta dün eşimin yanına gidince ilaçlarım biitmişti raporumu çıkarttım,ilaçlarını düzenli kullanırsan iyileşirsin...
oglum ıkı yasına gırcek bı ay sonra....saol cnm allahım hıc kımseye vermesın

kızlar sonunda bekledıgım mısafır geldı regl oldum yanı baharın dıyetını uygularsam bu hafta baya bı sonuc alırım gıbıme gelıyor

:14::14::14:gül gül bana ben bunu hakkettim bebem ne deseniz haklısınız sabah tartıya çıktım birde ne görüyüm 85 kilo 800 :53::53:reglim yakın wc sorunum var :14::14:benim psikoloji yerlerde:14::14:kendimi biryerlerden atasım var yeminle:14:ya kilo verdim diye sevinen ben aldıgım için çok pişmanım :14::14:oylama yapalım canım kızlarda izin veriise yazyım hepsini kurayı eşime çektiririm yazarız yalan yok helede hile asla ben korkarım kul hakkından kızlar kabul ederlermi her hafta çekelim diyorum gün gibi nede gzüel olur devir döner durur motivede oluruz ben bu haldeyken nasıl oluceksem ah benim salak kafam ddim kilo almıyorum ne olduysa sizlerden ayrıldıktan sonra olsu hoş buranında disinlipi ayrı he korkumdan yiyemiyordum ben kızlara ne dicem diye:14::14::14:ama sizlere söz bugünden sonra kaçamak yok dahada sarılıcam diyete sizlerden istedigim beni motive edin gaza getirin :14::14::14:yoksa kendimi atıcem 5 katta olucek biticek :14::14:şimdi bogazımı tutsaydım kaçamak yapmasaydım inanın dünyanın kilosunu veiridim 3 haftada eşimlede konuştum bir daha tatlı kurabiye isteme benden dedim senden çok ben yiyorum bu ara çok yaptım :14::14::14:beni affedermisin bilmiyorum ama yardıma ihttiyacım var hızlı kilo vermem lazım bebeler önerilere açıgım:48::48::48:
kızlar sonunda bekledıgım mısafır geldı regl oldum yanı baharın dıyetını uygularsam bu hafta baya bı sonuc alırım gıbıme gelıyor

işşallah muaffak olursun canım bendemi yapsam diyorum acaba ama kalp ritmini yoruyor diye bilityorum böyle diyetler bir kere isverç. Dfiyeti yapmıştımda 1 gene yogun bakımda yatmıştım onda panik atak hastası oldumya:14::14:ne olucek benim bu halim
şimdi kaçamak yapmasam hiç şubata kadar kaç kilo veirirm şuanki kilom 85 .800 geliyorum nede yazık hangi diyeti yapayımda çabuk gitsin şu 5 kilo dahada motive oluyum ben ya:14::14:sesimi duyan gelsin buraya:14:

ŞİMDİ GELELİM ASIL MEVZUYA :kkk::kkk:SABAH 8. KALKTIM EŞİME KAHVALTI HAZIRLADIM ONU YOLLADIM ETRAFI TOPLADIM MUTFAGI TOPLA MAKİNAYA ÇAMAŞIR ATTIM VS İŞTE:27:EBRUYLA PLATES YAPTIM :8::8::8:ALLAHIM NEDE HAMLAMIŞIM YÜRÜYÜŞE GİDİCEKTİM HAVA ÇOK GÜZEL AMA YARDIMA GİDİCEM DİYE YATTI YÜRÜYÜŞ İŞİ İŞŞALLAH YARIM EŞİMİ DOYURUYUM PLATESİMİ YAPIYIM ÜSTÜMÜ GİYİNİM HAYDE YÜRÜYÜŞE İŞŞALLAH :10::10::10:SİZLERE SÖZ VERİYORUM KİLOLAR GİDİCEK KAÇAMAK YOK DÜNDE EŞİME DEDİM SÖZ DİYE CANIM DEDİ BANA SÖZ VERME SEN KENDİNE SÖZ VER DEDİ OLAY KİLO VERMEK DEGİL DEDİ O KİLOYU ALMAMAK ÇOK KARBONHİDRATLA BESLENDİM ANACIM BUGÜN ÖLE GEÇİŞTİRDİM DÜDÜKLÜYE BROKOLİMİ ATTIM BEBELER O PİSİİN ABDESTİMİ ALIP ARKADAŞA GİDİCEM YARDIMA HAŞLANMIŞ BROKİMLE:9::9:VALLAHİ İŞŞALLAH KIZMAZ YA AMAN KIZARSA KIZSIN DOLABA SOKARIM SOGAR:9::9::9:
ŞİMDİ LİSTEYİ VERİYORUM :kkk:
SABAH KAHVALTISINDA YEDİKELRİM
1- KALKAR KALKMAZ 2 BARDAK SU ŞU BALLİ SİRKELİ SUYU NASIL YAPICEZ ILIKMI OLUCEK YARDIM :27:
2-KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜGÜNDE PEYNİR
3-BİR DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ
4-5 BİRARADA VE YEŞİL ÇAY 2 BARDAKLIK BARDAGIMLA HEP YAPIYORUM HABERİNİZ OLSUN HERZAMAN YAZMIYIM
5-YEŞİL ZEYTİN 5 ADET
6- İLAÇLARIMI İÇİYİM :49::49:
ÖYLEN YİYECEKLERİM
1- BROKOLİ HAŞLAMASI BİR YEMEK TABAGI
2- YOGURT

ARADA YEŞİL ÇAYIMLA 5 BİR ARADAYI İÇERİM

AKŞAMA YİYECEKLERİM
AKŞAMADA SALATA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KIVIRCIK TURP HAVUÇ KIRMIZI LAHANA DEREOTU MAYDONOZ YAGSIZ TUZSUZ LİMON YADA SİRKE SIKARIM İÇİNE BİR KASEDE YOGURT 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ

YATMADANDA YEŞİL EKŞİ ELMA BUGÜNKİ LİSTEM BU KIZLAR SORUSU OLAN :9::9:SUYUDA 3 LİTRE İÇİCEM DİCEM MİSAFİRLİKTEYİZ İÇEMEM KLOZET YOK GİTTİGİM YERDE NAMAZ KILDIGIM İÇİN YATAR SU İŞİ AMA SÖZ EVE GELİNCE SAYARIM BARDAKLARI YAZARIM BURUYA:27::27:
EBRU ŞANLIYLA PLATES YAPTIM ANACIM KADIN LASTİK GİBİ BE HERYERİM AGRIYOR NASIL NAMAZ KILARIM BUGÜN BİLEMEDİM ŞİMDİ :9::9::9:AMA YILMAK YOK İŞŞALLAH BİRGÜN DİYETTE 1 OLUCEM NASIL ZAMANINDA 1 VE 3 OLDUYSAM:8::8::8:BEN YAPARIM DERSEM YAPARIM BENİ BİLEN BİLİR TEK İSTEDİGİM ÖNCE ŞU 6 KİLOMU VERİYİM GERİSİ UMRUMDA BİLE DEGİL SONRA NASIL OLSA DÜŞERİMM :27::27::27:KURALARIDA OYLAMA OLSUN BEN ÇEKİCEM AKŞAMA HABERİNİZ OLSUN AMA KIZLARINDA OKEY VERMESİ LAZIM HER HAFTA TAZELENİR KURA :kkk::kkk::kkk:OYLAMAYA SUNUYOURM KABUL EDENLER :44::44:BAUL EDİLMİŞTİR:9::9::9:AKŞAMA EŞİM GELSİN İSİMLERİNİZİ YAZICEM RAKİPLERİ BELİRLİCEM HABERİNZ OLSUN BANA KİM ÇIKICEK ACABA:18::18::18::18:BENİM RAKİBİM KİMSE ALLAH SABIR VERSİN BAŞINI ÇOK ŞİŞİRİCEM:9::9::9:YA HERKEZ AYNI DİYETİ YAPICEK RAKİBESİYLE YADA KENSİ DİYETİNİ BAKICEZ ARTIK BEN GERİ DÖNDÜM KORKUN BENDEN BEN SİZDEN KORKUYORMUYUM BAKIN:18::18::18:HERKEZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYOURM BEN GİDİYİMDE ABDESİMİ ALIYIM DÜŞÜYÜM YOLA ARTIK ORDA NAMAZI KILARIM BU ARADA DÜN OGLUM 3 YAŞINA GİRDİ ABLAMIN OGLU ALLAHIM BANADA NASİP ETSİN EVLATLARIMA DOGUM GÜNÜ YAPMAYI 3 KERE ANNELİK YASADIM YAVRULARIM ERKENDEN CENNETE GİTTİ İŞŞALLAH BUNDAN SONRAİLER DURUR:14::14:

:14::14::14:gül gül bana ben bunu hakkettim bebem ne deseniz haklısınız sabah tartıya çıktım birde ne görüyüm 85 kilo 800 :53::53:reglim yakın wc sorunum var :14::14:benim psikoloji yerlerde:14::14:kendimi biryerlerden atasım var yeminle:14:ya kilo verdim diye sevinen ben aldıgım için çok pişmanım :14::14:oylama yapalım canım kızlarda izin veriise yazyım hepsini kurayı eşime çektiririm yazarız yalan yok helede hile asla ben korkarım kul hakkından kızlar kabul ederlermi her hafta çekelim diyorum gün gibi nede gzüel olur devir döner durur motivede oluruz ben bu haldeyken nasıl oluceksem ah benim salak kafam ddim kilo almıyorum ne olduysa sizlerden ayrıldıktan sonra olsu hoş buranında disinlipi ayrı he korkumdan yiyemiyordum ben kızlara ne dicem diye:14::14::14:ama sizlere söz bugünden sonra kaçamak yok dahada sarılıcam diyete sizlerden istedigim beni motive edin gaza getirin :14::14::14:yoksa kendimi atıcem 5 katta olucek biticek :14::14:şimdi bogazımı tutsaydım kaçamak yapmasaydım inanın dünyanın kilosunu veiridim 3 haftada eşimlede konuştum bir daha tatlı kurabiye isteme benden dedim senden çok ben yiyorum bu ara çok yaptım :14::14::14:beni affedermisin bilmiyorum ama yardıma ihttiyacım var hızlı kilo vermem lazım bebeler önerilere açıgım:48::48::48:

işşallah muaffak olursun canım bendemi yapsam diyorum acaba ama kalp ritmini yoruyor diye bilityorum böyle diyetler bir kere isverç. Dfiyeti yapmıştımda 1 gene yogun bakımda yatmıştım onda panik atak hastası oldumya:14::14:ne olucek benim bu halim
şimdi kaçamak yapmasam hiç şubata kadar kaç kilo veirirm şuanki kilom 85 .800 geliyorum nede yazık hangi diyeti yapayımda çabuk gitsin şu 5 kilo dahada motive oluyum ben ya:14::14:sesimi duyan gelsin buraya:14:
ay canim sesini duyup geldim.evet evet sen digerlerininde iznini alona gore herhafta rakibemiz degissin eminim daha bir hirslisarilacagiz.hep beraber citir gunlere:46:

vaalla cnm yaaa bıde yenı yenı ayaklanıyor sıpa ıyıce sarılır oldu o olunca hıc acamıyrum pc yı acayıp dıkatını ckıyor

son madde benı kasar ama dıgerlerını yapacam ınsallah bekle benı yedıncı takımmm

cnm var zaten bır cogumuzu rakıbesı herkes kendıne yakın kılo ve boydakını rakıbe yapmıstı bı zamanlarr
gercı rakıbem gerberam bana hıc laf atmaz olsu bu aralarkontrol etmez oldu emmeeeeeeeeeeee:7:

iste tamda bu yuzden pasamin onerisi cok cazip.herhafta yeni rakibe fikri bana cok mantikli geliyorne dersin hepimizin motiveye ihtiyaci var:26:

Back
X