- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
agrım yok sımdılık ama şişlik devam edıyorEzgi bugun nasil oldun canim?
Esma ile mavmav kaldi bildirim yapacak sanirim.
sonra daa çığ gibi buyuyorÇok yoğun ve sorunlar konuşulmuyor hep üstü kapamıyor aşkım canım gülüm laflarıylaa![]()
Aaaa naslll Yaaa nolduuuuuagrım yok sımdılık ama şişlik devam edıyor
sabah kalktıgımda agzımda yanagımda kurumuş kanla uyandım![]()
canm 20 lik dişimden ameliyat oldum gömülüydü aldılar dikiş attıkları için baya şişti yanagım ilk gun agrım vardı bugun 3. gunum şişlik devam edıyor ama sanırım gece ustune yattım o yuzden kanamıştır sabah bende korktumAaaa naslll Yaaa nolduuuuu(((( ezgiiiimm neyiiin vrrrr
![]()
Off onu bnde yasadmm 2 tane daha vrr korkuyrmm gitmeyeeeecanm 20 lik dişimden ameliyat oldum gömülüydü aldılar dikiş attıkları için baya şişti yanagım ilk gun agrım vardı bugun 3. gunum şişlik devam edıyor ama sanırım gece ustune yattım o yuzden kanamıştır sabah bende korktum
haftaya da dikişleri aldırmaya gidicem
Sorun küçük olsa bile konuşulmadığı için büyüyor ve ben kriz geçiriyorum adım kavgacıya çıkıyorsonra daa çığ gibi buyuyor
cok saol canm yok baktım dikiş açılmamışşOff onu bnde yasadmm 2 tane daha vrr korkuyrmm gitmeyeeee
Geçmiş olsnn bitaneeem yaa dkkt ettt
takım arkadaşlarım
buraya eylulde girdim ve kaaç ay gecmıs daha dun farkettım.. zaman o kadar hızlı ve guzel gectı kı burda , sizin sayenızde..
zaman zaman kılo aldım sonra verdım hep yanımdaydınız.
sızden o kadar cok sey ogrendım , tum yanlıslarımı duzelttım..
sadece dıyette de yanımda olmadınız her sorunumda benımleydınız
bı problemım oldugunda dogru buraya koşuyordum
sizler hayatımın bı parçası oldunuz buraya gırmediğim zamanlar bile aklımdaydınız hep.. ailem gibi oldunuz
hepınızı ayrı ayrı cok cok fazla sevıyorum yenı arkadaslarımızı da cok sevıyorum
sızın sayenızde bu kıloya ulastım sızın sayenızde sorunlarımın ustesınden geldım agladığım zamanlar sızın sayenızde güldüm ben
tüm emeklerınızden dolayı sıze tesekkur ederım bu bı veda konusması degıl tesekkur konusmasıduygulandım kız nedense
![]()
kz aglama kıyamam yaa sen konusmaya calıssan ustunu ortmeyelım desenSorun küçük olsa bile konuşulmadığı için büyüyor ve ben kriz geçiriyorum adım kavgacıya çıkıyor![]()
bende cok duygulandımMesejina duygulandim kuzum yaa cok tatlo bi insansin yuregine saglik
Akşam konuşucam bir aksilik çıkmazsa yine buluşabilirsekkkz aglama kıyamam yaa sen konusmaya calıssan ustunu ortmeyelım desen
konus tatlım yoksa sen yıpranıyosun burda baksana kavgayla da sonuclansa sana kusse de darılsa da sorunları halledıp ılerleyınAkşam konuşucam bir aksilik çıkmazsa yine buluşabilirsekk![]()
Ben gemileri hemen yakan bir yapıya sahibim.konus tatlım yoksa sen yıpranıyosun burda baksana kavgayla da sonuclansa sana kusse de darılsa da sorunları halledıp ılerleyın
bende cok duygulandımsizin yuregınıze saglık hepınız cok seker ınsanlarsınız cok sanslıyım bu takımda oldugum ıcın
Ne yazikki bir erkekle olan birliktelik evlilik sabr isi simdi bu zamanda mükemmel insan mukemmel şahsiyetler yok o yüzden her ilişki fedakarlık istiyor.bazen senin sorun gördüğün şeyler onun için sorun olmayabilir.ayni zamanda kavga etmek istemediği için üstünü kapatiyor umursamaz davranıyor..çünkü biraz fevri davraniyor olabilirsiniz.sakinligini bozmadan sakince konuş hatta mektup yaz tartismayada da yol acmaz hemide hissettiklerini söyler bosalirsinBen gemileri hemen yakan bir yapıya sahibim.
Benim tahammül tarafım eskisi gibi güçlü değil.
Sabrım yok artık...
esma sende çok iyi gidiyorsun maşallahEzgi tebrikler hande tebrikler
İnanmanin sonu basarmaktir darisi bize olsun inşallah..
Ezgi kilo vermeden ki halin bile güzel yoruma gerek yok o yüzden..
Her zaman herseyde ayni mutlulugu yasamaniz dileğiyle...