• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bendede bi patlıcan bı kavun o yuzden merak etmıstım ne değişik huylarımız var ama sana cıkolatanında yapması ıyı bısı:KK70:

smothıe dıyetı dıye fazla oldu dıyosun sanırım ama normal dıyet menusune gore gayet guzel=)

dr svami purna nın kitabı herkes için uygulamalı yoga
ben bu kitabı cok uzun yıllar once almıstım cok daha ıyı kaynaklar var olabılır araştırmak gerek
Aynen öyle canım çikolatadan soğumaya başladım artık çünkü baya baya acıyo

@zayiflicammm mirjam mirjam ve musmutlumus musmutlumus harika motivasyonla ilerliyorsunuz kızlar. Bakın sizlerle beraber gelen bir sürü arkadaş vardı en sık gördüğüm sizlersiniz gerçekten eksiksiz menülerinizi veriyorsunuz ve süper gidiyorsunuz :KK66: cuma 12ye dek bildiriminizi de muhakkak yapın :KK66:

Tamam.perim cuma sabahtan yazarim boyle dusunmen beni mutli etti ;)

Kızlar ya internetten alışveriş yapcam kredi kartım ve banka hesabım yok pttden havale oluyormu bilen varsa yardımcı olun :KK43:

Menum

Kahvalti
Meyve salatasi (yarim muz, yarim portakal yarim elma)
yaninda cay bardagi sut :KK66:

oglen
Bi kase Sebze salatası
1 tane kepekli galate
ayran

aksam
ezogelin corbasi
cacik

spor

spor salonuna gittim 1bucuk saat orda ne varsa yaptim super gecti:KK66:

Su 3litre :KK66:

Harikasıın eşiiimm ;)

perigunlugu perigunlugu

canim esim menude sporda mukemel.alkislar sna :KK66:

Çok teşekkür ederim.. seninle gaza geldimm iyiceee ;)

Kızlar ya internetten alışveriş yapcam kredi kartım ve banka hesabım yok pttden havale oluyormu bilen varda yardımcı olun :KK43:
Tatlım bildiğim kadarıyla ptt ile ödeme alan çok az yer vardır o da belki. genelde banka havalesi, kredi kartı ile ödeme seçenekleri var.

Harikasıın eşiiimm :KK66:

Çok teşekkür ederim.. seninle gaza geldimm iyiceee :KK66:

Tatlım bildiğim kadarıyla ptt ile ödeme alan çok az yer vardır o da belki. genelde banka havalesi, kredi kartı ile ödeme seçenekleri var.
3 sitede buldum havale eft diyo pttden oluyo falan diyo ama nasıl yapıldığını yazmıyo pek açıklayıcı değil

Back
X