Ankara da öyle güneşli kalan karlarda eriyor ....Günaydınnnn kızlarrr bugün hava iyi istanbulda etek giydim sonunda
Eteklerime hasret kalmıştım yahuu
Burda yanii bizim burda hiç kar olmadı ki erisinAnkara da öyle güneşli kalan karlarda eriyor ....
O petitmiydi ?..Eşiyle ilgili bir durumu vardı,hapisteydi hatırladığım...
kesin omega 3 'çü unutmamalıyım ...banamı sordun abla
afiyet olsun nazlım .. akşam spor doyuruyor senigünaydınlar herkese dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
öğlen
5 adet köfte
ayran
akşam
1 adet armut
spor olarak 30 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates
Benim var ama kaç aydır kullanmıyorum,bi şey paylaşmıyorum,sadece takip ediyorum...benimki nurafo kimin varsa arkadaşlık göndersin...Slm tatlım nabersin.
Biz instagramdan takipleşmeye başladıktatlibikiz ile.
Sende de varsa ekleyebilim birbirimizi ya da facebokk
Bu instagram mı canım. Eğer öyleyse ben gönderiyorum qamzeqe ok miBenim var ama kaç aydır kullanmıyorum,bi şey paylaşmıyorum,sadece takip ediyorum...benimki nurafo kimin varsa arkadaşlık göndersin...
Buldum seniii eşinle resmin var dimiBenim var ama kaç aydır kullanmıyorum,bi şey paylaşmıyorum,sadece takip ediyorum...benimki nurafo kimin varsa arkadaşlık göndersin...
Evvet...Buldum seniii eşinle resmin var dimi
afiyet olsun nazlım .. akşam spor doyuruyor seni
Ok kabul et beni beybiii sende gönder istekEvvet...
sabah ve öyleni aksatma yeter nazlım akşamı atıştırmakla geçirmek bence daha iyi ... bende senin gibiyim spor açlıgımı alır ...akşam spora aç girdiğim zamanlar spordan sonra hiç açlık olmuyor abla haklısın sanırım ben sporla doyuyorum . ama bu hafta hiç yemek yapma şansım olmadı biraz saçma oluyor menüler
Ooo sayfalar hızla ilerliyor...benim facem falan yok...9000 . sayfamızda hayırlı olsun
kızlar benim k.k dışında nette aktifligim yok .. zamanımda yok zaten burası bile baya zamanımı alıyor ama yıllardır buralardayım
Daha gidicem.ablamNeyaptın bakıyım dişçide ?
hayırlısı elifim ...9000. sayfa maşallah
günaydın fıstıklar nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
hülya ablam bende özledim sizleri
sünnet işi yattı bizim ufaklık yaşını doldurmalıymış, doriş de 6 yaşını. büyüyünce yaptırcaz artık ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?