:)) ay ne kdr kotu..her dıyette bırınemı hamıle kaldın sen sımdı:))
nerdesın ıstanbulda
ben maltepedeyım
senın hepsı kucuk ya.tabıkı ıslerrın bıtmezzz..
benım 9 yasında kzım,2 yasında oglum var..bana kızım o kdr yardımcı oluyorkı anlatamam..bu arada 31 yasındayım
bende 33 giricem ama bebek yok

allah ömür versin bebelerine

tamam paşacım senin sıranı sonlara atalım o zaman..Allah kolaylık versin.bunlar tatlı telaşlar,genç çifte şimdiden mutluluklar diliyorum
tamam canım,en geç 10 nisanda bekliyoruz o zaman
evet 15 e kadar olabiliyor
ooo süperrr niye üzülüyorsun ki,gayretlerinin sonucunu almaya başlamışsın bile

roseberrynin kızı hastaydı,o yüzden izin almıştı
saliss girip izin almıştı
dudujan izinli
ellerine sağlık kelebeğim

ganfed ve paşam tebrikler

ben geçeydim iyiydi emme geçemedim işte
afiyet olsun paşam
ay kıyamam izmirde olsaydın ben bakardım
sagol bebem

Mesaj sayım tarihleri:
1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)pasam3405...19.03.13 salı
3)akabe...20.03.13 çarşamba
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)gerbera1987...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe
paşam sıranı değiştirdim,ganfed seninkini de sonra ayarlarız günü gelince
canım ben gerberayla sıramı degiştirdim görmedin galiba:44::44:bugün erken kalktım evi öle bıraktım hemen kaynanam gittim kaynımın üstlerini ayırdık ütüledik sana ş kadarı söylüyüm ilkindi ve akşam namazında otrdm yere oda namaz kıldım diye

20 den sonra sayamadım tişörtleri kapşonllar gömlek takım elbiseler pantolonlar daha sayamadıkalrım birde panik atak geçiridm giderken çok eziyetli iş sofra kur kaldır anam agladı bugün oda yetmiyrmuş gibi otobüsün peşimden koştm

maraton koşısnda sandık kendimi okadar olur

işim bitermi eşimle mulştuk markete gittik alış veriş ettim ordan eve geldim evi temizledim dip kçşe eşime yalvardım sag olsm mutfagı makinaa koymuş boşaltmış çamaşırlarıı astım renklileri yıkadı evi ben süpürdüysem o sildi wc yıkadı

okadar yorgunumki paşayla köpügü yıkayamadım düşün eve gece 12.30 girdim desem yeri var işim vardı karşı daireye gittik eve akşamı kıldım çıktım 8 evdeydim sonra ev işelri karnını doyurma yetti karşı dairedenm yengenler var onlar çagırdı bizim evleri mütayite vermeyi düşünüyolar on konştuk ben giricektim aslında ama giremedim istersen gir bak ilk önce rahim agzına yazdım şimdi sayarımda uykm çok yanlış sayarım hak geçmesin ş 24 geçsin 25 isterseniz hergün ben sayarım

benim yerime gerbera sayıcak

bende onn yerine canım biz aramızda paslaştık

ksra bakma olrm güzel dileklerin için sagol sabah bile kahvaltıdan sonra çıkıcam akşama kaçta gelirim allah bilir

20 kilo yfka yazılıcak 6 kilo kara lahana dolması 10 litre sütlaç yapılcak perşembede yemek faslı artık gerisini sen düşün ş çarşamba perşembe yazamazsam idare edin kızlar ne olr yorgun olrum giremem kkya

bu arad gzüel kilo verdim haberin olsn

allah yardımcın olsun kuzm ne diyim bende anlamadımki neden olmadı ya sonra faceye birşey yazıcam bakarsın

ne kolayı canım yuruyus yuruyustur de mekan zaman onemlı evımın etfafı full sıte sokak arasında yuruyene kadar mecbur spor salonu evde ımkanın ve yerın varsa kesınlıkle alet şart...ah keske acık havada yuruyus parkuru bulsamda senın gıbı bende yurusem.....
hayırdır ne seker ılacı bu...oğlunun amelıyatı noldu ....
ohhh en azından burdan accık yırtmısın....
sende peygamber sabrı var ama maşallah dukan senı ters tepmıyo bırakmıyosun da helal vallaa...
kuzum hayırlısı buymuş diycem ama kesmıycek senı zamanla bölümün değişmezmı ....

benim aletim yokki yüüryüm bebem şaka yapıyorm ama gerçekten dlşarda gibi olmuyor malesef işşallah dügünler geçsin bende yüryüşe gidicem

selam kk nın en güzel hatunları nasılsınız bakalım

beni soracak olursanız manyak gibiyim

beni şu an en iyi anlatan kelime olabülürr

dün sabah misafirleri yolcu ettim derken dün akşam yine misafir ağırladım bugünde onlarla sabahın köründe dışarı çıktık akşam üstü eve geldim
allahım ben diyete ısrarla devam etmek istedikçe 4 gündür kabul günüm gibi gelen giden bitmedi
dün menümün haricinde bi paket bisküvi yedim

bugünki yediklerim
sabah:cafeye oturduk herkes 2 3 tane poğaça börek felan yedi ben bi tane kaşarlı poğaça yedim sadece
öğlen yarım simit yedim
eve geldim bi tane muz yedim
akşam:1 tabak kuru fasulye 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim
ve türk kahvesi
cuma gelmesinn

kız bu ney bakıyım oldm tombulum

kızma şaplagı patlattım diye bak sana birşey analatıyımda dinle bgün kaynanam gittimya softrayı krdk sayıyım sana neler vardı ıspanaklı pasta mantarlı patatesli börek vardı yedimmi tadlarına bile bakmadım kaynanam aman ye birşey olmaz dedi bende yemicem zorlama dedim sende yeme bir daha hemi bugün canım simit nasıl çekti allahım öyle böyle degil elim gitti dokndm ama almadım

nedenm bu hafta bireyselde 1 olucam diye

birdaha kaçamak yapmaman dilegiyle bebem

şimdi arkadaşım aradı perşembe günü gel illa diyo
yokkkkkkk asla dedim

sen şimdi o müthiş sarmalarından yaparsın bende yiyemem zaten kaç gündür moralmen sıfırlardayım diyet bakımından gelemem dedim
cuma gelirim

nevimmmmmmm bana iki günlük detoks tarifi ver bacımmm
pirinç lapası yap

İyi akşamlar canlarımmmmmmm
Nev'iniz sıkı yönetime başladı,1 günümü aynen aktarıyorum:
SABAH:Kalvaltıdan önce 1/2 lt su.Kahvaltıda 1.5 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta akı ve 1 kahve fincanı sütle yapılmış krep+1 kk light peynir
ARA:1 bardak light ayran
ÖĞLE YEMEĞİ:1 avuç içi kadar közlenmiş tavuk göğsü
ARA ÖĞÜN-2:Light süt,splenda ve sade kahve ile yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:Ton balığı(80 gr)yağı alınmış.
Şimdi ise sauna eşofmanımı giyip 40 dk tempolu yürüyüş,30 dk leslie 2 mil yapmaya gidiyorum.Sonra duş,sonra uyku.Ve tam 3 gündür bu tarz menü ve bu tempoda sporla yaşıyorum.Bakalım cumaya mükafatını alacak mıyım
canım işşallah dügünlerden sonra bende yürücem 31 mart gitsin temem senin trekansı blamadım bebem

ugraştım okadar olmadı yaw
bugün erkenden yaticam,yarin sabah yürüyüs yaptiktan sonra
cam kapi pencere evi dökmeyi düsünüyorum
erken yatip erken kalkayim
Allaha emanet olun

Allah hakkinizda hayirli olan tüm muradlarinizi bir an önce versin insallah

aminnnn