benim kızımın dişleri çok sorunlu çıkmamıştı ama köpek dişlerini çıkarırken ateş yapmıştı yani en zor dişler diye biliyorum.2 yaş sendromu desen çok ciddi yaşadık benim cadıyla,o sendromlu, ben ondan beter sendromluslm kızlar.oğluşum 2 yaş sendrolarına başladı galiba.birde köpek dişleri çıkıyor.coook huysuz.dün uyutmakta cok zorlandım.yemek yemedi.zaten celimsiz birşey.anneannesinin göz bebeği.çok üstüne düşüyor.ondanda cok nazlı.
3ünde birinin hasta olması bile düzenimizi alt üst ediyor.rabbim şifasız dert vermesin.böylede olunca cok yorulup bende asabi oluyor sanırım.annemle babama dün sanki kızmış gibi oluyor.aklım ve mantıgım yorulmadıgı zamanlar onları cok iyi anlıyorum kızkardeşim en küçüğüz annemin gözünde hala bebek.onu orda yanlız doğuma gidecek düşüncesi annemi cok huzursuz ediyordu içi rahatlamıstır.ben herzaman güçlü bilinirim.oyüzden gözleri arkada değildir sanıyorum.tek güç kaynagım eşimin haziranda kesin dönüş yapma ihtimali.
ayrılıklar zorrr..inşallah hazirana kesinleşir
geçmiş olsun sapişcim.yeni gördüm kusura bakma gec oldu.malum yanlız sayılırım cocuklarla.ilaçlarına dikkat ettikten sonra bence dansı sorun olmazdı.üzüntü daha kötü etkiler hastalıgını moral cok önemli.
sağol tatlım.rica ederim ben de yeni girebildim zaten..GÖtürdük gösteriye canım,dansını yaptı.götürmeden önce ateşi vardı,1 kaşık p.....n verdim,o iyi geliyor benimkine,danstan önce ateşi düşmüştü.Tabi sonra yine çıktı o ayrı,2-3 saatte bir çıkıyordu ateşi,bugün akşama doğru süre uzamaya başladı.ilaçlar iyi geliyor sanırım..çok mutlu oldun gösteriden dolayı,belki 10 kere sordu beğendiniz mi diye