- 29 Ekim 2014
- 293
- 251
- 48
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldın kuzum bız de senı merak edıyoduk masallah ne guzel vermıssınSelam canlarm kaç gündür bildirim veremedm özrr internet nakil olmadı bnde net paketii yok smdi arkadastn grdm sizii sevyrmm
Gecen hafta:73.3
Bu hafta: 72
Fark:1.300
:)
Sende bu azim
Olduktan sonra nazlim hic supem yok .
bende huzur bulamıyo musun dıye basının etını yer guzelmŞu resmi erkek arkadaşıma yollamak istiyorum, beni çok üzüyor çokkk![]()
Hosbuldkk canmmm sözlesme hazr ama daha bağlanmadı :'(hoşgeldın kuzum bız de senı merak edıyoduk masallah ne guzel vermıssın
ne zaman gelıcek ınternetın ??
olsun önemseyıp gırmıssın bulup da bu bıle cok onemlıHosbuldkk canmmm sözlesme hazr ama daha bağlanmadı :'(
Ben onun beynine mıçıcamm zatennnbende huzur bulamıyo musun dıye basının etını yer guzelm![]()
nıye uzuyo napıyo, takımca linç edelimBen onun beynine mıçıcamm zatennn![]()
Coook özledmm szi belki burada aktif olablseydm daha fazla vercktmmolsun önemseyıp gırmıssın bulup da bu bıle cok onemlı![]()
Ben de mi oncesi sonrasi koyucaktm allahim sukurler olsun
İlk fotograf agustosun sonu ikincisi bu sabah
Gobegimin fotografi ilki bir ay oncesine kadar cok olmadi ikincisi bu sabah![]()
bızde senı cok ozledım hatta aynuram dun senı soruyoduCoook özledmm szi belki burada aktif olablseydm daha fazla vercktmm
tesekkur ederm buketımMAŞALLAH balimmm super gözüküyosuntebrik ederimmm
Coook sevyruum ben szii Yaaa :) hepnzz özelsnzzzbızde senı cok ozledım hatta aynuram dun senı soruyodu![]()
bende cok sevıyorummCoook sevyruum ben szii Yaaa :) hepnzz özelsnzzz
Cadi seni :))takım arkadaşlarım
buraya eylulde girdim ve kaaç ay gecmıs daha dun farkettım.. zaman o kadar hızlı ve guzel gectı kı burda , sizin sayenızde..
zaman zaman kılo aldım sonra verdım hep yanımdaydınız.
sızden o kadar cok sey ogrendım , tum yanlıslarımı duzelttım..
sadece dıyette de yanımda
olmadınız her sorunumda benımleydınız
bı problemım oldugunda dogru buraya koşuyordum
sizler hayatımın bı parçası oldunuz buraya gırmediğim zamanlar bile aklımdaydınız hep.. ailem gibi oldunuz
hepınızı ayrı ayrı cok cok fazla sevıyorum yenı arkadaslarımızı da cok sevıyorum
sızın sayenızde bu kıloya ulastım sızın sayenızde sorunlarımın ustesınden geldım agladığım zamanlar sızın sayenızde güldüben
tüm emeklerınızden dolayı sıze tesekkur ederım bu bı veda konusması degıl tesekkur konusmasıduygulandım kız
nedense![]()
:) bu arada instagramdn takipleselmm bnidee takiiip edinnnbende cok sevıyorumm![]()
ezgi_atsgl tatlım takıp et:) bu arada instagramdn takipleselmm bnidee takiiip edinnn