Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam güzeller
yine kursta çok güzel mamalar vardı yauv nasıl dayanıcam ben bu işe :5:

kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmeği
lor
nescafe
1 lt su

ara:kursta
çay
hasan paşa köfte
lor tatlısı
Türk kahvesi

ara:komşumla tekrar Türk kahvesi

öğlen:
soya soslu hindi
yoğurt

ara:nescafe

suyum 1.5 lt yi geçti,30 dk yürüyüş

valla ben resmini görünce mutfaga koşasım geliyo :86::86: sen nasıl dayanıcan çok normal hayatım :ssz:

dikkat ediyorumda bizim grupta herkesmi kahveci yaaaaaaa :9:

günaydın güzel hatunlar..herkese mutluluktan yemek yemeyi aklına bile getirmeyecegi bir gün dilerim..kızımı okula gönderdim ama ufaklıklar uyandı erkenden oğlumu aldım yanıma kızımıda babası uyutuyor umarım ben msjları sayana kadar uyumadı bu deyip getirmez yanıma..
Ayyyyy,ne güzel bir temenni bu :70:

18mart msj sayımı

1)kelebekolcam...4:5:
2)akabe...8:16:
3)pasam3405...17:21:
4)anşaaa...8:16:
5)Ganfed...17:21:
6)nev81...6:24:
7)gerbera1987...8:16:
8)saphira...12:46:
9)roseberry...ona ait msja rastlamadım
10)ipekyol51...5:24:
11)saliss...1sanırım izinli sayılıyor msj konusunda
12)maviyesil1999...7:32:
13)dudujan...0
14)lepistesinyavruucugu...5:24:
Ellerine sağlık canım :70:

bugün bir ilke imza atıp ptesi yerine salı başlıyorum dengeli beslenerek kilo vermeye..bakalım cuma hangi rakamı göreceğim baskülde.herşey olabilir tek dileğim 9lu bir rakam görüp moral bozmamak.
Hiç merak etme,beynini vereceğine ve başka çaresi olduğuna,Onu sürekli aç bırakmayacağına,bunun geçici bir süreç olduğuna inandır.Beyin en güçlü ve inat direnç aslında,ikna edersek vücut hızla eriyor :70:

Mesaj sayım tarihleri:

1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)pasam3405...19.03.13 salı
3)akabe...20.03.13 çarşamba
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)gerbera1987...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe

paşam sıranı değiştirdim,ganfed seninkini de sonra ayarlarız günü gelince
25 mart,not ettim kaptanımmmmmm :70:

Kızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum :43::43::43:
Dualarımız seninle canım,lütfen stres yapma,stres kilo vermeyi önleyici bir hormon salgılıyo biliyosun :70:

selam kk nın en güzel hatunları nasılsınız bakalım:16:
beni soracak olursanız manyak gibiyim :27: beni şu an en iyi anlatan kelime olabülürr:ssz:
dün sabah misafirleri yolcu ettim derken dün akşam yine misafir ağırladım bugünde onlarla sabahın köründe dışarı çıktık akşam üstü eve geldim
allahım ben diyete ısrarla devam etmek istedikçe 4 gündür kabul günüm gibi gelen giden bitmedi
dün menümün haricinde bi paket bisküvi yedim :25:
bugünki yediklerim
sabah:cafeye oturduk herkes 2 3 tane poğaça börek felan yedi ben bi tane kaşarlı poğaça yedim sadece
öğlen yarım simit yedim
eve geldim bi tane muz yedim
akşam:1 tabak kuru fasulye 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim
ve türk kahvesi

cuma gelmesinn :14::14:
Misafirlikler çok baltalıyo diyeti ya,kuzum kendi menünü götürmeye çalış :70:

şimdi arkadaşım aradı perşembe günü gel illa diyo
yokkkkkkk asla dedim :27::27: sen şimdi o müthiş sarmalarından yaparsın bende yiyemem zaten kaç gündür moralmen sıfırlardayım diyet bakımından gelemem dedim
cuma gelirim :31:
nevimmmmmmm bana iki günlük detoks tarifi ver bacımmm:43:
Hemennnnnnnnn :70:
*6 çorba kaşığı nohut
*6 çorba kaşığı bulgur
*6 çorba kaşığı yeşil mercimek
düdüklüde haşlanır.İçine birkaç diş sarımsak,yağsız karartılmış nane,1-2 salatalık ve isteğe göre baharat katılıp,az yağlı ya da light yoğurtla istenilen kıvama gelene kadar karıştırılıp,2 gün sabah öğle akşam tüketilir kuzum :70: Yarın 4'de radyoyu unutma :70:

İyi akşamlar canlarımmmmmmm :70: Nev'iniz sıkı yönetime başladı,1 günümü aynen aktarıyorum:
SABAH:Kalvaltıdan önce 1/2 lt su.Kahvaltıda 1.5 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta akı ve 1 kahve fincanı sütle yapılmış krep+1 kk light peynir
ARA:1 bardak light ayran
ÖĞLE YEMEĞİ:1 avuç içi kadar közlenmiş tavuk göğsü
ARA ÖĞÜN-2:Light süt,splenda ve sade kahve ile yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:Ton balığı(80 gr)yağı alınmış.
Şimdi ise sauna eşofmanımı giyip 40 dk tempolu yürüyüş,30 dk leslie 2 mil yapmaya gidiyorum.Sonra duş,sonra uyku.Ve tam 3 gündür bu tarz menü ve bu tempoda sporla yaşıyorum.Bakalım cumaya mükafatını alacak mıyım :70:

Son düzenleme:
Ayyyyy,ne güzel bir temenni bu :70:

Ellerine sağlık canım :70:

Hiç merak etme,beynini vereceğine ve başka çaresi olduğuna,Onu sürekli aç bırakmayacağına,bunun geçici bir süreç olduğuna inandır.Beyin en güçlü ve inat direnç aslında,ikna edersek vücut hızla eriyor :70:

25 mart,not ettim kaptanımmmmmm :70:

Dualarımız seninle canım,lütfen stres yapma,stres kilo vermeyi önleyici bir hormon salgılıyo biliyosun :70:

Misafirlikler çok baltalıyo diyeti ya,kuzum kendi menünü götürmeye çalış :70:

Hemennnnnnnnn :70:
*6 çorba kaşığı nohut
*6 çorba kaşığı bulgur
*6 çorba kaşığı yeşil mercimek
düdüklüde haşlanır.İçine birkaç diş sarımsak,yağsız karartılmış nane,1-2 salatalık ve isteğe göre baharat katılıp,az yağlı ya da light yoğurtla istenilen kıvama gelene kadar karıştırılıp,2 gün sabah öğle akşam tüketilir kuzum :70: Yarın 4'de radyoyu unutma :70:

bunu geçen diyet serüvenimde yapmıştım :38:
hemen gidip nohutumu koyuyorum hayatım :16:
geçen hafta evde yoktum dinleyememiştim bu hafta seninleyim inşlhhhhh :16:

İyi akşamlar canlarımmmmmmm :70: Nev'iniz sıkı yönetime başladı,1 günümü aynen aktarıyorum:
SABAH:Kalvaltıdan önce 1/2 lt su.Kahvaltıda 1.5 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta akı ve 1 kahve fincanı sütle yapılmış krep+1 kk light peynir
Şimdi ise sauna eşofmanımı giyip 40 dk tempolu yürüyüş,30 dk leslie 2 mil yapmaya gidiyorum.Sonra duş,sonra uyku.Ve tam 3 gündür bu tarz menü ve bu tempoda sporla yaşıyorum.Bakalım cumaya mükafatını alacak mıyım :70:

ohhhhhhhh harikasın :32::32: 8 leri görüceğini düşünüyorum :nazar:

selam kızlar annemdeydim gelemedim,inşallah herkes iyidir bana bahar rehaveti çöktü kendimi yorgun hissediyorum,kaptanımdan 1 hafta izin istiyorum....

bu kadar kafein zararlı olmazmı:44:bana biraz fazla geldi kahveler:34:
normalde her gün böyle değilim de,bugün kaçmış,yazınca farkettim ben de
Pasam bizim oralarin adetide böyledir,tek tek tüm haneler gezilir.
Dügünümüz var Yemegimiz var buyurun denilir,birde ev sahipleri dügün icin cay seker v.s verirler onlari git eve götür sonra yine devam evleri gez..bir sürü güzel telas
Allah evlenecek ciftleride bir ömür mutlu mesit etsin insallah

maviyesil1999 Allah annecigine acil sifalar versin,safii ismi ile tecelli etsin insallah
kelebekolacam masallah ne güzel Allah yavrularini islama bagislasin,Rabbim bizede nasip eder insallah,ben her diete basladigimda hamile kalsaydim ..ne olurdu bilmem

SAPHIRA´cim insallah canim bu sabah 144 kiloydum,son zamanlar birden aldigimdan sanirim simdide birden iniyorum .Bu arada Menüne bayildim :46:,senin menülere baktikca banada ne pisirecegime dair fikirler oluyor
sadece kahven gözüme batti :7: sanirim ben bu kadar kahve icsem 1-2 gün uyuyamazdim :1:
bugünlük kaçmış canım,yoksa her gün böyle içmiyorum
Kızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum :43::43::43:
çok zor canım offf :ssz: diğer çalışanlar nasıl çalışıyor tatlım,muıtlaka bir noktadan sonra alışılıyordur,yoksa insan ruh sağlığını kaybeder Allah korusun
sende peygamber sabrı var ama maşallah dukan senı ters tepmıyo bırakmıyosun da helal vallaa...
canım bol bol saf protein yapıyorum telafi etmek için ne yapayım :ssz:
valla ben resmini görünce mutfaga koşasım geliyo :86::86: sen nasıl dayanıcan çok normal hayatım :ssz:

sorma..kurstaki arkadaşlar da beni takip ediyor..eyvah gitti bugün yine diyet diyorlar..sağolsunlar kıyamıyorlar da,sana kilo yakışlıyor filan diyorlar
kahvelerim herkesin dikkatini çekmiş :1: bugün şansa öyle olmuş canım ama kahveyi çok seviyorum o ayrı:16:
selam kızlar annemdeydim gelemedim,inşallah herkes iyidir bana bahar rehaveti çöktü kendimi yorgun hissediyorum,kaptanımdan 1 hafta izin istiyorum....
canım biz seni hep izinli saydık,izinli değil miydin?kızın hastaydı ya,o bakımdan idare edin beni diye yazmıştın.nasıl oldu kuzucan?

Hayirli aksamlar canlar
aksam menümü paylasayim

1 porsiyon yogurtlu közde patlican ve biber
1 porsiyon yesil salata
3 zeytin ,cok az peynir.

sporumda 30 dakika :10:

bugün erkenden yaticam,yarin sabah yürüyüs yaptiktan sonra
cam kapi pencere evi dökmeyi düsünüyorum
erken yatip erken kalkayim

Allaha emanet olun :3::3::3:
Allah hakkinizda hayirli olan tüm muradlarinizi bir an önce versin insallah :54::54::54:

:)) ay ne kdr kotu..her dıyette bırınemı hamıle kaldın sen sımdı:))
nerdesın ıstanbulda
ben maltepedeyım

senın hepsı kucuk ya.tabıkı ıslerrın bıtmezzz..
benım 9 yasında kzım,2 yasında oglum var..bana kızım o kdr yardımcı oluyorkı anlatamam..bu arada 31 yasındayım
bende 33 giricem ama bebek yok :59::59:allah ömür versin bebelerine:16::16:
tamam paşacım senin sıranı sonlara atalım o zaman..Allah kolaylık versin.bunlar tatlı telaşlar,genç çifte şimdiden mutluluklar diliyorum

tamam canım,en geç 10 nisanda bekliyoruz o zaman

evet 15 e kadar olabiliyor

ooo süperrr niye üzülüyorsun ki,gayretlerinin sonucunu almaya başlamışsın bile :nazar::46:

roseberrynin kızı hastaydı,o yüzden izin almıştı
saliss girip izin almıştı
dudujan izinli
ellerine sağlık kelebeğim :16::16:
ganfed ve paşam tebrikler :65:
:32::32::32:ben geçeydim iyiydi emme geçemedim işte:9:
afiyet olsun paşam:56:

ay kıyamam izmirde olsaydın ben bakardım:27:
sagol bebem :48::48:
Mesaj sayım tarihleri:

1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)pasam3405...19.03.13 salı
3)akabe...20.03.13 çarşamba
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)gerbera1987...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe

paşam sıranı değiştirdim,ganfed seninkini de sonra ayarlarız günü gelince
canım ben gerberayla sıramı degiştirdim görmedin galiba:44::44:bugün erken kalktım evi öle bıraktım hemen kaynanam gittim kaynımın üstlerini ayırdık ütüledik sana ş kadarı söylüyüm ilkindi ve akşam namazında otrdm yere oda namaz kıldım diye:53::53:20 den sonra sayamadım tişörtleri kapşonllar gömlek takım elbiseler pantolonlar daha sayamadıkalrım birde panik atak geçiridm giderken çok eziyetli iş sofra kur kaldır anam agladı bugün oda yetmiyrmuş gibi otobüsün peşimden koştm:53::53:maraton koşısnda sandık kendimi okadar olur:9::9:işim bitermi eşimle mulştuk markete gittik alış veriş ettim ordan eve geldim evi temizledim dip kçşe eşime yalvardım sag olsm mutfagı makinaa koymuş boşaltmış çamaşırlarıı astım renklileri yıkadı evi ben süpürdüysem o sildi wc yıkadı :53:okadar yorgunumki paşayla köpügü yıkayamadım düşün eve gece 12.30 girdim desem yeri var işim vardı karşı daireye gittik eve akşamı kıldım çıktım 8 evdeydim sonra ev işelri karnını doyurma yetti karşı dairedenm yengenler var onlar çagırdı bizim evleri mütayite vermeyi düşünüyolar on konştuk ben giricektim aslında ama giremedim istersen gir bak ilk önce rahim agzına yazdım şimdi sayarımda uykm çok yanlış sayarım hak geçmesin ş 24 geçsin 25 isterseniz hergün ben sayarım :5::5:benim yerime gerbera sayıcak:48::48:bende onn yerine canım biz aramızda paslaştık :27::27:ksra bakma olrm güzel dileklerin için sagol sabah bile kahvaltıdan sonra çıkıcam akşama kaçta gelirim allah bilir :53::53:20 kilo yfka yazılıcak 6 kilo kara lahana dolması 10 litre sütlaç yapılcak perşembede yemek faslı artık gerisini sen düşün ş çarşamba perşembe yazamazsam idare edin kızlar ne olr yorgun olrum giremem kkya :43::43::43:bu arad gzüel kilo verdim haberin olsn :52::52:

yaa ben hiç anlamadım neden öle oluo bebem:43::43:

Kötü bebeğim malesef :43::43:

ben orda daha önce staj yapmıştım kuzucum o klinik felaket:43::43:

iş nev öğretmenim:43::43:

Bunlar çok ağır hastalar bebeğim kıyamamk bile değil daha ötesi :43::43::43:

gerberamm bulunduğum servis yüzünden hastalar çocuk:43::43:
allah yardımcın olsun kuzm ne diyim bende anlamadımki neden olmadı ya sonra faceye birşey yazıcam bakarsın :38::38:
ne kolayı canım yuruyus yuruyustur de mekan zaman onemlı evımın etfafı full sıte sokak arasında yuruyene kadar mecbur spor salonu evde ımkanın ve yerın varsa kesınlıkle alet şart...ah keske acık havada yuruyus parkuru bulsamda senın gıbı bende yurusem.....

hayırdır ne seker ılacı bu...oğlunun amelıyatı noldu ....

ohhh en azından burdan accık yırtmısın....

sende peygamber sabrı var ama maşallah dukan senı ters tepmıyo bırakmıyosun da helal vallaa...

kuzum hayırlısı buymuş diycem ama kesmıycek senı zamanla bölümün değişmezmı ....
:20::20::20:benim aletim yokki yüüryüm bebem şaka yapıyorm ama gerçekten dlşarda gibi olmuyor malesef işşallah dügünler geçsin bende yüryüşe gidicem :8::8::8:
beni soracak olursanız manyak gibiyim :27: beni şu an en iyi anlatan kelime olabülürr:ssz:
dün sabah misafirleri yolcu ettim derken dün akşam yine misafir ağırladım bugünde onlarla sabahın köründe dışarı çıktık akşam üstü eve geldim
allahım ben diyete ısrarla devam etmek istedikçe 4 gündür kabul günüm gibi gelen giden bitmedi
bugünki yediklerim
sabah:cafeye oturduk herkes 2 3 tane poğaça börek felan yedi ben bi tane kaşarlı poğaça yedim sadece
öğlen yarım simit yedim
ve türk kahvesi

:57::57::57:kız bu ney bakıyım oldm tombulum :38:kızma şaplagı patlattım diye bak sana birşey analatıyımda dinle bgün kaynanam gittimya softrayı krdk sayıyım sana neler vardı ıspanaklı pasta mantarlı patatesli börek vardı yedimmi tadlarına bile bakmadım kaynanam aman ye birşey olmaz dedi bende yemicem zorlama dedim sende yeme bir daha hemi bugün canım simit nasıl çekti allahım öyle böyle degil elim gitti dokndm ama almadım :19::19::19:nedenm bu hafta bireyselde 1 olucam diye:32::32::32:birdaha kaçamak yapmaman dilegiyle bebem :48::48:
şimdi arkadaşım aradı perşembe günü gel illa diyo
yokkkkkkk asla dedim :27::27: sen şimdi o müthiş sarmalarından yaparsın bende yiyemem zaten kaç gündür moralmen sıfırlardayım diyet bakımından gelemem dedim
cuma gelirim :31:
nevimmmmmmm bana iki günlük detoks tarifi ver bacımmm:43:
pirinç lapası yap:24::24::24:
canım işşallah dügünlerden sonra bende yürücem 31 mart gitsin temem senin trekansı blamadım bebem :43::43:ugraştım okadar olmadı yaw:43:
bugün erkenden yaticam,yarin sabah yürüyüs yaptiktan sonra
cam kapi pencere evi dökmeyi düsünüyorum
erken yatip erken kalkayim

Allaha emanet olun :3::3::3:
Allah hakkinizda hayirli olan tüm muradlarinizi bir an önce versin insallah :54::54::54:
:55::55::55::55:aminnnn

sabah kahvaltısınde yediklleirm
1-yumurtayı suda hasladım üstüne yogrt koydum 3 dilim kepek ekmegiyle yedim 5 siyah zeytin 2 çatal yok peynir 1 kpa açık çay

ara yok

öylen peynir 1 kupa çay 2 dilip kepek ekmegi 5 zeytin 3 çatal yok kara lahana kavurması mısırlı şimdi neler vardı yemedim
mantallı börek patatesli börek
kaşar
ıspanaklı pasta

beyaz ekmek yemedim

akşama yemek yemedim
sadace gece 12.30 eve geldim bir bardak süt ısıttım bir çay kaşıgı bal tarçın serftim bir adet erikli krabiyeyle yedim okadar birazdan ilaçlarımı içicem yatıcam gözüm alsa dş alıcam ama gözüm almıyor allahtan namazı kıdlım yarın evinm temiz kahvaltımı yapıyım düşüyüm yollara gene kaynanam gidicem işşallah dügün maratonu başlasın benden bu kadar kızlar kib yarın birde perşembe giremzsem bilinki orda kalmışımdır git gel yol parası yani :30::30:ben kaçtım herkezin alah ne muradı varsa versin :16::16:

bugünki yediklerim
öğlen yarım simit yedim
ve türk kahvesi

accık kacmıs ama dengelersın canım sen sakın kızlar güzel detokslar yazmış uygula 2 ıkı gun eser kalmaz eksıye bıle ınersın...

kendımı lıstenın başına yazıyoruummm..sabah öğle akşam 5 di günlük 3 e indirdimm yaa yakın olsaydık kahveye gelır muhabbetın gözune vururdukk offf çok sıkıldım ben bu yalnız kahvelerden sigaramda eşlik etmıyo zatenn....:7::ssz:

beyza nasıll baken sen ondan haber ver...rehavet normal dunyanın kılosunu verdın hergun kırk parcaya bölunuyosun dınlen sen bıraz canım benımm...bu arada foto beklıyoruzz...:16:

Pasam bizim oralarin adetide böyledir,tek tek tüm haneler gezilir.
Dügünümüz var Yemegimiz var buyurun denilir,birde ev sahipleri dügün icin cay seker v.s verirler onlari git eve götür sonra yine devam evleri gez..bir sürü güzel telas
Allah evlenecek ciftleride bir ömür mutlu mesit etsin insallah

maviyesil1999 Allah annecigine acil sifalar versin,safii ismi ile tecelli etsin insallah
kelebekolacam masallah ne güzel Allah yavrularini islama bagislasin,Rabbim bizede nasip eder insallah,ben her diete basladigimda hamile kalsaydim ..ne olurdu bilmem

SAPHIRA´cim insallah canim bu sabah 144 kiloydum,son zamanlar birden aldigimdan sanirim simdide birden iniyorum .Bu arada Menüne bayildim :46:,senin menülere baktikca banada ne pisirecegime dair fikirler oluyor
sadece kahven gözüme batti :7: sanirim ben bu kadar kahve icsem 1-2 gün uyuyamazdim :1:
tesekkur ederım akabe allah razı olsun
evet annelerle de cocukarla da ugrasmak zor .ama dıyecegın tek sey benımde cocuklarım olsa nasıl davranırdım .ona gore onlara davran cnm
ne kolayı canım yuruyus yuruyustur de mekan zaman onemlı evımın etfafı full sıte sokak arasında yuruyene kadar mecbur spor salonu evde ımkanın ve yerın varsa kesınlıkle alet şart...ah keske acık havada yuruyus parkuru bulsamda senın gıbı bende yurusem.....

hayırdır ne seker ılacı bu...oğlunun amelıyatı noldu ....

ohhh en azından burdan accık yırtmısın....

kuzum hayırlısı buymuş diycem ama kesmıycek senı zamanla bölümün değişmezmı ....

cnm 3 ay sonra tekrar bakılıp ona gore ne yapacaklarına karar verecekler

günaydınn herkesee....:3:

gunaydın cnm sanada

pasam ben emınımkı allahım sana bır evlat verecek.sakın moralını bozma.ama hayatınıda buna gore devam ettırme.ben ıkıncı cocugumda aynı seylerı yasadfım ..neyaptıysak olmadı..doktor bı kaç ay takıbı bırakalım dedıgınde hemen hamıle kaldım cunku takıp yoktu stres yoktu,doktora gıdıp gelmek yoktu..hıc bırseyı gorev gıbı yapmıyorduk.hersey kafada bıtıyormus.ne zmn dusunmeyı kesersen o zmn beklemedıgın anda sana verecektır rabbım

kızlar sabah besı bı arada cayımı ıctım
kahvaltımda
beyaz peynır yumurta ve az bısı ekmek vardı

kızımı okula goturdum geldım
sımdı bısı yıcembırden acıktıgımı hıssettım ya

kizlar bu hafta beni 55.5 gecermisiniz listeye bir gunde fazla bisey degisecegini sanmiyorum sonraki iki hafta izinliyim zateninsallah almadan donebilirim.hepinize basarilar simdiden .bugun yolcuyuz dualarinizi eksik etmeyin:34:

yaa ben hiç anlamadım neden öle oluo bebem:43::43:

Kötü bebeğim malesef :43::43:

ben orda daha önce staj yapmıştım kuzucum o klinik felaket:43::43:

iş nev öğretmenim:43::43:

Bunlar çok ağır hastalar bebeğim kıyamamk bile değil daha ötesi :43::43::43:

gerberamm bulunduğum servis yüzünden hastalar çocuk:43::43:

ah kuzum ya dün iş bakıyodum o kadar çok hemşire arayan varki :31:cnm bigün izinli olduğunda optimumda buluşalımmı :34:ne gün izin günün olursa .. belki kaptanda gelir :27:

bende kahveciyim:23:

günaydınn herkesee....:3:

günaydııın..

herkese günaydııın :16::16::16:

iğneye gitcez birazdan kardeşimle boğazı çok ağrıyo ya :26: bi ablamız var onuda oturmaya çağırcaz bakalım gelirse öğlen misafir var:27:

Back
X