• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bişey sorabılırmıyım ben zayıflama ile ılgılı bkac grubta yazı yazdım serbestce yorum yapabılırım dımı ben hıc bı gruba dahıl olmadan fıkır alıp vererek yoluma devam etcem kadnlar kılubunede bgun uye oldm ben ceza almam dımı cnku grubm yok

hayır ceza almazsın tabiki istediğin gibi takılmakta özgürsün bizim takımada uğra istersen ara sıra sohbet ederiz:35:bütün forumda istediğin gibi yorum yazabilirsin

hayır ceza almazsın tabiki istediğin gibi takılmakta özgürsün bizim takımada uğra istersen ara sıra sohbet ederiz:35:bütün forumda istediğin gibi yorum yazabilirsin

saol cnm blgı verdgın için ben ugrarım zaten bnde bu kılo vermek merakı oldkça :D

canım yaaa nasıl bulayım şimdi ben onu geçen haftaydı bir sürü sayfa var. tamam itimadın yok sanırım silinmesede olur önemli değil ama takım kaptanı olarak daha dikkatli olmanı rica ediyorum demekki yazdıklarım dikkate alınmıyo önemsenmiyo

olurmu cnm ya gerçi önceden bildirmende önemli değil pek sonradan mazeretini söyledin sen benim dikkatimden kaçmıştır hepsii okuyorum ama neyse bu hafta takıma giriyorsun dimi tartı geldi nasılsa

olurmu cnm ya gerçi önceden bildirmende önemli değil pek sonradan mazeretini söyledin sen benim dikkatimden kaçmıştır hepsii okuyorum ama neyse bu hafta takıma giriyorsun dimi tartı geldi nasılsa

dün nete gelememin sebebi memeleketten döndüm yoldaydım ve geç geldim eve yorgunluktan başım ağırdı giremedim sanırım geçerli bir mazerettir.

evet geldi canım tartım var artık yarım bildireceğim kilomu. yarın bildirmek için bi saat varmı peki.

***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (708
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1
bahayk(52)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (708
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1
bahayk
berenim2012
gerbera1987

7. TAKIM ORTALAMASI:

bahayk beren dönecekmisiniz bu hafta

evet canım evetttttt dönüyorum ama kilomu bilmiyom nasıl yapacağız şimdi. 52 demiştim ama tartım yoktu. en son 54.4 tartıda tartılmıştım onumu baz alalım

***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (708
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1
bahayk(52)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI:

YARIN SAAT KAÇ OLURSA OLSUN KİLO BİLDİRİMİ TAMAMLANSIN LÜTFEN CUMA GÜNÜNE PAYLAŞIM KALMASIN:42:

Uzun zaman sonra menü paylaştım onada kimse yorum yapmadı:9::9::9::9::9::9::9:

Ben çıkıyorum duş alıp okucam biraz sonra da yatarım herhalde iyi geceler:16::16::16:

canım yorum yapmadım ama ben senin menünü beğendim söz bile söylemeye gerek yoktu yani:52:

teşekkürler cnm :52::52::52::52: Ay var ya çantamta çikolata var 80 gr lardan ve lokma dökülüyordu annem sürükledi beni önünden delircek gibiyim yeni bitti reglim fena şeker krizine giriyorum:20::20:ben kazandım ama yemedim

Doktorda neler öğrendiğimi yazmamdım yazayım anca dinlendim :9::9:

Gizli şeker değerim 6 ay öncesine göre yükselmiş
troidlerim çalışmıyormuş ilaç verdi en düşük doz
demir eksikliği var demir hapı içiyorum
insülin direncim oldukça yüksekmiş

diyetisyenime gittim kapıdan girer girmez kontrole geldin demi daha önce gelmiştin dedi:17: Nasıl utandım anlatamam 7 kilo alarak gitmişim :17::17:olsun ne olursa olsun gel dedi olmaz öyle bırakmak dedi :17::17:10 bardak su içmezsen, tempolu olarak 45 dk.dan fazla yürürsen , dediklerimin saatini atlarsan , troid ilacının saatini kaçırısan kilo veremezsin dedi

bugünde 45dk dan sonra yavaş yürüdüm işlerim vardı onları hallettim 2 saatte gelmişim eve
10 bardak suyumu da içtim
saatide kurcam yoksa kalkamam normalde 12de kalkıyorum ben kahvaltı dokuzda bünyemi sarsıyor:27::27:

.♥ Sonra YENİDEN SEVERİM.. zannediyorsun..
Yeniden AŞIK OLURUM.. falan diyorsun..!

Birini UNUTMANIN en iyi yoluysa,
Az da olsa O' ndan NEFRET ETMEYE gayret etmekle başlıyor..!

Hepimiz birilerinin YARALARINI taşıyoruz,
AŞK sandığımız kocaman YALANLARA..
Ve yaralarımız SICACIK hala..
Gümbür gümbür YAŞADIĞIMIZI sanarken,
Şarkılar usulca ÖLDÜĞÜMÜZÜ fısıldıyor kulaklarımıza..!

Ne diyorduk, hatırlıyor musun..??

'' Bazen; KISIK SES' te dinlediğin bir ŞARKI,
KESİK KESİK çınlatır çok UZAKLARDAKİ iki kulağı..! ''

BEN DUA GÖNDERİRİM SANA CAN EVİMDEN GİZLİCE ; HAL OLUR , FERMAN OLUR ,DERDİNE DERMAN OLURDA SEN BİLEMEZSİN:34:

Bir istanbul atasözü derki ; siz izmir'de güzele ne diyorsunuz ?? Bilmiyoruz ama istanbul'da güzele izmir'li derler:34::34::52::52::52:

Son düzenleme:
kızlar kurayı bugün çektim arkadaşlar sag olsun çok ısrar ettiler dayanamadım :17::17:
bu haftaki rakipler şunlar aslında berenim dedi kendini ban sakla dedi bende hak geçmesin diye kura çekiyim dedi kalbimi çamaşır suyuyla yıkamış galiba :9::9::9:kurada hatun ban çıktı artık beni şerbetlermi sütlümü yer beni ekmek arasımı yapar bilemedim :9::9::9:biraz asılır gibi oldu kendi tabiriyle berenin :29::29:aslında cuma günü çekiyordum bu sefer böle olsun genel istek üzerine çektim biline:38::38:
bu haftaki rakipler şunlar :kkk:
gerbera:8:Azerikizi
Paşam3405:9:berenim2012
roseberry:4anşa
bahayk:24:Ganfed

Doktorda neler öğrendiğimi yazmamdım yazayım anca dinlendim :9::9:

Gizli şeker değerim 6 ay öncesine göre yükselmiş
troidlerim çalışmıyormuş ilaç verdi en düşük doz
demir eksikliği var demir hapı içiyorum
insülin direncim oldukça yüksekmiş

diyetisyenime gittim kapıdan girer girmez kontrole geldin demi daha önce gelmiştin dedi:17: Nasıl utandım anlatamam 7 kilo alarak gitmişim :17::17:olsun ne olursa olsun gel dedi olmaz öyle bırakmak dedi :17::17:10 bardak su içmezsen, tempolu olarak 45 dk.dan fazla yürürsen , dediklerimin saatini atlarsan , troid ilacının saatini kaçırısan kilo veremezsin dedi

bugünde 45dk dan sonra yavaş yürüdüm işlerim vardı onları hallettim 2 saatte gelmişim eve
10 bardak suyumu da içtim
saatide kurcam yoksa kalkamam normalde 12de kalkıyorum ben kahvaltı dokuzda bünyemi sarsıyor:27::27:
:53::53:hiç birşeyinde yokmş bebem he benimde demirim vs düşük bebek için tedavideyimya allahtan vitamin çok kullanıyorm şekerimin düşmemesi içinde şeker hapı maksat yumurtalarım çalıssın :17::17:
yarın kilo bildirimi büyük bir zevkle yaparım :9::9:

kızlar kurayı bugün çektim arkadaşlar sag olsun çok ısrar ettiler dayanamadım :17::17:
Bu haftaki rakipler şunlar aslında berenim dedi kendini ban sakla dedi bende hak geçmesin diye kura çekiyim dedi kalbimi çamaşır suyuyla yıkamış galiba :9::9::9:kurada hatun ban çıktı artık beni şerbetlermi sütlümü yer beni ekmek arasımı yapar bilemedim :9::9::9:biraz asılır gibi oldu kendi tabiriyle berenin :29::29:aslında cuma günü çekiyordum bu sefer böle olsun genel istek üzerine çektim biline:38::38:
Bu haftaki rakipler şunlar :kkk:
Gerbera:8:azerikizi
paşam3405:9:berenim2012
roseberry:4:anşa
bahayk:24:ganfed

:53::53:hiç birşeyinde yokmş bebem he benimde demirim vs düşük bebek için tedavideyimya allahtan vitamin çok kullanıyorm şekerimin düşmemesi içinde şeker hapı maksat yumurtalarım çalıssın :17::17:
Yarın kilo bildirimi büyük bir zevkle yaparım :9::9:

azerikizi kork benden haftaya bomba gibi düşcem 1.liğe oturcam :52::52: Kaçamak yapmazsam en az 1 kilo hedefim:32::8:

..♥ Bu aralar,
Uzun zamandır üstüste gelen ÜZÜNTÜLER' den fırsat bulamayıp ta,
Dostlarımla DEĞERLENDİREMEDİĞİMİZ vakitleri
Uzun KIŞ GECELERİNİN sıcak SOHBET' leriyle;
Biraz KEDER, biraz MUTLULUK..
Biraz TEBESSÜM, biraz GÖZYAŞI..
Biraz KAHVE, biraz ÇAY, çokça SİGARA derken :)))
ZAMANIN nasıl geçtiğinin farkına VARAMADIĞIMIZ
buluşmalarından dolayı,
Siz DEĞERLİLERİMİ ihmal ettiğimin farkındayım..!

Ama, benim buna çok İHTİYACIM vardı..

En kısa ZAMANDA,
Daha çok PAYLAŞIM..
Daha çok POZİTİF ENERJİ..
Daha çok TEBESSÜM..
Ve.. Daha çok SEVGİ' yle..
Buluşmak üzere CANLARIM..

MUTLULUĞA açın PENCERELERİNİZİ,
İYİ GECELER..! ♥.

Back
X