• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam canlarm kaç gündür bildirim veremedm özrr internet nakil olmadı bnde net paketii yok smdi arkadastn grdm sizii sevyrmm

Gecen hafta:73.3
Bu hafta: 72
Fark:1.300
:)
hoşgeldın kuzum bız de senı merak edıyoduk masallah ne guzel vermıssın
ne zaman gelıcek ınternetın ??

Şu resmi erkek arkadaşıma yollamak istiyorum, beni çok üzüyor çokkk :KK61:

Eklentiler

• 10937734_10204709699855855_253398035_n.webp
    10937734_10204709699855855_253398035_n.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 59
takım arkadaşlarım :KK28:
buraya eylulde girdim ve kaaç ay gecmıs daha dun farkettım.. zaman o kadar hızlı ve guzel gectı kı burda , sizin sayenızde..
zaman zaman kılo aldım sonra verdım hep yanımdaydınız.
sızden o kadar cok sey ogrendım , tum yanlıslarımı duzelttım..
sadece dıyette de yanımda olmadınız her sorunumda benımleydınız
bı problemım oldugunda dogru buraya koşuyordum :cry:
sizler hayatımın bı parçası oldunuz buraya gırmediğim zamanlar bile aklımdaydınız hep.. ailem gibi oldunuz :KK37:
hepınızı ayrı ayrı cok cok fazla sevıyorum yenı arkadaslarımızı da cok sevıyorum :KK68:
sızın sayenızde bu kıloya ulastım sızın sayenızde sorunlarımın ustesınden geldım agladığım zamanlar sızın sayenızde güldüm ben :KK74:
tüm emeklerınızden dolayı sıze tesekkur ederım bu bı veda konusması degıl tesekkur konusması :cry: duygulandım kız nedense:cry:

takım arkadaşlarım :KK28:
buraya eylulde girdim ve kaaç ay gecmıs daha dun farkettım.. zaman o kadar hızlı ve guzel gectı kı burda , sizin sayenızde..
zaman zaman kılo aldım sonra verdım hep yanımdaydınız.
sızden o kadar cok sey ogrendım , tum yanlıslarımı duzelttım..
sadece dıyette de yanımda
olmadınız her sorunumda benımleydınız
bı problemım oldugunda dogru buraya koşuyordum :cry:
sizler hayatımın bı parçası oldunuz buraya gırmediğim zamanlar bile aklımdaydınız hep.. ailem gibi oldunuz :KK37:
hepınızı ayrı ayrı cok cok fazla sevıyorum yenı arkadaslarımızı da cok sevıyorum :KK68:
sızın sayenızde bu kıloya ulastım sızın sayenızde sorunlarımın ustesınden geldım agladığım zamanlar sızın sayenızde güldüben :KK74:
tüm emeklerınızden dolayı sıze tesekkur ederım bu bı veda konusması degıl tesekkur konusması :cry: duygulandım kız
nedense:cry:
Cadi seni :))

Back
X