Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gelelim menülerime

kahvaltim: 1 yumurta,1 cay bardagi ceviz,3 kayisi,5 zeytin,az peynir yesillik

ara:yarim cay bardagi tuzsuz leblebi,kuru üzüm findik. 1 fincan sade tük kahvesi

öglende Firinda kivircik lahana yaptim kiymali ve mozzarellali ,1 porsiyon ondan yedim
1 sütlac kasesi mantar corbasi(hazir paket yaptim)

ara: yarim cay bardagi tuzsuz cerez

slm kızlar..bugün yogun ve can sıkıcıydı benim için.oğlum diş çıkarıyor..eşimin gitmesine az kaldı...midemde alarm verdi gastritim var benim.tek mutlulugum basküldeki rakamkorktugum gşbşolmadı 9lu bi rakm değil 88 buda moral oldu...

herkese günaydııın :16::16::16:

iğneye gitcez birazdan kardeşimle boğazı çok ağrıyo ya :26: bi ablamız var onuda oturmaya çağırcaz bakalım gelirse öğlen misafir var:27:
geçmiş olsun..

güaydınlar kızlar
ben sabaha karşı yattım eşim yoktu abimde iş için ankaraya gitti 15 gün yok,eccik tırstım uyudum ama resmen kabuslar gördüm :ssz:
çocuk yokmu canım.benimde kardeşim hamile dogumuna annem ve babam gidecek ben 3 cocukla evde yanlız kalacagım sanırım.yanıma birini bulmam lazım.çocuklar cok küçük ben nasıl markete felan gidecem yaaaa

kalkıp yemeğimi yiyim
sonra derse gidicem ordan sağlık ocağına tiroidim için kan vermiştim onun sonucunu alıcam,ordanda ordaki pazarı turlar eve gelirim
4'e yetişmem lazım niloşumaaaaa:32::10:
sonucu ne çıktı?

kızlar sabahhh bir haşlanmış yumurta
2 bardak çayy
dereotlu maydıonoz lorlu karışım 1 dilim ekmek

öğlen yemeklerimi yanımda götürüom.

bir sandvich kepekli ekmekli
bir tabak kereviz
bir ayran

akşam
pancar yaprağı sarmısaklı yoğurtlu
1 dilim ekmek
ne güzelpancar yaprağını bende severim.

selamun aleykum canlarim

sabahtan beri ne oldu bana bilmiyorum,duramiyorum
nereyi görsem döküp temizliyorum,temiz olan yeride tekrar temizliyorum
beni öyle görünce esimde oturamiyor o da kalkiyor yardima

arada yemek+namaz olmasa hic oturacagim yok

ohh mis gibi..bizim ev savaş alını gibi..

kaç yaşındasın ben de korkarım tek olaktan :53::18::18:

sende gel cnm :34:

27 canım :34: ben yalnız kalamay alışmıştım eşim 2 gece evdeyse bi gece yok ama abim bende kalıyo kaç aydır alışmıştım ondan biraz irkiliyom yoksaaaa hep yalnızım :ssz:
ahh canım benım ınşallaahh...evdeyım bugun haftasonu çalıştırdıkları ıcın bugun ızınlıyım temızlık yapıyorum kulağım da radyoda...:7:

bende izliyodum yarıda kaldım sağolsun komşular çat kapı yaptılar :36:
selam kızlar :16:
bu hafta benim resmen boşa gitti,kaçamaksız günüm yok,her güne iyi başlıyorum,sabah kahvaltım harika,kursa gidince karşıma mutlaka bir şey çıkıyor :ssz: ½ dilim yaş pasta yedim..tartılmaya korkuyorum,en son geçen hafta cuma tarılmıştım..bu hafa rakibem kimdi,kesin beni geçti :10:

ahh ahh gel şölee yamacıma otur ikimiz bir fidanın güller açan dalıyızzzzzzz:9::9:
Pasam nefes al canim,bu nasil bir yogunluk böyle.Kendinide düsün yavas yavas dinlenerek yap ne yapilcaksa.

Ganfed hayirli yolculuklar insallah :3:
Gerberacim kardesine gecmis oldun,salgin var sanirim herkez hasta herkezin bogazi ariyor

lepistesinyavrucugu
,sendemi yanliz kalinca korkuyorsun evde :1:
bende yanliz olunca cok korkarim , tv nin sesi acik,tüm lambalar yanar evde
ben almanyada oturuyorum canim ,burda da hava kapali ve yagmurlu ama yinede camlar silindi ,mis gibi oldu heryer :16:

afiyet olsun maviyesil acili acili tursu güzel gider fasulyenin yaninda
ben acikiyom galiba ,birazdan mutfaga gidip birseyler hazirlayim

Saphiracim senin kilonda o kadar fazla degil,canini SIKMA bence biraz daha spor yaparak rahatlikla dengeleyebilirsin

Salissim; 1 yil moral bozulugundan ne hale geldim :(
Bari sizler yapmayin,moraliniz bozulunca örgü örebilirsiniz,disarda yürüyüs yapin,hic birsey yapamiyorsaniz acin muslugu suya sikintinizi anlatin ama kendinizi yemeye vermeyin…ben artik sikintili birini görünce benim gibi olacak diye cok korkuyorum..Allaha sükürler olsun elim ayagim tutuyor ama bu sekilde hayatta hersey engelleniliyor..esimle kahve icmeye ciksak,acaba sandalyelere sigcakmiyim diye kalbim küt küt atiyor.Kiyafet desen zaten magazadan birsey almak hayal oldu,cok nadir bulabiliyorum bedenimi .Daha saysam cook ..ona gore lütfen lütfen sikintiya girdiginizde beni düsünün ve yemeyin.
dediğim gibi canım ben alışmıştım yalnız kalmayada abim bende kaldığından beri unutmuşum :ssz:
demek bi gurbetçide sensin :48:
slm kızlar..bugün yogun ve can sıkıcıydı benim için.oğlum diş çıkarıyor..eşimin gitmesine az kaldı...midemde alarm verdi gastritim var benim.tek mutlulugum basküldeki rakamkorktugum gşbşolmadı 9lu bi rakm değil 88 buda moral oldu...
merhaba canım
aile hekimi olan sendin herhalde..sana bişey sormak istiyorumda..şimdi ben aile hekimime gittim kan testi yaptırıp gebe olmadığımı öğrendim ve doktorumdan söktürücü istedim bana yazamam dedi,bende öyle diyince hiç bişey sormadım çünkü kadın dğm uzmanı yazabiliyodur belki dedim (bende pko var ) eczaneye gidip istedim doktor yazmadan reçetesiz veremiyoruz dediler..bende durumu anlattım onlar gidip tekrar istememi söyleyince gittim.bu seferde bana rica minnet ederek yazdı ama yazarken bunu yazmak zorunda değilim biliyosun demi ? bu son bir daha yazmam felan gibi şeyler söyledi..saygısızlık etmemek için hiç birşey söylemeden çıktım ama çok fena canım sıkıldı..şimdi bu tarlusal bu kadar rica minnet yazılacak bir ilaçmı?

hipotiroidim hipere dönüşmüş :ssz: çok fazla düşmüş baş dönmelerimin çarpıntımın sebebi oymuş ilacı bıraktım endokrin bölümüne gidip tekrar baktırıp ilaç doz ayarı yapılması lazım :ssz:

ve bugün yediklerim :27:
sabah bi tabak nohut mercimek bulgur yoğurt dörtlüsü
arada bir elma yedim
öğle yine aynısı bir tabak
ama artık 2 ağrı kesici ile geçmeyen baş ağrım (hala devam etmekte) olunca bi parça simit koparıp ağzıma attım
akşam yarım tabak bile bitiremedim midem afedersiniz ama ağzıma geldi :5:eşimin söylenişlerinide yazmıyorum :36::36:
birzdan bi kaç çilek yiycem
yarın sabah tartılıp devam edip etmiyceğime bakıcam :ssz:

ohhhhhhhh harikasın :32::32: 8 leri görüceğini düşünüyorum :nazar:
8'ler ancak haftaya gibi canım ya,cumartesi 93'ü görmüştüm,bugün tok karnına bile 91.5 çıktım,8'ler öbür hafta gibi gibi :70: Bu arada şarkınızı çaldım :70:

canım işşallah dügünlerden sonra bende yürücem 31 mart gitsin temem senin trekansı blamadım bebem :43::43:ugraştım okadar olmadı yaw:43:
:55::55::55::55:aminnnn
Bazı yerlerde sorun var sanırım,birkaç arkadaş da öyle söyledi.

selam kızlar :16:
bu hafta benim resmen boşa gitti,kaçamaksız günüm yok,her güne iyi başlıyorum,sabah kahvaltım harika,kursa gidince karşıma mutlaka bir şey çıkıyor :ssz: ½ dilim yaş pasta yedim..tartılmaya korkuyorum,en son geçen hafta cuma tarılmıştım..bu hafa rakibem kimdi,kesin beni geçti :10:
Bugün ve yarın her öğün tavuk göğsü ye,kaçamaklar telafi olur canım benim :70:

hipotiroidim hipere dönüşmüş :ssz: çok fazla düşmüş baş dönmelerimin çarpıntımın sebebi oymuş ilacı bıraktım endokrin bölümüne gidip tekrar baktırıp ilaç doz ayarı yapılması lazım :ssz:

ve bugün yediklerim :27:
sabah bi tabak nohut mercimek bulgur yoğurt dörtlüsü
arada bir elma yedim
öğle yine aynısı bir tabak
ama artık 2 ağrı kesici ile geçmeyen baş ağrım (hala devam etmekte) olunca bi parça simit koparıp ağzıma attım
akşam yarım tabak bile bitiremedim midem afedersiniz ama ağzıma geldi :5:eşimin söylenişlerinide yazmıyorum :36::36:
birzdan bi kaç çilek yiycem
yarın sabah tartılıp devam edip etmiyceğime bakıcam :ssz:
Kıyamam sanaaaaaa :70: O kadar simitten bişey olmaz ciğerim :70:

Canlarım okul,sonra da radyo çok yoruldum,pilim bitti ama zorla da olsa spora geçmek zorundayım,yarın görüşürüz kuzularrrrrr,tartılmaya son 2 gün,aman kaçamak yapmayalım :70:

merhaba canım
aile hekimi olan sendin herhalde..sana bişey sormak istiyorumda..şimdi ben aile hekimime gittim kan testi yaptırıp gebe olmadığımı öğrendim ve doktorumdan söktürücü istedim bana yazamam dedi,bende öyle diyince hiç bişey sormadım çünkü kadın dğm uzmanı yazabiliyodur belki dedim (bende pko var ) eczaneye gidip istedim doktor yazmadan reçetesiz veremiyoruz dediler..bende durumu anlattım onlar gidip tekrar istememi söyleyince gittim.bu seferde bana rica minnet ederek yazdı ama yazarken bunu yazmak zorunda değilim biliyosun demi ? bu son bir daha yazmam felan gibi şeyler söyledi..saygısızlık etmemek için hiç birşey söylemeden çıktım ama çok fena canım sıkıldı..şimdi bu tarlusal bu kadar rica minnet yazılacak bir ilaçmı?
evet benim.teşhis konmadan ilaç yazmak istemeyiz biz genelde.adetinin gecikmesinin nedeni belli olmadan vermek istememiş olabilir.

canlar aksam menümü yazip cikmaliyim
esim bilgisayara gecmek istiyor

yarim cay bardagi ceviz
1 porsiyon buglama mantar ve tavuk gögsü
1 sütlac kasesi kadar yogurt ve salata

sporu 30 dakika

gerberayı salisi saphirayı ipekyolu akabeyi paşamı az cok tanıyorum..anşaa,lepist.,nev,ganfed ve unuttugum varsa vaktiniz olunca kısada olsa kendinizi tanıtırmısınız..

bu gün mesaj sayma sirasi bende insallah ya gece uyanirsam gelip sayarim yada yarin sabah sayarim insallah

Rahmana emanet olun..

ahhh ahh süperrr oluooo ölee bir rengi varki saphırammmm insanın iştahı açılıo sapları ve yapraklarını kavuruyoruz:52::52::52::52::52::52:

böyle ilk defa duyuyorum cnm bnm ama denemekte istiyorum güzel olursa yaparım belki :26:

Pasam nefes al canim,bu nasil bir yogunluk böyle.Kendinide düsün yavas yavas dinlenerek yap ne yapilcaksa.

Gerberacim kardesine gecmis oldun,salgin var sanirim herkez hasta herkezin bogazi ariyor

lepistesinyavrucugu
ben almanyada oturuyorum canim ,burda da hava kapali ve yagmurlu ama yinede camlar silindi ,mis gibi oldu heryer :16:

Saphiracim senin kilonda o kadar fazla degil,canini SIKMA bence biraz daha spor yaparak rahatlikla dengeleyebilirsin

Bari sizler yapmayin,moraliniz bozulunca örgü örebilirsiniz,disarda yürüyüs yapin,hic birsey yapamiyorsaniz acin muslugu suya sikintinizi anlatin ama kendinizi yemeye vermeyin…ben artik sikintili birini görünce benim gibi olacak diye cok korkuyorum..Allaha sükürler olsun elim ayagim tutuyor ama bu sekilde hayatta hersey engelleniliyor..esimle kahve icmeye ciksak,acaba sandalyelere sigcakmiyim diye kalbim küt küt atiyor.Kiyafet desen zaten magazadan birsey almak hayal oldu,cok nadir bulabiliyorum bedenimi .Daha saysam cook ..ona gore lütfen lütfen sikintiya girdiginizde beni düsünün ve yemeyin.

teşekkürler cnm bademcik ameliyatı oldu ama biraz ağır geçiyor .. bugün 9. günüydü doktorumuz ağır bir ameliyat olacağını çok sıkıntı olacağını söylemişti ama bu kadar beklemiyorduk :24:gece gündüz uyku yok iğne hap derken bu günü ettik 15 günden sonra ağrıların iyiye gider dedi işte daha 6 günümüz var:31::31:

geçmiş olsun..

çocuk yokmu canım.benimde kardeşim hamile dogumuna annem ve babam gidecek ben 3 cocukla evde yanlız kalacagım sanırım.yanıma birini bulmam lazım.çocuklar cok küçük ben nasıl markete felan gidecem yaaaa

sonucu ne çıktı?

ne güzelpancar yaprağını bende severim.

ohh mis gibi..bizim ev savaş alını gibi..

teşekkürler bebeğim :16:

27 canım :34: ben yalnız kalamay alışmıştım eşim 2 gece evdeyse bi gece yok ama abim bende kalıyo kaç aydır alışmıştım ondan biraz irkiliyom yoksaaaa hep yalnızım :ssz:

ahh ahh gel şölee yamacıma otur ikimiz bir fidanın güller açan dalıyızzzzzzz:9::9:

dediğim gibi canım ben alışmıştım yalnız kalmayada abim bende kaldığından beri unutmuşum :ssz:

merhaba canım

bence doktordan doktora değişiyor cnm benim eski doktoruma söylediğimde yazıyordu 20 gün falan geçiyordu düşün sadece dedi bi problem varmı baktır diye baktırmıştım zaten açıkladım kendisine her seferinde yazıyordu eczanenin satmamasına şaşırdım oda hamilelikten korkmuştur bence ama şimdi bir doktor geldi arveles iğne bile yazmaya rapor istiyor.. doktorumu değiştircem ama bi iyi doktor bulmam lazım:26::25:

al kacırma sakın koy televızyonun karşısına dızı falan izlerken 90 dakıka gunluk spor mukemmel olur...:32:
Hayırlısı bakalım eşimde yok tek başıma karar vermek istemiyorum ancak haftaya netleşir
canım senin için nede zordr gitmesi sen temelli ne zaman dönüş yapıcem try:27::27:
Dönme planımız yok tatlım
geçmiş olsun canım.inşallah en güzel zamanda kardes de olur.

amin amin.
amin ins canım herşeyde vardır bir hayır
sultançiftliğindeyim mecburi hizmet buraya çıktı.istanbulu hiç bilmezdim hala bilmiyorum çocuklar küçük olunca iş yeride eve 2 sokak ancak o 2 sokağı biliyorum.sorma ilki hariç 2 tanesine hamile kaldıgımda burda diyet gruplarındaydım.:37::37:bende 33 yaşındayım.
:16::16::16:
Çok gençmişsin sen canım ya
Kızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum :43::43::43:
hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun
İyi akşamlar canlarımmmmmmm :70: Nev'iniz sıkı yönetime başladı,1 günümü aynen aktarıyorum:
SABAH:Kalvaltıdan önce 1/2 lt su.Kahvaltıda 1.5 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta akı ve 1 kahve fincanı sütle yapılmış krep+1 kk light peynir
ARA:1 bardak light ayran
ÖĞLE YEMEĞİ:1 avuç içi kadar közlenmiş tavuk göğsü
ARA ÖĞÜN-2:Light süt,splenda ve sade kahve ile yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:Ton balığı(80 gr)yağı alınmış.
Şimdi ise sauna eşofmanımı giyip 40 dk tempolu yürüyüş,30 dk leslie 2 mil yapmaya gidiyorum.Sonra duş,sonra uyku.Ve tam 3 gündür bu tarz menü ve bu tempoda sporla yaşıyorum.Bakalım cumaya mükafatını alacak mıyım :70:
waaw bende bu hafta biraz düzene sokmaya calıştım bakalım
kizlar bu hafta beni 55.5 gecermisiniz listeye bir gunde fazla bisey degisecegini sanmiyorum sonraki iki hafta izinliyim zateninsallah almadan donebilirim.hepinize basarilar simdiden .bugun yolcuyuz dualarinizi eksik etmeyin:34:

Sen o kadar oldun mu canım ya maşallah.Yolculuk nereye.Hayırla gidin gelin inş

8'ler ancak haftaya gibi canım ya,cumartesi 93'ü görmüştüm,bugün tok karnına bile 91.5 çıktım,8'ler öbür hafta gibi gibi :70: Bu arada şarkınızı çaldım :70:

Bazı yerlerde sorun var sanırım,birkaç arkadaş da öyle söyledi.

Bugün ve yarın her öğün tavuk göğsü ye,kaçamaklar telafi olur canım benim :70:

Kıyamam sanaaaaaa :70: O kadar simitten bişey olmaz ciğerim :70:
canım yaaa dinleyemedim ki ben :5: eşimle oturmuş dinliyoduk komşular gelince eşim dışarı çıktı çocuklarda pc ye oturunca kapadılar tabi oyun oynarken :ssz: ben dinlemiş saydım tabi ama senin anonsunu duymak harika olurdu :38:
evet benim.teşhis konmadan ilaç yazmak istemeyiz biz genelde.adetinin gecikmesinin nedeni belli olmadan vermek istememiş olabilir.

teşhis derken zaten gebelik yok ve ben zaten 4,5 yıldır kadın doğum yolundayım pko lu olduğumu bebek tedavisi uğraştığımı her ne kadar benim suratıma bakıp dinlememiş olsada onada anlatmıştım..zaten test sonucunu alıpta bakmadı bile düşünebiliyormusun ben evet tiroidim çok düşmüş gebelikte yokmuş dedim..ben semt değiştirdim hiç böyle bişey görmmeiştim eski mah deki doktorumuz öyle iyiydiki anlatamam.ordaki eczacıya anlattım o bile anlam veremedi şaşırdı.bir dahaki gittiğimde zaten doktorumu değiştiricem..çok üzüldüm ve sinirlendim :31:
neyse başını şişirdim canım :38:

bence doktordan doktora değişiyor cnm benim eski doktoruma söylediğimde yazıyordu 20 gün falan geçiyordu düşün sadece dedi bi problem varmı baktır diye baktırmıştım zaten açıkladım kendisine her seferinde yazıyordu eczanenin satmamasına şaşırdım oda hamilelikten korkmuştur bence ama şimdi bir doktor geldi arveles iğne bile yazmaya rapor istiyor.. doktorumu değiştircem ama bi iyi doktor bulmam lazım:26::25:

yok canım kan tahlili yaptırdım zaten ben zaten dört gözle hamile kalmayı bekliyorum hiç şüpheye atıp öyle bişey yaparmıyım :ssz:
eczaneler eskiden veriyodu ama artık reçetesiz veremiyolarmış :ssz:

ben zaten artık bu konuda uzman oldum gide gele ama kadın doğum doktoruma sadece bunun için gitmeyeyim dedim :31:

ama iğneleri devlet hastaneleri bile raporu görüp yapıyo bi kaç ay önce anneme bel fıtığı için yaptırmıştıkda,hatta raporu evde unutmuştuk tekrar gidip almıştık yapmıyolar görmeden :34:

afiyet olsun canım..pancar yaprağını ve sağlarını kavuruyor musun?sapların kavrulup yumurta kırıldığını veya sarmısaklı yoğurtla yendiğini duymuştum da hiç denemedim,güzel oluyor mu?

ahhh ahh süperrr oluooo ölee bir rengi varki saphırammmm insanın iştahı açılıo sapları ve yapraklarını kavuruyoruz:52::52::52::52::52::52:
işte klasik egeliler harikasınız yaa bayılıyorum sebze yeşillik balık olayınıza...benım genler egeye akdenıze kayıyo damak zevkı olarak ama nıye böleyım anlamıyorum etle aram pek yok ot olsun bana...

lepistesinyavrucugu

çok doğrusun canım sen kaç yasındaydın coluk cocuk varmı...

merhaba canım
yaa bazen her meslekte kıllık yapanlar olabiliyoo...ben gecen ay surunuyodum acıle gittim bir serum bağlatamadım kendıme malatyya da doktora giderdık hemen bi karışık yapıyorum derlerdı bıkac saat içinde turp gibi olurduk samımıyet ve karsındakını saymak çok önemlı her meslekte ama uzmanlık alanı değilse terddüt etmış olabilirr...
gerberayı salisi saphirayı ipekyolu akabeyi paşamı az cok tanıyorum..anşaa,lepist.,nev,ganfed ve unuttugum varsa vaktiniz olunca kısada olsa kendinizi tanıtırmısınız..

tanıtmazmıyız kuzucum ben 2011 ekım ayında 7. takımdan mezun oldum...68 kıloyla...ankaradayım 1 kızım var 6,5 yaşında 29 yaşındayım çalışıyorum...yenı diilim takımda hattaa eeeeenn eskılerdenım....öbür tanımadığın arkadaşlarda çok eskılerdendir...:34:çok sevdik biz takımı ayrılamıyoruz ne yazıkkı:16:
şaka bı tarafa ben 97 kıloyla başladım canım benım 2010 kasım ayıydı yanlış hatırlamıyosam...68 ile bu takımdan 2011 kasımda mezun oldım 73 kılodan sonra inememıstım...şok diyet diye isvec yaptım tabı cuk diye fazlası ıle gerı aldım...malatyadan ankaraya tayın oldum bu sene...yerleşelim ev bulalım eşyaydı işti yenı ortamdı derken 76 oldum geri geldim kürkçü dükkanınaa....bu sefer 60 olmadan kovsalarda gitmem....

SEVİYORUM SENI 7. TAKIM....:72:

ALEYKUM SELAM DEMEDEN KAÇTINIZ ASKOLSUN YANI GERBERA İPEKYOL VE LEPİSTESS
KUSTUM VALLAA....
yenı geldim işten ıkı muhabbet edcektık tuydunuz hemen...:7:
bende yatıyorum o zamann iyi gecelere herkese....:16:

işte klasik egeliler harikasınız yaa bayılıyorum sebze yeşillik balık olayınıza...benım genler egeye akdenıze kayıyo damak zevkı olarak ama nıye böleyım anlamıyorum etle aram pek yok ot olsun bana...

çok doğrusun canım sen kaç yasındaydın coluk cocuk varmı...

yaa bazen her meslekte kıllık yapanlar olabiliyoo...ben gecen ay surunuyodum acıle gittim bir serum bağlatamadım kendıme malatyya da doktora giderdık hemen bi karışık yapıyorum derlerdı bıkac saat içinde turp gibi olurduk samımıyet ve karsındakını saymak çok önemlı her meslekte ama uzmanlık alanı değilse terddüt etmış olabilirr...

tanıtmazmıyız kuzucum ben 2011 ekım ayında 7. takımdan mezun oldum...68 kıloyla...ankaradayım 1 kızım var 6,5 yaşında 29 yaşındayım çalışıyorum...yenı diilim takımda hattaa eeeeenn eskılerdenım....öbür tanımadığın arkadaşlarda çok eskılerdendir...:34:çok sevdik biz takımı ayrılamıyoruz ne yazıkkı:16:
şaka bı tarafa ben 97 kıloyla başladım canım benım 2010 kasım ayıydı yanlış hatırlamıyosam...68 ile bu takımdan 2011 kasımda mezun oldım 73 kılodan sonra inememıstım...şok diyet diye isvec yaptım tabı cuk diye fazlası ıle gerı aldım...malatyadan ankaraya tayın oldum bu sene...yerleşelim ev bulalım eşyaydı işti yenı ortamdı derken 76 oldum geri geldim kürkçü dükkanınaa....bu sefer 60 olmadan kovsalarda gitmem....

SEVİYORUM SENI 7. TAKIM....:72:
bızde senı sevıozz bebemmmm

Canlarım okul,sonra da radyo çok yoruldum,pilim bitti ama zorla da olsa spora geçmek zorundayım,yarın görüşürüz kuzularrrrrr,tartılmaya son 2 gün,aman kaçamak yapmayalım :70:
nerelerdesın gorusemıos senle yavrum ya

Back
X