• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eveeeet günaydın kızlar günaydın kaptanım aynurum
avatarıma bir resim koyuyorum şimdi ona bakar ve beni mezun edersin
yüzdemi sen hesaplarsan sevinirim
önümde şu an yığınla bir iş var
sevincimi bile paylaşamıycam bir süre
beni mezun et artık istersen

Bademcik ameliyatımı çok ağır geçirdiğimi söylemiştim de onun için yazmıştı geçmiş olsun diye

Şuanki rahatsızlığım da midem bulanıyo çarpıntım oluyo nefes alamıyorum halsizlik var hiç böyle olmamıştım Bikaç gündür böyle
Normal bir durum gibi gorunmuyor karasizim dr gittinmi ?
Gecmis olsun ...

Yeni nicinde hayirli olsun :)

Gecen hafta 55.5
Bu hafta 53.2
Fark 2.3
Oley yuppi:KK71::KK73:
resmi çeviremedim iyimi benim telefon antikada kusura bakmayın kuzular

Eklentiler

• IMG_20150115_110831.webp
    IMG_20150115_110831.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 71
Hayirli cumalar efenim ...

Tebrikler kizlar ....

Handem senide ayrica tebrik ediyirum . Geri almaman dilegiyle ..
Unutma haftayada bildirecez kilo ona gore ye :))

Gecen hafta 55.5
Bu hafta 53.2
Fark 2.3
Oley yuppi:KK71::KK73:
resmi çeviremedim iyimi benim telefon antikada kusura bakmayın kuzular
Ne yapmışsın sen kuzummm?tebrik ederim...takımımın ikinci mezunu...sakın bir yerlere gitme...ve de imkan bukduğun anda duygularını düşüncelerini,nasıl verdiyini yaz ilk mesaja koyucam.yeni gelenlere motive olur.

Ne yapmışsın sen kuzummm?tebrik ederim...takımımın ikinci mezunu...sakın bir yerlere gitme...ve de imkan bukduğun anda duygularını düşüncelerini,nasıl verdiyini yaz ilk mesaja koyucam.yeni gelenlere motive olur.
tabiki destek olarak buradayım merak etme aynurum
yüzde 4.14 hesapladım ben ama yanlışmı oldu onuda bilemedim o yüzden yazmadım sen bi bak istersen

Kilo bildirimim

Gecen hafta 64.4
Bu hafta 64.7
Fark - 300 gr ...
Lapanin farki geri geldi yAni bu hafta kilo veremedim . Listeye kotu yansizcak affedin artik ablanizi . Birkac gundurde diyet yok sadece dikkat ediyorum..
İzindede olsa kilo bildirmeye devam edicem.. Yazada kalan bir kac kiloyu veririm insallah ..

Back
X