tamam tatlımŞenizkızlar giderayak yine bir şey buldum:roflol:ahmet marankinin 5-6-7 -temmuzda yapılmasını önerdiği kirazlı detoks diyeti:kedi:yüzümde kolumda sırtımda hep sivilceler kocaman akneler başladı şu vücudu bi arındırsam diyorumdelikafaduldensadece suyla meyve suyuyla yapamadım ama 3 gün boyunca kirazla yaparım sanırımhihoyyyt
günaydınnnnn Şeniz takım kapanıyomu nan bi msn de çıtlatsanıza :mymeka: giremedim kaçgündür haftay kadarda giremem zaten yarında yokum düğünümüz var bu hafta bi atlatayaım bıktım düğünlerden kafamçokkarıştı neyse şu geçmişe bi bakyımda fikir beyan edeyim ne demişiniz bilmiyorum
sezer kimsenin bi yerde cirit attığı yok kuzum sadece arada bakıyroruz orayla bura bayağı farklı,
burda herkesi oku tek tek cevap ver baya vakit alıyo işin gücün içindede olmuyo kusura bakmayın hatunlar hepimiz çalışıyoruz ve bilios demi iş ortamlarını,
müsaitken gece gündüz buradayız kepenk açıp kapattığımızda oluyor,
he ayrıca rüyamda seni gördüm ama yüzünü değel bana mesaj çekiyordun takım kapanıyo bi gelsen die,
dün şirincim yazmıştı uğrayın bi diye onun etkisiyle gördüm sanırım ama nie seni gördümde şirini değil yorum yok:)...
nan hasbam çoğu zaman msn im bile kapalı artık :mymeka:facede msn de fink atcana gel bide buaraya bak :mymeka:
nan hayal benimi gördün rüyanda kafamçokkarıştı
nan şirinee buraya hala hepinizden fazla ben geliyom bee :1rolleyes:
herkese günaydın
zeytin tebrük ederim a.s.
Msn de olsaydın dün dicektim şekerim ama yoktun:umursamaz:hülla vardı ama meşguldü dedim gelince okusunlar
kız cadı ben nie tersleyim seni tersimi ben sana heç göstermedim zaar sor betüşe anlatsın kuzum,
aşk olsun nie tersleyim didim sadece betüşe didinde biz 3ümüzde yokuz bu ara facede gördüğünde hep biziz ben yazarsam betüşete bakyı o yazarsa ben ondan didim,
alıngan cadııııııııııııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?