- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
köpek işeme ne kız :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
köpek işeme ne kız :)
geçmiş olsunOfff kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
Allah dermansiz dert vermesin aynuraOfff kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
Offf kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
Selam kızlar menüm
Kahvaltı
Yarım haşlanmış patates
domates
2catal peynir
İki lokma simit
Çay şekersiz
Öğlen 13:30
Tarhana çorba 1kase
Sebze kebap susuz yedim
Ayran
Akşam 16:00
3yk bulgur pilav
2kepce kuru fasulye
Ara
1ceviz 2badem 3kaju
2lt su 10.000 adımı da tamamladım
Bocuk o sopayla bel hareketleri benim belimi sakatlamisti , 4-5 yil gecmedi ,dikkatli ol !günaydın fıstıklarrr
sabah sporumu da yaptımm çok enerjiğim
5 dk ısınma
70 squat
5 dk abs videosu ( gercekten zorladı)
80 köpek işeme hareketi
60 üçgen
43 sn düz plank
80 omuzda sopa çevirme
100 sopayla bel inceltme
günaydın 7.takım güzelleri
bişey sorcam sizlere
vücut direncim acayip düşük
sürekli hastalanıyorum
eşim dün hani şu reklamları verilen supradyn diye bir vitamin var ondan almış
içsem kilol yaparmı acaba
yada vermemi
engellermi
hava böyle olunca çoook mutlu oluyorum ben, en sevdiğim mevsim geliyooor
mayıs ayında doğan bir bahar insanıyım ben![]()
Offf kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
Hamdem kizim univ. Sinavi suresince kullandi , simdide esim kullaniyor kiloya bir etkisi yok
canim ic.. Birde omega 3
icmeni tavsiye ederim . Ocean
marka .
Pardon simdi tekrar baktim bizimkilerin kullandigi Pharmaton..
öyle mı ablaBocuk o sopayla bel hareketleri benim belimi sakatlamisti , 4-5 yil gecmedi ,dikkatli ol !
O donem bir yaris vardi bu linklerde kulaklari cinlasin degua vardi .. Gunluk hareketler vardi bende kaptirdim bolca yaptim ama sicagiyla bilmamisim ertesi gun oklava yutmus gibiydim bayada cektimöyle mı abla
çok mu sert yapıyodun![]()
Sifa bulsun insallah aynuram .Başka bi çocuk hastahanesine devr ediyorlar.
Bilmiyorum ki.sadece ateşi vardı azcık sorasında düzelmişdi,bu sabah ultrasona falan yolladılar,oorda ortaya çıktı.gçıktı.gül gibi bebek ya.bi de sıvı var kalbinde.kim bilir annesi ne durumdadır şimdi. Bakalım yeni hastaheneye devr edecekleri doktor ne diyecek.çok kötüyüm ya ben.Geçmiş olsun Aynura allah sifasını da verir inşallah..sebebi ne imiş belli mi daha doğrusu ne oldu sa anlaşıldı ben giremwdigim için yazdiysan okuyamadim
çok gecmıs olsun ablaO donem bir yaris vardi bu linklerde kulaklari cinlasin degua vardi .. Gunluk hareketler vardi bende kaptirdim bolca yaptim ama sicagiyla bilmamisim ertesi gun oklava yutmus gibiydim bayada cektim. Su siralik yok hamdolsun zorlayinca hala hissediyorum .. O hareket cok ters
.