Wuhuuuu harikasınn beybiiiBen de mi oncesi sonrasi koyucaktm allahim sukurler olsun
İlk fotograf agustosun sonu ikincisi bu sabah
Gobegimin fotografi ilki bir ay oncesine kadar cok olmadi ikincisi bu sabah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wuhuuuu harikasınn beybiiiBen de mi oncesi sonrasi koyucaktm allahim sukurler olsun
Gobegimin fotografi ilki bir ay oncesine kadar cok olmadi ikincisi bu sabah![]()
sencede fark varmııWuhuuuu harikasınn beybiii![]()
![]()
bak bebeğim izinli olursan eğer geri kilo alarak dönersim
çünkü bendede öyle oldu bence hiççç izinli yazdırma
canım net var evde sınırsız limit, tlf. da da var hemde 4 gb. ama bizde 2 çocuk olacak ve eşimle bir yerlere gitmeyi planlıyoruz, bildirim vs. yapamam ondan izinli olmalıyım, takımıma zarar vermemeliyimZayifim evde net yokmu ? Yada cebe paket yapsan bu aylik![]()
abla. dun niye spora gelmedin
Kilon icin tebrikler![]()
Veeee kizlarrrrr beni mezun ediyorsunuzzz
Ameliyat olmamin verdigi sans mi anlayamadim
55.6kiloyim yuupppii
Fotograflarimi bile hazirladimm hemen koyuyorumm![]()
Göbek kısmında bence farkk varr canımmsencede fark varmıı
koydum ya ablam yukardaçok sağol uyarın için, elimden geldiğince dikkat ederim.
canım net var evde sınırsız limit, tlf. da da var hemde 4 gb. ama bizde 2 çocuk olacak ve eşimle bir yerlere gitmeyi planlıyoruz, bildirim vs. yapamam ondan izinli olmalıyım, takımıma zarar vermemeliyim
dün yapamadım canııım
ne mutlu sana canım, mezun oluyorsun, inşallah bundan sonra çokkilo almazsın, aman dikkat olur mufotolarını bu gün koy ama görmek istiyoruuummm
![]()
kalçamda hiç mi yok kızzGöbek kısmında bence farkk varr canımm![]()
Yaniii baktığımda göbek daha çok gözüme çarptı çünkü kalça kısımda abest bişi göremedim benkalçamda hiç mi yok kızz![]()
Nazlim ben senin gibi spor yapsam vede duzgun diyet çöp olmustum simdiye ... Senin bunyede zor :) ama geriye donup baktigimizda katettigin yok muthiş masallah sana![]()
saol bıtanem benımYaniii baktığımda göbek daha çok gözüme çarptı çünkü kalça kısımda abest bişi göremedim ben![]()
Ben de mi oncesi sonrasi koyucaktm allahim sukurler olsun
Ozeklle bacaklar cok incelmis böcuk birde artik baya bir kaslanmissin bariz belli . Masallah sana ..Ben de mi oncesi sonrasi koyucaktm allahim sukurler olsun
tesekkur ederm ablamm çok mutluyum bu kıloya dusucegımı hıc dusunmezdım ama burası sayesınde basardımmkız sen ağustostada gayet iyiymişsin şimdide çok iyisin, maşallah canımmm![]()
İnstagrama boydan resim koy da görekkksaol bıtanem benım![]()
kası bende karnımda farkettım sankı ablam çok saol siz olmasanız ben napardım yaaOzeklle bacaklar cok incelmis böcuk birde artik baya bir kaslanmissin bariz belli . Masallah sana ..
koydum ya ablam yukarda
yokyok almam inşallah alırsam da 6 ay sonra hoop burdayım zaten burdan ayrılmıyorum yıne dıkkat ederım ama mezun olma şerefi yaşıycam :)
Sende bu azimaeben ablacığım benim takılmalar şimdi başlayacak aslında kilo olarak spor çok etki etmesede görüntü olarak baya fark var ablacığım . yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyorum İNŞALLAH bu sefer geri almadan koruma evresini başarıyla atlatırım
dışarı çıkarken koyarım guzelleşipİnstagrama boydan resim koy da görekkk![]()
Taaammmdışarı çıkarken koyarım guzelleşip![]()
takıpte kal beybı ahaha gönderilerini de begenıyorum haaaaTaaammm![]()
Iwiiittt görüyom beğeniyosunnn iyi bir takipçimsinntakıpte kal beybı ahaha gönderilerini de begenıyorum haaaa![]()