• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rapor veriyorm
sabah kahvaltısı yapmadım :19::19:canım istemedi

öylen bir adet kereviz yogrt ve tavuk snitsel yaptım karıştırdım yedim bir dilim kepek ekmegiyle

arada 3 bardak abdes suy gibi çay brcak bisküvisi 6 tane yok

akşamda 2 adet lahana dolması:27::27::27: Menüm b arkadaşlar 1 saate yürüdüm :34::34:

pasam teşekkürederim....
bende sonuçlanmış akşam yemeğimi paylaşayım...1 tabak kuşbaşı dana sote - minik bir kase çig keverevizli 2YK yulaf kepekli yoğurt.
Şimdide yeşil çayımı içiyorum...

pasam teşekkürederim....
bende sonuçlanmış akşam yemeğimi paylaşayım...1 tabak kuşbaşı dana sote - minik bir kase çig keverevizli 2YK yulaf kepekli yoğurt.
Şimdide yeşil çayımı içiyorum...

afiyet olsn bebem sanada :29:bende meyve yicem birazdan ne yesem :27::27:
kızlar bakın bakalım totom bedenim büyükmü koydm faceye aman diyim eltimi kıllandırıcak birşey demeyin ne olr deliyi başıma sarmayın:9::9::9:yormları güzel bekliyom ona göre şöyel içimin yagları erisin :9::9:

cnm ya kıyamam ağzım yandı benim bir kere öyle çoook zor çok:47:allah yardımcın olsun:54:

birinciliğini tebrik ederim azeri paylaşım alanına başarı sırrını anlatırmısın cnm takipte olacağım belki bu hafta ben yazmak zorunda kalabilirim:52::52::32::32::32::35::35::35:rakibem duy sesimi:35::35:
Tesekkürler caniiimmmm.paylasim alaninami?mecburmu eklemek kizzz?
rakibem duysun demiştim ama rakibim senmişsin:47:
hehe iyiymis.seni o zaman ben bu hafta citir citir yiycem.
Hemen dolduruyorum..
Hosgeldin canim.süper kilolar vermeler insallah
kizlar kacgundur duzenli sporumu yapiyordum ama dun yapamadim .ve hala kendime kiziyorum tembel diye ama bugun insallah yapacam bakalim bana basari dileyin:34:
1 günlük aksamadan ne olacak kiz.yaparsin yine
Tesekkürederim. hepbirlikte:16:

Ben normalde bukadar geç kalmıyorum. Biraz geçiktim...Bu yüzden, kahvaltı baya geçikti.

uyanır uyanmaz euthyrox 150mg içiyorum.
Sonra, çorba kaşığı ev yapımı elma sirkesini bir bardak ılık su ile içtim.
dukan çok kabızlık yapıyor bu yüzden, 3 gündür saf zeytin yağı deniyorum. duraklama yapmazsa devam edeceğim. 1 tatlı kaşığı zeytin yağı yuttum. 1 badak limonlu ılık su içtim.
sonra,
içinde 2ad. ince dilim salamı, 3 tane mantar, yarım yeşil biber, 2 ad. yumurtadan oluşan yağsız pişirilmiş omletimi, light peynir ve 4ad. çeri domates ile birlikte ve bir bardak ılık sütümü içtim..

Eki Görüntüle 611766
ooo sende demi troid var.offf bu troid varya,basa bela valla.
fotoda süper görünüyor
selam kızlar ,herkesebol kilo verebileceğimiz bir hafta diliyorum sporumu yaptım geldim birazdan kavitsyona gidicem öğle yemwğimi dışarda yicem şöyle boool tereyağlı iskender yicem derrrrrmiiişim:52::52::52::52: tabiiikkkiii tavuklu salata ısmarlıycam ve su içicem 2013 benim yılım olacak inşallllaaaahhhh
aynen vallahi,bu azimle devam edersen senin yilin olacak gercekten
azeriiii senın ne marıfetleın varmış da biz bilmiyomusuzzz....

baharcım aksam accık kaçmış sankı ama accık yanı cok dııl...

hoşgeldın sefalar getırdınn....

en doğru yerdesın emın ol....

ne guzel anlatmıssın kendını bır nefeste okudum gerçekten ınşallah dilediğin kıloda hatta altında mezun olursun....

ganfedcım ben kahve alıyımmm şekerim sekersız olsun bebışımmm.....

doydun doydun canımmmmm..... sana öle geliooo....

hafta sonu sıkıntı yok paşaammm....sen naptın kayıannecıgın nasıl ziyaret nasıl gectı....

aaayyyy menu süper tam bır dukan menusu....

hayyyıııırrr çok guzel ıykı koymussun.....nevımız vardı ızınde şimdi o da böle dukan menulerını paylaşırdı ozlemışım sayfa renkledı emeğine sağlık....

ya paylaşalım esraa 2013 u lutfennn....birazda bana verrr....son 10 kılo ve 2 ay süre verdim kendıme yenı bi program düzenledim....olucak arkadaş o kadaaaaarr....sigarayı bırakmış adamım ben kılomu veremıycem 27 kılo vermışımm....alllaaaaahhhh allllaaaahhhhh:52:verrr gazı ayşegülll....:16:
hehe evet canim.50 yemek ,tatli,tuzlu tariflerim var bu sitede.takipcilerim de var sagolsunlar.biz umutcan la da böyle arkadas olduk.
canlar ciğerler baalllar kaymaklar gece devriyem var ben gelemeyebilirim akşama bilginiz olsun mesaj sayımı doldurmadan gitmem tabii...uğramaya calışıcam....haa bide unutmadan yatılı mısafırım var 1 ay kadar kalacaklar yemekler tatlılar borekler havada ucucakkk amaaaaa yenmıyceeekkkk....opüyorum herkesii gününüz güzel olsun ınşallaahhh.....

esracım gördum senı ama çıkmam lazım kaynananla naptın onu sorcaktım aklımdan cıkmışş....sakinnn bacımmm sakinnn....KAYGANA DEDİĞİN NEDIR KI....:22:
ooooo yatili misafir hemde 1 ay miiiii:53:Allah kolaylik vrsin canim
yok cnm diyetin ilk evresindeyim bu ay vermiyor kolestrol durumu yokta önümüzdeki aylarda hergün veriyor zaten yumurta nefis işte bulamadığını inadına canı çeker pek sevişmiyoruz aslında da yasak diye cnm istedi bu haftaki hakkımı kullandım önümüzdeki günlerde yicem bir tane daha
aaahhhhh o yasaklar yokmuuuu o yasaklar.en sevmedigin seyi bile canin ceker yasak olunca
Benim biraz sonra müşterim gelecek, onunla birkaç bardak şekersiz çay içerim. kahvaltı çok geç oldu arıtk öğye yemeği olmaz direk akşama geçerim. Akşamüstü görüşürüz.
sevgier.
Ne tasarimcisisin canim.Kiyafetmi,mobilya mi vs.?
nüketçim bence resimler çok hoş sıkma canını,ya şu dukana özeniyorum ama eşim ısrarla yaparsan bozuşuruz diyor böbreklere çok zararı var diyor benim böbreğimin teki diğerinden küçük böyle bir sorun olmasaydı bende yapardım....
Roseberry senin esin ne doktoruydu?
kızlar 10dk bisiklete bindim 15 dk. leslie 1 yaptım kalça ve göbiş hareketlerimi yaptımmm günlük sporum da bitti aferin bana valla :))
ooohhh kolay gelsin canim.süper gidiyorsun
demi ya artik birazda fidan gibi gezelim ne o oyle futbol topu gibi yuvarlaniyoruz haydi fistiklar asilin diyetlere bu hafta bitti bitecek iki gune bildirim var sakin kilo almis olarak cikmayin karsima bozusuruz ha:))saka saka

bosver be guzelim sen ustune duseni yaptin gerisi onlara kalmis

insallah iyi seyler soyler .senden moralle bizde asiliriz diyete demi ama;)

vella ben garanmti veremem kesin cadi kaynana olacam:DDDD

ay ne icine atiyorsun sende ona sok lafi hik deyip otursun .uzuldugun seye bak

valla ben herhalde o diyeti kesinlikle yapamam bana gore degil yani herseyden yemeliyim bu yasak o yasak dinlemem hic yeterki canim istesin:1:

sen ne yedin aksam anlamadim sadece yogurtmu .ayricada devret deretmesinede guzel rakibem arada da beni kontrole gel .bak bakayim ganfedin ne alemde verdimi aldimi yattimi kalktimi.bak eger bakmazsan yenilecen banaona gore.kocaciginada soyle bi rakibem var dusman basina bu hafta canima okudu :1::1::1:sana cok yedirmesin soyle :33::33::33:
hahahahaah Allah iyiligini versin.duyanda ganfed i kiloli sanir.citi piti mini minnacicik bir hatun halbuki
:18::18::18::18::18::18::18:ehm sey kem kum ben hafta sonu gelemeyecem arkadaslar bildirimde bulunmayabilirim hatta hata takimdan bile cikabilirm:50::50::50::50:.kiz ne yaptin sen :20::20::20:bak birini korkutmak buyuk gunahtir ona gore :45:
noldu kiz.sen azimlisin.böyle seyler korkutamaz senii
iyi akşamlar hanımlar,kız memede uyuyor oğlan uyumadı daha o ses türkiyeyi izliyorum 1 elma yedim az önce...

menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta beyazı
peynir
domates

ara
1 portakal

öğle
mezgit
salata
yarım kase mercimek çorbası

ara
3 bisküvi

akşam
havuç,kıvırcık,turp,kımızı lahanadan salata sos olarak limon

abartmıyorum ama 3 litre su tüketiyorum günde canım istiyor hiç zorlanmıyorum çünkü ben kendimi bildim bileli içerim oğlumda aynı ben ve bizim bardaklarımız 500 cc bir dilişte yarım litreyi içiyoruz...

masallah.3 litremiiii.ben diyet yaparken bile 1,5 litreyi zor iciyorum.

kızlar karnım çok açtı bir kase yogrdn içine bir yemek kaşıgı dut krs ve erek koydm krs 3 adet karnım doydum yeminle :9::9:sütlede içebilirm degilmi bebeler 2 kayısı 2 errik bir yemek kagıdı dr krs metebolizmayı hızlandırıyormş bilin yarında diyorm sütle içiyim b krlar ne dersiniz:27::27:ben çıkıyorm bebeler o ses türkieyi seyredicem bir yandanda dantel yapıcem :6::6:sonra görüşürüz
bu arada demeyi unuttum kereviz yogrt tavl yedimya nerden baksan 4 saat açıkmadım kahvaltıda yapmadım siz düşünün :32::32:

sinirlerim hat saffada bebeler özelden lafı sokmuş bu kadar zayıf degisin diye gene sinirlerimi oynattı be allahım onu öldüresim var yeminle:47::47:

Tesekkürler caniiimmmm.paylasim alaninami?mecburmu eklemek kizzz?

hehe iyiymis.seni o zaman ben bu hafta citir citir yiycem.

Hosgeldin canim.süper kilolar vermeler insallah

1 günlük aksamadan ne olacak kiz.yaparsin yine

ooo sende demi troid var.offf bu troid varya,basa bela valla.
fotoda süper görünüyor

aynen vallahi,bu azimle devam edersen senin yilin olacak gercekten

hehe evet canim.50 yemek ,tatli,tuzlu tariflerim var bu sitede.takipcilerim de var sagolsunlar.biz umutcan la da böyle arkadas olduk.

ooooo yatili misafir hemde 1 ay miiiii:53:Allah kolaylik vrsin canim

aaahhhhh o yasaklar yokmuuuu o yasaklar.en sevmedigin seyi bile canin ceker yasak olunca

Ne tasarimcisisin canim.Kiyafetmi,mobilya mi vs.?

Roseberry senin esin ne doktoruydu?

ooohhh kolay gelsin canim.süper gidiyorsun

hahahahaah Allah iyiligini versin.duyanda ganfed i kiloli sanir.citi piti mini minnacicik bir hatun halbuki

noldu kiz.sen azimlisin.böyle seyler korkutamaz senii

masallah.3 litremiiii.ben diyet yaparken bile 1,5 litreyi zor iciyorum.

ewet cnm paylaşıma ekliceksin zorunlumu bilmiyorum ama onları okuyup kendine pay çıkaranlar çok oluyor en azından nezaketen yassan iyi olur...

sinirlerim hat saffada bebeler özelden lafı sokmuş bu kadar zayıf degisin diye gene sinirlerimi oynattı be allahım onu öldüresim var yeminle:47::47:

caaaaannnnnnnııııııııımmmmmm eskiyle şimdi birmi ya delimisin gıcıklığına yapıyor:22::22::41::41::62::62:

Seni sinirlendigini farkettikçe abartıyor olabilir mi?

aynen canım seni sinirlendirmeyi kendine eğlence haline getirmiş

pasam, o niye sinirlenir bunu keşfetmen lazım...aman dikkat et. iki eltisiniz sonuçta huzursuzluk olmasın...

ben bu gece erkenciyim ii geceler, kovalasın tavaşanlar...

Allah Allah,niye böyle yaparlar bazi insanlar ya.kalp kirmaktan ne kadar cok hoslananlar var.Allah'a havale et canim.
ewet cnm paylaşıma ekliceksin zorunlumu bilmiyorum ama onları okuyup kendine pay çıkaranlar çok oluyor en azından nezaketen yassan iyi olur...

caaaaannnnnnnııııııııımmmmmm eskiyle şimdi birmi ya delimisin gıcıklığına yapıyor:22::22::41::41::62::62:

Tamam canim.yarim yazicam.

21/01/2013 pazartesi sayımı

azerikizi 20
gerbera 24
nuhan 17
paşam 15
berenim 7
roseberry 8
bahayk 19
ganfed 26
anşaaa 15

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Seni sinirlendigini farkettikçe abartıyor olabilir mi?
canıms agolsn beni sinir etmeye bayılıyor:9::9:eşimde diyor boşver salla gitsin :27::27:

:9::9:hatun ben kilo vermeye başladım oda başladı diyete:53:her seferinde kaç kilosn vermişsin almışsın dedi drd o resimleri yeni çekti eşim şimdiki kilomla ozamanki kilom aynı haberi yok hatnn hatta dedim aynıyım diye ama inandıramadım :53:eşimde diyor seni kıskandıgından yapıyor diyor hiç mutl olmamı istemez çok bencildir ben hep ben der:47::47:sevmedim sevemedim ben onu ya gebelikleirmde çok çektim ondan sanki o dogrmş ilk defa allahım ya hep laf sokmalar çockalrını yanımda sevmeler çok hassasım bu konda ölen oglmla onun oglnn arasında 1 ay var benimki bir ay büyüktü bun bildigi halde yapıyor yapacagını gene:47::47:rabbime havale ettim ben onu:5::5:
paşam eltinin adı neydi ya:47::47:
canım özeline yazdım sakın bri falso yapma vallahi beni maffeder hoş korktgmdan degilde hep haklı konmnda oldgmdan haksız olyorm eşim kızabilir :17::17:
pasam, o niye sinirlenir bunu keşfetmen lazım...aman dikkat et. iki eltisiniz sonuçta huzursuzluk olmasın...

ben bu gece erkenciyim ii geceler, kovalasın tavaşanlar...
canım 2 degil 3 olcez marta:30::30:paşanın belası 2 olcek şimdiki yeni hatn şimdilik iyi bakalım :27::27:neler olucek yaşıcez görücez allahtan el kızı eltim benim dayısının kızı kaynımın dayı hala çockları yeni gelinde benim gibi dışarda :32::32::32:birlik olma zamanı:9::9:
Allah Allah,niye böyle yaparlar bazi insanlar ya.kalp kirmaktan ne kadar cok hoslananlar var.Allah'a havale et canim.

Tamam canim.yarim yazicam.
zevk alıyor desem:19::19::19:
21/01/2013 pazartesi sayımı

azerikizi 20
gerbera 24
nuhan 17
paşam 15
berenim 7
roseberry 8
bahayk 19
ganfed 26
anşaaa 15

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:63::63::63:da edin işlerim vardı yoksa ben geçerdim sizleri mesajlardada ama neyse acıdın didimki bu sefer onlar geçsin beni:60::60:
şaka bir yana gerberacım mesaj sayımını benden muaf ttsam bu sefer olarmı haftada bir bir kişi sayıyorya benim memlekete gitmeme az kaldı bebem evleir temizlicem kızıma teyzesi 2 havlu kenarı başladım onların bitmesi lazım gelince 2 hafta yaz gıkımı çıkarmama:17::17:anacıgımı alıp gelicem dönüşte anacımla nasıl yazarsam artık buraya kadın istemiyor kardeşim pc girmemi o varken çock gibi istiyorki benle ilgilen :9::9::9:4 gibi gidicem bebem ben :8::8:25 gibide dönücem işşallah dahada erken dönebilirim belkim :6:ama 3 hafta kalırım ben ya kesin allahtan brişey olmazsa:27::27:önce ablama gidicez ordan bir gece yatıcem dogr samsuna samsunda olanınız varsa gelem görüşek çeyizleri ben dizicem rütüşleri ben yapıcagımdan erken gidicem eşyalar 25 gelicek :21::21:2 gece yatıcem annemler gelicek ablama oglm gözümde tütüyor çok özledim:43::43:koksn çekiyim şöyle içime işşallah :55::55:25 gibi allahtan birşey olmazsa bradyım izim varmı kaptanım yanı 1 gibi son kilom derim sonrada gidicegim gün pazartesine geliyor yada salı ozaman kadar yazarıms izler tek üzüntüm sizleri özlücem :43::43:beni untmazsınzı işşallah :48::48:

paşam canını sıkma bazı insanlar işte gül geç valla seni bozamadığını anlayınca eltin daha da sinir olacak bak gör sen iyi bi insansın yaza görsünler seni. sende bu yaptığından gaz al sakın diyeti bırakma görsün koca popolu ozaman seni deli etti beni yaaa benim facem yok eşiminkinden sana bakmak isterim ismin neydi özelden yaz istersen sadece seni görmek istedim

selam yavrular nasılsınız bakalım yaaa neden ben birşey sorunca cevap alamıyom anlamadım aşk olsun size yaaa sıkılaştırıcı bir krem falan sormuştum arkadaşlar sıkılaşamıyom o kadar spor yapıyom da. kullanan varmı bi tavsiyeniz varmı

canım evi temizlemek istiyo ama benim yaramaz kızımlada zor oluyo ama canım yapmak istiyo hergün bir odayı temizliycem bugün mutfaktan başlıycam dolaplar silinmek istiyo artık birazda düzenliyim hep aynı düzende benim canım sıkılıyo. aynı tabakta yemek yemekten bile sıkılan bi kişiyim :52::52::52::52::52:

Back
X