• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dudujan seni goruyom altta ama hic sesin cikmiyor nasilsin canim simdilik cikayim yarin bol bol konusuruz herkesi opuyorumiyi geceler tatli ruyalaröpüldunuz:54::54::54::54::54::54:

Canım ben telefondan giriyorum bilgisayar açmaya üşeniyorum eve gidince telefondada sayfayı ekrana kısayol yaptım hep açık görünüyorum yoksa dün 11 de yatakdaydım walla yoksa yazardım :)
İyi geceler canim yarin gorusuruz

Yarın akşama artık haberleri veririm size.:18:

kizlar hafta sonu yogundum hic giremedim misafirimde vardi valla kacirdim bu hafta hic umutlu degilim kendimden rakibem kimse beni rahatca gececek ama onumuzdeki hafta kimse korksun benden:))

Bu hafta benim canım ama daha cumaya var belli olmaz belki geçersin beni:34:

babam yarın geliyor kızlar ve amelıyata karar vermiş durumda annem nisana kadar bizimle kalacaktı ama artık babamın yanında olması gerekecek minik kuzuma da bakıcıya gitmek kalıyor resmen içim yanıyor yaaa gerçi hemşerim bir teyze var burada o bakarım kendi torunum gibi dedi ama yinede alışması falan zaman alabilir bi de kadın mayısta memleketine gidecek seneye gelecek ama olsun mayıs ve haziran aylarında ne yaparım bilmiyorum kafam bi milyon dünden beri
calisan annelerin dez avantaji canim ama olsun buyuyunce unutur gelecegi daha onemli maddi acidan calismalisin.bu arada babanada gecmis olsun kuzum insallah tez zamanda iyilesir
:24::24:baktım canım anladım :9::9:

kız sırtım şuan agrıyor yeminle çok zor şartlarda yazıyorm buraya ah uy aman aaacıyor be ne yaptıysam geçmedi yeminle:14::14:

canım yanımda götürüyüm :27::27::27:olarmı ama benimki cam ya ya kırılırsa :18::18:

yogurt çok tüket:32::32::32:

:30::30::30:vallahi hiç yememişin he :9::9:kız bu ney :57::57:birde diyet yapıcek hatm bende anneme gidicem memlekete şimdiden sayıyor kadın sen gel şunu bunu yaıcem diye:9::9:ben ne yapsam kuru biber dolmasına ölürüm ben:18::18:

canım eşim geldi yazsında çekelim krayı bakalım kim kime çıkıcek:27::27:

:9::9::9:kadın sayıor bak neler yapıcekmiş
sütlaç
aşre
krbiber dolması
kelem yani lahana dolması
keşkek
haşhaşlı çörek sıcacık çayla ne gider be şimdi
kız ben verdikelrim kiloy alıyormşm birde allah korosn benim annemden uzak durmam lazım kanımca:60::60::60::60:
kiz yemedin demi bunlari bak kulahlari degisecegiz senle bunlari zayiflayinca yiyecegiz sakin ha sakin yemeyesin .yeme ama yedim say sende
yaa benim annem 3 gün kaldı valla iki kilo almışımdır korkumdan tartıya çıkamıyorum..ayyy keşkekide bi severim ki sorma olsada yesek şöle tereyağlı tereyağlı:52::52::52:
ya ben burda bosami konusuyom saymayin su nefis yemekleri canimiz cekiyor sonra tombul tavuklara donuyoruz.yeter bundan sonra yemek adi gecen hicbir mesaji okumayacam cevapta yazmayacam bu ne anacim :1::1::1::1::1::1:
Once opucuk sonra kupa cicek oooo daha br olsun hirslanmak icin ;)
demi demi kilo vereni opuyoruz alani dovuyoruz ona gore dudujan:47:
Bireysel Dereceler
1)Azerikizi (%3.51) 7. Takım
2)Ayşecig (%2.63) 1. Takım
3)berenvildan(%2.34)6. Takım

Tebrik azeri kızı inş sağlıklı ve hep zayıf kalırsın darısı bizim başımıza :)

azerim tebrikler canim sen harikasin iki haftada bitirdin bu isi bravvo:46:

gunaydin arkadaslar
bir kacgundur takiminidaki azeri kizin yazilarini okumaya calisiyorum ama pek birsey bulamadim
azerikizi kisa surede bayagi bir kilo vermis ama ne yaptigi nasil belendigini paylasmamis sanirim yada ben goremedim
sizin bir bilginiz varmi dukan karatay gibi diyetlerimi yapiyor
yada?

kacamaksiz gunler diliyorum

Unutmadan sabah kahvaltımıda yazayım:
1 kase buğday gevreği+üstüne 100 ml süt

şimdikde çay keyfi yapıyorum :68:

Canım ben telefondan giriyorum bilgisayar açmaya üşeniyorum eve gidince telefondada sayfayı ekrana kısayol yaptım hep açık görünüyorum yoksa dün 11 de yatakdaydım walla yoksa yazardım :)

Yarın akşama artık haberleri veririm size.:18:

Bu hafta benim canım ama daha cumaya var belli olmaz belki geçersin beni:34:
gecerim tabi benim tartimazizlik yapmasa .bu hafta sonu cok kacirdim saniyordum ama bu sabah 200 gr gitmis cikti tartida bakalim persembeye ne cikacak
gunaydin arkadaslar
bir kacgundur takiminidaki azeri kizin yazilarini okumaya calisiyorum ama pek birsey bulamadim
azerikizi kisa surede bayagi bir kilo vermis ama ne yaptigi nasil belendigini paylasmamis sanirim yada ben goremedim
sizin bir bilginiz varmi dukan karatay gibi diyetlerimi yapiyor
yada?

kacamaksiz gunler diliyorum

canim azeri kizi o diyetleri yapmadi sadece cok az yedi ve bol bol zumba yapti hergun en asagi 1 saat bazen daha fazla oyle verdi kiloyu zumbayida wi konsolu varya orda oyunuda var onu koyup kalorisinide olctu
kac kalori yaktigini gosteriyor orda oyle verdi kiloyu:46::46:

kahvaltimi yazayim bir vardak süt baska sey yemedim cunku birazdan cocuk yuvasina gidecem kesin orda biskuvi verim bi tane yemesem iyi olur ama dayanamazsam yiyecem gelincede sporumu yaparim .hadi ben gittim sonra gorusuruz opuldunuz selamun aleykum:5:

kahvaltimi yazayim bir vardak süt baska sey yemedim cunku birazdan cocuk yuvasina gidecem kesin orda biskuvi verim bi tane yemesem iyi olur ama dayanamazsam yiyecem gelincede sporumu yaparim .hadi ben gittim sonra gorusuruz opuldunuz selamun aleykum:5:

aleyküm selam canım nasılsın nasıl gidiyor diyet? sabah kahvaltı yapmamışsın kreşte yediğin bisküviden bişey olmaz ....

Unutmadan sabah kahvaltımıda yazayım:
1 kase buğday gevreği+üstüne 100 ml süt

şimdikde çay keyfi yapıyorum :68:

afiyet olsun canım,kahvaltın güzel,sen kaç kilosun nişanlı olan arkadaş sensin sanırım yada nişanlanacak sana tavsiyem nişanını erteleme nişandan sonra daha çok azim gelir hakkında hayırlısı olsun....

bugün kimsecikler yok galiba:8:
Öğlen yediklerimi yazayım hemencik:
1 kase tavuk çorbası
2 dilim çavdar ekmeği

10:30 da da bir mandalina yedim

:113::113:resim nirde:43:

Canim benim... dünhep disarlardaydim...
Bugunda, saat 1'e geliyor ve ben hala kahvalti yapamadım...
Sabah aç karnınaa kan ve idrar tahili vermeye gittim. yeni geldim. Şimdi, Dukan usulu pizza yaptım.. ama sizin diyetlerinizi olumsuz etkiliyorum düsüncesi ile foto koymicam. Kiyamam size ..
geçmisi okuyum geliyorum..

afiyet olsun canım,kahvaltın güzel,sen kaç kilosun nişanlı olan arkadaş sensin sanırım yada nişanlanacak sana tavsiyem nişanını erteleme nişandan sonra daha çok azim gelir hakkında hayırlısı olsun....

Ertelenmeyecek galiba canım ama 1,5 yıl nişanlı kalacam gibi görünüyor çünkü zayıflamadan evlenmek istemiyorum.Erkek arkadaşımla 5 yıldır çıkıyoruz ha nişan olsa nolacak olmasa nolacak erteleme hazırlandık o kadar dedi.Ben geçen perşembe başladım diyete 110 kiloydum ama sabah 2 kilo vermişim yani 108 kiloyum yolum çok uzun.Tek avantajım boyum uzun ve hentbolcu olduğum için kas fazla yine elbise falan giyebilecem ama istediğim elbiseyi değil tabiki :43:

ben hala gecmisi okuyamadim malesef.sanirim kurs donusume kalacak bu is.
sabah sinir bozuklugundan agladim
sonra dedim kendine gel..kendine dert uretme
harika bi esim,2 guzel kizim var sagligimiz iyi..3-5 kilo icin uzulmeye degmez dedim
biraz daha iyiyim...sadece surekli yerimde saymak delirtti artik beni.

Maşallah.... Mutluluğunuz daim olsun...
Diyetin ilk 20günü çok önemli ... vucut şavaşa giriyor ve genelikle ilk bir hafdadan sonra veriliyor. sakin diyetini birakma...Hem persembeye var daha persemye kadar tartılma bakalım...

gecerim tabi benim tartimazizlik yapmasa .bu hafta sonu cok kacirdim saniyordum ama bu sabah 200 gr gitmis cikti tartida bakalim persembeye ne cikacak

canim azeri kizi o diyetleri yapmadi sadece cok az yedi ve bol bol zumba yapti hergun en asagi 1 saat bazen daha fazla oyle verdi kiloyu zumbayida wi konsolu varya orda oyunuda var onu koyup kalorisinide olctu
kac kalori yaktigini gosteriyor orda oyle verdi kiloyu:46::46:

Bende wii ile başladım ilk 1.5 ay sürekli wii oynadım. Şimdi hafdada 5 gün 1,5 saat step&aerobik yapiyorum. evde olanlar için wii süper bişe ... ciddi ve düzenli disiplindli wii kulanırlirsa cidd işe yarar.

Ertelenmeyecek galiba canım ama 1,5 yıl nişanlı kalacam gibi görünüyor çünkü zayıflamadan evlenmek istemiyorum.Erkek arkadaşımla 5 yıldır çıkıyoruz ha nişan olsa nolacak olmasa nolacak erteleme hazırlandık o kadar dedi.Ben geçen perşembe başladım diyete 110 kiloydum ama sabah 2 kilo vermişim yani 108 kiloyum yolum çok uzun.Tek avantajım boyum uzun ve hentbolcu olduğum için kas fazla yine elbise falan giyebilecem ama istediğim elbiseyi değil tabiki :43:

biliyormusun? bende temmuz, agustos gibi nikah günü almayı planlıyorum. Kasımda basladım diyete, nisanda hedefime ulaşmayi planliyorum ve erkek arkadaşımım ailesi ile nisanda tasinmak istiyorum. Şimdi diyorlarda bende bekletiyorum. 2.5 ayda, 10 kiloya yakın verdim. 2-3 gündür. 82.6 ile, 83.4 arasinda gidip geliyorum.. Çok mutluyum... Sende 1 yılda hedefine ulaşabilirsin...

Son düzenleme:
aleyküm selam canım nasılsın nasıl gidiyor diyet? sabah kahvaltı yapmamışsın kreşte yediğin bisküviden bişey olmaz ....
yemedim ama bisjuvi ama iki incecik dilim elma yedim su anda acim kaökip sehriye corbasi icecem bir tas
bugün kimsecikler yok galiba:8:
Öğlen yediklerimi yazayım hemencik:
1 kase tavuk çorbası
2 dilim çavdar ekmeği

10:30 da da bir mandalina yedim
ben vae
rim nasil yokum canim.ekmegin bir dilimini tasarrzf et eger yapabiliyorsan
Canim benim... dünhep disarlardaydim...
Bugunda, saat 1'e geliyor ve ben hala kahvalti yapamadım...
Sabah aç karnınaa kan ve idrar tahili vermeye gittim. yeni geldim. Şimdi, Dukan usulu pizza yaptım.. ama sizin diyetlerinizi olumsuz etkiliyorum düsüncesi ile foto koymicam. Kiyamam size ..
geçmisi okuyum geliyorum..
okudun mu kuzum gecmisi ben okuyop bitiremedim gecmisi oylece biraktim:26:

Boyun varsa iyi.nisan neysede dugune kasdaratsan cok iyi olur .ozaman istedigin gelinligi alirsin

nuhan dudujan oyle sessiz durmayin hadi gelin sohbet edelim.ay yeni geldim kresten yorulmusum .isleri yapmam lazim canim istemiyor ne yapsam acaba :50::50::50:

yemedim ama bisjuvi ama iki incecik dilim elma yedim su anda acim kaökip sehriye corbasi icecem bir tas

ben vae
rim nasil yokum canim.ekmegin bir dilimini tasarrzf et eger yapabiliyorsan

okudun mu kuzum gecmisi ben okuyop bitiremedim gecmisi oylece biraktim:26:

Boyun varsa iyi.nisan neysede dugune kasdaratsan cok iyi olur .ozaman istedigin gelinligi alirsin

Hızlı hızlı okuyup geldim....:16::16::16::16:

detayli sabah kahvaltımı bildimi yapayorum..
• 2 kaşık yulaf kepeği, 1ad. yumurta, 3 kaşık sütten olusan haumuru teflon tavada yağsız pişirdim. Üzerine 1 ad. domatasi rendeledim sonra, bir miktar light kaşar peynir, 1ad. domates, 1ad. mantar, yarım yesil zeytin 1 dilim salam koyarak firindaoım. Şiddetle tavsiye ediyorum...dukancanlar varsa yapsın...
• 2 büyük bardak sekersiz çay.

Sanırım gene benim öğle yemeği kaynadı. Artik aksam üstü yerim.

arada bir sekersiz türk kahvesi ve bir kase yoğurt yerim.

Aksam:
dün hamsi ve palamut aldım. Bugun, hamsileri yikayip, üzerine domates soğanı serpip dibinede azıcık su koyup hop firina atmayı planlıyorum....

hepinize stressiz bol sağlıklı kalorisi az öğünler diliyorum...:16:
sevgiler..

Son düzenleme:
Back
X