Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepimiz aklı başında insanlarız..isteyerek bilerek başlıyoruz bu diyete..diğer diet sayfaları da sağlıklı diil aslında ..keşk kapanmasaydı sayfamız

canim zeytin bende baya oldu alali ama daha yok bisey seninki abya etkiliymis keske benimkide öyle olaydi kactane almistin sen 2 aldiysan eger 1 al canim zaten 3 gün sonra alacaksin

ay kıslar bu orucu biri anlatsın bana lütfen:Saruboceq:
sayfaları okuom okuom bulamadım yaw kafamçokkarıştı
nasıl yapıosunuz bunuCADIARZU

kızlar merhaba, hayalgözlüm iadeyi ziyaret yapayım dedim. Nasıl gidiyor diyet? sayfa neden kapanmış ben daha hiç okuyamamıştım

günaydın kızlar..müshil beni çok etkilemedi şaşırdım valla..bağırsaklarımın tam olarak boşaldıgından emin diilim..ama gene de başlıyorum diyete....su içmeye başladım..az sonra da adaçayı içicem..meyva suyu sabah kahvaltısı yerine içeyim mi sizce?

günaydın en çıtır olmaya aday hatunlara.s.sabah öğle ve akşam öğünlerinde meyve suyu içebilirsin canım toplam kalori miktarı 300 ü geçmeyecek yani istersen 4 bardakta içebelirisin kalorisine bakıpbuyrunnnnnnnnn

hadi kolay gelsin bakalım başlayanlaraa.s.ama tansiyonu düşük olanlar belirli bir hastalığı olanlar mesela benim aç kalmamam gerekiyor bu diyeti yapmasın .Çünkü tansiyon düşüklüğü yapıyor diğer hastalıklarınızda tetikleyebiliryerimseniben

hadi hayırlı olsun shopaholcim,
yarışcı hoşgeldin kuzum
hazırmısınız bi sorun çıkmazsa yüklemede betüşle resimleri ekliyorum :roflol:...

bu arada benim normal zamanlarda bile küçük tansiyonum 6 dır..umarım tansiyonum düşmez..kendimi düşmiycek diye motive ediyorumlmaz:
hayalcim fotoları ben de merak ettim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…