Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar merhaba ben salihanin kardeşi esra ablam dün sabah kapkaccilar tarafından yaralandı merdivenlerden yuvarlandı sabah ise giderken ayağı alçıda karında şişlik birkaç curukle atlattı su an hastanede bana çok yalvardı hastaneye gelmeden yaz die bende yanına gideceğim onu izinli saynanizi rica ediyor
çok çok geçmiş olsun o kapkaççılarada Allah akıl fikir versin.manyak bu millet ya 5 kuruş için insan hayatıyla oynuyorlar..

Kizlaaar kardescegizim yazmış ama içime sinmedi telden bende gireyim dedim bugün çıkacağım su hastaneden allahtan .. dun sabah metroya giden merdivenlere gececektim ucyol meydan ama işsiz di sabah die arkamdan biri geldi kolumu tuttu çantamı çekti karnima tekme atıp merdivenlerden ittirdi hepsi 3 sn sürdü yüzünü bile hatirlayamadim göremedim ki zaten ayağım atelde çok sis kırık olsa bile bilek de gozukmemis bir hafta sonra bakacaklar karında darbeye bagli morluk ve şişlik var dalagim da zarar gormus ama çok değil kafamı carpmadigim için şanslıyım hicbiyerim acimiyor ayağım dışında. Agri kesici bile istemedim. Cantamda sadece 5tl vardı yazıklar olsun istese onuda verirdim polis kameraya bakacak yakalanır diyorlar yanimda para olsa birde oldurcek sanirim 5 tl yüzünden başıma bu geldi bu alciyla tarti nasi olcak kaptanın bilmiom Cnm da sıkıldı ne gizel kacamaksiz bir hafta sonu gecirdim diye seviniyordum ama allah beterinden saklasin artık

Son düzenleme:
Kizlaaar kardescegizim yazmış ama içime sinmedi telden bende gireyim dedim bugün çıkacağım su hastaneden allahtan .. dun sabah metroya giden merdivenlere gececektim ucyol meydan ama işsiz di sabah die arkamdan biri geldi kolumu tuttu çantamı çekti karnima tekme atıp merdivenlerden ittirdi hepsi 3 sn sürdü yüzünü bile hatirlayamadim göremedim ki zaten ayağım atelde çok sis kırık olsa bile bilek de gozukmemis bir hafta sonra bakacaklar karında darbeye bagli morluk ve şişlik var dalagim da zarar gormus ama çok değil kafamı carpmadigim için şanslıyım hicbiyerim acimiyor ayağım dışında. Agri kesici bile istemedim. Cantamda sadece 5tl vardı yazıklar olsun istese onuda verirdim polis kameraya bakacak yakalanır diyorlar yanimda para olsa birde oldurcek sanirim 5 tl yüzünden başıma bu geldi bu alciyla tarti nasi olcak kaptanın bilmiom Cnm da sıkıldı ne gizel kacamaksiz bir hafta sonu gecirdim diye seviniyordum ama allah beterinden saklasin artık

canım benim çok büyük geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakan varmış kuzum
okurken kalbim sızladı resmen..metro olduğu için kameralar vardır bulurlar inşlhda yapanın yanına kar kalmaz :47:
ahh canım 5 tl diyosun öyle çok ki azcık para için sahte bi yüzük için bunu yapanlar..allah yok etsin böylelerini
sen tartıyı üşünme iyileşmeye bak hayatım :16:

birazdan öğle yemeğimi yiycem ama boğazlarım fena herhalde alerjim nüksetmeye başladı bahar geldi yaa:ssz:
hemen ilacımı alıyım :25:
prşmbe günü kahvaltıya gidicez teyzemler yengemler felan boğaz havası iyi gelecek :8:

cnm cok uzuldum ınan.ama bırseyın cok olmadıgına sevındım...
madem calıyorsun ınsanın canından ne ıstıyorsun yaa...alda gıt:(
mıllet ne yapacagını sasırıyor artık yazıklar olsun

Kızlar merhaba ben salihanin kardeşi esra ablam dün sabah kapkaccilar tarafından yaralandı merdivenlerden yuvarlandı sabah ise giderken ayağı alçıda karında şişlik birkaç curukle atlattı su an hastanede bana çok yalvardı hastaneye gelmeden yaz die bende yanına gideceğim onu izinli saynanizi rica ediyor

Canım çok üzüldüm çok çok çok geçmiş olsunnn allah korumuş yinede direkt bıçak falanda kullanmamış dünya ne kadar kötü bir yer oldu:(

Selam kızlar
dün giremedim,bildirmiştim..geçmişi atlaya zıplaya okudum,ev işleri beni bekliyor,sonrasında da komşumla bir keyif kahvesi tabi :9:
hastalara ve hafif kaçamaklı menülülere geçmiş olsun,kelebeğim kuzuya geçmiş olsun..ayrıcaa salissimmm çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm canım.beddua etmek istemiyorum ama gerçekten böyleleri insanı günaha sokar yani :47: İzmirin göbeğinde,onlar besbelli takip etmişler seni :ssz::ssz:
canım sen şimdi ne burayı ne yarışmayı düşünme,sağlığına kavuş bir an önce biz burdayız nasıl olsa,özellikle ben demirbaş oldum artık biliyorsun :1: izinli yazıcaz seni tabi ki bu durumda,toparlanınca dönersin canım:16::16::16:
:28:Özellikle kemiklerine iyi gelmesi açısından önerim;boool boool kemik suyu çorba iç.kelle paça filan iç veya tavuğu az suyla haşla.hani soğuyunca jölemsi olur ya,kemik veya tavuk suyu,işte o kemiklerimiz için son derece faydalı,kemiklerimizi iyileştiren şey o!yani jelatin.Bir de soya sosu çok faydalı.Şimdi tam mevsimi olan enginar var biliyorsun,karaciğere iyi gelen ama dalaka da iyi gelir mi onu bilmyiorum :1:biliyom hemşiresin,belki biliyorsundur bunları da,ben de bir aşçı olarak hatırlatmak istedim :70::71:

2013-03-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] fındık (1 adet) 4 adet 36
[2] Kuru kayısı 4 adet 72
[3] Puding (çikolatalı) 1 PORSİYON 163
[4] Sütaş light yoğurt 1 125 gr 55
[5] ekmecik tam buğday ekmegi 0.5 100 gr 117.5
[6] Kıymalı Kapuska 0.5 PORSİYON 95
[7] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[8] Sütaş Light Süt (%0,1 yağ) 0.10 LİTRE 34.1
[9] Kraker 15 GRAM 67.5
[10] Tahin Pekmez 0.5 KAŞIK 44
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Yumurta (haşlanmış) 1 ADET 80
[13] Yeşil Zeytin 1 adet 7
[14] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[15] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1230.1 kal.

2013-04-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
[2] Puding (çikolatalı) 1 PORSİYON 163
[3] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[4] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[5] Biftek (ızgara) 100 GRAM 278
[6] Kraker 15 GRAM 67.5
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[8] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132
[9] Izgara Tavuk Baget 1 ADET 33
[10] Mıhlama 0.25 PORSİYON 56.25
[11] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[12] Simit (susamlı) 1 ADET 260
Toplam : 1562.75 kal.

Kalori hesaplanan bir diyet yapmıyor olsam da yine de bakıyorum.oradan kopyaladım sizede.bazı yiyecekler birebir aynısı olmuyor tabi o ayrı..bu sabah regl ile uyandım,zaten bekliyorum.çok ağrım oldu,kursa zor gittim..yarın kursa gitmicem büyük ihtimalle ama öğleden sonra arkadaşıma gidicem,çok kaçırmamayı umuyorum

Mesaj sayım tarihleri:

1)maviyesil1999...01.04.13 pazartesi
2)dudujan...02.04.13 salı
3)lepistesinyavrucugu...03.04.13 çarşamba
4)akabe...04.04.13 perşembe
5)anşaaa...05.04.13 cuma
6)nev81...08.04.13 pazartesi
7)pasam3405...09.04.13 salı
8)saphira...10.04.13 çarşamba
9)kelebekolacam...11.04.13 perşembe
10)ipekyol51...12.04.13 cuma

kızlar yeni liste yaptım.uymayan olursa yine değiştiririz.izinlileri ya koymadım ya da uzak tarihe koydum

Mesaj sayım tarihleri:

5)anşaaa...05.04.13 cuma

kızlar yeni liste yaptım.uymayan olursa yine değiştiririz.izinlileri ya koymadım ya da uzak tarihe koydum

normalde benım yarın dı ama tmm sayarım sımdı..
bu arada saphıra o lısteyı nerden yapıyorsun kalorı cetvelını

01.04.2013 pazartesi mesaj sayımıdır

dudujan----------------------9
paşam------------------------7
lepistesinyavrucugu------------6
maviyesil----------------------15
kelebekolacam-----------------7
nev81-------------------------5
akabe-------------------------6

diğerleri yokkkkkkkkkk

Mesaj sayım tarihleri:

5)anşaaa...05.04.13 cuma

liste sırası durmadan değişiyo takip etmen zor oluyodur kuzum :31:

üfff bende güya iyi gidiyodum öğlen arkadaşım geldi birde koca bi kap dolusu yoğurtlu makarna salatası yapmış getirmiş benim çok sevdiğimi bildiği için:ssz: yedim valla hemde baya baya :ssz:

sabah:1 porsiyon nestle nesfit

öğle: hiç yaşanmamış saymak istiyorum :27:

ara:türk kahvesi

akşam:yemin ettim meyve ve kahve içebilirim sadece :37:

valla kızlar öyle boş boş yemin etmeyi sevmem ama boğazımı tutamıycağımı bildiğim zamanlarda ediyorum işe yarıyo
eeee 3 gün oruç tutmak var ucunda diyorum kendimi dizginliyorum :ssz:

Son düzenleme:
01.04.2013 pazartesi mesaj sayımıdır

dudujan----------------------9
paşam------------------------7
lepistesinyavrucugu------------6
maviyesil----------------------15
kelebekolacam-----------------7
nev81-------------------------5
akabe-------------------------6

diğerleri yokkkkkkkkkk

eline sağlık hayatım :16: kendi birinciliğinide kaydetmeyi unutma benim gibi :27:

kaptanım ya haftalıkmı duzenlenıyordu ortak olayı kımle yarıscaktık bız..

bırde yapılan sporlarıda yazan bırı olsa ne kdr ıyı olur ya

Back
X